Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Αλλά η LG με έχασε από πελάτη της στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (καλά, κανένα ψυγείο μπορεί να πάρω :p)

να πάρεις ένα ψυγείο, να ανοίξεις την κατάψυξη και να βρεις μέσα ένα.... Ice Cream Sandwich...!! :lol:

Τους το κοπανάς μετά στο κεφάλι ναι ή ου; χαχα :rolleyes:

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μηπως παρανοησαμε και ενοουσαν οι ανθρωποι το Q3 του 2013 ομως ;

Πιστευω θα βγει επισημη ανακοινωση απο την εταιρια που θα λεει στα απανταχου κοροιδα κατοχους του 2Χ οτι το κοντινοτερο παγωτο που θα δουν , οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω , ειναι αυτο που θα βρει ο καθενας στην καταψυξη του.

Δεν καταλαβαινω με πιο σκεπτικο δινουν σημασια στην υποστηριξη των πιο νεων μοντελων τους....Οσοι πηραν το 2Χ οταν πρωτοβγηκε εδωσαν ενα σκασμο λεφτα! Τετοια νοοτροπια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , με κανει να πιστευω οτι αφεντικα της LG ειναι ελληνες!:p

Edited by Leolipop

να πάρεις ένα ψυγείο, να ανοίξεις την κατάψυξη και να βρεις μέσα ένα.... Ice Cream Sandwich...!! :lol:

Τους το κοπανάς μετά στο κεφάλι ναι ή ου; χαχα :rolleyes:

:respect::respect::respect::respect::respect:

ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!

XPERIA Z1

Από το XDA. :D :lol:

http://r9.fodey.com/2230/f69f82d3544e4387927de7b1b1ad0893.0.jpg

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι απλα τραγικοι..Εφοσων για το su660 εχει βγει κανονικα η ics θα επρεπε να ειχαμε ηδη και εμεις..Εβλεπα τα leak για το su660 που ειχαν βγει τον Αυγουστο και λεω,οκ δεν αλλαζω συσκευη,θα ερθει και σε μας..

Επρεπε να το ανταλαζα με το s2 οταν μπορουσα αλλα οκ τουλαχιστον με την queste v3.7 δεν σερνεται..

καλημερα παιδια!

μολις εβαλα την Gueste2X v3.7R Hybrid Revolution

το ρολοι πανω δεξια ειναι κενο! ξερει κανεις πως φτιαχνει?

πιος launcher ειναι καλυτερος για αυτη τη rom ? της LG η ο TW ?

καλημερα παιδια!

μολις εβαλα την Gueste2X v3.7R Hybrid Revolution

το ρολοι πανω δεξια ειναι κενο! ξερει κανεις πως φτιαχνει?

πιος launcher ειναι καλυτερος για αυτη τη rom ? της LG η ο TW ?

Για το ρολοι Cyanogen settings,Διεπαφή,Tweaks μπάρας καταστασης,clock color και αλλαζεις χρωμα για να φαινεται..

Launcher και οι 2 καλοι ειναι,οποιος σου αρεσει εσενα..

Αυτο το πραγμα με το ρολοι πια να ειναι μαυρο οπως και η μπαρα μου χε σπασει και εμενα τα νευρα...Εχουμε κανα νεο ; Πηρε κανενας ics ;;;

Ευτυχως που εισαι και εσυ να μας ανοιγεις τα ματια!Τωρα στελνω τη γυναικα μου να παρει ενα μεγαλο, ωστε αν περισεψει , να περασω και λιγο στο κινητο.

γεια σας παιδια!ηθελα να ρωτησω ποια rom προτεινεται σχετικα καινουργια ωστε να μην σερνετε το κινητο κ να εκτεΛουνται κανονικα οι βασικες λειτουργιες του κινητου(τηλεφωνο,μηνυματα,wifi,καμερα) χωρις να υπαρχουν προβληματα.σας ευχαριστω πολυ!

Ευτυχως που εισαι και εσυ να μας ανοιγεις τα ματια!Τωρα στελνω τη γυναικα μου να παρει ενα μεγαλο, ωστε αν περισεψει , να περασω και λιγο στο κινητο.

Δεν της λες καλύτερα να πάει κατευθείαν για jello ? :lol: Κρίμα να κουραστεί η γυναίκα και τελικά να μην πάρει πρώτο πράμα που να σαλεύει....

Εγώ έχω ήδη ορμηνέψει τη δική μου, και έχουμε στοκάρει 6 πακετάκια jello banana και άλλα 6 φράουλα...έτσι για να έχουμε και επιλογές στη γεύση :lol:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

γεια σας παιδια!ηθελα να ρωτησω ποια rom προτεινεται σχετικα καινουργια ωστε να μην σερνετε το κινητο κ να εκτεΛουνται κανονικα οι βασικες λειτουργιες του κινητου(τηλεφωνο,μηνυματα,wifi,καμερα) χωρις να υπαρχουν προβληματα.σας ευχαριστω πολυ!

Gueste 3.7 που ειναι βασισμενη σε cm7

Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Παιδιά έχω κατέβει Κύπρο για μια βδομάδα, και θέλω να "αναστήσω" το optimus 2x της αδερφής μου.

Τρέχει την τελευταία official...

Κατά καιρούς διάβαζα τα posts σας για να δω τι παίζει αλλά πάντα υπήρχε αυτή η απογοήτευση...

Τώρα είστε στη φάση να περιμένετε το ICS....

Αnw, θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη custom rom STABLE μπας και ξυπνήσει το τηλέφωνο.

Με ενδιαφέρει πραγματικά να είναι stable και να τρέχει απροβλημάτιστα γιατί Χριστούγεννα θα ξανά κατέβω Κύπρο.... Τότε θα περάσουμε, LG Θέλοντος το ICS.....

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Χριστούγεννα θα ξανά κατέβω Κύπρο.... Τότε θα περάσουμε, LG Θέλοντος το ICS.....

Αισιόδοξο σε βρίσκω!

Από CM7 η εκδόσεις του Temasek είναι πολύ καλές και σταθερές. Αλλά δεν έχουν σχέση με stock (widget κλπ) που μπορεί να έχει συνηθίσει.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αισιόδοξο σε βρίσκω!

:lol:

πιο ανέκδοτο η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει ρε παιδιά... και δεν βρίσκουμε συμπαραστάτες από κανένα μεγάλο site κινητών να πιέσει έστω και για τα μάτια του κόσμου....

:whip: "δούλευε, LG, δούλευεεεε" :whip:

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να αποφυγουμε την επανεκκινηση για να διορθωθεί το σφάλμα που βγάζει όταν επιλέγεις τη λειτουργία για το ασύρματο δίκτυο;

Κολλάει συχνά κ δεν έχω βρεί τρόπο χωρίς κλείσιμο~άνοιγμα...

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να αποφυγουμε την επανεκκινηση για να διορθωθεί το σφάλμα που βγάζει όταν επιλέγεις τη λειτουργία για το ασύρματο δίκτυο;

Κολλάει συχνά κ δεν έχω βρεί τρόπο χωρίς κλείσιμο~άνοιγμα...

Δεν είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνω σε πιο σφάλμα αναφέρεσαι, αλλά θυμάμαι με στοκ πάντα είχα απενεργοποιημένο το pop-up με τα ασύρματα δίκτυα και από το notification toggle έκανα παρατεταμένο πάτημα στο wifi κουμπί για να βγάζει τη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης.

Πηρε κανενας ics ;;;

Το άλλο με των ΤΟΤΟ το ξέρεις....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ricardo has a fully working P990 CM10 version (yes, with hwa). He got an earlier su660 ics dev leak directly from LG, even before leaks were on their server.

The leak was a little different though, he was able to boot with the kernel.

Long story short: jb runs great. He can't release it as he can't damage his good relationship to LG, I think you can understand that - so don't bug him about it.

I'm just writing this to answer the people who have doubts.

We will get cm10 as soon as the su660 kernel source drops. And it does run great on our hardware.

Πηγή xda..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)