mustanggre Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Η LG αρχίζει και παίρνει πολύ τα πάνω της.. http://www.gsmarena.com/lg_b_is_a_maybeofficial_droid_with_a_retinabeating_display-news-2152.php ...Οθόνη IPS καλύτερη -όπως λένε- απο Retina και sAMOLED.. :eek: απο οθονες καλα παμε, να δω ποτε θ ασχολειθουν κ με το πισω μερος της καθε συσκευης που εχει τη ρημαδα την καμερα:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 http://www.lg.com/global/press-release/article/lg-launches-world-first-and-fastest-dual-core-smartphone.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Σε ενα σουηδικο estore η τιμη του converted σε $ ειναι 731$.Ακριβουτσικο αν και αναμενομενο. Δειτε και ενα εντυπωσιακο βιντεακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Σε ενα σουηδικο estore η τιμη του converted σε $ ειναι 731$.Ακριβουτσικο αν και αναμενομενο. Ε λογικό είναι μιας και κυκλοφορούν ελάχιστες παγκοσμίως συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εμενα παλι μου φαινεται πολυ καλη η τιμη του,για τα spects αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εμενα παλι μου φαινεται πολυ καλη η τιμη του,για τα spects αυτα Για τελική τιμή με τίποτα. Για παράδειγμα, το Desire HD έχει (έστω και λίγο) καλύτερα specs από το HD2 αλλά πολύ καλύτερη τιμή πρώτης παρουσίασης. Εξάλλου πολύ σύντομα θα δούμε από όλες τις εταιρίες παρόμοιες συσκευές και εκεί θα αρχίσει ο ανταγωνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 δεν ξερω φιλε γιαννη αλλα βλεποντας το nexus να παιζει στα 650€ ευρωπη μου φαινεται μια χαρα για το x2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 δεν ξερω φιλε γιαννη αλλα βλεποντας το nexus να παιζει στα 650€ ευρωπη μου φαινεται μια χαρα για το x2. Και το πρώτο nexus ήταν ακριβότερο από το Desire όταν πρωτοβγήκαν, δεν λέει κάτι αυτό μιας και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 καλησπερα παιδια σε ολους και καλες γιορτες με υγεια!! και εκει που λετε που ημουν ετοιμος για Desire HD ,τι κεραμιδες ειναι αυτες που μου πεταει η LG?? γιατι μου το κανει αυτο και μου εχει βαλει φωτιες??και οχι μονο καθως περιμενω να δω και την νεα επιλογη που θα εχουμε το LG B!!!!! παντως να πω πως εχω εδω και 3 χρονια ακομη το LG Renoir που ειχα παρει και ακομη σκλυλι το ατιμο!!!οποτε ηδη οι εντυπωσεις που μου εχουν αφησει αυτα τα τηλεφωνα βαζουν παρακαταθηκη για το μελλον!!:happy: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 και οχι μονο καθως περιμενω να δω και την νεα επιλογη που θα εχουμε το LG B!!!!! Για το οποίο δεν ξέρουμε πολλά πράγματα πέραν του ότι πρόκειται για μια android συσκευή λεπτότερη ακόμα και από το iphone 4. Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 The powerful LG Optimus 2X coming to Europe next month Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Αν όντως δεν αργήσει... θα είναι πρωτοποριακή κίνηση για την LG! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 και εδω βρηκα λιγο πιο συμπτυγμενα τα χαρακτηριστικα του!! http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php καποιος σε σχολια απο κατω λεει μακρυα απο lg και κατι τετοια!σημασια εχει οτι πρεπει να εχουμε ανοιχτο μυαλο και αναλογως να πραττουμε! τωρα,λεγεται οτι δεν θα υποστηριζει divx ???ισχυει?δεν θα μπορει με καποιο τροπο να υποστηριζει? το java παιδια(να επισημανω πως δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης τεχνικων ορων και τεχνολογιων) τι ακριβως κανει και επειδη δεν εχει καποιος στα σχολια του ωρυεται??:lol: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 επισης λιγο σπαστικο τετοια συσκευη να μην υποστηριζει ραδιοφωνο!!μερικες φορες μου εχει χρειαστει ιδιαιτερα!τελος παντων και παλι δεν ξερω τι ακρη βγαινει διοτι στο ενα site διαβαζεις οτι δεν εχει και σε αλλο οτι εχει! Besides hardware, multimedia is the one area where the LG Optimus 2X really shines. It will sport an 8 MP camera with autofocus and LED flash. It can capture images at a maximum resolution of 3264 x 2448 pixels and can capture 1080p videos. It also has a secondary 1.3 MP camera and comes with an HDMI out. It also has an FM radio. http://www.brighthub.com/mobile/lg/articles/99810.aspx Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 http://pocketnow.com/android/lg-optimus-2x-hands-on-video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Το expansys το έχει για 21 Φεβρουαρίου στα 600€ μέχρι τότε βέβαια θα έχει ανακοινώσει και η samsung το αντίπαλο δέος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Το expansys το έχει για 21 Φεβρουαρίου στα 600€ μέχρι τότε βέβαια θα έχει ανακοινώσει και η samsung το αντίπαλο δέος.Πλακα πλακα δεν ειναι μεγαλη τιμη για expansys που σημαινει οταν γινει διαθεσιμο στα ελληνικα καταστηματα θα παιζει κοντα στα 500 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μέχρι τότε η τιμή θα έχει διακυμάνσεις ανάλογα με τη ζήτηση και τον τότε ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-2x-hands-on-4998/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-2x-hands-on-4998/ καλησπέρα. πολυ γρήγορο κινητο :) αν εχει καλη τιμη κι ερθει τελος φεβρουαριου που εχω επιδοτηση θα το σκεφτω να το παρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 - Πορωση το εργαλειο !!! και οπως δειχνει το βιντεο ,η οθονη του πολυ καλη και απο ταχυτητα αερας ... το πισω μερος μου τα χαλαει λιγο οπως φαινεται στο βιντεο ... σιγουρα στο χερι θα δειχνει διαφορετικα !! - Αν ισχυσει η παρακατω τιμη ... θα γινει μαχη .. - "LG Optimus 2X Up for Pre-Order in Denmark, €483 Contract-Free, Ships February 25" Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 - Πορωση το εργαλειο !!! και οπως δειχνει το βιντεο ,η οθονη του πολυ καλη και απο ταχυτητα αερας ... το πισω μερος μου τα χαλαει λιγο οπως φαινεται στο βιντεο ... σιγουρα στο χερι θα δειχνει διαφορετικα !! - Αν ισχυσει η παρακατω τιμη ... θα γινει μαχη .. - "LG Optimus 2X Up for Pre-Order in Denmark, €483 Contract-Free, Ships February 25" Δε νομιζω να ερθει σε αυτη τιμη.Το καλοκαιρακι ισως να το βρισκουμε με αυτα τα χρηματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Προπαραγγελια απο expansys στα 550€ http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-2x-eu-207517/ Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Προπαραγγελια απο expansys στα 550€ http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-2x-eu-207517/ Υπάρχει καιρό αυτό. Το θέμα είναι πότε θα γίνει διαθέσιμο για αποστολή και αυτό θα πάρει παραπάνω από μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 [ame=http://www.amazon.de/LG-OPTIMUS-Dual-Core-Smartphone-Touchscreen/dp/B004IK82L2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1295627994&sr=8-1]500 ευράκια στο amazon[/ame] Το χτύπησα κι όλας... που λέει ο λόγος! Ξέρετε αν μπορώ να το αγοράσω από το γερμανικό; Εναλλακτικά.. μπορώ να το αγοράσω από εδώ με αποστολή σε ξάδερφο μου στην γερμανία; Μετά θα μπορέσει να μου το στείλει ή θα έχω πρόβλημα με τελωνεία...; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts