Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Καλησπερα απο μενα και χρονια πολλα!!Μετα απο αναζητηση που εκανα δεν βρηκα καπου αυτο που ψαχνω..Αν κανω root στο κινητο μετα μπορω να το κανω unroot??Χανω εγγυηση ή κατι αλλο;;Ευχαριστώ πολυ!

Εχει απαντηθεί πολλές φορές. Οσο είσαι root χάνεις την εγγύηση. Αν το κάνεις unroot και δεν υπάρχει πλέον το "ίχνος" επανέρχεται η εγγύηση, με την έννοια ότι η επέμβαση δεν είναι ανιχνεύσιμη.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με λιγα λογια γινεται unroot..

Εγω θελω να το κανω root μονο για freeze εφαρμογων..Αξιζει;;Δεν σθελω ουτε overclock ουτε τιποτα..

Εγω θελω να το κανω root μονο για freeze εφαρμογων..Αξιζει;;Δεν σθελω ουτε overclock ουτε τιποτα..

Αξίζει. Εξάλλου δεν χάνεις σε τίποτα από την λειτουργικότητα, μόνο κερδίζεις.

(Και αν κολλήσεις το μικρόβιο σε βλέπω σε CM7 μεριά!)

Αλέξανδρος,

με ποιό πρόγραμμα κάνετε freeze εφαρμογές?

με ποιό πρόγραμμα κάνετε freeze εφαρμογές?

Με το Titanium backup pro αλλα πρεπει να εισαι root..

Σε κανεναν αλλον δεν βγαινουν σε κινεζικα τα mp3 που εχει περασει???Πειτε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι δεν βγαζω ακρη..

Να ρωτησω με τη σειρα μου 2 πραγματα;

1.Ποιος ειναι ο πιο δυνατος kernel για cm7 εκτος του vorkkernel που ειμαι τωρα αλλα μαλλον τα 1.2 ghz δε φτανουν για 720p youtube λογο nvidia.

2.Με το smartflash αλλαζει και ο kernel η πρεπει να βρω τον stock καπου;

Edited by inactiveaccount54432

• Administrators
Υπαρχει καποιος οδηγος για root στα ελληνικα??(Για 2.3.4)

Ο οδηγός είναι απλός και είναι αυτός, απλά δεν είναι στα ελληνικά. Είναι όμως τόσο αναλυτικός που δεν αφήνει απορίες.

Modpic.gif

• Administrators
Μπορείς να κάνεις τις περισσότερες εκτός αυτών που αποτελούν τον πυρήνα του λειτουργικού (settings, τηλεφωνο, κτλ). Ειδικά ότι έχει να κάνει με εφαρμογές της LG τις διώχνεις άνετα.

Modpic.gif

Επισης και το link2sd εκτος απο την δουλεια που κανει εχει και επιλογη freeze και ειναι οκ. το δοκιμασα εχθες . επισης σε αφηνει να μεταφερεις πολλα περισοτερα στην sd απο αλλες αντιστοιχες εφαρμογες!
XPERIA Z1

βγηκε ανακοινωση για ICS . 2ο τετραμηνο του 2012 θα την παρουμε... καλα χαιρετισματα...

LG will be offering the Ice Cream Sandwich (ICS) OS upgrade for a range of LG smart-phones which were introduced this year. The global upgrade schedule will begin in the second and third quarters of 2012, which will be followed by a global roll out.

During the second quarter of 2012 upgrades will begin for the following smartphone models: the LG Optimus LTE, Prada phone by LG 3.0, the LG Optimus 2X, the LG Optimus Sol, the LG my Touch Q and the LG Eclipse. These upgrades will be followed by upgrades for the following smartphone models during the third quarter of 2012: the LG Optimus 3D, the LG Optimus Black, the LG Optimus Big, the LG Optimus Q2 and the LG Optimus EX.

LG will be taking all possible measure to offer a smooth OS upgrade in a timely manner. The exact start dates can vary by market, as each country can have different requirements, depending on the carrier and the smartphone model.

LG would like to thank its customers for their most valued loyalty and support. Further details on the ICS OS upgrade, including their exact start dates, will be released prior to their commencement. Please stay tuned for more updates from LG.

Thank you.

https://www.facebook.com/notes/lg-mobile/ice-cream-sandwich-ics-os-upgrade-schedule/334420639902596

τι να πουν κι αυτοι βεβαια που εχουν το 3d και το black....

Σκεφτομαι να βαλω την Hypnos 2X που βγηκε πριν λιγες μερες στο xda. Αν με το nandroid παρω ενα backup της stock rom που εχω τωρα, αυτην η εικονα που αποθηκευεται στην SD;

βγηκε ανακοινωση για ICS . 2ο τετραμηνο του 2012 θα την παρουμε... καλα χαιρετισματα...

https://www.facebook.com/notes/lg-mobile/ice-cream-sandwich-ics-os-upgrade-schedule/334420639902596

τι να πουν κι αυτοι βεβαια που εχουν το 3d και το black....

Μάθανε από το GB που υποσχεθήκανε να το βγάλουνε σε 2-3 μήνες από την κυκλοφορία του κινητού και πέρασαν 6. Οπότε σου λέει που θα πάει σε έξι μήνες θα το έχουμε καταφέρει το ICS και αν δεν το καταφέρουμε δεν πειράζει, ποιος θα μας κατηγορήσει για ένα "παλιό" μοντέλο....

Μόνη ελπίδα πια το CM7 :ninja:

Αλέξανδρος,

Καλα το επομενο κινητο μου θα εχει optimized built in software και κανονικη υποστιρηξη,αρα δε θα ειναι lg και nvidia!Ακου εκει για να δουμε ΑΝ εχουμε hardware acceleration να περιμενουμε 8 μηνες!

Παιδια θελω επειγοντως την βοηθεια σας...Πατησα καταλαθως διακοπη ολων απο το titanium backup και τωρα δεν μου δειχνει τιποτα...Τι κανω για να το επαναφερω???

Την βρηκα την ακρη..

Edited by andrewk

Υπαρχει καποιος οδηγος για root στα ελληνικα??(Για 2.3.4)

Υπαρχει δυο σελιδες πριν αναλυτικοτατος και απλουστατος και δοκιμασμενος οδηγος στα ελληνικα με το superoneclick πεντε λεπτα δουλεια

Καλα το επομενο κινητο μου θα εχει optimized built in software και κανονικη υποστιρηξη,αρα δε θα ειναι lg και nvidia!Ακου εκει για να δουμε ΑΝ εχουμε hardware acceleration να περιμενουμε 8 μηνες!

Εχουν δωσει τον κωδικα εδω και κανα μηνα. Οποτε μαλλον θα δουμε πολλα απο custom rom

Ο οδηγός είναι απλός και είναι αυτός, απλά δεν είναι στα ελληνικά. Είναι όμως τόσο αναλυτικός που δεν αφήνει απορίες.

Αλλα ειναι δυσκολοτερος απο αυτο με το superoneclick

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Administrators
Χρησιμοποιει κανενας το chainfire 3D;;Υπαρχει διαφορα αποδοσης ή ειναι το ιδιο;;

Μην περιμένεις να δεις κάτι το ιδιαίτερο.

Modpic.gif

Εκει που παιζω με το κινητο ρε παιδια, χαζευοντας λιγο απο εδω και λιγο απο εκει μου σκαει ενα μυνημα που και που " ΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" εχει τυχει και σε κανεναν αλλο αυτο; με 2.3.4 v20l ειμαι.

Εκει που παιζω με το κινητο ρε παιδια, χαζευοντας λιγο απο εδω και λιγο απο εκει μου σκαει ενα μυνημα που και που " ΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" εχει τυχει και σε κανεναν αλλο αυτο; με 2.3.4 v20l ειμαι.

Είτε είσαι σε περιοχή με κακό σήμα, είτε σε σχετικά μεγάλη απόσταση από το router (αν είναι για wifi)...λογικό το μήνυμα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Το χω κλειστο το wifi θελω να πω δε μου βγαινει το μηνυμα οταν ειμαι στο ιντερνετ οπως επισης δεν χανετε το σημα απο το τηλεφωνο, δλδ εχω 3 γραμμουλες σημα στο gsm.. στη λειτουργια δικτυου το εχω στο "μονο gsm" να το βαλω στο αυτοματο που λεει gsm/wcdma?

Το χω κλειστο το wifi θελω να πω δε μου βγαινει το μηνυμα οταν ειμαι στο ιντερνετ οπως επισης δεν χανετε το σημα απο το τηλεφωνο, δλδ εχω 3 γραμμουλες σημα στο gsm.. στη λειτουργια δικτυου το εχω στο "μονο gsm" να το βαλω στο αυτοματο που λεει gsm/wcdma?

Γιατί το έχεις μόνο GSM ? Για να γλυτώνεις μπαταρία ? Δεν έχει κανένα νόημα...βάλτο αυτόματο...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλημερα και Χρονια Πολλα.Μια απο τα ιδια και σε μενα,τα ιδια κανει!!Και μιλαμε οταν ειναι κλειστο το Wifi,αν και ανοιχτο δεν θα ειχα προβλημα μεσα στο σπιτι σε οποιοδηποτε μερος.Τωρα δεν δοκιμασα να το γυρισω σε 3g γιατι δεν θελω να εχω περισσοτερη καταναλωση μπαταριας!Ειναι ομως αυτη η λυση?

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Γιατί το έχεις μόνο GSM ? Για να γλυτώνεις μπαταρία ? Δεν έχει κανένα νόημα...βάλτο αυτόματο...

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!

Πως δεν έχει νόημα? Υποτίθεται ότι με 2g μόνο γλιτώνεις μπαταρία ή δεν είναι έτσι?

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)