Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω πως το πηρα 300 ευρω πριν 4 μηνες? Ελληνικης αντιπροσωπειας.

τον ιουλιο το ειχε προσφορα η wind στα 300!γι'αυτό!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προσωπικα δεν μ ενδιαφερει απο που τα προμηθευεται η καθε εταιρια τα κινητα ,το μονο που με νοιαζει (και πιστευω ολους τους καταναλωτες) ειναι η ποιοτητα του κινητου και η τιμη.

εφοσον ολα τα eshops δινουν εγγυηση της lg hellas για 2 χρονια ποια η διαφορα αυτων των συσκευων που πουλανε με αυτες του γερμανου και της wind?

ισως να ειναι τετοια η πολιτικη των παραπανω καταστηματων που να θελουν οι συσκευες τους να μην ειναι παραεισαγωγης ,αλλα στο κατω κατω εφοσον μιλαμε για ιδια ποιοτητα τι διαφορα υπαρχει?

κανονικα η τιμη ενος κινητου θα πρεπει με τον καιρο να πεφτει ,εφοσον η τεχνολογια του μετα απο καποιον θα ειναι ξεπερασμενη.

τον ιουλιο το ειχε προσφορα η wind στα 300!γι'αυτό!

ακριβος για πεντε - δεκα μερες τον ιουνιο υπηρχε προσφορα

προσωπικα δεν μ ενδιαφερει απο που τα προμηθευεται η καθε εταιρια τα κινητα ,το μονο που με νοιαζει (και πιστευω ολους τους καταναλωτες) ειναι η ποιοτητα του κινητου και η τιμη.

εφοσον ολα τα eshops δινουν εγγυηση της lg hellas για 2 χρονια ποια η διαφορα αυτων των συσκευων που πουλανε με αυτες του γερμανου και της wind?

ισως να ειναι τετοια η πολιτικη των παραπανω καταστηματων που να θελουν οι συσκευες τους να μην ειναι παραεισαγωγης ,αλλα στο κατω κατω εφοσον μιλαμε για ιδια ποιοτητα τι διαφορα υπαρχει?

κανονικα η τιμη ενος κινητου θα πρεπει με τον καιρο να πεφτει ,εφοσον η τεχνολογια του μετα απο καποιον θα ειναι ξεπερασμενη.

ναι σωστα...δεν ειπα οτι ειναι αλλη η ποιοτητα απλος λογο οτι ειναι αγορασμενα απο αλλου με χαμηλωτερη τιμη ειναι και πιο φθηνα για εμας κανενα προβλημα σε αυτο τουλαχιστον στα LG....για ρωτα ομως τους νοκιαδες :) η Nokia Ελλας δεν δεχετε κινητα αγορασμενα για αλλες χωρες στο service σε οτι εχει να κανει με το Λογισμικο...ειχα μια περιπτωση εκανε αναβαθμιση σε N8 και περαστικαν αγγλικα...περνει την Nokia και του λενε μα κυριε αυτο ειναι κιν. για τις Αραβικες χωρες δεν επιτρεπετε η πωληση στην Ελλαδα...ταβλας στο συγκ. ατομο κοστος για αναβ σε Ελληνικα 35 ευρουλακια...

Η επίσημη θέση της LG :

Αγαπητοί πελάτες,

Έχουμε λάβει κάποια σχόλιά σας σχετικά με την αναβάθμιση σε 2.3 του Optimus Black. Η αναβάθμιση παρότι είχε ανακοινωθεί για τις 2/12 δυστυχώς δε μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων. Προκειμένου να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έχουμε προχωρήσει σε νέες δοκιμές, οι οποίες αναμένουμε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου για να μπορέσουμε να διαθέσουμε το νέο λογισμικό. Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και την υπομονή σας.

Η επίσημη θέση της LG :

Αγαπητοί πελάτες,

Έχουμε λάβει κάποια σχόλιά σας σχετικά με την αναβάθμιση σε 2.3 του Optimus Black. Η αναβάθμιση παρότι είχε ανακοινωθεί για τις 2/12 δυστυχώς δε μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων. Προκειμένου να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έχουμε προχωρήσει σε νέες δοκιμές, οι οποίες αναμένουμε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου για να μπορέσουμε να διαθέσουμε το νέο λογισμικό. Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και την υπομονή σας.

Παρακαλουμε, δεν κανει τιποτα. :lol:

ΖΩΑ !!!:ninja:

έστειλα 7 φορές μήνυμα στην LG ρωτώντας για την αναβάθμιση του P970..εν τω μεταξύ κάθε απάντηση που λάμβανα αφορούσε το P990.

τελικά μια μέρα έστειλα πάλι αναφέροντας το μοντέλο 16 φορές σε 10 γραμμές..και τελικά έλαβα την ίδια ακριβώς απάντηση αλλά αυτή τη φορά για το P970..πολλά φάουλ έχει κάνει η LG..κρίμα πάντως γιατί είναι πραγματικά αξιόλογη αυτή η σειρά κινητών..

τωρα λενε Jan 25... :(

εγω φοβαμαι αν καταργηθηκε το κινητο και το ξεπουλησουν στα 200€ παντου, δε θα δωσουν ουτε ICS στο τελος.

θα περασουν 6 μηνες, θα εχει βγαλει 6 αλλα droid, και θα απαντησει παλι με 3 σειρες και για το ICS...

ειναι γνωστη τακτικη το σκοτωμα. στριβειν δια του σκοτωνω... οι μισοι κατοχοι εξω ευρωπη κλπ, οταν αλλες θα παιρνουν ics θα τα εχουν σουταρει ebay. το κινητο δε θα υπαρχει πουθενα να της ζητανε καινουργιοι αγοραστες ICS = minimum γκρινια για τη LG .

Η ανακοινωση για ICS ειχε βγει απο την ευρωπαικη LG?

Edited by ipal

• Administrators
Η ανακοινωση για ICS ειχε βγει απο την ευρωπαικη LG?

http://www.theandroidsoul.com/lg-confirms-ice-cream-sandwich-ics-update-for-high-end-phones-launched-in-2011/

Modpic.gif

Τωρα το εχασε το παιχνιδι. Ας παρει και οποια εκδοση Android θελει. Απο την στιγμη που εισαι δυσαρεστημενος πελατης και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, δεν ξαναπερνεις LG. Τελος.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

εγω παιδια δεν αντεξα το δουλεμα κ το πουλησα..:mad: κ επειδη ειχε καμενα stuck pixels δεν μπορεσα ουτε το μισο της τιμης του να βγαλω.

τραγικη η lg...ουτε απο σερβισ ουτε απο σοφτγουερ σαπορτ!!!κριμα

LG SUCKS BIG TIME!!!!!:angry:

καλη αναμονη-υπομονη στους υπολοιπους κατοχους

οσο για την ΙCS περιμενετε το καλοκαιρακι.......τιγκα θα ειναι τα ψυγεια στα περιπτερα:lol:

εγω παιδια δεν αντεξα το δουλεμα κ το πουλησα..:mad: κ επειδη ειχε καμενα stuck pixels δεν μπορεσα ουτε το μισο της τιμης του να βγαλω.

τραγικη η lg...ουτε απο σερβισ ουτε απο σοφτγουερ σαπορτ!!!κριμα

LG SUCKS BIG TIME!!!!!:angry:

καλη αναμονη-υπομονη στους υπολοιπους κατοχους

οσο για την ΙCS περιμενετε το καλοκαιρακι.......τιγκα θα ειναι τα ψυγεια στα περιπτερα

Κατ'αρχην εισαι τελειως φαλτσο εδω.

Το οτι δεν σου το αντικατεστησαν με καμμενα pixels, αρνουμαι να το δεχτω.

3 κινητα LG ειχα.

1) KM900 Arena, το οποιο μετα απο 1μιση χρονο, χαλασε το κουμπι αυξομειωσης εντασης, δεν πατιοταν ευκολα, σχεδον με τιποτα. ΔΩΡΕΑΝ κανονιστηκε κουριερ, πηρε απο το μαγαζι μου το κινητο, το πηγε στην LG και μου το επισκευασαν εντος εγγυησης κανονικοτατα σε 1 εβδομαδα.

2) LG P500 Optimus One, το οποιο στους πρωτους μηνες αγορας του, τα εκανα μανταρα με firmware update και νεκρωσε εντελως (bricked). Η εκδοση που ειχε οταν το κινητο τσαφαρε, ηταν custom rom rooted φυσικα, μαζι με custom recovery ετσι; ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ με επιστροφη στο Πλαισιο και αποστολη στην LG... σε 1 εβδομαδα (5 μερες για την ακριβεια) μου το εστειλαν πισω επισκευασμενο, με ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ την κεντρικη πλακετα (PCB)

Στον 7ο μηνα του, η οθονη αρχισε να εμφανιζει το λεγομενο "color bleed" σε απιστευτα εντονο βαθμο... το εστειλα ξανα, η LG το αντικατεστησε με καινουριο. Μαλιστα με πηραν τηλεφωνο λεγοντας πως εαν παει κατι στραβα με update που ηθελαν να κανουν, εαν θα ειχα προβλημα να χαθουν τα αρχεια και εαν εχω backup. Τους ειπα πως δεν εχω κανενα προβλημα, ωστοσο παρ'ολ'αυτα, ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ τη συσκευη με καινουρια!

3) LG P970 το οποιο αγορασα απο το εξωτερικο τελικα, μιλησα με το support της εταιρειας, ειδαν οτι ηδη μεσω του site τους, ειχα κανει κατοχυρωση με πληρη στοιχεια μου τα imei απο τις 2 παραπανω συσκευες... και μου ειπαν οτι μπορω να κανω εγγραφη και με αυτο, ετσι ωστε να με καλυπτει η LG Hellas ΚΑΙ σε αυτο το κινητο, αγορασμενο απο Γερμανια.

Για την ιστορια, και τα 3 κινητα που απεκτησα, το μονο που θα κατηγορουσα ηταν το KM 900 Arena, το οποιο ηταν φαλτσο της LG αφου βιαστηκε να το βγαλει στην αγορα με χαμηλες προδιαγραφες, και κλειστο λειτουργικο.

Ωστοσο ηταν ανθεκτικοτατο, στιβαρο κινητο με ωραια οθονη και φωτογραφικη / βιντεοκαμερα.

Το δε, Optimus One (P500) ακομα λειτουργει αψογα, με την 2.3 Gingerbread που ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ειχαν υποσχεθει οτι θα την κυκλοφορησουν αλλα το ειχαν καθυστερησει... και να που βγηκε.

Στην τελικη αγαπητε, στα παπακια μου για Gingerbread / Sandwich / Gyros tzatziki / Mousakas και τα συναφη... αρκει να λειτουργουν ολα καλα και ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ... ΝΑΙ! Ολα πανε ρολοι.

Και μουσικη παιζει αψεγαδιαστα και γρηγορο ειναι για τα λεφτα του (240 εδωσα) και 800x480 βιντεο παιζει χωρις κολληματα, ικανοποιητικες φωτο τραβαει, αρκετα καλο 720p video επισης... παιχνιδακια παιζει αψογα... σερφαρεις ανετα, το GPS ναι μεν αργει αλλα λειτουργει εν τελει σωστα με την V10G... νταξει... 240 εδωσα, πολυ καλα για τα λεφτα του τα παει και ως προς τον ανταγωνισμο!

Για σκεψου λιγο καλυτερα σε παρακαλω.... μην τρελαινεσαι ετσι αδικα!

βρε το εχω δει αυτο. απλα νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι βγηκε απο την lg αυστραλιας η ανακοινωση. anyway δεν εχει σημασια...

@dekoz το arena το ειχα και εγω για λιγο. για τα specs του ηταν απ τα top vfm (ειχε & capacitive). εξαλλου τοτε μονο WM6 και τα κλειστα OS επαιζαν.

Edited by ipal

Και το δικο μου ειχε καμμενο πιξελ και οταν πηρα τηλεφωνο στην LG μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση. Σημερα το πουλησα 160 ευρω (το ειχα παρει 300 πριν 4 μηνες) και παω για Nexus.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Παιδιά φαντάζομαι σήμερα κανείς δεν θα κυκλοφορεί στο φόρουμ αλλά εγώ θα στείλω το πρόβλημα μου μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω... Χθες εντελώς ξαφνικά το κινητό μου άρχισε να κολλάει, και πήγα να του κάνω μία επανακκίνηση αφαιρώντας την μπαταρία του, μετά όμως που το άνοιξα έβαζα pin κανονικά αλλά μου έλεγε ότι κάρτα sim δεν υπάρχει :wacko: . Φυσικά έκανα πολλές επανεκκινήσεις μήπως και φτιάξει αλλά τίποτα, έβαλα την κάρτα μου αλλού και δούλευε, έβαλα στο lg ένα άλλο νούμερο και έλεγε πάλι ότι δεν υπάρχει κάρτα sim. Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να έχει;;;;; Αύριο λέω να το πάω με την εγγύηση του στα multirama :( Αλλά στεναχωρήθηκα που του έπαθε γιατί φαντάζομαι και λόγω εορτών θα μου κρατήσουνε για πολύ το κινητάκι μου:(

παιδια καλημερα,μια αμεση βοηθεια.εχει ο αδορφος μου το κινητο p970,κατεβασα το lg απο την σελιδα,και μου λεει οτι υπαρχει αναβαθμιση,περναω πρωτα τους drivers για το κινητο,και ολα καλα μεχρι εδω,το συνδεω κανονικα,φτναει μεχρι το 30% και μετα μου λεει να αφαιρεσω την μπαταρια,το κανω αλλα μετα κολλαει εκει συνεχεια,το εχω κανει πολλες φορες αλλα εκει μενει στα ιδια.του εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,και παλι τπτ.τι να κανω?

• Administrators

"The global upgrade schedule will begin in the second and third quarters of 2012"

Υπομονή...

Modpic.gif

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Επειδή οι αναβαθμίσεις αργούν και επειδή με τρώει το χέρι μου θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει βάλει κάποια custom rom από την οποία είναι ευχαριστημένος. Αν ναι, ποια είναι αυτή; Η διαδικασία αναβάθμισης είναι αυτή που περιγράφεται στο πρώτο post; Στη συνέχεια -για αύξηση λειτουργικότητας και δυνατοτήτων- χρειάζεται να βάλω κάποιον άλλο Launcher;

Οι μέρες είναι άδειες από δουλειά οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν παραπάνω από καλοδεχούμενη!

:)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους,

Είμαι κάτοχος της συσκευής και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της συσκευής ή του Android. Έχω Cosmote 2in1, κι για όσους δεν ξέρουν όταν είσαι γυρισμένος στη 1 γραμμή οι κλήσεις που γίνονται στη δεύτερη προωθούνται ενώ τα μηνύματα όχι. Όταν γυρίζω λοιπόν στη δεύτερη γραμμή θα έπρεπε κανονικά να λαμβάνω τα μηνύματα που δεν προωθήθηκαν. Εγώ όμως δεν τα λαμβάνω. Μίλησα με τη Cosmote, έβαλα και την κάρτα SIM σε ένα άλλο κινητό που δεν είναι Android και αποδείχτηκε ότι φταίει είτε το κινητό είτε το λειτουργικό. Εννοείται πως με την προηγούμενη συσκευή δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Έχω προσπαθήσει να βρω κάποια λύση αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ και Καλή Χρονιά να έχουμε.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά,

Σε σχέση με το προηγούμενο post που αφορούσε πρόβλημα με τα SMS σε Cosmote 2in1, κατέληξα πως αν η μετάβαση από τη μία γραμμή στην άλλη γίνεται έχοντας ενεργοποιημένη τη "Ρύθμιση Κλειδώματος κάρτας" το οποίο ουσιαστικά καταλήγει σε κλείσιμο και άνοιγμα του τηλεφώνου στην νέα γραμμή, τα μηνύματα λαμβάνονται κανονικά. Στην περίπτωση που η "Ρύθμιση Κλειδώματος κάρτας" είναι απενεργοποιημένη το οποίο σημαίνει πως ουσιαστικά το τηλέφωνο δεν κάνει reboot τα μηνύματα δε λαμβάνονται στη νέα γραμμή.

Οπότε η ερώτηση είναι τι μπορεί να γίνει ώστε να λαμβάνω τα μηνύματα χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση του κινητού. Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με τη διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου η οποία κατά το κανονικό reboot καθαρίζει? Εννοείται πως χρησιμοποιώ τον Advanced Task Killer για τον καθαρισμό των εφαρμογών που δε χρησιμοποιούνται.

Το τηλέφωνο δεν το έχω κάνει root

Ευχαριστώ

Μιά ερώτηση σε εσας που το κινητό το ξέρετε. Βρήκα το black (εκθεσιακό multirama) στα 195€ αξίζει να το πάρω;

ευχαριστώ.

Μιά ερώτηση σε εσας που το κινητό το ξέρετε. Βρήκα το black (εκθεσιακό multirama) στα 195€ αξίζει να το πάρω;

ευχαριστώ.

Ειναι σπεσιαλ προσφορα!Κι εγω εκθεσιακο το πηρα απο multirama με 210 ευρω.Δεν θα βρεις καλυτερο συνδυασμο αποδοσης-τιμης!Μην το πεις ουτε του παππα που λενε!Κινητο 400 ευρω να το παρεις με 195 μονο!

Boυρ στον πατσα :D ... 195 για τετοιο κινητο ειναι οπως οταν ειχε πρωτοβγει το P500.

Οτι καλυτερο στα λεφτα του! :happy: