Jump to content

gtakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtakis

  1. Καλή επιτυχία λοιπόν..... Πολλές ευχές σε όλους.....
  2. Καλό καλοκαίρι με νέο κινητό για κάποιον παιδάκια
  3. δυνατο κινητο............καλη τυχη σε οποιον το παρει..........wwww.galantdesign.gr
  4. παιδες να κανω μια ερωτηση ..........με προβληματιζει αρκετα γιατι ειναι θεμα για εμενα.......απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε lolipop δεν συνχρονιζει με τιποτα με δορυφορους..........ταυτοχρονα εχω και ενα tablet Asus που μολις εγινε lolipop και αυτο και εχω το ιδιο θεμα και εκει.... χρησιμοποιω και ενα προγραμμα που δειχνει την κατασταση του gps ...........τιποτα και με αυτο.............καποια σκεψη να το διορθωσουμε αυτο φιλοι?? να πω επισης οτι δεν ειναι root το κινητο
  5. καιρο ειχα να παρω Samsung......χεχεχε.............καλη τυχη φιλοι............
  6. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    Καλησπερα φιλοι, εχω καιρο να μπω στο φορουμ.........να με συνχωρειτε αν εχει διατυπωθει παλι η απορια μου....αλλα δεν διαβασα ολες τις σελιδες, βασικα αφου εγινε η αναβαθμιση νομιζα θα ηταν πιο σταθερο το τηλεφωνο.........οντως δουλευε καλυτερα.....αλλα τους τους τελευταιους μηνες αντιμετωπιζω τα εξης ζητηματα.........δεν εχει πολυ δυνατο σημα κινητης, συχνα το χανει η ειναι σε χαμηλα επιπεδα..!!! μια αλλαγη kernel θα το ελυνε αυτο?? και τωρα το πιο σοβαρο θεμα ........συχνα το κινητο, κολαει στην αρχικη οθονη......δηλαδη αφου τσεκαρω τις κλησεις ας πουμε, παω να επιστρεψω στην αρχικη οθονη και δεν λειτουργει τιποτα.......αναγκαστικα restart ........η οταν ειναι σε κατασταση αναμονης, παω να μπω στο μενου και το βρισκω κολλημενο.........σημειωτεων οταν γινει αυτο δεν λειτουργει σαν τηλεφωνο καθολου........δηλαδη χανω και τις κλησεις που μπορει να εχουν γινει.....!!! Εχει αντιμετωπησει κανεις κατι αναλογο?? και πως το εχει λυσει??? ευχαριστω προκαταβολικα.....
  7. Καλες Γιορτες σε ολους τους φιλους, με την τεχνολογια παντα να μας ακολουθει, ευχαριστουμε Myphone!!!
  8. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    παιδια μην ξεχασω οτι οταν κανετε αναβαθμιση σε ics θα χασετε οτι εχετε στην εσωτερικη μνημη (SD) του τηλεφωνου, εξαλλου το αναφερει και το ιδιο το προγραμμα πριν ξεκινησετε.......οποτε φωτο και βιντεο αντιγραφη στο πισι ;) και τηλεφωνα και μυνηματα δεν χανονται!!! (φυσικα backup ομως στις επαφες καλου κακου, εξαλλου χρειαζετε παντα να τις εχουμε και καπου αλλου εκτος απ το τηλεφωνο!!) αντε με το καλο σε ολους ics :happy:
  9. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    επιτελους ICS, τα βασικα δεν χαθηκανε φιλε μου, μικρα προβληματα σε εφαρμογες ισως! παρ ολα αυτα ενα μικρο lag στο κινητο το βλεπω..... τι λετε ισχυει?? η ζηταμε και πολλα??
  10. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    ναι αμε ..........εφαγα πανω απο μια ωρα για να κανω αναβαθμηση V20r............τραγικα πραγματα........οπως βλεπουμε και γερμανικο που εχω δεν γινεται τιποτις........... by the way...........το ics που το ειδε το tool της lg???:confused: να σας πω την διαφορα που εχει το nexus 7........ που εχω την τυχη να δουλευω εδω και λιγες μερες??? πφφφ....τεσπα
  11. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    γρηγορη ερωτηση...........γινεται root με superoneclick για 2,3,4 ??? θενκς!!! ;)
  12. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    ευχαριστω......:)
  13. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    ευχαριστω για την βοηθεια,αν και οσον αφορα το θεμα με τον ηχο σκεφτικα αρχικα να κανω μια επιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισεις..........απο την αλλη, θα αναμενουμε τοτε το παγωτο, μιας και ειμαι stock ακομα..........αν και αμα συνεχισει να χανει τον ηχο θα χανω και κλησεις..........δεν ειναι οτι καλυτερο για ενα high end υποτιθεται κινητο........αντε να δουμε!!!
  14. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    το θεμα μου φιλε jaranor ειναι οτι στα καλα καθουμενα το κινητο βγαζει ενα σφυριχτο ηχο σαν στριγκλισμα, και μετα χανει τελειως το ηχειο, δηλαδη δεν εχει ηχους ουτε κλησης, ουτε ειδοποιησεων..........με ενα restart βεβαια συνερχετα, αλλα μετα συμβαινει ξανα το ιδιο, αυτο μου το κανει εδω και 3-4 μερες.....και δεν ξερω αν ειναι θεμα software or hardware...........εχω ενα αλλο θεμα επειδη το κιν. ειναι αγορασμενο απο παραεισαγωγη, (εκ Γερμανιας δηλαδη) αν το στειλω τελικα στην LG η εγγυηση, ισχυει εφοσον ειναι αγορασμενο , με αποδειξη απο Ελλαδα?
  15. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    η LG μας ζητα υπομονη, γιατι η αναβαθμηση σε ICS λεει, ειναι πολυ πιο σοβαρη και μεγαλη σε σχεση με τις αλλες, και το κινητο θα μεταμορφωθει.........το θεμα ειναι εχουμε υπομονη??? εχω βαρεθει λιγο τα τυχαια restart και τα προβληματα που εχω με το ηχειο.....!!!:mad:
  16. gtakis

    LG Optimus 2X (P990)

    αμην , γιατι δεν την παλευει το κινητο........ να ρωτησω συμβαινουν σε κανεναν, random restart στο κινητο??
  17. σε ευχαριστω φιλε μου....το κουμπωνω κανονικα!!! αλλα δεν.........η πλακα ειναι οτι τα original handsfree εχουν 3 εγκοπες αν θυμαμαι καλα........αρα αναλογες επαφες και στο κιν. αλλα αυτα που εβαλα ειχαν 2 εγκοπες στο βυσμα, και ομως λειτουργουν!!! technology!!! μαλλον το handsfree θα εχει θεμα και οχι το τηλ. !!!! :confused:
  18. επανερχομαι στο δικο μου, αυτο που ειχα προβληματα , αντικατασταθηκε , με την νεα συσκευη ολα πανε ρολοι!!!! το μονο που εντοπισα ειναι το καλωδιο handsfree που ειναι στην συσκευασια δεν συνδεετε!!! και δεν μπορει να το αναγνωρισει η συσκευη!!! βεβαια μου φαινεται φτηνοκατασκευη, αλλα εβαλα ενα απλο καλωδιο απο Ipod......και το αναγνωριζει(ακουω ραδιο κανονικα, αλλα δεν εχει δυνατοτητα handsfree) εχετε κατι να προτεινετε επ αυτου??
  19. τελικα θα γινει αντικατασταση.............ελπιζω στο δευτερο να ειμαι πιο τυχερος............
  20. καλησπερα στους φιλους, ειμαι πολυ προσφατος χρηστης του κινητου, συμβαινει κατι που με ανησυχει, θα ηθελα την γνωμη σας.....βλεπω χωρις να το σκαλιζω καθολου, και στην ουσια ειναι σε κατασταση απλα αναμονης , να ειναι ζεστο το πισω καλυμμα, στην θεση της μπαταριας και στο υψος της καμερας........και μετα κατι αλλα ασημαντα σχετικα, ενω εχω ανοιχτο Wi-Fi , σε σημα που εχει ξανασυνδεθει δεν το αναγνωριζει......και ενα θεμα ακομα οτι ακομα δεν καταφερνει να συνδεθει με το Android Market....( στο ιδιο ρουτερ που αναφερω παραπανω) ...............Α Καλα!!!!! μολις τωρα εκανε το πιο κουλο!!! ενω ειχα μπαταρια περιπου 80% εκλεισε απο μπαταρια.....μαλλον ειμαι για αντικατασταση( να σημειωσω οτι το κιμητο ειναι παραεισαγωγη απο Birdphone
×
×
  • Create New...