Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Kowalski kernel έχει επιλογή κάτι για auto hot plug ή enable 2nd core ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά το bug.

Ποιό Kernel έχιες? Εγώ έχω το 2.6.29.3 Kowalski-stable-M1 Fri Sep 6. Από επιλογές έχει:

Usb fast charge

Single core mode

2nd core auto hot plug

Dynamic fsync

Μάλλον εννοείς το τρίτο.

Έβαλα την επιλογή από τις ρυθμίσεις να ανάβει η οθόνη όταν το βάζεις για φόρτιση, να δω αν θα το ξανακάνει και μετά θα δοκιμάσω και αυτό.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nai tin 3 epilogi prepei na energopoisis alliws tha exeis sunexeia provlima. ton m1 nomizw pws exw.

Οπως το λες ειναι.απλα ενεργοποιεις το hot plug και το προβλημα σταματαει

Έφτιαξε το θέμα με το φορτιστή όντως, η μπαταρία είναι αρκετά καλή, οπότε μάλλον η Τhe Rom του tonyp είναι η καλύτερη επιλογή για το κινητό μας κατά τη γνώμη μου. 2 ερωτησούλες γρήγορες. Η κάμερα της CM10.2 είναι ψιλοαπαράδεκτή, LG ICS/JB camera port για CM 10.2 δε βρίσκω, οπότε έχετε κάτι άλλο να προτείνετε για φωτογραφίες άνω του μετρίου από το κινητό μας? Και επίσης, Google Hangouts και unicode για 160 chars στα SMS παίζει τίποτα?

Κάμερα του feav στον φάκελο του tonyp νομίζω είναι.

Unicode στα sms με 160 χαρακτήρες γίνεται κανονικά(Unicode>strip all characters)

Google hangouts τι εννοείς?

Για επιταχυνση του κινητου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dustypixels.minfreemanager&hl=el Επιλεγουμε κατω αριστερα,μετα mild ,μετα apply at boot.......

Φωτογραφικη (μονο,οχι βιντεο)με αυξημενη φωτεινοτητα χωρις να χρειαστει ρυθμιση ειναι η night camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.night&hl=el

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 3 weeks later...

Καλησπέρα είχα την cyanogenmod σήμερα πήγα να αλλάξω σε Avatar

ενώ τα κάνω όλα σωστά με το recovery κάνω Reboot

και δεν μου εμφανίζει την καινούργια Rom αλλά την παλιά

Καμία λύση επί του θέματος ???

όταν πάω να κάνω το dalvikμου βγάζει

E:unknown volume for path [sd-ext]

Για επιταχυνση του κινητου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dustypixels.minfreemanager&hl=el Επιλεγουμε κατω αριστερα,μετα mild ,μετα apply at boot.......

Φωτογραφικη (μονο,οχι βιντεο)με αυξημενη φωτεινοτητα χωρις να χρειαστει ρυθμιση ειναι η night camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.night&hl=el

Σε lg p990 δεν ανοίγει η Φωτογραφική....! άσε που σέρνει όλο το τηλέφωνο....way..????:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σε lg p990 δεν ανοίγει η Φωτογραφική....! άσε που σέρνει όλο το τηλέφωνο....way..????:wacko:

Eπανορθωνω παρακατω,(σε εμενα δουλευε κανονικα).Συγνωμη για την ταλαιπωρια που μπηκες........:(

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ο αγιος βασιλης φερνει δωρακι για το 2Χ........

Καμερα με αψογη φωτεινοτητα ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χωρις να επιρεαζει κατα ελαχιστο την λειτουργια του τηλεφωνου!:D:D:D

Αφου εγκαταστησουμε την καμερα παμε στις ρυθμισεις(κατω αριστερο πληκτρο)

Εχεις παμπολες ρυθμισεις.......Εμεις επιλεγουμε exposure compensation βαζουμε την ρυθμιση απο 15 μεχρι 18.

Η ρυθμιση μενει μονιμα και εχουμε αριστη φωτεινοτητα σε σχεση με την εργοστασιακη καμερα.......

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.......

http://www.2shared.com/file/VlVTLZM4/xCjhrythfdBoiuethfk6lcpa5b7sf0.html

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ο αγιος βασιλης φερνει δωρακι για το 2Χ........

Καμερα με αψογη φωτεινοτητα ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χωρις να επιρεαζει κατα ελαχιστο την λειτουργια του τηλεφωνου!:D:D:D

Αφου εγκαταστησουμε την καμερα παμε στις ρυθμισεις(κατω αριστερο πληκτρο)

Εχεις παμπολες ρυθμισεις.......Εμεις επιλεγουμε exposure compensation βαζουμε την ρυθμιση απο 15 μεχρι 18.

Η ρυθμιση μενει μονιμα και εχουμε αριστη φωτεινοτητα σε σχεση με την εργοστασιακη καμερα.......

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.......

http://www.2shared.com/file/VlVTLZM4/xCjhrythfdBoiuethfk6lcpa5b7sf0.html

Σε ευχαριστώ......κάθε εμπόδιο για καλό...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παίδες ενδιαφέρεται κανείς για αγορά του κινητού; Είναι σε άριστη κατάσταση και το δίνω στο κουτί του μαζί με όλα τα παρελκόμενα της συσκευασίας, μια βάση αυτοκινήτου αυθεντική lg, θήκη casemate (με μικρές φθορές στις γωνίες), καρτούλα nokia 4 gb, πρόγραμμα πλοήγησης NDrive 10 αυθεντικό και ένα ασύρματο ρούτερ thomson δώρο. Όλα 120 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ! Edited by wolf

Μετα απο περίπου ένα μήνα με Django ManoucheX και Kernel king of birds, οι κριτικές μου δεν είναι και οι καλύτερες..Το κινητο κολλάει αρκετά, αργεί και όταν μπαίνω στο ιντερνετ με δεδομένα πρεπει να κανω υπομονη κανα 5λεπτο για να λειτουργησει απροβληματιστα...Δεν τιο περιμενα κι εχω απογοητευτεί... Με τη μπαταρια δεν έχω κανενα προβλημα και η καμερα σχετικα καλή.. Προτείνετε να βάλω την the rom? υπάρχει κάποια άλλη ιδέα στεθερής και αξιόπιστης rom - καλύτερης απο την DMX? Ευχαριστώ πολύ!

Μετα απο περίπου ένα μήνα με Django ManoucheX και Kernel king of birds, οι κριτικές μου δεν είναι και οι καλύτερες..Το κινητο κολλάει αρκετά, αργεί και όταν μπαίνω στο ιντερνετ με δεδομένα πρεπει να κανω υπομονη κανα 5λεπτο για να λειτουργησει απροβληματιστα...Δεν τιο περιμενα κι εχω απογοητευτεί... Με τη μπαταρια δεν έχω κανενα προβλημα και η καμερα σχετικα καλή.. Προτείνετε να βάλω την the rom? υπάρχει κάποια άλλη ιδέα στεθερής και αξιόπιστης rom - καλύτερης απο την DMX? Ευχαριστώ πολύ!

Κανείς???:whistle::w00t:

Η the rom του Tonyp είναι πολύ smooth με καλη διαρκεια μπαταρίας λίγο προβληματική camera(μπορείς να flashαρεις επιπλέον την feav"s κάμερα που θα βρεις στο xda).Τη χρησιμοποιώ απο όταν βγήκε και είμαι ευχαριστημένος.Επίσης σύντομα πιστεύω ο Tonyp θα βγάλει και cm11 η όποια σε συνδυασμό με το νεο kernel που ετοιμάζει ο pegnus 77 λογικά θα πετάει.Πάντως προς το παρον η cm10.2 the rom ειναι οτι καλυτερο πιστεύω......

Η the rom του Tonyp είναι πολύ smooth με καλη διαρκεια μπαταρίας λίγο προβληματική camera(μπορείς να flashαρεις επιπλέον την feav"s κάμερα που θα βρεις στο xda).Τη χρησιμοποιώ απο όταν βγήκε και είμαι ευχαριστημένος.Επίσης σύντομα πιστεύω ο Tonyp θα βγάλει και cm11 η όποια σε συνδυασμό με το νεο kernel που ετοιμάζει ο pegnus 77 λογικά θα πετάει.Πάντως προς το παρον η cm10.2 the rom ειναι οτι καλυτερο πιστεύω......

Μηπως υπάρχει θεμα με το bluetooth σε αυτη την rom?

Μπορεις σε παρακαλώ να μου στειλεις link να μπω να το κανω τωρα γιατι η dmx που εχω με εχει φτασει στα ορια μου....:wacko: :confused: :cry:

Μπορεις σε παρακαλώ να μου στειλεις link να μπω να το κανω τωρα γιατι η dmx που εχω με εχει φτασει στα ορια μου....:wacko: :confused: :cry:

Μπές xda και θα τα βρείς όλα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω Links

Μπές xda και θα τα βρείς όλα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω Links

Οκ, δεν πειράζει, σ'ευχαριστω πολύ και μόνο για τον χρόνο σου... ήδη κατεβαζω την the rom build 26.. kernel χρησιμοποιω το king of birds 0.7..λες να βαλω τον pengus?

Οκ, δεν πειράζει, σ'ευχαριστω πολύ και μόνο για τον χρόνο σου... ήδη κατεβαζω την the rom build 26.. kernel χρησιμοποιω το king of birds 0.7..λες να βαλω τον pengus?

Εννοείται αυτό!Με το που φλασάρεις την Rom αυτόματα θα βάλει και τον kernel.είναι ήδη ενσωματωμένος!

Μην ξεχάσεις την κάμερα του feav!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)