Villis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Όταν το πάνε τόσο οριακά με την αναβάθμιση ωομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν θα μας ενθουσιάσει. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο πόστ, αρκετοί κάτοχοι τηλεφώνων που φορούσαν 2.3.4 μετά την αναβάθμιση αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και ειδικά θέματα αυτονομίας. Δεν θα είναι "the promised land" αυτή η αναβάθμιση, και προς θεού αν κάποιος αγόρασε αυτό το κινητό για να περιμένει ICS ή JB. "Πέρνα" καλά με αυτό που έχεις ισχύει στην περίπτωση μας, και αυτό που έχω είναι ένα σταθερότατο καθημερινό εργαλείο, ΤΗΛΕΦΩΝΟ πάνω απ'όλα, το οποίο θα με κρατήσει αρκετό διάστημα ευχαριστημένο. :) Σαφώς και δεν πήρα το κινητό επειδή θα έπαιρνε ics, αλλά σίγουρα είναι ένα +, όταν μάλιστα μπορούσε κάποιος ήδη να πάρει κάποια άλλη συσκευή με ics ;) Ο λόγος για τον οποίον θέλω επίσημη αναβάθμιση, είναι για να βελτιωθούν οι custom roms κι όχι για να μείνω με την επίσημη... Έτσι κι αλλιώς, παρά τους πειραματισμούς στους οποίους αρέσκομαι κατά καιρούς, αυτό που θέλω είναι πάνω απ'όλα ένα σταθερό τηλέφωνο και μετά όλα τ'άλλα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδια ξαφνικα εχω ενα προβλημα, Χωρις να περασω τιποτα, χωρις καμια αλλαγη, το κινητο ειναι τελειως μαμα, δεν συνδεεται με το δικτυο μου wifi και ουτε και βρισκει και κανενα αλλο, και το ιδιο και με τις συσκευες bluetooth, δυο εχω συνδεδεμενες ολες κι ολες, car kit και ενα ακουστικο. Τι μπορει να εχει συμβει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδια ξαφνικα εχω ενα προβλημα, Χωρις να περασω τιποτα, χωρις καμια αλλαγη, το κινητο ειναι τελειως μαμα, δεν συνδεεται με το δικτυο μου wifi και ουτε και βρισκει και κανενα αλλο, και το ιδιο και με τις συσκευες bluetooth, δυο εχω συνδεδεμενες ολες κι ολες, car kit και ενα ακουστικο. Τι μπορει να εχει συμβει?? Στο xda ειχα διαβασει οτι αυτα τα προβληματα στα κανει αν καει ενα τσιπ που εχει να κανει με το bluetooth/wifi. Αν δεν σου βρισκει τιποτα απο τα 2 καλυτερα στειλτο πισω να στο αλλαξουν. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Τιποτα απλολυτως, ουτε wifi βρισκει ουτε bluetooth. Μαλλον αυτο που λες θα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Τιποτα απλολυτως, ουτε wifi βρισκει ουτε bluetooth. Μαλλον αυτο που λες θα ειναι! Λογικα θα ειναι στην εγγυηση οποτε παρε τηλεφωνο το μαγαζι που το πηρες η την motorola. Επειδη δεν μου εχει τυχει μπορεις να μας πεις πως εγινε; Το ειχες πουθενα και ζεστενοταν αρκετα; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδια ειναι πολυ παραξενο, το εκλεισα το βραδυ και ηταν ολα καλα. Το πρωι το ανοιγω και τιποτα απολυτως. Δεν συνδεεται με τιποτα. Ουτε επεσε, ουτε στη ζεστη το αφησα, τιποτα απολυτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 H αλήθεια είναι ότι μόλις διάβασα το πρόβλημα, κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Αλλά απ'την άλλη θυμάμαι ότι μετά υπήρχαν γενικώς προβλήματα με restarts στο κινητό όταν κάποιος προσπαθούσε να ενεργοποιήσει πχ το bluetooth. Δοκίμασες πρώτα να κάνεις μια επανεκκίνηση στο κινητό; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Αυτο που λες μου ειχε συμβει στο παρελθον. Οντως τοτε εκανα restart και το προβλημα παντα λυνοτανε. Αυτη τη φορα εκανα μεχρι και hard reset και παλι τιποτα απολυτος παιδια. Σκεφτομαι πως θα μεινω χωρις κινητο ποσες μερες ουτε ξερω και τρελενομαι, Ειναι εργαλειο για εμενα το κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Απο χθες εχω περασει την jellybean μεχρι στιγμης δειχνει πιο stable απο κατι ics roms που ειχα δοκιμασει πριν μερικες βδομαδες. Τα μονα θεματακια που ειδα ειναι οτι δεν δουλευει ακομα το βιντεο της καμερας. Πριν την βαλω χρησιμοποιουσα μια blur-based rom και τωρα με την jellybean βλεπω διαφορες σε επιδοσεις σε μερικα παιχνιδια. Μενει να δω πως ειναι απο μπαταρια αλλα προς το παρον μου φιανεται οτι καλα τα παει και εκει. