sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Γιατι να βαλεις cm7,εφοσον κυκλοφορει επισημη ics?Η bb μια χαρα ειναι την αλλαζεις μονο αν εχεις προβλημα ή μονο αν πας σε ics Φιλε μου θελω να παω σε ICS stock και μετα σε αυτην του DJANGOMANOUCHE απο cm7 temasek.. Εχω σπασει το kdz σε bin κ fls τρεχω to smartflash συμφωνα με τις οδηγιες και ειμαι κομπλε? Στο smartflash AP Bin:" και διαλέγουμε το (BIN) αρχείο "CP Bin:" και διαλέγουμε το (FLS) αρχείο Τα bin k fls της ROM ετσι και οχι της ΒaseBand σωστα? Μου εμφανιζει error με αυτες τις επιλογες (ROM)....καμια ιδεα? (drivers...OK) Edited December 10, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Φιλε μου θελω να παω σε ICS stock και μετα σε αυτην του DJANGOMANOUCHE απο cm7 temasek.. Εχω σπασει το kdz σε bin κ fls τρεχω to smartflash συμφωνα με τις οδηγιες και ειμαι κομπλε? Με το smartflash,ναι αυτη ειναι η διαδικασια.Αλλα γιατι δεν το κανεις με nvflash,ποιο γρηγορος και καθαρος τροπος.Εγω απο cm7 πηγα με nvflash σε v28 και καπακι με cwm σε v30a,με smartflash v30bb,και με cwm v30ril(απαραιτητα ολα για v30a ics) Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Τελικα εφτιαξαν και σε μενα τα location services. Χωρις να κανω κατι καποια στιγμη αρχισαν να λειτουργούν κανονικα widgets, maps, κλπ. Μυστηριαι αι βουλαι του ανδοειδους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδια πως περναμε την ROM του Djangomanuche? Την παιρναω στην sd και απο recovery την κανω εγκατασταση? Help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Τωρα δοκιμασα sygic navigator και μεσα σε 10 δευτερα συνδεθηκε.Πηρα μια τρομαρα με αυτα που διαβαζω.... Το gps σου δουλευει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotsou Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) DjangoManouche ics απο σημερα..Μεχρι στιγμης η καλητερη ics που εχω φλασαρει.. Ποια από τις 4 προτίμησες; Βασικα ποια ειναι η τελευταια ics του Djangomanuche και απο που θα την βρουμε; Edited December 10, 2012 by jotsou προσθεση λεπτομεριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δεν έχει έρθει ακόμη για τα ελληνικά p990..Μόνο με smartflash μπορείς να έχεις ics και αυτο θα αργησει πολυ? 1-2 μερες ή κανα μηνα παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ποια από τις 4 προτίμησες; DjangoManouche,κατα την γβωμη μου σαφως καλητερη απο τις αλλες.. και αυτο θα αργησει πολυ? 1-2 μερες ή κανα μηνα παλι? Για πιο λογο να περιμενεις την ελληνικη;;Αφου εχει βγρι η euro open,που ειναι η ιδια,η μονη διαφορα ειναι η BB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αργει σε κανεναν αλλο η DjangoManouche να bootarei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 εχουμε λινκ για την official ICS stock rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Για πιο λογο να περιμενεις την ελληνικη;;Αφου εχει βγρι η euro open,που ειναι η ιδια,η μονη διαφορα ειναι η BB.. Με το περασμα με KDZ ... χανονται αρχεια , ρυθμισεις , widget , στησιμο κλπ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 εχουμε λινκ για την official ICS stock rom ? Δες τις προηγουμενες σελιδες.. Με το περασμα με KDZ ... χανονται αρχεια , ρυθμισεις , widget , στησιμο κλπ ? Ναι χανονται,παρε απο ολα backup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δες τις προηγουμενες σελιδες.. Ναι χανονται,παρε απο ολα backup.. Φιλε andrewk περασα την djangomanouche απο του homero π ειχα πριν μια χαρα με την ''Carburano suggests to use CWM 5.0.2.8 by JoiN85 '' αλλα οταν παω να το ανοιξω δεν ανοιγει κ μενει ολη την ωρα στο logo του manouche καμια ιδεα? Εσυ πως την περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Φιλε andrewk περασα την djangomanouche απο του homero π ειχα πριν μια χαρα με την ''Carburano suggests to use CWM 5.0.2.8 by JoiN85 '' αλλα οταν παω να το ανοιξω δεν ανοιγει κ μενει ολη την ωρα στο logo του manouche καμια ιδεα? Εσυ πως την περασες? Εβαλα με nvflash το cwm v5 που προτινει,και μετα εγκατεστησα την ρομ απο εκει..Εκανες full wipe και wipe dalvik cache? Στην αρχη κολαει για κανα 2λεπτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το gps σου δουλευει κανονικα? Αψογα δουλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εβαλα την v30a του homero2 μετα cwm v5 που προτεινει κ την εγκατεστησα με full wipe kai wipe dalvik cache και ολα πηγαν ρολοι... την δοκιμαζα καμποση ωρα αλλα οταν εκανα μια απενεργοποιηση δεν ανοιγε παλι κ κολαγε στο logo...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εβαλα την v30a του homero2 μετα cwm v5 που προτεινει κ την εγκατεστησα με full wipe kai wipe dalvik cache και ολα πηγαν ρολοι... την δοκιμαζα καμποση ωρα αλλα οταν εκανα μια απενεργοποιηση δεν ανοιγε παλι κ κολαγε στο logo...:( Εγω δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης,εχω κανει 3 rb αλλα ολα μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγω δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης,εχω κανει 3 rb αλλα ολα μια χαρα.. Εσυ απο πια ROM ηρθες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Με euro open v30a περασμένη με smartflash μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος. Είναι σαν να πήρα καινούριο κινητό αφού άλλαξαν όλα στο interface (λόγο ics). 2 ημέρες είμαι με την εν λόγο rom και δεν έχω πρόβλημα. Στα θετικά ο γρήγορος χρόνος σύνδεσης wifi και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αυτά τα αναφέρω χωρίς ιδιαίτερες δοκιμές αφού την έχω 2 ημέρες σε λειτουργία. Φαίνεται ότι το κινητό πάει να φτάσει εκεί που του αξίζει, εάν και καθυστέρησε υπερβολικά. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Λοιπον τελικα διορθωθηκε το προβλημα οταν τα ξαναπερασα απο την αρχη.. @andrewk πια απο τις 2 προτεινεις την stock ή την KingOfBirds?Εχω στοκ αυτην την στιγμη.Εχουν διαφορα μαεγαλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 υπάρχει περίπτωση να μη βγει η αναβάθμιση OTA?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Λοιπον τελικα διορθωθηκε το προβλημα οταν τα ξαναπερασα απο την αρχη.. @andrewk πια απο τις 2 προτεινεις την stock ή την KingOfBirds?Εχω στοκ αυτην την στιγμη.Εχουν διαφορα μαεγαλη? Την kingOfBirds εχω,την αλλη δεν την δοκιμασα καν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Πριν από λίγες μέρες κατάφερα και πέρασα την cm7 στο Lg μου ... Το αποτέλεσμα είναι ...τι να πώ το τηλεφωνο έγινε επιτέλους πύραυλος. Για να γίνει αυτό πέρασα μια βδομάδα διαβάζοντας ένα σωρο σελίδες με χρήσιμες και με ανουσιες πληροφοριες . Τώρα διαβάζω ότι με την νέα ROM του Djangomanuche το τηλέφωνο γίνετε jet . Και δουλευει σωστα . Απλά έχασα τον μπούσουλα με τις πληροφοριες τόσο εδώ όσο και σε άλλα site . Μπορείτε σας παρακαλώ να φτιάξετε ένα οδηγό για όλους εμας τους αρχάριους με απλά βήματα και links (που να δουλευουν..) για να καταφέρουμε και εμεις να απολαύσουμε την νέα ROM. Και μια διευκρίνιση παρακαλώ .... Κάπου λέει ότι χρειάζετε την CWM 5.0.2.8 by JoiN85 ... Στο δικό μου υπάρχει η CWM 6.0.1.5 ..Μήπως θα έχω πρόβλημα με αυτο ? Αν ναι πως το αλλάζω ? Σόρρυ για το πρήξιμο αλλα έχω μπερδευτεί για τα καλά ..!! :wacko: Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά για πως θα περάσω την ics του djangomanouche; *είμαι σε gb επίσης του djangomanouche με stock kernel και μου την είχε περάσει άλλο άτομο, οπότε δεν γνωρίζω την διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Να πω ότι ίσως αξίζει τον κόπο να περιμένουμε 1-2 εβδομάδες για να βγάζει ο Ricardo μια (υποτίθεται) τέλεια CM10; Θα έλεγα να μην δοκιμάζετε τυχάρπαστες πριν τελειώσει την δουλειά του. Ας δούμε πρώτα, γιατί αν είναι όντως τέλεια, τι να τις κάνεις τις άλλες; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts