Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

παιδια ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το κινητακι..τωρα ειμαι στοκ αλλα ρουτ..με ενδιαφερει να εχει και καλη καμερα..

Η πιο ολοκληρωμένη για μένα είναι η django manouche που έχω εδώ και πολύ καιρό και λειτουργεί μια χαρά..

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά... Το πήρα το κινητό εδω και μια εβδομάδα, το εκανα root, έκανα αναβάθμιση στην official stock 4.0.4 αλλα ρε παιδια κολλάει πάρα πολύ.... Φταιει η rom που ειναι η stock ή το κινητό.... Η γνώμη σας είναι να αλλάξω rom? Κολλάει σε κανέναν άλλο?

Καλησπέρα παιδιά... Το πήρα το κινητό εδω και μια εβδομάδα, το εκανα root, έκανα αναβάθμιση στην official stock 4.0.4 αλλα ρε παιδια κολλάει πάρα πολύ.... Φταιει η rom που ειναι η stock ή το κινητό.... Η γνώμη σας είναι να αλλάξω rom? Κολλάει σε κανέναν άλλο?

Ναι μετα την ics της Lg και εμενα ειναι ετσι, σκαλωνει πολυ..

Πια ειναι η πιο καλη ρομ με σπιτραδα σε ics?

Edited by motifnick
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Ναι.4.0.4 είναι.

Μπορεις να μου πεις με πιον κερνελ την εχεις βαλει? για με μπερδεψαν στο xda και σε καποιους δε δουλευει το wifi...

iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

πρότασή μου για όσους ψάχνουν:

TheROM build 20 (CM 10.2 ! )

οδηγίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420304

δουλευουν ραδιοφωνο και καμερα με αυτη τη ρομ;

ραδιόφωνο βάζεις το Spirit FM, δουλεύει, νομίζω καμμία CyanogenMod δεν έχει έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Κάμερα δουλεύει, εγώ έχω βάλει το Focal (δουλεύει κατά 90%), αλλά υπάρχει και mod που δουλεύει καλύτερα από όλα (by Feav) - δηλ καλύτερη ποιότητα, όχι συνεχές autofocus κλπ

ραδιόφωνο βάζεις το Spirit FM, δουλεύει, νομίζω καμμία CyanogenMod δεν έχει έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Κάμερα δουλεύει, εγώ έχω βάλει το Focal (δουλεύει κατά 90%), αλλά υπάρχει και mod που δουλεύει καλύτερα από όλα (by Feav) - δηλ καλύτερη ποιότητα, όχι συνεχές autofocus κλπ

8€ εχει!!! :blink:

Ασε που λεει και στο google play " this app in incompatible with your device"

Edited by KPONOSS

Εβαλα πριν λιγο την django manouche και ειναι παραπολυ καλυ... Με 1,3ghz την cpu και το γεμισα εφαρμογες δε κολαει πουθενα, μου εδωσε λιγη ραμ παραπανω και antutu 10980 μου εκανε. Ολα δουλευουν ρολοι και με ραδιο.. Μαλιστα ο ηχος ειναι απιστευτα βελτιωμενος με πολες επιλογες.. Επιτελους δε κολαει σε καμια περιπτωση.. Δηλ η lg γιατι δεν την εκανε ετσι?

Μπορεις να μου πεις με πιον κερνελ την εχεις βαλει? για με μπερδεψαν στο xda και σε καποιους δε δουλευει το wifi...

τον king of birds

4.0.4 με busybox και root αρκει.με το κερνελ skywalker32mb δεν εχει αναγκη overclocking,μαλιστα και στα 800ΜΗz ρολαρει βουτυρο.επανεκινησεις κτλ προβληματα εξαφανιζονται δια παντως.μπαταρια ανετα 36 ωρες νορμαλ χρηση.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εβαλα και εγω τη django χθες την 1.6.5 μιλαμε αλλη αισθηση σε σχεση με τη μαμα ρομ. Ο ηχος απλα απιστευτος. Το τηλέφωνο ρολαρει τέλεια, η μπαταρια μια χαρά. Τωρα αν θελω να μπω στις επιλογες του κερνελ για να αλλαξω για παράδειγμα τη φωτεινότητα των led πρεπει να ξανα κανω install to kernel aπο την αρχη?

φιλε μου με στοκ ρομ;το κερνελ που το βρισκω;

Πρωτα σε CWM:

1)wipe data/factory reset

2)wipe cache partition

3)wipe dalvik cache 4)fix permission. (στα advanced)

5)format data-format system-format chache(στα mounts and storage)

Φλασαρεις την rom μεσω CWM:

http://d-h.st/1Fy

Eκινηση το κινητο για 10 λεπτα.

Μετα ξαναμπενεις σε CWM

και φλασαρεις το kernel:

http://d-h.st/mYm

:)

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Το .Zip αρχειο της ρομ που ειναι στην sd card μετα την εγκατασταση της ρομ μπορω να το σβησω για να ελευθερωσω χωρο; Και κατι άλλο υπάρχει καποιος οδηγος για άσχετους σα και μένα για να περνάμε στο κινητό themes οπως πχ για μπαταρια;

Το .Zip αρχειο της ρομ που ειναι στην sd card μετα την εγκατασταση της ρομ μπορω να το σβησω για να ελευθερωσω χωρο; Και κατι άλλο υπάρχει καποιος οδηγος για άσχετους σα και μένα για να περνάμε στο κινητό themes οπως πχ για μπαταρια;

Κανονικοτατα το σβηνεις το .zip,αρκει να το εχεις στο pc .......:)

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ρε σεις παιδια δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνεται....

Δεν μπορώ με την καμία να μπω στο menu του cwm για να βρω το zip μιας rom που θέλω να βάλω. (συγκεκριμένα τη django). Και καθώς έχω και εγκατεστημένη την εφαρμογή ούτε με την επιλογή reboot into recovery μπαινει...:mad::confused::cry:

χρησιμοποιώ την stock 4.0.4, 1035.21_20121130 kernel: 2.6.39.4, εκδοση λογισμικού Ρ99030α και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος..:mad:

please help!!:worry:

Ρε σεις παιδια δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνεται....

Δεν μπορώ με την καμία να μπω στο menu του cwm για να βρω το zip μιας rom που θέλω να βάλω. (συγκεκριμένα τη django). Και καθώς έχω και εγκατεστημένη την εφαρμογή ούτε με την επιλογή reboot into recovery μπαινει...:mad::confused::cry:

χρησιμοποιώ την stock 4.0.4, 1035.21_20121130 kernel: 2.6.39.4, εκδοση λογισμικού Ρ99030α και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος..:mad:

please help!!:worry:

Για να μπεις στην cwm πρεπει να απενεργοποιησεις τη συσκευη και να την ανοιξεις πατωντας ταυτοχρονα το κουμπι που ανοιγει το τηλ και το volume down. κρατα τα μαζι πατημενα και θα μπεις στη cwm. τους φακελους μολις μπεις στη cwm τους βρισκεις στο "instal zip for sd card"

Αρχικα,ευχαριστω πολυ για την απαντηση..Το προβλημα ειναι οτι ενω παταω power+vol down αλλα το μονο που κανει το κινητο ειναι να μπαινει σε ασφαλη λειτουργια,ενω ειμαι Root χρηστης.. :´(

Αρχικα,ευχαριστω πολυ για την απαντηση..Το προβλημα ειναι οτι ενω παταω power+vol down αλλα το μονο που κανει το κινητο ειναι να μπαινει σε ασφαλη λειτουργια,ενω ειμαι Root χρηστης.. :´(

Σε κάθε περίπτωση κάνε το γνωστό: κρατημένα και τα δύο πλήκτρα Volume και μετά Power. Τα κρατάς μέχρι να σου βγάλει την οθόνη του fastboot. Μετά με τα volume επιλέγεις τι θες να κάνεις (reboot, system, recovery) και με το Power το επικυρώνεις

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Οταν εκανα το τηλ ρουτ με το το tool χρειαστηκε να κατεβασω το superuser.apk απ το ιντερνετ και να το περάσω στο τηελφωνο απο Την cwm. μηπως να κατεβασεις το rom manager απο το play και απο κει να βαλεις τη cwm?

Αρχιζω να πιστευω οτι δεν εχεις cwm περασμενη .

Οπως και να εχει περνα την cwm με το tool του spyko και μετα φλασαρε τη rom . Ειναι ο πιο ευκολος τροπος .

Μη παιδευεσαι τσαμπα .

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εκανα reboot με πατημενα vol up+vol down+power οπως μου ειπατε, αλλα το κινητο εκανε reboot και περασε παλι την ιδια rom και μου τα εσβησε ολα..Σαν να εκανα δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παλι δεν τα καταφερα... Αρχιζω να απογοητευομαι...

Το κινητο το εχω κανει root απο το superoneclick..

Ειχα περασει την εφαρμογη cwm απο το play store και παλι δεν μπορεσα να βαλω αλλη rom..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)