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Απ'ότι έχω δει, το video recording δε λειτουργεί και στις ics roms και δε θα λειτουργήσει αν δε δωθούν τα libs για τον tegra2. Λειτουργεί ωστόσο με 3rd party εφαρμογές ;) Για τις επιδόσεις, αν καταφθάσουν αυτά τα libs, θα δούμε σίγουρα βελτίωση, μιας και θα γίνεται και το ui rendering και όλο το 3d/2d acceleration από το graphics chip! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Απο χθες εχω περασει την jellybean μεχρι στιγμης δειχνει πιο stable απο κατι ics roms που ειχα δοκιμασει πριν μερικες βδομαδες. Τα μονα θεματακια που ειδα ειναι οτι δεν δουλευει ακομα το βιντεο της καμερας. Πριν την βαλω χρησιμοποιουσα μια blur-based rom και τωρα με την jellybean βλεπω διαφορες σε επιδοσεις σε μερικα παιχνιδια. Μενει να δω πως ειναι απο μπαταρια αλλα προς το παρον μου φιανεται οτι καλα τα παει και εκει. εκτος την καμερα τι άλλο δεν δουλευει? ο browser δουλευει σε landscape && portrait? σου χει κλείσει ποτέ απο μόνο του? fingerprint δουλευει? το gps σε ποσα δευτερόλεπτα κλειδώνει? 3d εφαρμογές όπως χάρτες δουλεύουν? το bluetooth ανοίγει αμέσως? το usb tethering δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 εκτος την καμερα τι άλλο δεν δουλευει? ο browser δουλευει σε landscape && portrait? Ο Browser λειτουργει κανονικα και στα 2, το μονο ποβλημα που ειδα ειναι στον chrome αλλα διαβασα στο xda οτι ειναι γενικο προβλημα και στην Ics και στην jellybean του atrix. σου χει κλείσει ποτέ απο μόνο του? Δεν εχω κλεισει 1 μερα που το χρησιμοποιω αλλα προς το παρον οχι δεν εχει κλεισει. fingerprint δουλευει? Απο οτι διαβαζω οχι δεν λειτουργει αλλα δεν το χρησιμοποιουσα ετσι και αλλιως. το gps σε ποσα δευτερόλεπτα κλειδώνει? Δεν το εχω χρονομετρησει αλλα σε εμενα κλειδωνει αρκετα γρηγορα. 3d εφαρμογές όπως χάρτες δουλεύουν? Απο 3d εφαρμογες εχω δοκιμασει το iGo αλλα και μερικα παιχνιδια, σαν επιδωσεις μου φαινεται οτι παει καλυτερα απο την προηγουμενη rom που ειχα (Max Blur V1). το bluetooth ανοίγει αμέσως? Ναι ανοιγει και λειτουργει κανονικα στο Sony Ericsson MW600 που εχω, λειτουργουν και τα κουμπια. το usb tethering δουλεύει? Δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν το χρησιμοποιω. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Προχτες το πρωι, μου εκανε το εξης κουφο. Το ειχα αφησει για φορτιση, ολη τη νυχτα, ως συνηθως και το πρωι που πηγα να το βγαλω απο τη φορτιση, ειχε κανει επανεκκινηση και εδειχνε τη μπαταρια στο 15% με ενα "Χ" επανω της. Η επανεκκινηση δεν ειχε ολοκληρωθει και το LED ειδοποιησης ηταν κοκκινο. Ευτυχως εχω και εφεδρικες, κινεζικες, μπαταριες, φορτισμενες, οποτε εβαλα μια απο αυτες, για πρωτη φορα και συνεχισα να το λειτουργω. Η "μαμα" μπαταρια ομως, μαλλον τα επαιξε, ετσι στα καλα του καθουμενου. Δοκιμασα να την ξαναφορτισω, μεσα στο κινητο και μου δειχνει σταθερα 5% και κοκκινο LED. Τι μπορει να καταστρεψε την μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Κάποια από τις συνηθισμένες βυθισεις τάσης της Δ.Ε.Η. ίσως? Μήπως πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που δεν κάηκε και η συσκευή? Τι άλλο να σκεφτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Κάποια από τις συνηθισμένες βυθισεις τάσης της Δ.Ε.Η. ίσως? Μήπως πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που δεν κάηκε και η συσκευή? Τι άλλο να σκεφτώ... μαλλον για ελλατωματικη μπαταρια το κοβω η το κινητο ζεσταθηκε τοσο πολυ που χαλασε την μπαταρια. Αν ειχε προβλημα η Δεη θα ειχε καει ο μετασχηματιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, μιας και στο ebay το εχει σχετικα φτηνα (200e καινουργια συσκευη), και ειδα μερικα βιντεο απο τα οποια παρατηρησα οτι οθονη δεν εχει καθολου καλα χρωματα? τα βιντεο φταινε ή ετσι ειναι οντως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, μιας και στο ebay το εχει σχετικα φτηνα (200e καινουργια συσκευη), και ειδα μερικα βιντεο απο τα οποια παρατηρησα οτι οθονη δεν εχει καθολου καλα χρωματα? τα βιντεο φταινε ή ετσι ειναι οντως? Μια χαρα χρωματα εχει η οθονη. Κι εγω τον ιδιο προβληματισμο ειχα πριν το πιασω στα χερια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Αν η φωτεινότητα ήταν στο αυτόματο μπορεί να σου φάνηκε όντως έτσι. Σούπερ είναι η οθόνη με 275 ppi Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Απο χθες εχω περασει την jellybean μεχρι στιγμης δειχνει πιο stable απο κατι ics roms που ειχα δοκιμασει πριν μερικες βδομαδες. Τα μονα θεματακια που ειδα ειναι οτι δεν δουλευει ακομα το βιντεο της καμερας. Πριν την βαλω χρησιμοποιουσα μια blur-based rom και τωρα με την jellybean βλεπω διαφορες σε επιδοσεις σε μερικα παιχνιδια. Μενει να δω πως ειναι απο μπαταρια αλλα προς το παρον μου φιανεται οτι καλα τα παει και εκει. Απ'ότι έχω δει, το video recording δε λειτουργεί και στις ics roms και δε θα λειτουργήσει αν δε δωθούν τα libs για τον tegra2. Λειτουργεί ωστόσο με 3rd party εφαρμογές ;) Για τις επιδόσεις, αν καταφθάσουν αυτά τα libs, θα δούμε σίγουρα βελτίωση, μιας και θα γίνεται και το ui rendering και όλο το 3d/2d acceleration από το graphics chip! Αν δεν δω webtop 3.0 ή εν τέλει ICS over HDMI full για το lapdock δεν το κουνάω από το stock Moto Blur :p Μετά από 2 βδομάδες καθημερινής χρήσης πάντως, τι να πω πιο best value κινητό δεν παίζει στην αγορά. Ειδικά αν το συνδέσετε με το lapdock μια χαρά όλα σε ένα. Δεν είναι και VAIO στις επιδόσεις αλλά ΟΚ μια χαρά value. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια τι δουλεια κανει το lapdock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια τι δουλεια κανει το lapdock btw, μιας και το εφερε η συζητηση, το webtop αποτι βλεπω πρεπει να τρέχει καποια ARM linux διανομή με gnome. Εχει δοκιμασει να το hackαρει κανεις και να βάλει άλλη ARM διανομή? πχ ArchLinux ή Ubuntu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 btw, μιας και το εφερε η συζητηση, το webtop αποτι βλεπω πρεπει να τρέχει καποια ARM linux διανομή με gnome. Εχει δοκιμασει να το hackαρει κανεις και να βάλει άλλη ARM διανομή? πχ ArchLinux ή Ubuntu? Για τσέκαρε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1093790 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, μιας και στο ebay το εχει σχετικα φτηνα (200e καινουργια συσκευη), και ειδα μερικα βιντεο απο τα οποια παρατηρησα οτι οθονη δεν εχει καθολου καλα χρωματα? τα βιντεο φταινε ή ετσι ειναι οντως? Δωσε λινκ φιλε μου, καλη τιμη για αυτη τη συσκευη Edited August 12, 2012 by aquarius1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Για τσέκαρε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1093790 Το εγκατέστησα, χωρίς πρόβλημα. Τρέχει τα πάντα πρακτικά, openoffice, iceape, gimp κλπ. Ότι θέλεις το εγκαθιστάς. Καλό είναι να έχεις αρκετά μεγάλη κάρτα μνήμης 8GB+ γιατί κατεβάζει αρκετά δεδομένα με apt-get :) Για office editor, web browsing είναι μια χαρά. Όχι για παραπάνω. Εγώ το έχω αποκλειστικά για δουλέιά, γράψιμο κειμένου, reviews κλπ και τα πάει περίφημα, αν και τα lags υπάρχουν οπότε πρέπει να τα συνηθίσεις. Το lapdock αξίζει πάντως. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 πολυ ησυχια στο θεμα του ατριξ... μηπως περιμενουμε καμια βομβα να ταραξει τα νερα?.... αληθεια με τις νεες ρομ που κυκλοφορουν κατα κορον τι γινετε? ψαχνω καποια για καθημερινη χρηση, σε ICS ή JB, υπαρχει κατι δοκιμασμενο? Α, ψαχνω και ενα lapdock σε λογικη τιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts