andrewk Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ας μας πει κάποιος βήμα - βήμα (αν έχει την καλοσύνη) πως περνάμε την DMX 1.6.5 με καθαρή εγκατάσταση..!!! έχω την DMX 1.2 με kernel king of birds oc14 που τρέχει μια χαρά χωρείς κανένα πρόβλημα, και λέω να πάω στην DMX 1.6.5 final για το ράδιο. ευχαριστώ..!!!;) Cwm recovery.. Wipe data Wipe cache Advanced settings/wipe dalvik cache Και μετα φλασααρεις την νέα Ρομ..Πάρε backup απο όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Cwm recovery.. Wipe data Wipe cache Advanced settings/wipe dalvik cache Και μετα φλασααρεις την νέα Ρομ..Πάρε backup απο όλα.. Ευχαριστώ... 8.43 μμ Τελικά όλα ο.κ. έχω πλέων DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A με kernel KingOfBirds_0.7_AdiosAmigos_Installer ολα καλά και με επαναφορά με titanioum;) Edited May 6, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Δοκιμάζω την CM 10.1 T-Build του TonyP. Την περίμενα πως και πως :) Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά, νομίζω καλύτερα και από την Paranoid Android που είχε κάνει!! Jelly Bean 4.2.2 για το ταπεινό μας O2x! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 εχει δοκιμάσει κανείς τη thrust v2.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Σχεδόν μια μέρα με DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos_30A Final και η πρώτη παρατήρηση που κάνω είναι οτι το τηλέφωνο έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταριά. Κατα τα άλλα τρέχει μια χαρα και γρήγορα....!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 οπως ειχα γραψει και πιο πανω δεν αναγνωριζει το κινητο μου κανενα pc,ουτε υπαρχει καμια αντιδραση απο το κινητο οταν το συνδεω ομως φορτιζει κανονικα.μαλλον εχει θεμα γιατι ουτε με πατημενα τα vol+- χωρις μπαταρια το αναγνωριζει σαν apx device!εχει ακομα εγγυηση αλλα δεν μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση για να μου το φτιαξουν.τι μπορει να γινει αλλο;οποιος εχει καποια ιδεα που εχω παραλειψει ας μου πει παρακαλω. Μπες εδώ και κατεβασε το Download Kies Driver LG P990 Sync™ PC Suite to PC Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μπες εδώ και κατεβασε το Download Kies Driver LG P990 Sync™ PC Suite to PC Windows το εκανα αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Με 1.6.5 έχω πρόβλημα με το bluetooth, μετά τη πρώτη κλήση και ενώ έχω κλησει την γραμμή αυτό μένει συνδεδεμένο και ακούω εμένα, κάποιος με το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 μια χαζη ερωτηση...πως απανεργοποιω τον κλιμακωτο ηχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το εκανα αλλα τιποτα... Ίσως φανεί χαζό αλλά οφείλω να το αναφέρω, γιατί έχω δει και ακούσει πολλά κουφά να συμβαίνουν με κάποια καλώδια. Δοκίμασε άλλο καλώδιο, κατά προτίμηση το μαμίσιο, και άλλη πόρτα USB2 στο PC (ποτέ USB3) Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Δυστυχώς και σε μένα μετά απο 3 μέρες με την 1.6.5 final κόλλαγε και έκανε και κάνα δυο επανακαινίσεις (την είχα με καθαρή εγκατάσταση) και ξανά γύρισα στη DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a που δεν είχα, και δεν έχω, κανένα μα κανένα πρόβλημα...!!! δεν ξέρω τι να πω......:( σε έμενα έκατσε ΤΕΛΕΙΑ η X1.2...!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alec69 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλησπέρα είμαι με stock ics rom, 1)θέλω να κάνω root, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα αναλυτικά (έχω διαβασει για το εργαλείο του Spyrosk, αλλά δεν έχω καταλάβει πότε και σε τη κατάσταση πρέπει να συνδέσω το τηλέφωνο). 2)αν γίνεται και με ποιο τρόπο μπορώ να εγκαταστήσω τα LG SU660 Widgets 3)αν μπορεί κάποιος να γράψει έναν οδηγό πως εγκαθηστούμε custom roms (ενδιαφέρομαι για την DMX 1.6.5 και δεν έχω καταλάβει πως και πότε εγκαθίστατε ο kernel KingOfBirds_0.7_AdiosAmigos_Installer) και 4)με ποιο τρόπο γίνεται το unroot ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 There you go...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085337 Το εψαχνα και εγω οταν περασα την στοκ 4 που δεν το εχει μεσα. Δεν δουλευει σωστα ρε παιδια .... Ειδήσεις βγαζει κανονικά αλλα ο καιρός όταν το πατας να δεις ανα ώρα τότε σε πεταει εξω :( αναμενόμενη διακοπη εφαρμογής ειδήσεις και καιρός (διαδικασία com.google.android.apps.genie.geniewidget). προσπαθήστε ξανα αυτό μου γράφει !! Καμιά βοήθεια !! Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Dmx1.6.5:Παρα πολύ καλη Ρομ που έχει και ράδιο.Πολύ καλη απόκριση και μετάβαση απο μια εφαρμογή στην αλλη.Πολύ καλη κάμερα κ βιντεο. Καλημέρα,έχω περάσει και εγώ την Dmx 1.6.5 και έχω καλες εντυπώσεις ως τώρα.Για την κάμερα ποια επιλογή έκανες κατα την εγκατάσταση;την stock η' την αλλη επιλογή που αναφέρει autofocus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπέρα σας! Έχω την CM10.1 αλλά έχω συνέχεια προβλήματα! Το κινητό σβήνει μόνο του, κολλάει κτλ. Θέλω να γυρίσω στην 7.2 , επειδή δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πως.Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσω στην 7.2; Ή αν μπορείτε να μου πείτε μια σταθερή 10.1 που να μην έχει προβλήματα . Επίσης και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να την εγκαταστήσω :D Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπέρα σας! Έχω την CM10.1 αλλά έχω συνέχεια προβλήματα! Το κινητό σβήνει μόνο του, κολλάει κτλ. Θέλω να γυρίσω στην 7.2 , επειδή δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πως.Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσω στην 7.2; Ή αν μπορείτε να μου πείτε μια σταθερή 10.1 που να μην έχει προβλήματα . Επίσης και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να την εγκαταστήσω :D Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) ποια CM 10.1 έχεις; πριν λίγο καιρό έβαλα την CM10.1 T-Build 01 του Tony P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265329 δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός λίγο την μπαταρία. Σε λίγο θα βγάλει την T-Build 02 οπότε αν θέλεις περίμενε λίγες μέρες και δοκίμασε αυτήν. Τα βήματα τα περιγράφει στο thread, αλλά δεν είναι κ τίποτα, τα κλασσικά full wipe - format /system - φλασάρεις τη ROM του bootloader σου (προφανώς είσαι σε new bootloader?) Έχει ενσωματωμένα τα tiny google apps (light έκδοση των gapps), αν θέλεις να βάλεις τα full gapps ΠΡΕΠΕΙ βάλεις αυτά που προτείνει ο ίδιος αλλιώς δεν θα δουλέψουν (τα non-neon google apps δηλ). Επίσης το φλασάρισμα μόνο με CWM 6.0.2.5 ή TWRP recovery, οι παλιές δεν κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Λοιπόν, στο κινητό λέει έκδοση CyanogenMod 10.1-27042013-NIGHTLY-p990 Αλλά όποια και να δοκίμασα, πάλι τα ίδια μου κάνει...kernel έχει από το CyanogenMod.... Για να δω ποιον bootloader έχω και ποια έκδοση CWM που το βλέπω; Επίσης, μήπως ξέρεις πως γυρίζω σε 7.2; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 οι Nightly εκδόσεις είναι "πειραματικές" οπότε είναι λογικό να έχουν κάποια προοβλήματα/ bugs κλπ. Αυτή που σου προτείνω, είναι πιο σταθερή, οπότε σκέψου αν θέλεις να τη δοκιμάσεις πριν γυρίσεις σε 7.2. Για να δεις ποιον bootloader έχεις -νομίζω- το βλέπεις από το AIOToolkit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 με αυτό μπορείς είτε να αλλάξεις bootloader, είτε να φλασάρεις την CWM 6 (για την τελευταία μπορείς να δεις ποια έκδοση έχεις αν μπεις σε αυτήν, πάνω πάνω γράφει - κλείνεις το κινητό τελείως και κρατάς volume down + power για αρκετά δευτερόλεπτα και μπαίνεις στη recovery) Για να πας σε 7.2... πρέπει να γυρίσεις στον παλιο bootlader (πάλι με το AIOToolkit) και -για μενα- η πιο σταθερή είναι του Temasek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1421425 πάντως αν είναι να κάνεις full wipe έτσι κι αλλιώς, κι επειδή ήδη μάλλον θα είσαι με νέο bootloader (επειδή έχεις την CM10.1) δοκίμασε αυτήν που σου έγραψα παραπάνω του TonyP, και αν δεν σου κάνει τότε γυρνάς στην 7.2... βασικά αν ξέρει κάποιος καλύτερα, ας με διορθώσει (πχ υπαρχει CM10.1 σε παλιο bootloader???), γιατί ποτέ δεν χρειάστηκα κι εγώ να δω σε ποιον bootloader είμαι!! lol απλά το ξέρω επειδή φλάσαρα τον καινούριο και δεν χρειάστηκε να τον αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Για να δω ποιον bootloader έχω και ποια έκδοση CWM που το βλέπω; νομιζω πως μπορεις να το δεις οταν ανοιγει το κινητο απο το χρωμα του σηματος της lg.δηλαδη αν ειναι ροζ/κοκκινο(κατι τετοιο) ειναι καινουργιος bootloader...δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ισχυει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά,χτες πήρα μεταχειρισμένο ένα optimus 2x και οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές μέχρι το σημείο που το βράδυ το άφησα με 80% μπαταρία και όταν ξύπνησα ήταν κλειστό.Η συσκευή είναι με ρομ την Djangomanouche 1.6.5 και μου κάνει τρομερή εντύπωση μιας και θεωρείται από τις καλές σύμφωνα με αυτα που κοίταξα αλλά και είχα απενεργοποιήσει κάθε συγχρονισμό που θα μπορούσε να μου φάει μπαταρία.Πέρασα εννοείται εφαρμογές πολλές στην συσκευή με το titanium backup αλλά είναι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα(εκτος απο το sygic και κάτι παιχνιδια)και σε παλιότερες συσκευές μου αλλά και στο tablet μου και δεν ειχα πρόβλημα αντίστοιχο.Έχετε κάποια ρομ και κερνελ να μου προτείνεται που να είναι γρηγορη,σταθερη και να δίνει καλή αυτονομια;Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας:O Edited May 16, 2013 by Argonath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα παιδιά,χτες πήρα μεταχειρισμένο ένα optimus 2x και οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές μέχρι το σημείο που το βράδυ το άφησα με 80% μπαταρία και όταν ξύπνησα ήταν κλειστό.Η συσκευή είναι με ρομ την Djangomanouche 1.6.5 και μου κάνει τρομερή εντύπωση μιας και θεωρείται από τις καλές σύμφωνα με αυτα που κοίταξα αλλά και είχα απενεργοποιήσει κάθε συγχρονισμό που θα μπορούσε να μου φάει μπαταρία.Πέρασα εννοείται εφαρμογές πολλές στην συσκευή με το titanium backup αλλά είναι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα(εκτος απο το sygic και κάτι παιχνιδια)και σε παλιότερες συσκευές μου αλλά και στο tablet μου και δεν ειχα πρόβλημα αντίστοιχο.Έχετε κάποια ρομ και κερνελ να μου προτείνεται που να είναι γρηγορη,σταθερη και να δίνει καλή αυτονομια;Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας:O η django manouche ειναι αν οχι η καλυτερη απο τις καλυτερες...μηπως να κανεις full wipe και να την ξαναπερασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) η django manouche ειναι αν οχι η καλυτερη απο τις καλυτερες...μηπως να κανεις full wipe και να την ξαναπερασεις... Ωραια θα το δοκιμάσω.......κέρνελ να αλλάξω ή αφήνω αυτόν που έχει η manouche;;;Ρομ για 4.2.2 δεν έχουμε τπτ καλό;; Edited May 16, 2013 by Argonath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα παιδιά,χτες πήρα μεταχειρισμένο ένα optimus 2x και οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές μέχρι το σημείο που το βράδυ το άφησα με 80% μπαταρία και όταν ξύπνησα ήταν κλειστό.Η συσκευή είναι με ρομ την Djangomanouche 1.6.5 και μου κάνει τρομερή εντύπωση μιας και θεωρείται από τις καλές σύμφωνα με αυτα που κοίταξα αλλά και είχα απενεργοποιήσει κάθε συγχρονισμό που θα μπορούσε να μου φάει μπαταρία.Πέρασα εννοείται εφαρμογές πολλές στην συσκευή με το titanium backup αλλά είναι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα(εκτος απο το sygic και κάτι παιχνιδια)και σε παλιότερες συσκευές μου αλλά και στο tablet μου και δεν ειχα πρόβλημα αντίστοιχο.Έχετε κάποια ρομ και κερνελ να μου προτείνεται που να είναι γρηγορη,σταθερη και να δίνει καλή αυτονομια;Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας:O Μην παραβλέπεις ότι μπορεί να κόλλησε τυχαία μία συγκεκριμένη εφαρμογή ή να είναι ταλαιπωρημένη η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μην παραβλέπεις ότι μπορεί να κόλλησε τυχαία μία συγκεκριμένη εφαρμογή ή να είναι ταλαιπωρημένη η μπαταρία. Έχεις δίκιο απλά δεν πιστεύω ότι είναι η μπαταρία γιατί ο προηγούμενος κάτοχος είχε το κινητό 4 μήνες,είναι σχεδόν καινούργια η συσκευή......δοκίμασα clean install τώρα και θα δώ.Έχω μια υποψία μήπως είναι ο φορτιστής μιας και δεν ειναι ο εργοστασιακός της lg αλλά imitation από πλαίσιο και μου φαίνεται ότι η συσκευή φορτίζει πολύ γρήγορα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχεις δίκιο απλά δεν πιστεύω ότι είναι η μπαταρία γιατί ο προηγούμενος κάτοχος είχε το κινητό 4 μήνες,είναι σχεδόν καινούργια η συσκευή......δοκίμασα clean install τώρα και θα δώ.Έχω μια υποψία μήπως είναι ο φορτιστής μιας και δεν ειναι ο εργοστασιακός της lg αλλά imitation από πλαίσιο και μου φαίνεται ότι η συσκευή φορτίζει πολύ γρήγορα:worry: Όλοι την ζημιά στην μπαταριά την κάνει κάποια εφαρμογή...!!! να προσέξεις όταν το δεις να ''σέρνεται'' να το ψάξεις και να βγάλεις ποια εφαρμογή -εφαρμογές έβαλες πρόσφατα, οπότε θα είναι υπευθηνει για τα τυχών κωλύματα...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts