gordonas Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Είχα το iPhone 3GS και πήρα το Atrix. Το iphone το χαίρεται η γυναίκα μου τώρα. Οι παρατηρήσεις μου... - Μα είναι δυνατόν με τόσο ισχυρότερο επεξεργαστή,μνημη κτλ. να τα έχουν κάνει ΤΟΣΟ σκατά στο λειτουργικό;;;;; - Είναι δυνατόν να γράφω μήνυμα και να παλεύω να βρω το κουμπί για την αποστολή; - Είναι δυνατόν να βάζω φωτογραφία (που έχω τραβήξει με το atrix) σε μια επαφή και είτε σε εικονίδιο είτε όταν με καλεί να φαίνεται ΧΑΛΙΑ;;;; - Είναι δυνατόν η μετακίνηση των μενού δεξιά-αριστερά να μην είναι smooth όπως στο 3GS;;;;!!!!! - Ανοίγω τους χάρτες και η λειτουργία με τα δύο δάχτυλα για zoom in και zoom out είναι τραγική. Άλλοτε πετυχαίνει, άλλοτε όχι...Τα ίδια και όταν μετακινείς τον χάρτη. - Άκουγα για πολλές εφαρμογές στο android market αλλά βλέπω ότι λείπουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σε σχέση με το App store της Apple. Άπειρα τέτοια μικροπροβλήματα. Από την άλλη γουστάρω τα widgets και τον τρόπο που διαμορφώνεις τις οθόνες σου. Πολύ χρήσιμα τα εικονίδια που ενεργοποιείς/απενεργοποιείς Wi/Fi, Bluetooth, GPS κτλ. Για το 3G δεν βρήκα κάτι. Παίζει τίποτα; Συμπέρασμα; Για ένα απλό χρήστη τα iphone είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερα από την υλοποίηση που είδα στην Motorola. Δεν γνωρίζω αν τα άλλα Android έχουν διαφοποιήσεις. Για ένα ψαγμένο χρήστη η διαφορά μικραίνει και ίσως σε μερικούς τα android να δίνουν περισσότερα πράγματα. Πάντως με τίποτα δεν περίμενα, ούτε την έλλειψη εφαρμογών του Android Market, ούτε και τα εντελώς χαζά αλλά και απολύτως ουσιώδη προβλήματα στην καθημερινή χρήση. Αυτά από κάποιον που χρησιμοποιεί το κινητό του για την δουλειά του (τηλεφωνία, mail, www, sms, εφαρμογές) και όχι ως παιχνιδομηχανή. Υ.Σ. Υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει η οθόνη εκτός από το κουμπί πίσω;; Edited May 8, 2012 by gordonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Πόσο καιρό το έχεις;;; Από ότι κατάλαβα είναι η πρώτη σου εμπειρία με το λειτουργικό γενικά. Μάλλον πρέπει να του δώσεις περισσότερ χρόνο, πολλά από όσα αναφέρεις αλλάζουν πανεύκολα προς το καλύτερο. Edited May 8, 2012 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Μια εβδομάδα το έχω και ΝΑΙ είναι η πρώτη μου επαφή με το Android. Φαντάστηκα και εγώ ότι πολλά μπορούν να λυθούν με ψάξιμο. Για αυτό λέω ότι για ένα απλό χρήστη το iOS den παίζεται. Τώρα για εμένα και τα προβλήματα που ανέφερα κάποια συμβουλή, κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Θα κάνω μια προσπάθεια... :) - Μα είναι δυνατόν με τόσο ισχυρότερο επεξεργαστή,μνημη κτλ. να τα έχουν κάνει ΤΟΣΟ σκατά στο λειτουργικό;;;;; Define ΣΚΑΤΑ... - Είναι δυνατόν να γράφω μήνυμα και να παλεύω να βρω το κουμπί για την αποστολή; Δοκίμασε το GO sms pro (δωρεάν είναι) - Είναι δυνατόν να βάζω φωτογραφία (που έχω τραβήξει με το atrix) σε μια επαφή και είτε σε εικονίδιο είτε όταν με καλεί να φαίνεται ΧΑΛΙΑ;;;; Δεν ξέρω αν βγάζει καλύτερες το iphone αλλά η κάμερα του atrix γενικά έχει κάποια θέματα. Δεν έχω δεί κάτι τέτοιο στο δικό μου αλλά και πάλι έχουμε διαφορετικά μάτια. - Είναι δυνατόν η μετακίνηση των μενού δεξιά-αριστερά να μην είναι smooth όπως στο 3GS;;;;!!!!! Δεξιά/αριστερά πάνε οι οθόνες, όχι τα μενού. Δεν έχω προσέξει κάποιο lag στο δικό μου αλλά παίζει ρόλο και το τί του έχεις φορτώσει. - Ανοίγω τους χάρτες και η λειτουργία με τα δύο δάχτυλα για zoom in και zoom out είναι τραγική. Άλλοτε πετυχαίνει, άλλοτε όχι...Τα ίδια και όταν μετακινείς τον χάρτη. Νομίζω ότι πρωτίστως είναι θέμα δικτύου αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και με άλλη εφαρμογή. - Άκουγα για πολλές εφαρμογές στο android market αλλά βλέπω ότι λείπουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σε σχέση με το App store της Apple. Αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένη που δεν βρίσκεις και δεν μπορείς να κάνεις δουλειά ή μιλάς γενικά σαν νούμερο;;; Άπειρα τέτοια μικροπροβλήματα. Μάλλον υπερβάλεις. Υ.Σ. Υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει η οθόνη εκτός από το κουμπί πίσω;; Νομίζω υπάρχει κάποιο widjet που ενεργοποιεί τα πλήκτρα volume για να ξεκλειδώνει η οθόνη αλλά δεν θυμάμαι ποιό είναι. Πάντως το σχόλιο σου για το ios είναι σωστό, είναι ΜΟΝΟ για τους «απλούς» χρήστες. :):):) Edited May 8, 2012 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Νομίζω λέγεται widget locker Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Μια εβδομάδα το έχω και ΝΑΙ είναι η πρώτη μου επαφή με το Android. Φαντάστηκα και εγώ ότι πολλά μπορούν να λυθούν με ψάξιμο. Για αυτό λέω ότι για ένα απλό χρήστη το iOS den παίζεται. Τώρα για εμένα και τα προβλήματα που ανέφερα κάποια συμβουλή, κάποια βοήθεια; Καλησπερα οσο αφορα τα προβληματα που ανεφερες για να το κανεις ποιο smooth βαλε κανενα launcer πχ(Go launcer) και για να σου ειναι και ποιο ευκολο στα μυνημτα βαλε και κανα πληκτρολο πχ (swiftkey x) Παντως μην απογοητευεσε αμα τα ψαξεις τα android θα δεις οτι ειναι πολυ παραμετροποιησιμα και τα κανεις οπως ακριβος θελεις:!: απλα θελει λιγο ψαξιματακι :wacko: ΥΓ και εγω ειμουν χρηστης iphone και την πρωτη φορα που αλαξα απο ios σε android ετσι μου φανηκε και εμενα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 απο gs2 ηρθα,ψηφιζω ναι. χανεις καμποση ποιοτητα φωτο και φωτεινοτητα οθονης,κερδιζεις ενα +25% αυτονομια ας πουμε,ανακριβες οπως το λεω,αλλα οπωσδηποτε εμφανης η διαφορα των 2..:happy: παραπανω απο 25% βλεπω εγω σε αυτοματη φωτεινοτητα,αλλα μην σε παραμυθιασω κιολας:p + πιο crispy η οθονη. σωστη μαμα ρομ,ελαχιστα πιο πισω απο την καλα δουλεμενη μαμα ρομ του gs2,προ μηνος το εδωσα,νομιζω 2.3.4 ειχε. βολευει το fingerprint scanner,κανεις μα κανεις δεν ψαχνει το κινητο μου πια,ουτε γκομενα ,ουτε κανεις:D ουσιαστικα η ραμ ειναι ατελειωτη σαν του gs2,μονο το λαπντοκ της τρωει κανα 100αρι,οποτε στα ιδια εκει.. το θεμα λαπντοκ ειναι που απογειωνει το ατριξ και τελικα ευκολα ξεπερνα το σουπερ gs2.. κανονικα πανλεπτο και παναλαφρο,το λαπντοκ,μου δινει σε απιστευτα βαρια φουλ χρηση 6,5-8 ωρες αυτονομια ενω συγχρονως φορτιζει το κινητο,και στο τελος της τριτης μερας εγω φορτιζω και τα 2 ξανα.(το gs2 καθε 24 ωρες φορτιζοταν..) + οτι πια μετα απο δουλεια δεν χρειαζεται να φορτιζω,αφου το λαπντοκ μου το κρατα φορτισμενο.. μπαταριαρα φορητη το λαπντοκ. επιδοσεις λαπντοκ ενα 10% πιο αργο απο ενα γρηγορο νετμπουκ,απλα εχεις 400+ mb ραμ χοντρικα,οποτε σαν ενα νετμπουκ το φορτωνεις κιαυτο,οχι παραπανω. απιστευτα βολευτικο,οτιδηποτε κι αν κανεις στο κινητο κακομεταχειριση εννοω,αυτο μολις ξανακαβαλησει το λαπντοκ σου δινει πισω στον firefox οτι εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειτε το τραβηξεις αποτομα,ειτε το κλεισεις κλπ επιδοσεις ατριξ,ακομα το σκιζω σαν τρελο,ποτε δεν αργει,λιγοτερη θερμαστρα απο Gs2,φουλ΄παιχνιδια κλπ σε αναγνωση στο νετ ευκολα πιο πολυ βολευει το ατριξ,αφου πιο πολυ κειμενο χωρα στην οθονη, λογω αναλυσης,υπερβολευει αυτο. αυτα,παρτο:),τετοια μπαταρια ,με η χωρις με το λαπντοκ δεν βρισκεις ευκολα:) και εχει και σωστο μεγεθος! απλα με λαπντοκ παρτο.. billkiork εγω εχω φοβερη και τρομερη αυτονομια,αλλα με ολα τα widget κλειστα και οτιδηποτε αυτοματα ενημερωνει κλειστο... κλειστα οοοοολα και δες τι αλλο τρεχει στις εφαρμογες,και κλειστο!!!και κλειστη ενημερωση μειλ για καλη μπαταρια. Με κάλυψες το έχω αρκετό καιρό και φοβόμουν να πω τα ίδια μη τυχόν και δε γίνω πιστευτός Είχα το SGSI και προσφατα (έως πέρυσι Οκτώβρη) SGSII Το κινητό ΔΕΝ παίζεται ούτε σε αυτονομία ούτε σε ταχύτητα ήθελα να πουλήσω το O2x το οποίο έχω να πάρω 2ο φαντάσου(!) Δεν τελεσφόρησε αλλά δε με χαλά θα πάρει και αυτό την ICS όπως το Atrix αλλά αυτό είναι μια αλλη Ιστορία (το πότε...) Έχω Lapdock και Work&Play Kit απίστευτο value for money και απλά απογειώνει την όλη εμπειρία... Το έχω ρουταρισμένο του έχω αφαιρέσει τα bloatware μόνο τον launcher, Weather widget και ClockDate widget έχω αφήσει για compatibility με το framework και του έχω πάνω τον GoLauncherEX Δεν παίζω παιχνίδια αλλά σερφάρω πολύ και διαβάζω νέα (πολύ σερφάρισμα) Το φορτίζω τακτικά και ποτέ δεν το ρίχνω κάτω από το 30% αυτή τη στιγμή ειμαι 20ωρες με τηλ, sms, email, facebook, twitter, surfing 75% μπαταρία :lol: Να το θυμάστε οι κακοί κύκλοι φόρτισης, το συχνό "λαχάνιασμα" της μπαταρίας, οι κερνελ και τα οβερκλοκ που ανεβάζουν θερμοκρασία σκοτώνουν αυτονομία και μπαταρία με αποτέλεσμα όταν πλέον γυρίσει κανείς σε μαμά κατάσταση και η μπαταρία να είναι εξαντλημένη και λόγω θερμοκρασίας τα κυκλώματα λόγω μεγαλύτερων ανοχών να τρώνε κατιτίς παραπάνω... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Να υπενθυμίσω ότι τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται εδώ: Επιλογή συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 παιδια εχω ενα αμερικανικο με ξεκλειδωτο bootloader. Aμα του περασω το ελληνικο firmware υπαρχει ενδεχομενο να φαω καμια φολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Διαβάζοντας το link που έχω βάλει στο πρώτο post. Το root δεν πέτυχε φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Το root δεν πέτυχε φίλε Κάτι κάνεις λάθος ή έχεις λάθος rom. Σε όσα Atrix το έχω δοκιμάσει έχει πετύχει κανονικά. Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Φιλοι μ ενω η μπαταρια στην αρχη (πριν 4 μηνες ) με εβγαζε 1.5-2 μερες πεσαμε στην 1 μερα .Αν το κλεισω κ το ανοιξω απο το 20% παει στο 50 %.Τι φταει ? εκανα battery calibration αλλα τιποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Φιλοι μ ενω η μπαταρια στην αρχη (πριν 4 μηνες ) με εβγαζε 1.5-2 μερες πεσαμε στην 1 μερα .Αν το κλεισω κ το ανοιξω απο το 20% παει στο 50 %.Τι φταει ? εκανα battery calibration αλλα τιποτα ... Κοιτα αυτα μου τα κανει και εμενα...Ομως οπως και να εχει καθε βραδυ δεν το φορτιζεις ;; Οποτε μην αγχωνεσαι αν σου βγαζει 15 ωρες ειναι μια χαρα..τις υπολοιπες κοιμασαι ( λογικα ) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιζει κανα calibration καλο .Αυτο σαν memory effect της μπαταριας μ κανει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 παιδια εχω ενα αμερικανικο με ξεκλειδωτο bootloader. Aμα του περασω το ελληνικο firmware υπαρχει ενδεχομενο να φαω καμια φολα? κανενας? εχω κατεβασει το sbf αρχειο που φορανε τα ελληνικα. Να το φλασαρω ή οχι?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Αν το κλεισω κ το ανοιξω απο το 20% παει στο 50 %.Τι φταει ?... Αυτό είναι λογικό, με το κλείσιμο/άναμμα κάποιες εφαρμογές που είχες τρέξει δεν ξαναφορτώνουν. Αυτές λοιπόν που ανεβαίνουν με το boot του κινητού είναι ποιό λίγες, άρα η ενέργεια που έχει απομείνει στην μπαταρία επανυπολογίζεται και θα σε βγάλει για περισσότερο χρόνο. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Φιλοι μ ενω η μπαταρια στην αρχη (πριν 4 μηνες ) με εβγαζε 1.5-2 μερες πεσαμε στην 1 μερα .Αν το κλεισω κ το ανοιξω απο το 20% παει στο 50 %.Τι φταει ? εκανα battery calibration αλλα τιποτα ... Μήπως έχει έρθει η ώρα για hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μερικές συμβουλές . Κατεβάστε το opera mobile . Κατεβάστε το launcher pro.στις ρυθμίσεις homescreen θα βάλετε στο. Grid Collins 4 rows 5 και θα είναι τζαμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) κανενας? εχω κατεβασει το sbf αρχειο που φορανε τα ελληνικα. Να το φλασαρω ή οχι?:confused: Κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει να flash-αρω ευρωπαϊκή ROM στο αμερικάνικο Atrix μου. Προσπάθησα αρκετές φορές, αλλά η διαδικασία ουδέποτε ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Νομίζω υπάρχει ασυμβατότητα hardware Με τον kernel ή κάτι τέτοιο. Αν θέλεις Motoblur ROM με ελληνικά σε αμερικάνικο Atrix, δοκίμασε την Nottachtrix ROM ή τη ROM του Topogigi (και οι δύο από το xda-developers.com). Αλλιώς, CM 7.2 RC1 ή RedPill Hybrid. Κάπου είχα πετύχει και μία official γερμανική ROM της O2, αλλά έχει εξαφανιστεί (όπως και πολλές άλλες, λόγω των γεγονότων με τα uploading sites). Γενικά, καλό είναι να αποφεύγεις τα sbf. Οι επαΐοντες λένε ότι ελλοχεύει κίνδυνος ακόμη και για hard brick. Ασφαλή είναι τα zip που flash-αρονται από τη recovery. Edited May 10, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) ξερει καποιος πως φτιαχνουμε to multitouch bug με μαμα rom ερωτηση εσας ζεσταινεται αναμεσα στο Home και το back ? Edited May 11, 2012 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 ξερει καποιος πως φτιαχνουμε to multitouch bug με μαμα rom ερωτηση εσας ζεσταινεται αναμεσα στο Home και το back ? Αν εννοείς το Raindrop fix, θα το βρεις εδω: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467696 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Αν εννοείς το Raindrop fix, θα το βρεις εδω: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467696 ναι αυτο εννοω αλλα εκανα μια βλακεια :rolleyes: ( es explorer φταει) και παραλιγω να το brickarω τελειως ευτυχως που ειχα το lapdock. Βασικα μπορει καποιος εμπειρος που εχει μαμα rom να κανει ενα αντιγραφο το touchpad.cfg που βρισκεται μεσα στο system/etc/touchpad/22/ ***Με το raindrop fix ζεστενεται υπερβολικα το κατω μερος πιθανα απο το πιο πολυ ρευμα που τραβαει fix. Το γυρισα παλι στο κανονικο αλλα υποπτευομαι λογω της κωδικοποιησης η τελευταια γραμμη απο το touchpad.cfg που τυνχανει να ειναι το voltage πρεπει να χανει. Edited May 12, 2012 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Κατα συμπτωση, μολις επεσα πανω σε αυτό: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650037 Το φλάσαρα και κανει την οθόνη πολυ ευαισθητη. Ισως υπερβολικα. Μπορεί να χρειάζεται και λιγη προσαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Την stock Tom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Την stock Tom έχεις? Αυτό το 24ωρο :lol: έχω την Nottachtrix 1.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts