ShevaGR Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την κατεβάζετε manually την έκδοση και περιμένετε το update;;;;.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Κάντε το εξής όπως έκανα και εγώ Διαχείριση εφαρμογών => Πλαίσιο Υπηρεσιών Google => Εκκαθάριση δεδομένων και μετά Ενημερώσεις συστήματος => Έλεγχος τώρα. Κάντε τα παραπάνω βήματα αρκετές συνεχόμενες φορές και θα έρθει η αναβάθμιση. Στην 5-6 φορά ήρθε σε εμένα :cool: Thanks για το info! Ετσι επαιξε και στην προηγουμενη αναβαθμιση. Απλως δεν εχω καταλαβει οτι το zip ειναι και για τα 9023 γιατι στο xda εχουν γενικο θεμα και δινουν για ολα info ταυτοχρονα. Ειχα διαβασει μεχρι το σημειο που εδωσαν release απο ινδια-ασια αλλα δεν ειχε ολες τις γλωσσες μεσα (ελλειπαν κινεζικη και γιαπωνεζικη) και ειχε θεμα με το crt animation της οθονης. Επειδη ομως δεν εχω διαβασει ακομα πολλα και δεν εχω χρονο αν μπορει καποιος να μας κραταει ενημερους. Edited July 20, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την κατεβάζετε manually την έκδοση και περιμένετε το update;;;;.... Γιατί πολύ απλά το zip δεν περνάει χειροκίνητα και δεν θέλω root, unlock και αναγκαστικό wipe στα δεδομένα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 να ρωτησω κατι, σε μια φρεσκια εγκατασταση 4.0.4 στο κινητακι ποση ελευθερη μνημη σας μενει ρε παιδια, αν θυμαται καποιος ή κανει κανα ρεσετ ας μου απαντησει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάντε το εξής όπως έκανα και εγώ Διαχείριση εφαρμογών => Πλαίσιο Υπηρεσιών Google => Εκκαθάριση δεδομένων και μετά Ενημερώσεις συστήματος => Έλεγχος τώρα. Κάντε τα παραπάνω βήματα αρκετές συνεχόμενες φορές και θα έρθει η αναβάθμιση. Στην 5-6 φορά ήρθε σε εμένα :cool: Με την διαγραφή τη δεδομένα σβήνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Με την διαγραφή τη δεδομένα σβήνονται? Έχω δει ότι αφού διαγράψεις τα δεδομένα, μετά από reboot μου ζητά επιβεβαίωση για τα Location services. Επίσης, χάνεται η επιλογή ringtone στο google talk και το γυρίζει στο default. Αυτά έχω παρατηρήσει. Πάντως έχω κάνει την παραπάνω διαδικασία πάρα πολλές φορές σήμερα χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την κατεβάζετε manually την έκδοση και περιμένετε το update;;;;.... Εγω που το εχω root απο που κατεβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάποιο από τα παιδιά που έκανε Update OTA, που του ήρθε η ειδοποίηση δηλαδή, μπορεί να μου πει αν έχει πάντα το animation όταν σβήνει την οθόνη; Αυτό που είναι όπως όταν κλείνεις την τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Εγω που το εχω root απο που κατεβαζω; i9023 αν έχεις τότε είναι αυτό http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/9ZGgDXDi.zip Αλλιώς δες κάποιο από αυτά τα links.... Πιθανότατα το μεγάλο thread στο xda.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4205466#post4205466 Edited July 20, 2012 by ShevaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάποιο από τα παιδιά που έκανε Update OTA, που του ήρθε η ειδοποίηση δηλαδή, μπορεί να μου πει αν έχει πάντα το animation όταν σβήνει την οθόνη; Αυτό που είναι όπως όταν κλείνεις την τηλεόραση. Δυστυχώς έχει χαθεί και σε μένα και δεν κατάφερα να βρω κάποια ρύθμιση. Τα animations είναι ενεργοποιημένα στο 1x Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παιδες το update ερχετε μονο του η πρεπει να κανουμε εμεις κατι? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 To μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι υπομονή!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλησπερα..αρχαριος στο nexus s εχω ξεκλειδωσει τον bootloader αλλα δεν μπορω να βαλω το superuser...φοραω την ICS 4.0.4 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μόλις ξεκίνησα το update... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Κάντε το εξής όπως έκανα και εγώ Διαχείριση εφαρμογών => Πλαίσιο Υπηρεσιών Google => Εκκαθάριση δεδομένων και μετά Ενημερώσεις συστήματος => Έλεγχος τώρα. Κάντε τα παραπάνω βήματα αρκετές συνεχόμενες φορές και θα έρθει η αναβάθμιση. Στην 5-6 φορά ήρθε σε εμένα :cool: Έτσι το έκανα κι εγω και μου ήρθε μόλις τώρα.. κατεβαίνει! Από flash τι γίνεται ρε παιδιά όσοι το έχετε εγκαταστήσει? τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλησπερα..αρχαριος στο nexus s εχω ξεκλειδωσει τον bootloader αλλα δεν μπορω να βαλω το superuser...φοραω την ICS 4.0.4 Ευχαριστω Μπες στο http://www.nexusshacks.com και δες την μέθοδο για root που έχει. Έχει και βιντεο walktgrough. Εγώ από εκεί το έκανα root, bootloader, superuser κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μόλις πέρασα σε Jelly Bean!!! Ενθαρρυντικά στοιχεία, καταπληκτικό Google Now :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Έτσι το έκανα κι εγω και μου ήρθε μόλις τώρα.. κατεβαίνει! Από flash τι γίνεται ρε παιδιά όσοι το έχετε εγκαταστήσει? τέλος? Ενημερώσεις συστήματος => Έλεγχος τώρα. Που ειναι αυτο? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ενημερώσεις συστήματος => Έλεγχος τώρα. Που ειναι αυτο? από τις ρυθμίσεις τέρμα κάτω και μετα τέρμα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 i9023 αν έχεις τότε είναι αυτό http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/9ZGgDXDi.zip Αλλιώς δες κάποιο από αυτά τα links.... Πιθανότατα το μεγάλο thread στο xda.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4205466#post4205466 Ωραια i9023 ειναι το δικο μου το κατεβασα,εχει πολλα αρχεια μεσα ποιο να βαλω για να το κανω μεσω recovery;Η να το κανω μεσω ODIN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Έτσι το έκανα κι εγω και μου ήρθε μόλις τώρα.. κατεβαίνει! μπααα δεν παίζει ρόλο αυτό....τίποτα πάλι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 από τις ρυθμίσεις τέρμα κάτω και μετα τέρμα πάνω Η ολη διαδικασια βγαζει κανα προβλημα η απωλεια δεδομενων? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η ολη διαδικασια βγαζει κανα προβλημα η απωλεια δεδομενων? Όχι.. το έκανα 4-5 φορές.. μετά έκανα μια επανεκίννηση και μετά την 4η φορά που έκανα ενημέρωση τώρα εμφανίστηκε η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Τα δεδομένα μου τα κράτησε. Τώρα βλέπω πως τα πάει... για να δούμε Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) OTA update trick (works fine) 1. System settings 2. Apps 3. All 4. Google-Service-Framework 5. Delete Data 6. Force stop 7. Go to Homescreen 8. System settings 9. About Phone 10. System updates (last time of update checking should be 01.01.1970) 11. Check now 12. If not work go to point 1. Edited July 20, 2012 by Aramis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts