jaranor Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 από temasek kernel σε τι δεν είστε ευχαριστημένοι; πρόσφατα τον έβαλα και θέλω να τσεκάρω αν έχω ίδια θέματα πλιζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σήμερα Δευτέρα πρωί - πρωί μου ήρθε το τηλέφωνο από το service της LG (μέσα σε 5 μέρες) με παραλαβή και παράδοση με ASC στην πόρτα του σπιτιού μου στα Ιωάννινα. Μέσα είχε περασμένη την New V20s όπου και θα την αφήσω να δω πως ''τρέχει'' πριν περάσω στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ cm7kang να ρωτήσω..... μπορώ να περάσω άλλη Kernel??? και αν ναι μπορω να περασω την Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σήμερα Δευτέρα πρωί - πρωί μου ήρθε το τηλέφωνο από το service της LG (μέσα σε 5 μέρες) με παραλαβή και παράδοση με ASC στην πόρτα του σπιτιού μου στα Ιωάννινα. Μέσα είχε περασμένη την New V20s όπου και θα την αφήσω να δω πως ''τρέχει'' πριν περάσω στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ cm7kang να ρωτήσω..... μπορώ να περάσω άλλη Kernel??? και αν ναι μπορω να περασω την Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y;) Οι etana από όσο ξέρω ΔΕΝ είναι για stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Οι etana από όσο ξέρω ΔΕΝ είναι για stock. ευχαριστώ.... έχουμε καμιά Kernel που να το κάνει με την v20s να τρέχει ποιο γλήγορα,,??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 από temasek kernel σε τι δεν είστε ευχαριστημένοι; πρόσφατα τον έβαλα και θέλω να τσεκάρω αν έχω ίδια θέματα πλιζ Μου τρωει πιο πολλη μπαταρια σε σχεση με τον στοκ Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
to_kladeutiri Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Λέτε να πάρουμε τελικά το Ice Cream Sandwich;;;;:clap::clap::clap: http://androidhellas.com/2012/08/13/to-lg-optimus-2x-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5-ice-cream-sandwich/ Παράθεση www.to-kladeutiri.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Πριν κάνα μήνα έκανα το κινητό πρώτη φορά root (πρώτη για μένα, πρώτη και για το κινητό) και του πέρασα την CyanogenMod 9.0.0-RC0-p990-UNOFFICIAL. Το κινητό στην αρχή έδειχνε να πηγαίνει σφαίρα αλλά μετά από λίγες μέρες ξεκίνησε να κάνει μερικά κολλήματα και κάποιες φορές έκανε μόνο του restart. Να αλλάξω ROM? Ποιά μου προτείνεται να βάλω και αν είναι εύκολα κάποια tips και links για την αλλαγή μιάς και δεν έχω ξανακάνει αλλαγή από μια custom ROM σε άλλη ! Με τους Kernel τι παίζει ? Αν το υπερχρονίσω λογικά θα τρέχει και πιο γρήγορα, είναι safe ? Είναι εύκολη η διαδικασία ? Πρέπει να περάσω τίποτα άλλο? Και αν ναι πώς? Δώστε τα φώτα σας παίδες, ως αρχάριος κάνω πολλές ερωτήσεις ελπίζω να μην σας κούρασα. Αναμένω τις απαντήσεις σας, Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 @ batman: οκ ευχαριστώ! @ kladeutiri: τώρα... τι να τους πούμε; ... "κάλλιο αυγά παρά πουρέ";; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ολα τα site λενε τελικα θα παρουμε παγωτακι.επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Πριν κάνα μήνα έκανα το κινητό πρώτη φορά root (πρώτη για μένα, πρώτη και για το κινητό) και του πέρασα την CyanogenMod 9.0.0-RC0-p990-UNOFFICIAL. Το κινητό στην αρχή έδειχνε να πηγαίνει σφαίρα αλλά μετά από λίγες μέρες ξεκίνησε να κάνει μερικά κολλήματα και κάποιες φορές έκανε μόνο του restart. Να αλλάξω ROM? Ποιά μου προτείνεται να βάλω και αν είναι εύκολα κάποια tips και links για την αλλαγή μιάς και δεν έχω ξανακάνει αλλαγή από μια custom ROM σε άλλη ! Με τους Kernel τι παίζει ? Αν το υπερχρονίσω λογικά θα τρέχει και πιο γρήγορα, είναι safe ? Είναι εύκολη η διαδικασία ? Πρέπει να περάσω τίποτα άλλο? Και αν ναι πώς? Δώστε τα φώτα σας παίδες, ως αρχάριος κάνω πολλές ερωτήσεις ελπίζω να μην σας κούρασα. Αναμένω τις απαντήσεις σας, Ευχαριστώ !!! Η CM9 είναι ακομα προβληματική για τα 2Χ. Καλύτερα βάλε κάποια CM7 που όλα δουλεύουν σωστά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 η #132 του temasek είναι πάρα πολύ σταθερή... είμαι στις 100ωρες uptime και δεν έχει κρασάρει - λαγκάρει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 είμαι κι εγώ με 132 temasek... αλλά τελευταία παρατηρώ λίγο κολληματάκια, λιγο lag... μπορεί αυτό να οφείλεται στον αριθμό των εφαρμογών που έχω εγκατεστημένες; στο play τις βγάζει κάπου 85 (lol) αλλά νομίζω πως θα υπάρχουν χρήστες με τις υπερδιπλάσιες... πριν καμμιά 10ρια εφαρμογές (με #130 temasek), πετούσε. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; Δηλ μήπως απλά γεμίζει κάποια εσωτερική μνήμη (όχι η RAM) και γι αυτό σέρνεται λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 και εγώ κάπου εκεί είμαι (94), αλλα δεν έχει σημασία το πόσες έχεις, αλλά για το ποιες έχεις! πχ εφαρμογές που έχουν running services και δεν είναι καλογραμμένες (πχ facebook) πραγματικά σκοτώνουν το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έβαλα νέα Rom την 7,2 και προσπαθώ να κάνω υπερχρονισμό αλλά μόλις πατάω να ορίσω το min και το max δεν μου ανοίγει λίστα με τις δυνατες επιλογές. Από kernel έχω τον 2.6.32.59-p990-gb temasek@snappy-OC 20120614#1. Καμιά ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 http://www.gsmarena.com/ics_update_for_lg_optimus_2x_is_coming_after_all-news-4639.php τελικα θα μας ερθει το παγωτακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μπαλακι μας εχουν κανει!!!! Αντε να δουμε παγωτακι τουλαχιστον πριν χειμωνιασει γιατι μετα μονο για σουπιτσα θα ειμαστε!!!! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Με την cm7 παντα εβαζα τον kernel του temasek που εχει oc και rh.. Mariodj πληρωσες ή το επιασε στην εγγυηση το service?? Εκει που ελεγα να παω προς γαλαξια 2,τσουπ οτι τελικα θα παρουμε ics...Μακαρι,θα περιμενω λιγο ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) είμαι κι εγώ με 132 temasek... αλλά τελευταία παρατηρώ λίγο κολληματάκια, λιγο lag... μπορεί αυτό να οφείλεται στον αριθμό των εφαρμογών που έχω εγκατεστημένες; στο play τις βγάζει κάπου 85 (lol) αλλά νομίζω πως θα υπάρχουν χρήστες με τις υπερδιπλάσιες... πριν καμμιά 10ρια εφαρμογές (με #130 temasek), πετούσε. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; Δηλ μήπως απλά γεμίζει κάποια εσωτερική μνήμη (όχι η RAM) και γι αυτό σέρνεται λίγο; και εγώ κάπου εκεί είμαι (94), αλλα δεν έχει σημασία το πόσες έχεις, αλλά για το ποιες έχεις! πχ εφαρμογές που έχουν running services και δεν είναι καλογραμμένες (πχ facebook) πραγματικά σκοτώνουν το τηλέφωνο. Εγω εχω 317 κ δεν εχω προβλημα παιδια Σήμερα Δευτέρα πρωί - πρωί μου ήρθε το τηλέφωνο από το service της LG (μέσα σε 5 μέρες) με παραλαβή και παράδοση με ASC στην πόρτα του σπιτιού μου στα Ιωάννινα. Μέσα είχε περασμένη την New V20s όπου και θα την αφήσω να δω πως ''τρέχει'' πριν περάσω στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ cm7kang να ρωτήσω..... μπορώ να περάσω άλλη Kernel??? και αν ναι μπορω να περασω την Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y Μονο σε custom roms αλλαζεις κερνελ,κ φυσικα πρεπει να ταιριαζει με την εκαστοτε ρομ Edited August 14, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Mariodj πληρωσες ή το επιασε στην εγγυηση το service?? H εγγύηση είναι για 2 χρόνια εγώ το έχω 15 μήνες οπότε δεν πλήρωσα τίποτα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 H εγγύηση είναι για 2 χρόνια εγώ το έχω 15 μήνες οπότε δεν πλήρωσα τίποτα.;) Ελεγα μηπως πηραν χαμπαρι το root,γιατι θεωρητικα χανεται η εγγυηση.. Κερνελ υπαρχουν για stock rom αλλα δεν εχει και μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ελεγα μηπως πηραν χαμπαρι το root,γιατι θεωρητικα χανεται η εγγυηση.. Κερνελ υπαρχουν για stock rom αλλα δεν εχει και μεγαλη διαφορα.. Ποιο Root.....!!! εδώ δεν είχα τίποτα πάνω απο την μαμά!!!!!! μόνο το λογότυπο της LG δεν είχα αλλάξει...:lol::lol::lol: και πώς να έβλεπαν τι είχα μέσα??? με το πρόγραμμα επαναφοράς που χρησιμοποιούν το φερνή αυτόματα στην V20s..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ποιο Root.....!!! εδώ δεν είχα τίποτα πάνω απο την μαμά!!!!!! μόνο το λογότυπο της LG δεν είχα αλλάξει...:lol::lol::lol: και πώς να έβλεπαν τι είχα μέσα??? με το πρόγραμμα επαναφοράς που χρησιμοποιούν το φερνή αυτόματα στην V20s..!;) τυπικά μπορούν να την ακυρώσουν,μου το είχαν πει από το τηλέφωνο και με τη λέξη φυσικά κιόλας τρομάρα τους τέτοιο χάλι που έχει το κινητό σε σχέση με π.χ μια cyanogenmod rom :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Σήμερα Δευτέρα πρωί - πρωί μου ήρθε το τηλέφωνο από το service της LG (μέσα σε 5 μέρες) με παραλαβή και παράδοση με ASC στην πόρτα του σπιτιού μου στα Ιωάννινα. Μέσα είχε περασμένη την New V20s όπου και θα την αφήσω να δω πως ''τρέχει'' πριν περάσω στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ cm7kang να ρωτήσω..... μπορώ να περάσω άλλη Kernel??? και αν ναι μπορω να περασω την Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y;) Την γλιτωσες μια φορα ... και θα ξαναπερασεις CM ... δεν τ αφηνεις σ ησυχια :) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Την γλιτωσες μια φορα ... και θα ξαναπερασεις CM ... δεν τ αφηνεις σ ησυχια :) Και εγώ ξανά γύρισα στην cm7kang:D...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Και εγώ ξανά γύρισα στην cm7kang:D...!!! Ελπίσω πιο τυχερό αυτή τη φορά! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts