ytses Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα, Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασία για να γινει undo οσα περιγραφονται στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 ? Δηλαδή επιστροφή στο original recovery console και revert οτι ενημερωνεται απο το SU303.zip, ειτε χειροκινητα ειτε με χρηση καποιας backup - restore διαδικασιας. Θελω να προχωρησω το upgrade στην 2.3 κανοντας μετα root αλλα να μπορω να γυρισω μετα στην "supported" κατασταση οπως τωρα με 2.2 και superoneclick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ρε παιδιά πως γίνεται να βλέπω την ωρα που έγινε μια κλήση στο ιστορικό; Δεν το βρίσκω πουθενά! Υπάρχει καποιος τρόπος η μια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα, Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασία για να γινει undo οσα περιγραφονται στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 ? Δηλαδή επιστροφή στο original recovery console και revert οτι ενημερωνεται απο το SU303.zip, ειτε χειροκινητα ειτε με χρηση καποιας backup - restore διαδικασιας. Θελω να προχωρησω το upgrade στην 2.3 κανοντας μετα root αλλα να μπορω να γυρισω μετα στην "supported" κατασταση οπως τωρα με 2.2 και superoneclick. Εδω ο πολύ καλός οδηγός! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 εγώ τελικά την έβαλα χειροκίνητα μεσω του LG update tool κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο της ρομ που έδωσε κάποιο παλικάρι ποιο πανω (και τον ευχαριστώ πολύ). Όσον αφορά το root πάλι έκανα την διαδικασία που περιγράφετε στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 και έπαιξε κανονικά. Φυσικά και εγω μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κατι κάποια συσκευη. αδελφε μπορεις με δυο λογια να κανεις εναν οδηγο στα ελληνικα με το πως κανουμε root με το καινουργιο εργαλειο ; Η διαδικασια ειναι η εξης : κατεβαζουμε τα αρχεια που μας δινει στο link, αντιγραφουμε το SU303.zip στην εξωτερικη καρτα του κινητου και λεγοντας εξωτερικη εννοει αυτη που βλεπει το λειτουργικο ως εξωτερικη και ειναι αυτη που εχει μεγεθος περιπου 2Gb (1,94Gb σε εμενα αν δεν κανω λαθος) μετα αποσυμπιεζουμε το o2x nvflash recovery v5.rar σε καποιο σημειο του σκληρου δισκου στο PC μας (που εννοειτε γνωριζουμε ποιο ειναι γιατι θα χρειαστει να υποδειξουμε καποια αρχεια αργοτερα και να τρεξουμε το προγραμμα). Μετα απο αυτα σβηνουμε το κινητο και αφαιρουμε την μπαταρια και αν εχουμε καποια SD καρτα στην θυρα την αφαιρουμε και αυτη, ετσι οπως ειναι το κινητο χωρις την μπαταρια παταμε τα 2 πληκτρα αυξομειωσης της εντασης της φωνης (και τα 2 ταυτοχρονα) στο δεξι πλαινο μερος της συσκευης και χωρις να τα αφησουμε συνδεουμε το καλωδιο USB στο κατω μερος του τηλεφωνου (εννοειτε οτι το αλλο μερος του καλωδιου ειναι ηδη συνδεμενο σε καποια USB θυρα του υπολογιστη μας). Αν το κανουμε σωστα θα δουμε στην οθονη του υπολογιστη να βγαινει μυνημα οτι εντοπιστικε μια νεα συσκευη και τα Windows θελουν να βρουν drivers αλλα δεν τα καταφερνουν αυτοματα. Τωρα πλεον μπορουμε να αφησουμε τα 2 κουμπια αυξομειωσης της εντασης της φωνης και να βαλουμε τους drivers χειροκινητα, πηγαινοντας λοιπον στον device manager των windows θα δουμε μια νεα συσκευη με το κλασσικο κιτρινο ? που σημαινει οτι θελει οδηγους. Παταμε δεξι κλικ στην συσκευη και επιλεγουμε ανανεωση driver οπου στην συναιχεια επιλεγουμε να καθορισουμε μονοι μας τον οδηγο και επιλεγουμε να ανοιξει ο υποφακελος driver που βρισκετε στον φακελο που προηγουμενος αποσυμπιεσαμε το o2x nvflash recovery v5.rar μεσα στον υποφακελο driver λοιπον υπαρχει ενα αρχειο με καταλειξη .inf το επιλεγουμε και παταμε τα σχετικα ΟΚ ωστε να περαστει στο συστημα. Μολις τελειωσει μας πληροφορει οτι εχουμε εγκαταστησει το NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices. Τωρα ειναι η δυσκολη στιγμη και ισως η ποιο επικίνδυνη οπου αν κατι παει στραβα πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παθει η συσκευη γιατι σε εμενα τουλαχιστον επαιξε, αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον ειναι να τρεξουμε απο το PC μας την καταληλλη εφαρμογη για το flashrισμα του root στο κινητο ετσι αναλογως το λειτουργικο και το που βρισκετε το SU303.zip αρχειο πρεπει να επιλεξουμε το σωστο bat. Εγω ακανα την δουλεια σε ενα netbook με ΧΡ και ετσι επελεξα να τρεξω το install_external_xp batch-file με το που θατο τρεξουμε εμφανιζετε το γνωστο Software-upgrade-screen στην οθονη του κινητου μας και ενα παραθυρο DOS στην οθονη του PC που δειχνει την πορεια της διαδικασιας. Οταν τελειωσει μας λεει να πατησουμε οποιοδηποτε πληκτρο για εξοδο και μολις το κανουμε κλεινει το παραθυρο, εδω μας λεει ο δημιουργος του οδηγου να περιμενουμε αλλ 10 δευτερολεπτα για σιγουρια πριν αφαιρεσουμε το καλωδιο USB απο το κινητο και ετσι εκανα και εγω. Να σημειωσω εδω οτι η οθονη του κινητου εξακολουθει να δειχνει την Software-upgrade-screen πραγμα μαλλον φυσιολογικο εφοσον σε μενα εγινε η δουλεια. Βγαζουμε λοιπον το usb καλωδιο, βαζουμε την μπαταρια και την εξτρα SD καρτα αν εχουμε και τωρα για να αναψουμε το κινητο κραταμε πατημενα το πληκτρο μειωσης της εντασης ηχου στο δεξι μερος της συσκευης μαζι με το πληκτρο on/off στο πανω μερος της συσκευης. Οταν το κινητο μας βγαλει στο ClockworkMod με τα πληκτρα εντασης επιλεγουμε Install Zip from sdcard μετα choose zip from sdcard επιλεγουμε το SU303.zip αρχειο και μετα επιβαβαιωνουμε την ενεργεια μας. Ακολουθως βγαινουμε στο αρχικο μενου και επιλεγουμε reboot system now. Αυτο ηταν το κινητο θα κανει επανεκκινηση και πλεον θα ειναι rooted εφοσον ολα εχουν παει καλα. Τελος λεω και παλι οτι μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κατι κάποια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 τελικα περασα την 2.3.4 απο εδω γιατι βαριομουν να περιμενω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327929 υποψιν οτι το πρωτο boot αργει παρα πολυ, εγω νομιζα πως εκανα το κινητο τουβλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εσεις που εχετε το κινητο παιδια μετα και την αναβαθμιση το προτεινετε; Σκεφτομαι να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εσεις που εχετε το κινητο παιδια μετα και την αναβαθμιση το προτεινετε; Σκεφτομαι να το παρω. Στα λεφτά που κοστίζει είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Υπάρχουν καλύτερα αλλά κοστίζουν. Υπάρχουν και πολλά χειρότερα που κοστίζουν τα ίδια και παραπάνω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Υπάρχουν και πολλά χειρότερα που κοστίζουν τα ίδια και παραπάνω. ακριβως αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 περασα την επισημη 2.3 μεσω του lgmobile update,εγω μπορω να ροοταρω το κινητο με την διαδικασια που αναφερεται στην προηγουμενη σελιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η διαδικασια ειναι η εξης : κατεβαζουμε τα αρχεια που μας δινει στο link, αντιγραφουμε το SU303.zip στην εξωτερικη καρτα του κινητου και λεγοντας εξωτερικη εννοει αυτη που βλεπει το λειτουργικο ως εξωτερικη και ειναι αυτη που εχει μεγεθος περιπου 2Gb (1,94Gb σε εμενα αν δεν κανω λαθος) μετα αποσυμπιεζουμε το o2x nvflash recovery v5.rar σε καποιο σημειο του σκληρου δισκου στο PC μας (που εννοειτε γνωριζουμε ποιο ειναι γιατι θα χρειαστει να υποδειξουμε καποια αρχεια αργοτερα και να τρεξουμε το προγραμμα). Μετα απο αυτα σβηνουμε το κινητο και αφαιρουμε την μπαταρια και αν εχουμε καποια SD καρτα στην θυρα την αφαιρουμε και αυτη, ετσι οπως ειναι το κινητο χωρις την μπαταρια παταμε τα 2 πληκτρα αυξομειωσης της εντασης της φωνης (και τα 2 ταυτοχρονα) στο δεξι πλαινο μερος της συσκευης και χωρις να τα αφησουμε συνδεουμε το καλωδιο USB στο κατω μερος του τηλεφωνου (εννοειτε οτι το αλλο μερος του καλωδιου ειναι ηδη συνδεμενο σε καποια USB θυρα του υπολογιστη μας). Αν το κανουμε σωστα θα δουμε στην οθονη του υπολογιστη να βγαινει μυνημα οτι εντοπιστικε μια νεα συσκευη και τα Windows θελουν να βρουν drivers αλλα δεν τα καταφερνουν αυτοματα. Τωρα πλεον μπορουμε να αφησουμε τα 2 κουμπια αυξομειωσης της εντασης της φωνης και να βαλουμε τους drivers χειροκινητα, πηγαινοντας λοιπον στον device manager των windows θα δουμε μια νεα συσκευη με το κλασσικο κιτρινο ? που σημαινει οτι θελει οδηγους. Παταμε δεξι κλικ στην συσκευη και επιλεγουμε ανανεωση driver οπου στην συναιχεια επιλεγουμε να καθορισουμε μονοι μας τον οδηγο και επιλεγουμε να ανοιξει ο υποφακελος driver που βρισκετε στον φακελο που προηγουμενος αποσυμπιεσαμε το o2x nvflash recovery v5.rar μεσα στον υποφακελο driver λοιπον υπαρχει ενα αρχειο με καταλειξη .inf το επιλεγουμε και παταμε τα σχετικα ΟΚ ωστε να περαστει στο συστημα. Μολις τελειωσει μας πληροφορει οτι εχουμε εγκαταστησει το NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices. Τωρα ειναι η δυσκολη στιγμη και ισως η ποιο επικίνδυνη οπου αν κατι παει στραβα πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παθει η συσκευη γιατι σε εμενα τουλαχιστον επαιξε, αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον ειναι να τρεξουμε απο το PC μας την καταληλλη εφαρμογη για το flashrισμα του root στο κινητο ετσι αναλογως το λειτουργικο και το που βρισκετε το SU303.zip αρχειο πρεπει να επιλεξουμε το σωστο bat. Εγω ακανα την δουλεια σε ενα netbook με ΧΡ και ετσι επελεξα να τρεξω το install_external_xp batch-file με το που θατο τρεξουμε εμφανιζετε το γνωστο Software-upgrade-screen στην οθονη του κινητου μας και ενα παραθυρο DOS στην οθονη του PC που δειχνει την πορεια της διαδικασιας. Οταν τελειωσει μας λεει να πατησουμε οποιοδηποτε πληκτρο για εξοδο και μολις το κανουμε κλεινει το παραθυρο, εδω μας λεει ο δημιουργος του οδηγου να περιμενουμε αλλ 10 δευτερολεπτα για σιγουρια πριν αφαιρεσουμε το καλωδιο USB απο το κινητο και ετσι εκανα και εγω. Να σημειωσω εδω οτι η οθονη του κινητου εξακολουθει να δειχνει την Software-upgrade-screen πραγμα μαλλον φυσιολογικο εφοσον σε μενα εγινε η δουλεια. Βγαζουμε λοιπον το usb καλωδιο, βαζουμε την μπαταρια και την εξτρα SD καρτα αν εχουμε και τωρα για να αναψουμε το κινητο κραταμε πατημενα το πληκτρο μειωσης της εντασης ηχου στο δεξι μερος της συσκευης μαζι με το πληκτρο on/off στο πανω μερος της συσκευης. Οταν το κινητο μας βγαλει στο ClockworkMod με τα πληκτρα εντασης επιλεγουμε Install Zip from sdcard μετα choose zip from sdcard επιλεγουμε το SU303.zip αρχειο και μετα επιβαβαιωνουμε την ενεργεια μας. Ακολουθως βγαινουμε στο αρχικο μενου και επιλεγουμε reboot system now. Αυτο ηταν το κινητο θα κανει επανεκκινηση και πλεον θα ειναι rooted εφοσον ολα εχουν παει καλα. Τελος λεω και παλι οτι μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κατι κάποια συσκευη. αψογος!!! μολις το εκανα χωρις το παραμικρο προβλημα!!! Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 περασα την επισημη 2.3 μεσω του lgmobile update,εγω μπορω να ροοταρω το κινητο με την διαδικασια που αναφερεται στην προηγουμενη σελιδα; ναι . ακολουθησε τα βηματα παραπανω ακριβως ! Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχω περασμένη την v20L (prerooted) μέσω clockworkmod recovery. Είχα την "μεσαία" baseband (από την v20c) περασμένη επάνω και όλα καλά. Είπα σήμερα να δοκιμάσω την νέα από το v20L. Η μπαταρία έπεφτε με διπλή ή και τριπλή ταχύτητα! Μου έκανε τρομερή εντύπωση, έκανα έλεγχο για τυχών εφαρμογές στο παρασκήνιο, επανεκκίνηση κλπ. Τα ίδια χάλια! Γύρισα στην προηγούμενη και πάλι όλα καλά. Οσοι περάσατε την 20L μέσω .kdz, .fls ή απο το πρόγραμμα της LG έχεται την καινούρια. Ποιά είναι η συμπεριφορά της μπαταρίας σας; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Βρήκα το widget που όλοι χρειάζονται στο desktop. Είναι το widgetsoid. Είναι μια αρκετά βελτιωμένη έκδοση του widget «έλεγχος ισχύος». Μπορείτε να ορίστε εσείς τα κουμπιά που περιλαμβάνει. Ανοιγοκλείνετε wifi, data, bluetooth, sound, οθόνη, κλειδώνετε, ξεκλειδώνετε, ανοίγετε gps, ότι toggle μπορείτε να φανταστείτε υπάρχει. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η μπαταρία απο ένα 24ωρο πήγε άνετα δυο 24ωρα , άλλα υπάρχει ενα θεματάκη με τον browser έχει γίνει αρκετά ασταθης στην πλοήγηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχω περασμένη την v20L (prerooted) μέσω clockworkmod recovery. Είχα την "μεσαία" baseband (από την v20c) περασμένη επάνω και όλα καλά. Είπα σήμερα να δοκιμάσω την νέα από το v20L. Η μπαταρία έπεφτε με διπλή ή και τριπλή ταχύτητα! Μου έκανε τρομερή εντύπωση, έκανα έλεγχο για τυχών εφαρμογές στο παρασκήνιο, επανεκκίνηση κλπ. Τα ίδια χάλια! Γύρισα στην προηγούμενη και πάλι όλα καλά. Οσοι περάσατε την 20L μέσω .kdz, .fls ή απο το πρόγραμμα της LG έχεται την καινούρια. Ποιά είναι η συμπεριφορά της μπαταρίας σας; Έχουμε οδηγώ πως περνάμε μια baseband??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχω περασμένη την v20L (prerooted) μέσω clockworkmod recovery. Είχα την "μεσαία" baseband (από την v20c) περασμένη επάνω και όλα καλά. Είπα σήμερα να δοκιμάσω την νέα από το v20L. Η μπαταρία έπεφτε με διπλή ή και τριπλή ταχύτητα! Μου έκανε τρομερή εντύπωση, έκανα έλεγχο για τυχών εφαρμογές στο παρασκήνιο, επανεκκίνηση κλπ. Τα ίδια χάλια! Γύρισα στην προηγούμενη και πάλι όλα καλά. Οσοι περάσατε την 20L μέσω .kdz, .fls ή απο το πρόγραμμα της LG έχεται την καινούρια. Ποιά είναι η συμπεριφορά της μπαταρίας σας; Και εγω νομιζω οτι εχω θεμα με την μπαταρια αλλα νομιζω πως φταιει μια νεα εφαρμογη που τρεχω. Θα την απεγκαταστησω και θα δω πως θα παει. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Έχουμε οδηγώ πως περνάμε μια baseband??? Με το smartflash. Οι δύο baseband είναι εδώ filesonic/LGP990AT-00-V20c-EUR-XX-AUG-02-2011+0_CP.fls filesonic/LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0_CP.fls Η διαδικασία είναι περίπου αυτή (απλά βάζουμε το ένα μόνο αρχείο) Προσοχή, όταν φλασάρουμε baseband χάνονται όλα και χρειάζεται nandroid restore. Αλλιώς γίνεται bootloop Οπότε backup. Αυτό που κάνω για να είμαι σίγουρος είναι φλασάρω την bb, κάνω ότι wipe υπάρχει και μετά restore. Το restore μας επαναφέρει εκεί που ήμασταν, με μόνη διαφορά την bb. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και αναστροφή. Edited November 6, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εχω αγοράσει εδώ και δυομιση μήνες από play24.gr το κινητό και λόγω υποχρεώσεων δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί του, είναι και το πρώτο μου android. Για να περάσω GB πρέπει να χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε το LGupd tool και κατα συνέπεια pc με windows ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η διαδικασια ειναι η εξης : κατεβαζουμε τα αρχεια που μας δινει στο link, αντιγραφουμε το SU303.zip στην εξωτερικη καρτα του κινητου και λεγοντας εξωτερικη εννοει αυτη που βλεπει το λειτουργικο ως εξωτερικη και ειναι αυτη που εχει μεγεθος περιπου 2Gb (1,94Gb σε εμενα αν δεν κανω λαθος) μετα αποσυμπιεζουμε το o2x nvflash recovery v5.rar σε καποιο σημειο του σκληρου δισκου στο PC μας (που εννοειτε γνωριζουμε ποιο ειναι γιατι θα χρειαστει να υποδειξουμε καποια αρχεια αργοτερα και να τρεξουμε το προγραμμα). Μετα απο αυτα σβηνουμε το κινητο και αφαιρουμε την μπαταρια και αν εχουμε καποια SD καρτα στην θυρα την αφαιρουμε και αυτη, ετσι οπως ειναι το κινητο χωρις την μπαταρια παταμε τα 2 πληκτρα αυξομειωσης της εντασης της φωνης (και τα 2 ταυτοχρονα) στο δεξι πλαινο μερος της συσκευης και χωρις να τα αφησουμε συνδεουμε το καλωδιο USB στο κατω μερος του τηλεφωνου (εννοειτε οτι το αλλο μερος του καλωδιου ειναι ηδη συνδεμενο σε καποια USB θυρα του υπολογιστη μας). Αν το κανουμε σωστα θα δουμε στην οθονη του υπολογιστη να βγαινει μυνημα οτι εντοπιστικε μια νεα συσκευη και τα Windows θελουν να βρουν drivers αλλα δεν τα καταφερνουν αυτοματα. Τωρα πλεον μπορουμε να αφησουμε τα 2 κουμπια αυξομειωσης της εντασης της φωνης και να βαλουμε τους drivers χειροκινητα, πηγαινοντας λοιπον στον device manager των windows θα δουμε μια νεα συσκευη με το κλασσικο κιτρινο ? που σημαινει οτι θελει οδηγους. Παταμε δεξι κλικ στην συσκευη και επιλεγουμε ανανεωση driver οπου στην συναιχεια επιλεγουμε να καθορισουμε μονοι μας τον οδηγο και επιλεγουμε να ανοιξει ο υποφακελος driver που βρισκετε στον φακελο που προηγουμενος αποσυμπιεσαμε το o2x nvflash recovery v5.rar μεσα στον υποφακελο driver λοιπον υπαρχει ενα αρχειο με καταλειξη .inf το επιλεγουμε και παταμε τα σχετικα ΟΚ ωστε να περαστει στο συστημα. Μολις τελειωσει μας πληροφορει οτι εχουμε εγκαταστησει το NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices. Τωρα ειναι η δυσκολη στιγμη και ισως η ποιο επικίνδυνη οπου αν κατι παει στραβα πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παθει η συσκευη γιατι σε εμενα τουλαχιστον επαιξε, αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον ειναι να τρεξουμε απο το PC μας την καταληλλη εφαρμογη για το flashrισμα του root στο κινητο ετσι αναλογως το λειτουργικο και το που βρισκετε το SU303.zip αρχειο πρεπει να επιλεξουμε το σωστο bat. Εγω ακανα την δουλεια σε ενα netbook με ΧΡ και ετσι επελεξα να τρεξω το install_external_xp batch-file με το που θατο τρεξουμε εμφανιζετε το γνωστο Software-upgrade-screen στην οθονη του κινητου μας και ενα παραθυρο DOS στην οθονη του PC που δειχνει την πορεια της διαδικασιας. Οταν τελειωσει μας λεει να πατησουμε οποιοδηποτε πληκτρο για εξοδο και μολις το κανουμε κλεινει το παραθυρο, εδω μας λεει ο δημιουργος του οδηγου να περιμενουμε αλλ 10 δευτερολεπτα για σιγουρια πριν αφαιρεσουμε το καλωδιο USB απο το κινητο και ετσι εκανα και εγω. Να σημειωσω εδω οτι η οθονη του κινητου εξακολουθει να δειχνει την Software-upgrade-screen πραγμα μαλλον φυσιολογικο εφοσον σε μενα εγινε η δουλεια. Βγαζουμε λοιπον το usb καλωδιο, βαζουμε την μπαταρια και την εξτρα SD καρτα αν εχουμε και τωρα για να αναψουμε το κινητο κραταμε πατημενα το πληκτρο μειωσης της εντασης ηχου στο δεξι μερος της συσκευης μαζι με το πληκτρο on/off στο πανω μερος της συσκευης. Οταν το κινητο μας βγαλει στο ClockworkMod με τα πληκτρα εντασης επιλεγουμε Install Zip from sdcard μετα choose zip from sdcard επιλεγουμε το SU303.zip αρχειο και μετα επιβαβαιωνουμε την ενεργεια μας. Ακολουθως βγαινουμε στο αρχικο μενου και επιλεγουμε reboot system now. Αυτο ηταν το κινητο θα κανει επανεκκινηση και πλεον θα ειναι rooted εφοσον ολα εχουν παει καλα. Τελος λεω και παλι οτι μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κατι κάποια συσκευη. Αυτό το post μπορεί να γίνει επισημασμένο ή κάτι άλλο που να το βρίσκουμε; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Με το smartflash. Οι δύο baseband είναι εδώ filesonic/LGP990AT-00-V20c-EUR-XX-AUG-02-2011+0_CP.fls filesonic/LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0_CP.fls Η διαδικασία είναι περίπου αυτή (απλά βάζουμε το ένα μόνο αρχείο) Προσοχή, όταν φλασάρουμε baseband χάνονται όλα και χρειάζεται nandroid restore. Αλλιώς γίνεται bootloop Οπότε backup. Αυτό που κάνω για να είμαι σίγουρος είναι φλασάρω την bb, κάνω ότι wipe υπάρχει και μετά restore. Το restore μας επαναφέρει εκεί που ήμασταν, με μόνη διαφορά την bb. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται και αναστροφή. Στο πρώτο LINK (Baseband) βγάζει <<file not found>> αν θες ξανά ανέβασε την και γράψε σε παρακαλώ ποια ειναι η μια ποια ειναι η δεύτερη... ! και κάτι ακόμα... μπορώ να περάσω Baseband μόνη της? και την βάζω (στον οδηγό) εκεί που βάζουμε το αρχείο (fls)? χωρείς το άλλο αρχείο (AP)? Ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η μπαταρία απο ένα 24ωρο πήγε άνετα δυο 24ωρα , άλλα υπάρχει ενα θεματάκη με τον browser έχει γίνει αρκετά ασταθης στην πλοήγηση. Βαλε opera, δε συγκρινεται με τιποτα αλλο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Στα λεφτά που κοστίζει είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Υπάρχουν καλύτερα αλλά κοστίζουν. Υπάρχουν και πολλά χειρότερα που κοστίζουν τα ίδια και παραπάνω. Σωστός !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Βαλε opera, δε συγκρινεται με τιποτα αλλο. ακομα καλυτερα dolphin. ο οπερα για μενα ειναι σταθερη αξια σε pc (linux & win) και σε symbian επισης. για android Ομως ο dolphin ειναι κατα τη γνωμη μ καλυτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 ακομα καλυτερα dolphin. ο οπερα για μενα ειναι σταθερη αξια σε pc (linux & win) και σε symbian επισης. για android Ομως ο dolphin ειναι κατα τη γνωμη μ καλυτερος Και εγώ dolphin νομίζω ότι είναι πιο σταθερός:) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Στο πρώτο LINK (Baseband) βγάζει <<file not found>> αν θες ξανά ανέβασε την και γράψε σε παρακαλώ ποια ειναι η μια ποια ειναι η δεύτερη... ! και κάτι ακόμα... μπορώ να περάσω Baseband μόνη της? και την βάζω (στον οδηγό) εκεί που βάζουμε το αρχείο (fls)? χωρείς το άλλο αρχείο (AP)? Ευχαριστώ..! Εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά. Είναι στο δικό μου λογαριασμό στο filesonic. Αν τα ψάξεις στο XDA θα τα βρείς εύκολα. Η μία περιέχει το 20c που είναι η προηγούμενη και η άλλη το 20l που είναι η τελευταία. Αν έχεις την 20c δεν προτείνω να την αλλάξεις. Από ότι βλέπω όποιος την βάλει χώρια, δεν κάθεται καλά στη rom. Καλύτερα να μπούνε μαζί, μετά root και μετά όλες οι customιές. Το ποια έχει κανείς το βλέπει στο hidden menu (1809#*990#) / Version Info/ Factory Version Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts