Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Τότε ας ελπίζουμε να δούμε το ίδιο και στο Optimus 3D.
Δεν πιστευω οτι θα το κανει σε ολα της τα μοντελα, πιστευω σε καποια συγκεκριμενα, δηλαδη στα κορυφαια. Απο εκει πιστευω θελει να πιασει "Το νημα" η Lg και να φανει "Διαφορετικη" σε σχεση με τις αλλες εταιριες. Βεβαια και το Optimus 3D στα κορυφαια ανηκει αλλα οπως ειπες πριν λιγο κι εσυ "Τότε ας ελπίζουμε να δούμε το ίδιο και στο Optimus 3D" ...

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποσοι ειναι αληθεια αυτοι που σκοπευουν να παρουν την εν λογω συσκευη?

Αυτο που δε μου αρεσε και παρελειψα να αναφερω ειναι η λιγη - συγκριτικα με τον ανταγωνισμο- διαθεσιμη RAM στο χρηστη:

Ειδα καπου στα 230 ΜΒ διαθεσιμα - με ολες τις εφαρμογες ανενεργες στο παρασκηνιο και χωρις ενεργα widgets, που σιγουρα μπορει να δημιουργησουν προβλημα μετα απο καποιο διαστημα χρησης.

Ποσοι ειναι αληθεια αυτοι που σκοπευουν να παρουν την εν λογω συσκευη?

Αυτο που δε μου αρεσε και παρελειψα να αναφερω ειναι η λιγη - συγκριτικα με τον ανταγωνισμο- διαθεσιμη RAM στο χρηστη:

Ειδα καπου στα 230 ΜΒ διαθεσιμα - με ολες τις εφαρμογες ανενεργες στο παρασκηνιο και χωρις ενεργα widgets, που σιγουρα μπορει να δημιουργησουν προβλημα μετα απο καποιο διαστημα χρησης.

Γιατι, στο Galaxy s, ποσα εχει φιλε μου? Και τρεχει ικανοποιητικα μια χαρα, κι ας εχει αυτο το κατ εμε ανοητο RFS. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα σε αυτο.

Συμφωνα με αυτο

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_su660-3762.php

Ips οθονη θα εχει το μοντελο με κωδικο su660 γκουγκλαρετε και θα δειτε και αλλες πληροφοριες σε αλλα site

Ενω η vodafone θα φερει το μοντελο αυτο

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php που ειναι το μοντέλο p990 με απλη tft και οχι ips που ειναι καλυτερη.

Ρε παιδια τι γινεται?εαν ιχυουν αυτα που διαβαζω ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.Μετα το nexus που φερνουν με slcd και οχι superamoled τα ιδια κανουν και με το lg optimus 2x που εχει μαλοον δυο διαφορετικα μοντελα?και δεν θα το παιρναμε χαμπαρι?ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ,!

Συγνωμη φιλε μου, αλλα δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες, το εχω ψαξει παντου αυτο απο πριν, ολα την IPS θα εχουν. Παρε και ενα απ τα πολλα.. http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2693&c=lg_p990_optimus_2x_lg_star

Αν και με το viewty ειχα πολλα παραπονα απο την lg εχω πιστει να αγορασω το 2x λογω κυριως της τιμης του αφου βεβαια ημουν σε αναζητηση της επομενης συσκευης μου στο αναλογω ποσο (500€) σε ολες τις αλλες υπηρχε κατι που με χαλαγε, η συγκεκριμενη συσκευη ομως με τα τωρινα δεδομενα(η τεχνολογια καθεμερινα αλλαζει) ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει, με το σκεπτικο οτι θα την κρατησω για τα επομενα δυο χρονια με καλυπτει απολυτα!Οσο για την ραμ εδω το ipad ειχε λιγοτερη ραμ αρα τα 512mb ειναι αρκετα!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Γιατι, στο Galaxy s, ποσα εχει φιλε μου? Και τρεχει ικανοποιητικα μια χαρα, κι ας εχει αυτο το κατ εμε ανοητο RFS. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα σε αυτο.

Μια χαρα τρεχει, αλλα εχω καταληξει πως ενα android για να ειναι... RAM-proof (με λιγα λογια να μην καταλαβαινει τιποτα σε βαθος χρονου - το RFS του galaxy s ειναι προβλημα, ναι) θελει τουλαχιστον 768 ΜΒ RAM (οπως το desire hd) και πανω.

Βεβαια, αν αυτο αποτελεσει εμποδιο για μια δελεαστικη τιμολογηση (οπως αυτη του optimus 2x) τοτε ειναι μια χαρα.

Για την οθονη, παντως, θα ειμαι καθετος.

Ειναι η καλυτερη που εχω δει σε αυτη την αναλυση. Το nexus s ειχε ελαφρως καλυτερη αποδοση στο μαυρο (ελεω s. amoled), αλλα σε ολη την υπολοιπη χρωματικη παλετα το lg ειναι απλα κορυφαιο.

Υ.Γ. Εκτος θεματος, αλλα μου εκανε εντυπωση.

Το Nexus s, με την 2.3.3 που φορα πλεον, εχει τροποποιημενο το color saturation και διαφορετικη θερμοκρασια (πιο "κιτρινη αποχρωση").

Σε πολλους αρεσει, εμενα μου χτυπησε ασχημα - πρωτη φορα παντως, βλεπω κατασκευαστη, να ασχολειται μετα την κυκλοφορια συσκευης με τη διορθωση χρωματων...

Οσο για την ραμ εδω το ipad ειχε λιγοτερη ραμ αρα τα 512mb ειναι αρκετα!

Δεν υπαρχει συγκριση και το λεω αυτο εχοντας περασει απο το συνολο των android υλοποιησεων. Καλως η κακως το ios παει ανετα και με 256 ΜΒ (με αλλους περιορισμους, βεβαια, στο multitasking). Στο android, δεν ισχυει αυτο...

Edited by v@gelis

Μια χαρα τρεχει, αλλα εχω καταληξει πως ενα android για να ειναι... RAM-proof (με λιγα λογια να μην καταλαβαινει τιποτα σε βαθος χρονου - το RFS του galaxy s ειναι προβλημα, ναι) θελει τουλαχιστον 768 ΜΒ RAM (οπως το desire hd) και πανω.

Βεβαια, αν αυτο αποτελεσει εμποδιο για μια δελεαστικη τιμολογηση (οπως αυτη του optimus 2x) τοτε ειναι μια χαρα.

Οπως λες κι εσυ, για την τιμολογιακη πολιτικη, αξιζει να θυσιασουμε εστω κατι κι ας ειναι η μνημη. Που φυσικα δεν διαφωνω θα ηθελα κι εγω παραπανω γιατι ειναι σημαντικη σε πολλους τομεις, αλλα τι να κανουμε. Δηστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα..

Μακαρι ολο αυτο με τα διαφορετικα ονοματα να ειναι κατι απλο.αλλά ,άλλο το nexus s ελλαδας και αλλων χωρων με slcd και αλλο το αμερικανικο και αγγλικο με superamoled.γιατι λοιπον η vodafone λεει ξεκαθαρα p990 και οχι su660.δηλαδη εσυ πρωτη φορα βλεπεις απατεωνια τετοιου ειδους?ειναι κακο να ειμαστε υποψιασμενοι?δεν ειμαι υπαλληλος της vodafone ή του cosmote να πρεπει να χωνευω ως κοροιδο οσα μου λεει το αφεντικο!δινω τα πολλα,πολλα φραγκα μου για κανω τα γουστα μου.ομως ευχομαι να εχεις εσυ δικιο και να ειναι απλα θεμα αλλαγης ονομασιας απλως.εγω παντως το ψαχνω.

Στην Ελλαδα, παντως, κι εχοντας δει κομματι παραγωγης -απο αυτα που θα διατεθουν στη χωρα μας- δεν υπαρχει καποια διαφοροποιηση στην οθονη.

Μακαρι ολο αυτο με τα διαφορετικα ονοματα να ειναι κατι απλο.αλλά ,άλλο το nexus s ελλαδας και αλλων χωρων με slcd και αλλο το αμερικανικο και αγγλικο με superamoled.γιατι λοιπον η vodafone λεει ξεκαθαρα p990 και οχι su660.δηλαδη εσυ πρωτη φορα βλεπεις απατεωνια τετοιου ειδους?ειναι κακο να ειμαστε υποψιασμενοι?δεν ειμαι υπαλληλος της vodafone ή του cosmote να πρεπςι να χωνευω ως κοροιδο οσα μου λεει το αφεντικο!δινω τα πολλα,πολλα φραγκα μου για νανω τα γουστα μου.ομως ευχομαι να εχεις εσυ δικιο και να ειναι απλα θεμα αλλαγης ονομασιας απλως.
Σου εδωσα ενα site φιλε μου που το αναφερει P990. Και δεν ειναι ενα ειναι πολλα. Απλα πιστευω ειναι παραληψη του συγκεκριμενου site που εγραψες και τιποτ αλλο. Και μη συγκρινεις το Nexus s, αλλο αυτο, και αλλος ο λογος που εγινε αυτο με την Samsung, ειναι γνωστο το προβλημα με την ελειψη οθονων Super amoled απο αυτην. Μη το συγκρινεις, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Και δεν ειναι "Τοσο" ανοητη η Lg. Στην ευρωπη και γενικα σ ολο τον κοσμο θελει να φανει η "Υπεροχη" της εν λογω συσκευης, και οχι μονο στην κορεα. Δεν ειναι τοσο ανοητη να το κανει αυτο.. Και γιατι να γραψει η vodafone το su660..? Το κορεατικο μοντελο θα φερει..? Απλα τα πραγματα φιλε μου, πολυ απλα. Edited by aby

Ενταξει ρε παιδια ,κανετε λες και ειστε υπαλληλοι της vodafone.δεν την εβρισα την εταιρεια ,ολ ειναι καλα με τη. Vodafone.ενταξει!δεν την ειπα καμπουρη!αυτομαστιγωνομαι τωρ που τολμησα να μην της εχω εμπιστοσυνη τυφλα.ελπιζω μονο ,το αφεντικο να μην δει την ελλειψη τυφλης εμπιστοσυνης μου και θυμωσει.ακους αφεντικόοοοο?μολις αυτομαστιγωθηκα!να και τουτη να και την αλλη.
Μα φιλε μου τι λες..?? Εγω δεν μιλησα για την vodafone.. Για την Lg μιλησα. Και οσο για την Vodafone, απλα το ειπα για να αιτιολογησω την Lg με το οτι το μοντελο ειναι ιδιο τελικα, και δεν εχει καμια διαφορα στην οθονη και δεν θα εχει αλλη οθονη. Απορω, καποιοι εδω μεσα αμεσως να την "πουνε" και μαλιστα χωρις επιχειρηματα. Και για να σου λυσω και την "Σιγουρια" σου, εχω Cosmote και Wind και ΟΧΙ vodafone.

Εχεις την ευγενη καλοσυνη να μου πεις την γνωμη σου για τα κρασαρισματα που διαβαζω στα διαφορα reviews?ειναι αληθεια ?ή εχουν διορθωθεί?

Στη ROM που ειδα για περιπου 15 λεπτα χθες (κι ειναι αυτη με την οποια θα κυκλοφορησει το τηλεφωνο) δεν ειδα κανενα κολλημα η αλλη δυσλειτουργια.

Μου θυμισε overclocked snapdragon στα 1.3 GHz.

Φαντασου να υπερχρονισεις τον Tegra τι θα δουμε... :lol:

• Administrators
Φαντασου να υπερχρονισεις τον Tegra τι θα δουμε... :lol:

Οι πρώτες αναφορές είναι εντυπωσιακές. :rolleyes:

Modpic.gif

Οι πρώτες αναφορές είναι εντυπωσιακές. :rolleyes:

Μπορω να το φανταστω Γιαννη. Ηταν ηδη "αρρωστημενα γρηγορο" :lol:

Φαντασου τι εχουμε να δουμε στη συνεχεια...:)

για το θεμα της οθονης θα παρω τριτη πρωι τηλ στην lg και θα σασ πω τι μου ειπανε ;)
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Συμφωνα με αυτο

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_su660-3762.php

Ips οθονη θα εχει το μοντελο με κωδικο su660 γκουγκλαρετε και θα δειτε και αλλες πληροφοριες σε αλλα site

......

Κοιτα λιγο το link που εδωσες τι γραφει πανω-πανω.

Το su660 ειναι για την αγορα της Νοτιας Κορεας και μονο!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Απο την στιγμη που το γραφει στη "Συσκευασια" (Για μενα) "Δεν" μπορει να μη το τηρησει. Δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας η LG για να γραψει "Ετσι" στο ιδιο ΤΟ "ΚΟΥΤΙ" και να μην το κανει. Οσο θα πληρει τις προυποθεσεις για μενα η συσκευη λοιπον, θα το κανει. Αλλος ενας λογος να γινει Αναρπαστο . ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ LG :!:

To σκεπτικο στο forum του XDA που το ψαρεψα ειναι οτι αμα δεν το τηρησει μπορει να κατηγορηθει για ψευδη διαφημιση....

Εννοειτε φιλε μου "Αυτονοητο" οτι ισχυει αυτο, γι αυτο δεν το εγραψα. Το ξαναλεω, με αυτο δεσμευεται και δεν ειναι ανοητη η καμια εταιριουλα της πλακας για να μη το κανει.

Στο κουτί του optimus one της ινδίας έγραφε απέξω ότι έχει adobe flash 10.1......δεν διάβασα για κάποια μύνηση :shifty:

Edited by Voltron

Στο κουτί του optimus one της ινδίας έγραφε απέξω ότι έχει adobe flash 10.1......δεν διάβασα για κάποια μύνηση :shifty:

Της ινδιας, οχι σε αλλες χωρες φιλε μου. Το δικο σου κουτι γραφει? Δεν νομιζω. Αυτο σημαινει οτι στην συγκεκριμενη χωρα μαλλον εγινε λαθος εκ παραδρομης, αφου σ ολες τις αλλες χωρες δεν γραφεται. Τωρα αν στο Οptimus 2Χ γραφτει σε ολα τα κουτια, σε ολες τις χωρες του κοσμου, τοτε δε προκειται για λαθος. Η μια χωρα που μου δειχνεις στο βιντεο, και μαλιστα η ινδια, δε μου λεει κατι. Απλα λαθος ειναι φιλε μου, δεν το βλεπεις, δεν το καταλαβαινεις? Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Χρειαζεται και λιγη λογικη ρε παιδια, ελεος ( Edit. και κατι αλλο που ειδα ειναι οτι το κουτι της ινδιας ειναι πολυ διαφορετικο σε ολα, σε σχεση με τα αλλα κουτια ολων των αλλων χωρων, που αυτο σημαινει πως κατι "Yποπτο" συμβαινει με την εκει χωρα. Το κουτι φαινεται πολυ "Κινεζια". Αρα και αυτο απο μονο του, κατι σημαινει. ) Edited by aby

• Administrators
Της ινδιας, οχι σε αλλες χωρες φιλε μου. Το δικο σου κουτι γραφει? Δεν νομιζω. Αυτο σημαινει οτι στην συγκεκριμενη χωρα μαλλον εγινε λαθος εκ παραδρομης, αφου σ ολες τις αλλες χωρες δεν γραφεται.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι μάλλον θα αστειεύεσαι τώρα έτσι; Είναι δυνατόν να επιδέχεται δικαιολογίας κάτι τέτοιο; Μιλάμε για μια ολόκληρη χώρα εδώ! :confused:

(Όσον αφορά τη "κινεζιά" το αφήνω ασχολίαστο.)

Modpic.gif

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι μάλλον θα αστειεύεσαι τώρα έτσι; Είναι δυνατόν να επιδέχεται δικαιολογίας κάτι τέτοιο; Μιλάμε για μια ολόκληρη χώρα εδώ! :confused:

Συγνωμη, αλλα τα γραμματα στο κουτι πλαγια, δεν δειχνουν προχειροδουλεια σε σχεση με ολα τα αλλα κουτια (Συσκευασιες) απ ολες τις αλλες χωρες? Σου φενεται το ιδιο πως ειναι γραμμενο πανω και γενικα σε ολα η συσκευασια? Η διαφορα για μενα κανει μπαμ. Τωρα το τι συμβαινει ¨Ακριβως", δεν το ξερω, και φυσικα προς θεου, δεν κατηγορησα την ινδια, αλλα επειδη γενικα προσεχω παντα τις λεπτομερειες, αυτη η διαφορα σε σχεση και με ολα τα αλλα, μου δειχνει οτι κατι συμβαινει, το τι δεν ξερω. Εγω θα σε ρωτησω κατι. Γιατι δεν εχει γραφτει αυτο το λαθος στο flash 10.1 σε αλλα κουτια, της ευροπαικης ενωσης πχ? (Που αν προσεξεις το κουτι του συγκεκριμενου σε σχεση με ολλα τα αλλα, εχει διαφορα στο ποσο επιμελης γραφη εχουν ολα τα αλλα και οχι τοσο αυτο και γενικα ειναι πολυ διαφορετικο, η διαφορα που λεω στη συσκευασια γενικα ειναι αρκετα εμφανης) Edited by aby

χμμμ...παντως ακομα και αν ηταν ενα τυπογραφικο που εγινε στην αγορα της ινδιας και διορθωθηκε μετα, δημιουργει ενα ιστορικο "τυπογραφικων" στα κουτια της LG...επομενως ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι

(μεταφραση: γμτ Voltron, με ξενερωσες εντελως λολ)

α και κατι που μολις βρηκα...στα πρωτα πακετα του Optimus 2x που εφτασαν στους καταναλωτες, στο κουτι γραφει:

"Always upgradable to the latest version of android" .... βγαλτε τα συμπερασματα σας

http://www.rusclub.nl/lg/IMAG0174.jpg

Το "upgradable",πάντως, απο μόνο του αποτελεί εντέχνως και σκοπίμως,ασαφή διατύπωση.Δεν συνεπάγεται άμεσα την υποχρέωση της εταιρείας να διανέμει τις "αναβαθμίσεις".

Αντιστοίχως ο όρος "Android Software" είναι σαφώς πιο γενικός απο το "Android OS".

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Administrators
Το "upgradable",πάντως, απο μόνο του αποτελεί εντέχνως και σκοπίμως,ασαφή διατύπωση.Δεν συνεπάγεται άμεσα την υποχρέωση της εταιρείας να διανέμει τις "αναβαθμίσεις".

Αντιστοίχως ο όρος "Android Software" είναι σαφώς πιο γενικός απο το "Android OS".

Έτσι ακριβώς. Δεν μπορούμε να στηριχθούμε σε κάτι τέτοιο, μπορούμε απλά να αρκεστούμε στο ότι είναι πολλά υποσχόμενο. Μέχρι εκεί όμως.

Modpic.gif

και οχι οποιαδηποτε χωρα. δευτερη μεγαλυτερη σε πληθυσμο του κοσμου ειναι :p

Πιστεύω πως θα έχει πολύ καλό support από χδα και developers γενικά αν το συγκρίνουμε με galaxy s2 + atrix που είναι αρκετά πιο ακριβά.

Είναι ένας ακόμα λόγος να το προτιμήσω...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)