drdino Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 με το lapdock μπορειτε να δειτε ταινιες divx/xvid/mkv ?720p παιζει το atrix η ζοριζεται?Ο video player του δειχνει υποτιτλους? θα σου πω οτι ξερω μονο,αυριο και εγω αν ολα πανε καλα θα το αγορασω. παιζειζει τα παντα μεσω του κινητου λιγο choppy,εννοω χαλαει λιγο την ποιοτητα με το προγραμματακι του κινητου που θες,π.χ to bs player lite εχω εγω.. ή τα παιζεις μεσω του media center,καπως ετσι το λενε ,οπου παιζει τις επικρατουσες μορφες video=avi,mp4,αυτα τσεκαρα σημερα στο καταστημα,με καλη ποιοτητα!! αν δεν τα παιζει το media center πρεπει για καλη ποιοτητα να μετατρεψεις το video σε μορφη που να την παιζει το media center. αυτα ξερω,παραπανω θα σου πω αμα το κραταω:),στο xda,google αυτα που λεω και παραπανω θα βρεις:happy: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Παιδια καλημερα, Μια ερωτηση, αγορασα 2 μπαταριες και εναν επιτοιχιο φορτιστη που φορτιζει τις μπαταριες μονες τους, εκτος του κιν. δηλαδη. Λετε να εχω καποιο προβλημα? Δεν ειναι γνησιες, απλα ειναι για Atrix. Ακριβως το ιδιο ειχα και με το Nexus μου και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. Απλα ειπωθηκαν καποια πραγματα πιο πανω και ανησυχησα, κατι για power management και μονο γνησιους φορτιστες και τετοια! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Για jonous ---> Ενταξει φίλε μου εισαι τυχερός αλλά ....κριμα είναι την πλακετιτσα να τη ζεσταίνεις....αμα λιωσει καμιά κόληση απο μεσα....και ξεκολήσει κάτι ειναι πολυ δυσκολο να το εντοπίσεις και να το φτιάξεις. Υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που μπορείς να βρεις τη βλάβη σε περίπτωση βραχυκυκλώματος μόνο (στο συστημα τροφοδοσιας...απο εκει και πέρα ...χάος!). Η υψηλή θερμοκρασία γενικά μπορει να κάνει πάρα πολλές ζημιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Υπερβολές φίλε μου,μην παίρνεις τις μετρητοίς ο,τι ακούς έδω μέσα. Οι φορτιστες έχουν πλέον όλοι το ίδιο βολταζ,το επίσημο του usb δλδ,περίπου 5v,,ισως να συναντησεις και 5,1 η 5,2. τα mAh παίζουν μόνο,κατι που έχει να κάνει αποκλειστικά και μονo με το πόσο γρήγορα θα φορτίσει μια μπαταρία. Οσο πιο πολλά τα mAh,πιο γρήγορα φορτίζεται μια μπαταρία,πιο λίγο χρόνο κρατάει. Και επίσης από ότι έχω καταλάβει όντως είναι ψιλοευαισθητο το atrix,κυρίως επειδή παραδόξως διαπιστώνω ότι δεν υπάρχουν πολλοί devs τσακάλια,και με ένα λαθακι στον kernel μπρικαρεις... Και έχω δεν ασχολούνται πολλά άτομα βλέπω με πολλά πολλά πειράγματα,στο defy υπάρχει πιο μεγάλη κοινότητα,κι εδώ και εξω,στο milestone δε,ακόμα και τώρα υπάρχει φοβερή κοινότητα και χαρισματικό devs team... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Παιδια καλημερα, Μια ερωτηση, αγορασα 2 μπαταριες και εναν επιτοιχιο φορτιστη που φορτιζει τις μπαταριες μονες τους, εκτος του κιν. δηλαδη. Λετε να εχω καποιο προβλημα? Δεν ειναι γνησιες, απλα ειναι για Atrix. Ακριβως το ιδιο ειχα και με το Nexus μου και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. Απλα ειπωθηκαν καποια πραγματα πιο πανω και ανησυχησα, κατι για power management και μονο γνησιους φορτιστες και τετοια! Ευχαριστω Αν συνδέσεις τη μη γνήσια μπαταρία σε ένα μη γνήσιο εξωτερικό φορτιστή....και αφου τη φορτίσεις τη τοποθετήσεις στο κινητο δεν εχεις πρόβλημα κατα 99% αρκεί η μπαταρία να παρέχει ίδια ταση με τη γνήσια. Αν βάλεις τη "μαιμου" μπαταρία στο τηλέφωνο και το φορτίσεις με ενα φορτιστή γνήσιο ή όχι τότε το ρισκάρεις...και ειδικά πάρα πολύ αμα συνδεσεις το τηλέφωνο σε "μαιμού" φορτιστή. Το πολύμετρό μου έλεγε 5.1 v στον γνήσιο φορτιστή του ATRIX , στον φορτιστή μου απο το GALAXY TAB έγραφε 5.3 volt , σε κάποιο άλλο galaxy S ;egrafe 5.0 v , έχω δει μαιμου φορτιστή να δείχνει 5,5 volt κ.λ.π αυτές οι διαφορές μπορεί να φαίνονται μικρες αλλα μπορεί να προκαλέσουν ζημια . Η Motorolla το αναφέρει ρητά ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο γνήσιοι φορτιστές , λέτε να το λέει για πλάκα? Οι γνήσιες μπαταρίες έχουν microcontroller που σταματάει την φόρτιση σε συγκεκριμένη τάση και σε συγκεκριμένη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να υπάρχει προστασία στα ηλεκτρονικά συστήματα του κινητού. Οι μαιμούδες..εχουν άλλους μικρο controllers ....για αυτο ακουτε καμια φορα για εκρήξεις μπαταριας , φωτιές κ.λ.π Ειναι σπάνιες περιπτώσεις αλλα έχουν καταγραφεί. Δεν θελω να κανω καμια αντιπαραθεση με κανένα τα λέω κι οποιος θελει τα ακούει ...όποιος δε θελει κανει ότι του αρέσει. ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ROM απο άσχετους και η αφαίρεση αρχείων που ....δεν γνωρίζει κάποιος τη δουλειά κανουν ...μπορεί να ειναι εξίσου καταστροφικό όσο μια φυσικη βλάβη στο hardware. Edited March 16, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Αυτο ακριβως εκανα με το nexus μου και αυτο θα κανω και εδω. Τις φορτιζω στον δικο τους φορτιστη και μετα τις βαζω στο κιν. οποτε μαλλον θα ειμαι οκ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Αντε πάλι με τα "δεν ξανακλειδώνει ο bootloader" (ή έστω να δείχνει κλειδωμένος) και με τα "δεν ξαναδέχεται επίσημες αναβαθμίσεις"!!! :dash: Το δικό μου και το έκανα downgrade με φλασάρισμα επίσημου .sbf και ξαναέδειξε κλειδωμένο και αμέσως μου έβγαλε επίσημη ΟΤΑ αναβάθμιση την οποία και πέρασα και μετά το φλασάρισα την επίσημη (αλλά μη διατεθείσα επισήμως online) ελληνική 31.20!!! Magic??? Αααα, και λεγόταν ΜΒ860, δεν είχε ραδιόφωνο και...είναι καλά!!!:tease::lol: Προφανως φλασαρες bootloader ιδιο ή μεγαλυτερο απο αυτο με το οπιο ξεκλειδωνει. Επισης, το e-Fuse καηκε, ασχετως αν σου εφυγε το Unlocked απο την boot screen. Οσον αφορα το θεμα εγγυησης, πλεον εχουν γινει πολυ σφιχτοκωλες οι εταιριες σε αυτο το θεμα. Πριν πατε συσκευη για service φωτο τους δεικτες υγρασιας. Τεινουν να χαλανε αμα θελει αντικατασταση το κινητο και κατα την διαρκεια της αποστολης στο service center, οπως στραβωνουν τα pin των μητρικων στα socket. :rolleyes: (το παρπανω ειναι γενικο και δεν αναφερετε στις Motorola συσκευες) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) Κινδυνολογεις αβάσιμα. Ειχα cyanogenmod7 και ηταν πιο κρυο απ΄ οτι με την επισημη. Θερμοκρασία στους 22-25 βαθμους idle ενω με την επισημη δεν επεφτε απο 30+. Plus με custom κανεις και ενα αξιοπρεπεστατο undervolt και εχεις εξοικονομηση μπαταρίας και χαμηλοτερες θερμοκρασίες Περισσοτερο κακο κανουν οι κακογραμμενες εφαρμογες που τρεχουν συνεχεια στο background και απομυζουν μπαταρια και κυκλους του επεξεργαστη, παρα οι custom rom κανενας οδηγός για undervolting υπάρχει; Edited March 17, 2012 by mtel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas76 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) Να θυμίσω πως και τη μαμίσια ρομ κάποιοι developers την έφτιαξαν, δεν είναι αλάθητη, συχνά παρουσιάζονται bugs, ενίοτε δε θυσιάζεται η ταχύτητα για χάρη της αξιοπιστίας. Αυτή την ισορροπία έρχεται να αλλάξει μια custom rom Edited March 17, 2012 by orfeas76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Και για να χαλαρώσουμε, δείτε αυτό το video (και τον τίτλο του!) και ξεραθείτε στο γέλιο (ή φρικάρετε εντελώς...). http://www.youtube.com/watch?v=dpkZL3D76O4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης αφού εδώ μέσα είμαστε όλοι για να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες από την ενασχόληση με το....«άθλημα» της εποχής. Πριν 20 χρόνια το ίδιο κάναμε με τα glx, το αντίστοιχο άθλημα εκείνης της εποχής:D Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) .......μας ανάβεις φωτιές τώρα! Τέλος πάντων εκτος απο θερμάστρα χειρός που έλεγα πριν μπορείτε να το κάνετε και .......κεραμικη εστία για να ψηνετε καφε και ....σνιτσελ κοτοπουλο! χα χα! Α' και μηχανή για παραγωγή πάγου όπως είπε ένας συμφορουμίτης πριν! Αστειεύομαι ασφαλώς! Φανταστείται ότι αυτη η θερμοκρασία αναπτύσσεται πάνω απο το σκληρο κάλυμα του κινητου...μέσα στην πλακέτα φωτιά και λάβα χα χα! Edited March 17, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Αν το μπρικαρετε και είστε μέσα στην εγγύηση η εδώ αντιπροσωπεία δεν κοιτάζει το περίφημο e fuse,ως τώρα δλδ,και αλλάζει ολόκληρη την πλακέτα,έτσι έγινε και στο φίλο alex ,μην παραφουσκωνουμε τα πράγματά. Εννοείται πως υπάρχουν ρίσκα,αλλα είναι λίγο πολύ γνωστές οι κακοτοπιες. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γίνεται να κάνω κοινόχρηστο φάκελο στο pc και να ανταλλάσω αρχεία με το κινητό ή ζητάω πολλά? Το dlna που είδα είναι μόνο για πολυμέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δοκίμασες την Πύλη Τηλεφώνου (Phone Portal); Σου δίνει δυνατότητα να διαχειρίζεσαι αρχεία από και προς το κινητό. Κάιτι αντίστοιχο κάνει και το AirDroid από το Market. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Αν αναφέρεσαι σε εμενα κανεις μεγάλο λάθος. Το δικο μου δεν ήταν μπρικαρισμένο. Το κινητο δεν ανοιγε καθολου , δε φορτιζε καθολου και μολις το συνδεα στον φορτιστή .....εκανε ενα ελαφριο τσιριγματακι (βραχυκυκλωμενο)και ζεστενονταν τοσο πολυ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα που δεν μπορούσες να το αγγιξεις στην περιοχη διπλα στη sim. Οποτε τι e-fuse να κοιτάξεις. Καθαρη βλάβη hardware που ουτε να ελεγξεις αν ειναι unlocked μπορουσες. Edited March 18, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Αν το μπρικαρετε και είστε μέσα στην εγγύηση η εδώ αντιπροσωπεία δεν κοιτάζει το περίφημο e fuse,ως τώρα δλδ,και αλλάζει ολόκληρη την πλακέτα,έτσι έγινε και στο φίλο alex ,μην παραφουσκωνουμε τα πράγματά. Εννοείται πως υπάρχουν ρίσκα,αλλα είναι λίγο πολύ γνωστές οι κακοτοπιες. Είναι προφανές πως δεν αναφέρεται στην δική σου περίπτωση άλλα σε μπρικάρισμα λόγω φλασαρισματος. Εσένα είναι ειδική και σπάνια περίπτωση, μην τα ξαναλέμε. Στο atrix αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην φλασάρει κανείς με rsd παλιότερη έκδοση εφόσον έχει ξεκλειδώσει τον bootloader. Από κει και πέρα, τα πράγματα είναι όπως πάντα, μελέτη πριν φλασάρουμε το οτιδήποτε και μετά λίγη ακόμη μελέτη. :lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Από κει και πέρα, τα πράγματα είναι όπως πάντα, μελέτη πριν φλασάρουμε το οτιδήποτε και μετά λίγη ακόμη μελέτη. :lol::) Έτσι ακριβώς. Φτάνει με το συγκεκριμένο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παράγγειλα το γνήσιο motorola work and play kit,30€ με τα μεταφορικά από ebay.. Υποτίθεται περιλαμβάνει και το multimedia rock,και bluetooth πληκτρολόγιό και mouse για όταν είναι συνδεδεμενο στην τηλεόραση και τηλεκοντρόλ για τα multimedia! Θεωρητικά είναι σούπερ αγορα ,στην πράξη θα μάθουμε σε καμία εβδομάδα ελπίζω... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 μονο.....?!?!?!:lost: για δωσε κανενα λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Kαλησπερα σε ολους. Να ρωτησω καποια πραγματακια για το κινητο. 1)Υπάρχει επισημη 2.3?Αν μου ερθει με 2.2 θα αναβαθμιστει αμεσα σε 2.3 χωρις κανενα θεμα?Ισχυει οτι θα παρει ics μετα το καλοκαιρι? 2)Η hdmi που εχει λειτουργει χωρις το dock?Μπορω να δω δλδ βιντεο στην τηλεοραση με το Atrix? 3)Η αυτονομια του ειναι οντως αυξημενη σε σχεση με ανταγωνιστικα διπυρηνα? 4)Παιζει ανετα divx/xvid?Μπορει να παιξει 720p brrip? 5)Θα το κρατησω με στοκ ρομ γιατι γενικα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, χανω κατι δραματικο? 6)Εχει καλο wifi σε ισχυ/εμβελεια? 7)Με την 2.3 βελτιωθηκε καθολου η ληψη φωτογραφιων , και βιντεο? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Kαλησπερα σε ολους. Να ρωτησω καποια πραγματακια για το κινητο. 1)Υπάρχει επισημη 2.3?Αν μου ερθει με 2.2 θα αναβαθμιστει αμεσα σε 2.3 χωρις κανενα θεμα?Ισχυει οτι θα παρει ics μετα το καλοκαιρι? 2)Η hdmi που εχει λειτουργει χωρις το dock?Μπορω να δω δλδ βιντεο στην τηλεοραση με το Atrix? 3)Η αυτονομια του ειναι οντως αυξημενη σε σχεση με ανταγωνιστικα διπυρηνα? 4)Παιζει ανετα divx/xvid?Μπορει να παιξει 720p brrip? 5)Θα το κρατησω με στοκ ρομ γιατι γενικα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, χανω κατι δραματικο? 6)Εχει καλο wifi σε ισχυ/εμβελεια? 7)Με την 2.3 βελτιωθηκε καθολου η ληψη φωτογραφιων , και βιντεο? Ευχαριστω προκαταβολικα! 1) ναι , ναι , ναι 2)ναι μονο γαι multimedia , για άλλα πρέπει να το hackareis "ελαφρια"(εκδοση 2.3.4) , αν το κάνεις αυτο κράτα backup τα παλια original αρχειακια και μη κάνεις OTA update αν δε τα επαναφέρεις και ξερουταρεις το κινητο. 3)ναι 4) ναι,ναι 5)οχι 6) ναι 7) μαλλον ναι , κάτι πηρε το αυτι μου πως άμα κατεβάσεις εξειδικευμενες εφαρμογες έχεις μεγαλη βελτίωση. Edited March 18, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Παράγγειλα το γνήσιο motorola work and play kit,30€ με τα μεταφορικά από ebay.. Υποτίθεται περιλαμβάνει και το multimedia rock,και bluetooth πληκτρολόγιό και mouse για όταν είναι συνδεδεμενο στην τηλεόραση και τηλεκοντρόλ για τα multimedia! Θεωρητικά είναι σούπερ αγορα ,στην πράξη θα μάθουμε σε καμία εβδομάδα ελπίζω... ε αλητη βαγγελη:p,πως το καταφερες να το biddareiς τοσο χαμηλα??? εγω βιαστηκα κ πηρα το πρωτο που ειχε και χτυπησε 40 ευρω με μεταφορικα.. ατιμη βιασυνη δημητρη στο ebay co uk πατας atrix work...για το work and play station ψαχνεις.. Edited March 18, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Kαλησπερα σε ολους. Να ρωτησω καποια πραγματακια για το κινητο. 1)Υπάρχει επισημη 2.3?Αν μου ερθει με 2.2 θα αναβαθμιστει αμεσα σε 2.3 χωρις κανενα θεμα?Ισχυει οτι θα παρει ics μετα το καλοκαιρι? 2)Η hdmi που εχει λειτουργει χωρις το dock?Μπορω να δω δλδ βιντεο στην τηλεοραση με το Atrix? 3)Η αυτονομια του ειναι οντως αυξημενη σε σχεση με ανταγωνιστικα διπυρηνα? 4)Παιζει ανετα divx/xvid?Μπορει να παιξει 720p brrip? 5)Θα το κρατησω με στοκ ρομ γιατι γενικα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, χανω κατι δραματικο? 6)Εχει καλο wifi σε ισχυ/εμβελεια? 7)Με την 2.3 βελτιωθηκε καθολου η ληψη φωτογραφιων , και βιντεο? Ευχαριστω προκαταβολικα! για το 6 δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο καλο...πριν με iphone 3gs επιανα σε συγκεκριμενα σημεια, οπου τωρα με το ατριξ δεν πιανω. επισης διπλα διπλα με htc wildfire εκεινο επιανε κανονικα, το δικο μου γιοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts