kdami4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδες εχω dmx 1,3 σε νεο bootloader φυσικα. Χθες πηγα να περασω την Paranoid android αλλα η εγκατασταση σταματησε πριν κανα ξεκινησει. Εχω την cwm 5.08 νομιζω. Απο οτι καταλαβα πρεπει να αλλαξω recovery. Η εφαρμογη απο το μαρκετ δε βρισκει recovery για το μοντελο μας. Πως ακριβως γινεται? Υπαρχει κανενα λινκ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδες εχω dmx 1,3 σε νεο bootloader φυσικα. Χθες πηγα να περασω την Paranoid android αλλα η εγκατασταση σταματησε πριν κανα ξεκινησει. Εχω την cwm 5.08 νομιζω. Απο οτι καταλαβα πρεπει να αλλαξω recovery. Η εφαρμογη απο το μαρκετ δε βρισκει recovery για το μοντελο μας. Πως ακριβως γινεται? Υπαρχει κανενα λινκ? Ευχαριστω. εγώ την πέρασα με CWM 6, την οποία νομίζω μπορείς να την φλασάρεις με το tool του Σπύρου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 αλλιώς θα τη βρεις στο xda ή... google (δεν έχω λινκ αυτή τη στιγμή σόρρυ) πάντως με την 6 δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν φλάσαρα την PA. Επίσης στις οδηγίες που έχει στο thread της Paranoid Android προτείνει αρχικά την TWRP recovery (την οποία δεν έχω δοκιμάσει πάντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα δοκιμασω το tool του σπυρου. χθες δοκιμασα να βαλω κ την dmx 1.6.5 τιμες ενεκεν αφου ειναι η τελευταια που βγαζει ο carburano αλλα 2 φορες κολλησε στο logo της LG! Το backup που εχω κανει με την cwm 5 θα ειναι συμβατο λογικα με την cwm 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα δοκιμασω το tool του σπυρου. χθες δοκιμασα να βαλω κ την dmx 1.6.5 τιμες ενεκεν αφου ειναι η τελευταια που βγαζει ο carburano αλλα 2 φορες κολλησε στο logo της LG! Το backup που εχω κανει με την cwm 5 θα ειναι συμβατο λογικα με την cwm 6. η CWM 6 έχει διαφορές με την CWM 5, νομίζω δεν είναι συμβατό το backup! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα δοκιμασω το tool του σπυρου. χθες δοκιμασα να βαλω κ την dmx 1.6.5 τιμες ενεκεν αφου ειναι η τελευταια που βγαζει ο carburano αλλα 2 φορες κολλησε στο logo της LG! Το backup που εχω κανει με την cwm 5 θα ειναι συμβατο λογικα με την cwm 6. Χρησιμοποίηση το TWRP Recovery και θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να ενημερώσω ότι η DMX 1.6.5 του carburano είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Πραγματικά σταθερότατη και φανταστική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να ενημερώσω ότι η DMX 1.6.5 του carburano είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Πραγματικά σταθερότατη και φανταστική δουλειά. Από μπαταρία τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Από μπαταρία τι λέει; Μέχρι τώρα μακράν καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις.Θα το σκαλίσω μερικές μέρες ακόμα και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να ενημερώσω ότι η DMX 1.6.5 του carburano είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Πραγματικά σταθερότατη και φανταστική δουλειά. link DMX 1.6.5 του carburano έχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40170959&postcount=311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 πως κάνουμε FULL WIPE...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 πως κάνουμε FULL WIPE...??? Τι Recovery έχεις? Βασικά κάνε όλα τα wipe εκτός από Internal storage αν έχεις twrp recovery Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το παραπάνω recovery με το εργαλείο του Σπύρου γιατί με τα άλλα κατά την εγκατάσταση κόλλαγα στο LG Logo και δεν προχώραγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τι Recovery έχεις? Βασικά κάνε όλα τα wipe εκτός από Internal storage αν έχεις twrp recovery Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το παραπάνω recovery με το εργαλείο του Σπύρου γιατί με τα άλλα κατά την εγκατάσταση κόλλαγα στο LG Logo και δεν προχώραγε... link για το recovery το εργαλείο του Σπύρου, έχουμε ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Άμα μπείς στο ενότητα του xda στο lg optimus 2x είναι σαν sticky το πρώτο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε DJANGOMANOUCHE X 1.6.5 .. απο την καταπληκτικη κατ εμε εκδοση cm 7.2 . Αλλά επειδή είμαι noobakos θέλω τα φώτα σας . Κατέβασα τον κερνελ . την ρομ .. Θα την αντιγράψω στην καρτα μου ... Θα κάνω τα wipe που λέει παρακάτω στο forum από το recovery menu .... (ATT: suggested installation process for users coming from previous Stock Based ROMS: 1 - wipe cache 2 - wipe dalvik 3 - install rom 4 - fix permission BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ) .... αλλά τι ενοεί όταν λέει fix permisions ? και ποιο κάτω ..BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ???? και μετά πως γίνετε η αλλαγή από τον bootloader που φαντάζομε ότι πρέπει να γίνει από το spyros tool ? άμα μου γράψει κάποιος με λεπτομέρειες τα στάδια θα του είμουν υπόχρεος . Και ενα τελευταίο .. τι είναι το TWRP (provided by TonyP) ? Thanks και σορρυ για τον κατεγισμό από ερωτήσεις !:D:D Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε DJANGOMANOUCHE X 1.6.5 .. απο την καταπληκτικη κατ εμε εκδοση cm 7.2 . Αλλά επειδή είμαι noobakos θέλω τα φώτα σας . Κατέβασα τον κερνελ . την ρομ .. Θα την αντιγράψω στην καρτα μου ... Θα κάνω τα wipe που λέει παρακάτω στο forum από το recovery menu .... (ATT: suggested installation process for users coming from previous Stock Based ROMS: 1 - wipe cache 2 - wipe dalvik 3 - install rom 4 - fix permission BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ) .... αλλά τι ενοεί όταν λέει fix permisions ? και ποιο κάτω ..BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ???? και μετά πως γίνετε η αλλαγή από τον bootloader που φαντάζομε ότι πρέπει να γίνει από το spyros tool ? άμα μου γράψει κάποιος με λεπτομέρειες τα στάδια θα του είμουν υπόχρεος . Και ενα τελευταίο .. τι είναι το TWRP (provided by TonyP) ? Thanks και σορρυ για τον κατεγισμό από ερωτήσεις !:D:D 1.Κάνεις την αλλαγή του Bootloader με το εργαλείο του Σπύρου 2.Περνάς το TWRP με το εργαλείο του Σπύρου πάλι 3.Κάνεις όλα τα Wipe από την καρτέλα του Recovery 4.Install DJANGOMANOUCHE X 1.6.5 5.New phone Ready:D Το εργαλείο του Σπύρου κατά την χρήση λέει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις! Από μπαταρία τι λέει; Επανέρχομαι...Σε σχέση με τα άλλα releases πολυ καλύτερα... Edited April 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grim Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γεια χαρά σε όλους, Μια ερώτηση ρε παιδιά , πόσο μπορεί να πουληθεί το 2χ ; Είναι Ελληνικό , από πλαίσιο και με τις ζελατίνες του και το κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γεια χαρά σε όλους, Μια ερώτηση ρε παιδιά , πόσο μπορεί να πουληθεί το 2χ ; Είναι Ελληνικό , από πλαίσιο και με τις ζελατίνες του και το κουτί του. Στα 200€ παίζει πλέον καινούργιο απο skroutz. Do the figures... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Γεια χαρά σε όλους, Μια ερώτηση ρε παιδιά , πόσο μπορεί να πουληθεί το 2χ ; Είναι Ελληνικό , από πλαίσιο και με τις ζελατίνες του και το κουτί του. Είχα άριστο 2x με ενα καρό extra σε θήκες βάσεις κτλπ..Έφυγε μετα απο πολύ καιρό στα 150 πριν κάνα μήνα..Γενικά δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το 2x.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Είχα άριστο 2x με ενα καρό extra σε θήκες βάσεις κτλπ..Έφυγε μετα απο πολύ καιρό στα 150 πριν κάνα μήνα..Γενικά δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το 2x.. Πάντως όταν το πούλησα εγώ 150€ πριν κανά 6μηνο περίπου, πρέπει να με πήρε τηλέφωνο τριψήφιος αριθμός αγοραστών :blink: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Πάντως όταν το πούλησα εγώ 150€ πριν κανά 6μηνο περίπου, πρέπει να με πήρε τηλέφωνο τριψήφιος αριθμός αγοραστών :blink: Που βάλατε την αγγελία? αν επιτρέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Που βάλατε την αγγελία? αν επιτρέπεται Εδώ, σε 2-3 αυτοκινητιστικά forums, στη ΧΕ και στο Ricardo... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Πάντως όταν το πούλησα εγώ 150€ πριν κανά 6μηνο περίπου, πρέπει να με πήρε τηλέφωνο τριψήφιος αριθμός αγοραστών :blink: Πριν 6 μηνες τα s2-nexus επαιζαν 300 ευρώ μεταχειρισμένα όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μετά απο καμιά δεκαριά πεσίματα μου έπεσε και σήμερα και ράγισε κάτω δεξιά η οθόνη..!!! δουλεύει άψογα το τηλέφωνο και για να δεις το ράγισμα πρέπει να γυαλίσει σε εκείνο το σημείο. Έχει κανείς υπόψιν για αλλαγή του gorila class..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ψάξε στο ebay, με 23 ευρώ έρχεται σπίτι σου, δες αναλυτικές οδηγίες στο YouTube και σε μια ώρα είναι καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts