ShevaGR Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ωραια i9023 ειναι το δικο μου το κατεβασα,εχει πολλα αρχεια μεσα ποιο να βαλω για να το κανω μεσω recovery;Η να το κανω μεσω ODIN; Το πρώτο link είναι ένα zip δεν πρέπει να το ξεzipάρεις.... Περνάς το αρχείο όπως είναι στην εξωτερική μνήμη του κινητού και μετά από clockwork recovery κάνεις full wipe τα πάντα και flash from sdcard το zip αρχείο.... Θα χάσεις όλες τις εφαρμογές και τα πάντα εκτός από τα περιεχόμενα της εξωτερικής μνήμης οπότε κράτα backup σε google contacts κλπ.... Odin;;;;.... Nexus S δεν έχεις;;;;.... Ξέχνα το Odin.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Το πρώτο link είναι ένα zip δεν πρέπει να το ξεzipάρεις.... Περνάς το αρχείο όπως είναι στην εξωτερική μνήμη του κινητού και μετά από clockwork recovery κάνεις full wipe τα πάντα και flash from sdcard το zip αρχείο.... Θα χάσεις όλες τις εφαρμογές και τα πάντα εκτός από τα περιεχόμενα της εξωτερικής μνήμης οπότε κράτα backup σε google contacts κλπ.... Odin;;;;.... Nexus S δεν έχεις;;;;.... Ξέχνα το Odin.... google nexus εχω. Τι εννοεις full wipe; Edited July 20, 2012 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 OTA update trick (works fine) 1. System settings 2. Apps 3. All 4. Google-Service-Framework 5. Delete Data 6. Force stop 7. Go to Homescreen 8. System settings 9. About Phone 10. System updates (last time of update checking should be 01.01.1970) 11. Check now 12. If not work go to point 1. Έκανα και ένα restart και μου ήρθε. Την κατεβάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 google nexus εχω. Τι εννοεις full wipe; Full wipe χάνεις όλα τα δεδομένα... Το κάνεις από clockwork recovery.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 επειδή σκέφτομαι να το πουλήσω αυτές τις μέρες είπα να το γυρίσω και γω σε stock 4.0.4 και να περιμένω το update. δυστυχώς από το μεσημέρι όσες επανεκινήσεις και clear data του google service framework η αναβάθμιση δεν ήρθε. για όποιον δεν θέλει να φλασάρει άλλο recovery αλλά έχει ξεκλείδωτο bootloader υπάρχει και επιλογή της εντολής fastboot boot recovery-name.img όπου το κινητό απλά εκινεί σε custom recovery αλλά δεν την κρατάει. έτσι πέρασα το zip και λέω να μείνω να μείνω stock για λίγο για να το μελετήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Λοιπον...νεο update...αλλα κανει εμφανη την αναγκη για περισσοτερη δυναμη...μονοπυρηνο και αγκομαχαει στην ανηφορα...τωρα νυσταζω...αυριο θα το ψαξω ενδελεχως! Καληνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Γκρ Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση και λέει μόνο μέσω with fi και είμαι στην δουλειά που δεν έχω. Υπομονή λοιπόν μέχρι το πρωί. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Λοιπον...νεο update...αλλα κανει εμφανη την αναγκη για περισσοτερη δυναμη...μονοπυρηνο και αγκομαχαει στην ανηφορα...τωρα νυσταζω...αυριο θα το ψαξω ενδελεχως! Καληνυχτα Γιατί έτσι ρε παιδιά , δεν πάει σφαίρα όπως οφείλει ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν το βλεπω και τόσο σφαιρατο..τωρα δεν ξερω τι γινεται στο Galaxy Nexus αλλά νομιζω στο δικο μας θα κολωνει λιγο..Σιγουρα παει καλυτερα απο την ICS Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν το βλεπω και τόσο σφαιρατο..τωρα δεν ξερω τι γινεται στο Galaxy Nexus αλλά νομιζω στο δικο μας θα κολωνει λιγο..Σιγουρα παει καλυτερα απο την ICS Το θέμα είναι να πηγαίνει καλύτερα οχι χειρότερα από τη προηγούμενη και να είναι update τύπου ios σε 3g Το galaxy το μεταμόρφωσε τελείως και πάει σφαίρα , αλλά όταν μελλοντικά παλιώσει και αυτό, δε θέλω τα τοτε updates του να το κάνουν να σέρνεται Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ΤΟ viber κρασαρει σε σας με την Jelly Bean? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ΤΟ viber κρασαρει σε σας με την Jelly Bean? Δεν λειτουργεί ακόμα σε jb. Έγραψαν στο xda ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και θα βγάλουν καινούρια έκδοση. Ας ελπίσουμε μόνο να μη τους παρει μήνες όπως έκαναν με την ics. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 ΤΟ viber κρασαρει σε σας με την Jelly Bean? ναι κρασάρει και σε μενα...ουτε η εφαρμογη ειδησεις και καιρος μου δουλεύει γενικά δεν παει καλα το κινητο με αυτη την εκδοση...ψιλοκολλαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν λειτουργεί ακόμα σε jb. Έγραψαν στο xda ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και θα βγάλουν καινούρια έκδοση. Ας ελπίσουμε μόνο να μη τους παρει μήνες όπως έκαναν με την ics. Αυτή η εφαρμογή με κάθε update τα "παίζει". Τι κάνουν, ένας θεός ξέρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Εμενα παιδες δεν μου εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση και περιμενω αλλα με ψιλοξενερωνετε που λετε οτι δεν παει σφαιρα...τΤο περιμενα πολυ πιο δυνατο απο πριν...Σε συγκριση με ics πως το βλεπετε δηλαδη? *To viber ειναι και σαν skype,,oovoo? Edited July 20, 2012 by keymaster123 Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) ναι κρασάρει και σε μενα...ουτε η εφαρμογη ειδησεις και καιρος μου δουλεύει γενικά δεν παει καλα το κινητο με αυτη την εκδοση...ψιλοκολλαει Σε μένα δουλεύουν μια χαρά και οι ειδήσεις και ο καιρός. Επίσης δεν κολλάει καθόλου, είναι πολύ γρήγορο και μόνο τα animations δεν είναι πολύ smooth μερικές φορές. Βέβαια την πέρασα από custom recovery με full wipe. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα data factory reset. Εμενα παιδες δεν μου εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση και περιμενω αλλα με ψιλοξενερωνετε που λετε οτι δεν παει σφαιρα...τΤο περιμενα πολυ πιο δυνατο απο πριν...Σε συγκριση με ics πως το βλεπετε δηλαδη? Μην ξενερώνεις καθόλου. Πάει πολύ καλύτερα από ICS τώρα που το δουλεύω αυτές τις ώρες. Είναι πολύ καλή και στα παιχνίδια και γενικά πολύ πιο γρήγορη. Αυτό που ίσως στην αρχή παθαίνεις και οφείλεται η "ξενέρα" είναι ότι έχεις στο μυαλό σου τη JB σε GN και Nexus 7. Μην ξεχνάμε όμως ότι το πρώτο είναι 2πύρηνο και το δεύτερο 4πυρηνο και έχουν και τα δύο 1GB μνήμη. Θα δεις σε καθημερινή χρήση πόσο καλό είναι. Μόνο που θα το ξεκλειδώνεις και θα μπαίνεις πχ στα μηνύματα θα δεις τη διαφορά. Edited July 21, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν το βλεπω και τόσο σφαιρατο..τωρα δεν ξερω τι γινεται στο Galaxy Nexus αλλά νομιζω στο δικο μας θα κολωνει λιγο..Σιγουρα παει καλυτερα απο την ICS Εμενα μου φαινεται πολυ περισσσοτερο σφαιρατο απο την 4.0.4! εκανα αναβαθμιση και κρατησα τα παντα, το εχω τεσταρει αρκετα και ειναι πολυ καλυτερο σε αποκριση απο την 4.0.x, για αυτο ειμαι 100% σιγουρος. Δωστε του λιγο χρονο. Και ελπιζω να γινουν παλι αντικειμενικα σχολια για μπαταριες. Το εχω λιωσει και κανονικα πεφτει. Αν μερικοι αντιμετωπιζετε κολληματα δυστυχως καντε εργοστασιακη επαναφορα-διαγραφη δεδομενων εφαρμογων συνεπως. Ειχα 100 apps μεσα, οχι και ολα επισημα απο play εκανα την αναβαθμιση και τα παντα ειναι πιο smooth. Το πειραζω 3ωρο, δεν εχω κανει καν 2ο restart απο την αναβαθμιση, ειμαι πολυ θετικος με αποκριση και μπαταρια. Τα υπολοιπα με το ξημερωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Μια χαρα παει το κινητο παιδια ,πολυ καλυτερα απο την ics. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το Google Now παιζει και στο Nexus s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ναι, το Google Now είναι και στο Nexus S. Τώρα σχετικά με την απόδοση της Jelly Bean στο κινητό μας νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή, σίγουρα καλύτερή από την ICS. Εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα κανένα κόλλημα, αντιθέτως έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εχει κανενας άλλος πρόβλημα με το tapatalk 2 στην jelly bean; Μου κρασαρει σε άκυρες στιγμές. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ναι, το Google Now είναι και στο Nexus S. Τώρα σχετικά με την απόδοση της Jelly Bean στο κινητό μας νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή, σίγουρα καλύτερή από την ICS. Εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα κανένα κόλλημα, αντιθέτως έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παίζει αυτόματα ή θέλει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 OTA update trick (works fine) 1. System settings 2. Apps 3. All 4. Google-Service-Framework 5. Delete Data 6. Force stop 7. Go to Homescreen 8. System settings 9. About Phone 10. System updates (last time of update checking should be 01.01.1970) 11. Check now 12. If not work go to point 1. την αναβαθμιση την εκανα με αυτο τον τροπο..λετε να παιζει ρολο για τα προβληματα που μου κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αγαπητοι συμφορουμιτες...εκανα και εγω την αναβαθμιση χθες και μετα απο αρκετες ωρες που το ειχα στα χερια μου το κινητο ειναι οντως πιο γρηγορο απο την ICS 4.0.4 που ειχα πιο πριν....ΑΛΛΑ σε καμια μα καμια περιπτωση ΔΕΝ μπορει να συγκριθει με την παρουσιαση της jelly bean που εγινε στο galaxy nexus ...η διαφορα δυναμικοτητας ειναι εμφανης και τελικα οι πυρηνες κανουν τη διαφορα!!!Απο την αλλη εχουμε το καλυτερο value for money κινητο και μιας που ειναι μανισιο pure google κινητο παιρνει και πρωτο τις αναβαθμισεις!!Ξεραμε τι αγοραζαμε!Να αναφερω οτι εχω την εκδοση 9020 με amoled οθονη αγορασμενο απο UK. Τωρα μετα την αναβαθμιση δεν δουλευουν οι κατωθι εφαρμογες: 1)viber (σιγα μη δουλευε!!!στην προηγουμενη αναβαθμιση εκανε κανα 6μηνο να το φτιαξουν να ειναι συμβατο!) 2)ειδησεις και καιρος(κανοντας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ομως τι γινεται???θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που ειχα κατεβασει?!ποτε δεν ειχα κανει hard factory reset! οποιος ξερει τι γινεται παρακαλω να μου πει) 3)vodafone league (πλεον δεν ανοιγουν οι επιμερους ειδησεις για να διαβασεις το αθλητικο περιεχομενο...φταiει το flash?) Στα θετικα της αναβαθμισης θα σταθω στα: 1)google now (δουλευει αν επιλεξετε σαν γλωσσα τα αγγλικα!καντε ερωτησεις στα αγγλικα !πλακα εχει)αν εχουμε τα ελληνικα εμφανιζει πληροφοριες αλλα δεν μας μιλαει!!! 2)η καμερα βελτιωθηκε Γενικα ηταν μια σημαντικη αναβαθμιση που δινει νεες δυνατοτητες στο nexus s ...απο εκει και περα root και roms και kernels αλλαζουν το κινητο!!! :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Τι θα γινει ρε παιδια με το news and weather? Παλια κρασαρε με το setting "force gpu" και τωρα Network error ειτε με 3g ειτε με wifi...δουλευει τουλαχιστον σε κανεναν γιατι βλεπω ειμαστε αρκετοι με το θεματακι... Edited July 21, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts