wickerman_3 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Γεια σας και απο εμενα παιδια. Εχω ενα προβλημα και σκεφτομουν μηπως καποιος μπορει να βοηθησει.Σε unrooted stock με την 4.0.3 συσκευη φιλου τωρα τελευταια σε τυχαια διαστηματα του εμφανιζει το μηνυμα οτι το δικτυο κινητης τηλεφωνιας δεν ειναι διαθεσθιμο και επανερχεται στο δικτυο της COSMOTE στην οποια και ανηκει μονο με reboot. Εχει καποιος φιλος καποια ιδεα τι μπορει να φταιει?Με ενα πολυ πολυ πολυ επιδερμικο ψαξιμο στο δικτυο δε βρηκα κατι αναλογο Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 1ο θετικό της 4.0.4 είναι ότι fixare στο camera zoom app και απενεργοποιεί τον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Πως κάνουμε Screen Shot On Google Nexus S ? χωρίς app γίνεται? ευχαριστώ Ναι γινεται,πατας συγχρονως το αριστερο πληκτρο ηχος κατω το δεξι πληκτρο κατω καιστην οθονη το 2 απο αριστερα,διπλα απο το βελακι. Γεια σας και απο εμενα παιδια. Εχω ενα προβλημα και σκεφτομουν μηπως καποιος μπορει να βοηθησει.Σε unrooted stock με την 4.0.3 συσκευη φιλου τωρα τελευταια σε τυχαια διαστηματα του εμφανιζει το μηνυμα οτι το δικτυο κινητης τηλεφωνιας δεν ειναι διαθεσθιμο και επανερχεται στο δικτυο της COSMOTE στην οποια και ανηκει μονο με reboot. Εχει καποιος φιλος καποια ιδεα τι μπορει να φταιει?Με ενα πολυ πολυ πολυ επιδερμικο ψαξιμο στο δικτυο δε βρηκα κατι αναλογο Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω σε rootαρισμενο ακριβως οπως τα γραφεις αλλα τωρα με την αναβαθμιση σε 4.0.4 σταματησε να μου το κανει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 8, 2012 by athanaso77 Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μολις την περασα.Ας ελπισω να συμβει το ιδιο και σε αυτον γιατι το βλεπω να ριχνει τις ευθυνες σε εμενα που του το διαλεξα :)))) Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ναι γινεται,πατας συγχρονως το αριστερο πληκτρο ηχος κατω το δεξι πληκτρο κατω καιστην οθονη το 2 απο αριστερα,διπλα απο το βελακι. Ευχαριστώ, απλά δουλεύει μόνο με τα 2 πλήκτρα πατώντας τα κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ευχαριστώ, απλά δουλεύει μόνο με τα 2 πλήκτρα πατώντας τα κάτω... Ωραια γιατι το ειχα διαβασει εδω στο φορουμ αρκετο καιρο πριν και δεν το θυμομουνα καλα. Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgestef Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Γεια!! Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Είμαι ακόμα με την 4.0.3 και δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε 4.0.4. Που μπορώ να κατεβάσω σε TPT την 4.0.4 για να την περάσω από τον υπολογιστή. Ξέρει κάνεις να μου πει ?? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331903 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 γεια σας παιδιά. ήρθε και σε εμένα η 4,0,4 με οτα. είναι φοβερό το ICS, αλλάζει τελείως το κινητό. το μόνο κακό που παρατήρησα είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει συζητηθεί, η μπαταρία. άφησα το κινητό μου το βράδυ με 20% μπαταρία και ξύπνησα και το βρήκα κλειστό (λόγω μπαταρίας). υπάρχει κανένας τρόπος να αυξήσω τη ζωή της μπαταρίας μου γιατί απότι φαινεται η google δεν το έφτιαξε το συγκεκριμένο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 γεια σας παιδιά. ήρθε και σε εμένα η 4,0,4 με οτα. είναι φοβερό το ICS, αλλάζει τελείως το κινητό. το μόνο κακό που παρατήρησα είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει συζητηθεί, η μπαταρία. άφησα το κινητό μου το βράδυ με 20% μπαταρία και ξύπνησα και το βρήκα κλειστό (λόγω μπαταρίας). υπάρχει κανένας τρόπος να αυξήσω τη ζωή της μπαταρίας μου γιατί απότι φαινεται η google δεν το έφτιαξε το συγκεκριμένο bug Μήπως κάτι έτρεχε στο παρασκήνιο? Γενικά 3g, gps, wifi κλπ τα κλείνεις ποτέ η τρέχουν πάντα? Εγώ έχω πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. 1-2% να χάσει όσο το έχω ανοικτό το βράδυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 γενικά 3g και wifi τα έχω πάντα ανοιχτά...αφαίρεσα ότι μπορούσα στο autosync ώστε να κάνω το sync manually. επιπλέον, έβαλα το "only use 2g" ώστε να το δω και έτσι. υπάρχει κάποια free εφαρμογή ώστε να δω τι τρέχει background και ποιες εφαρμογές έχουν autosync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Ευχαριστώ, απλά δουλεύει μόνο με τα 2 πλήκτρα πατώντας τα κάτω... ΠΟια 2 πλήκτρα? Με μπερδέψατα πραγματικά! Οκ το βρήκα, απλά θέλει αρκετή ώρα πάτημα Edited April 8, 2012 by bezoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα. Και εγώ με official 4.0.3 περασμένη πριν ένα μήνα manualy. Διάβασα το "κόλπο" με το clear του Google Services Framework αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Είπα να δώσω χρόνο στο OTA να έρθει μόνο του. Από περιέργεια υπάρχει κάποια λογική στην καθυστέρηση; Αν κάνω clear την cache του G.S.F. τι ακριβώς διαγράφεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ύστερα από λίγες μέρες εμπειρία, χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα τα πάντα με το ICS στο Nexus S (4.0.4), έχω τα 2 πρώτα συμπεράσματα. +Το θετικό+ Καταπληκτική βελτίωση κατανάλωσης στο Tethering (3G ανοιχτό, hotspot ανοιχτό, full downloading για ώρες). -Το αρνητικό- Δραματική αλλαγή στη διαχείριση κλήσεων και επαφών. Με κάνει να συμπεραίνω ότι το Android έχει ακόμα προβλήματα ωριμότητας, και συνεχίζει να έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει. Δεν άλλαξε απλά το interface, άλλαξε η λογική της διαχείρισης και της εμφάνισης, άρα έχουν ακόμα οι σχεδιαστές μεγάλη ρευστότητα στο μυαλό τους. Άρα, ακόμα σχεδιαστική ανωριμότητα. Εκτός των άλλων, μού έχασε τις αγαπημένες επαφές με τη σειρά που είχαν, που ήταν σχηματισμένες μετά από 1 χρόνο κλήσεων. Άρα και απώλεια προσωπικών δεδομένων, που βοηθάνε στο customisation της συσκευής προς τον εκάστοτε χρήστη. Άρα, λανθασμένος σχεδιασμός διαδικασίας αναβάθμισης. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 απο τότε που έβαλα την 4.0.4 δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο facebook, ούτε απο το friendcaster.... συμβαίνει σε εσας ? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 419 ευρώ στο amanoz.de http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-titanium-silber/dp/B005Y5SE6I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333957564&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 419 ευρώ στο amanoz.de http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-titanium-silber/dp/B005Y5SE6I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333957564&sr=8-1 Τζάμπα πράμα! :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tlmamps Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ειναι πολυ καλη τιμη, γιατι στο λινκ του φιλου ειναι to galaxy nexus και οχι το nexus s ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μήπως κάτι έτρεχε στο παρασκήνιο? Γενικά 3g, gps, wifi κλπ τα κλείνεις ποτέ η τρέχουν πάντα? Εγώ έχω πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. 1-2% να χάσει όσο το έχω ανοικτό το βράδυ έχω παρατηρήσει οτι τρέχουν πολλά προγράμματα στο παρασκηνιο υπάρχει τρόπος να έχουμε στάνταρ προγράμματα που να τρέχουν ? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 έχω παρατηρήσει οτι τρέχουν πολλά προγράμματα στο παρασκηνιο υπάρχει τρόπος να έχουμε στάνταρ προγράμματα που να τρέχουν ? Τσέκαρε το autostarts. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές θα ξεκινούν κατα την εκκίνηση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 απο τότε που έβαλα την 4.0.4 δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο facebook, ούτε απο το friendcaster.... συμβαίνει σε εσας ? Όχι ανεβάζω κανονικά χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Τελικα παρα το update σε 4.0.4 η συσκευη του φιλου μου συνεχιζει να βγαζει μηνυμα περι μη υπαρξης δικτυου.Καποιος αλλος φιλος με το ιδιο προβλημα;Καποια λυση; Ευχαριστω Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Mόλις μου ήρθε η 4.0.4 από 2.3.6, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με google framework κλπ. Απλά έκανα υπομονή. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι γενικά θα μείνω ευχαριστημένος από το ICS, όμως έχω ήδη ένα αρνητικό: Οι φωτογραφίες στις επαφές πλέον δεν εμφανίζονται ως μικρό τετραγωνάκι αλλά μεγάλες, σε όλο το πλάτος της οθόνης, με αποτέλεσμα να δείχνουν απίστευτα πιξελαρισμένες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι όλες στην πραγματικότητα είναι τραβηγμένες με υψηλή ανάλυση. Συνέβη και σε σας; Καμία πρόταση; Δεν μπορώ να βλέπω τις φάτσες οικογένειας και φίλων... σε τέτοιο χάλι! Θυμάμαι ότι και παλιότερα είχαμε το ίδιο πρόβλημα αν τυχόν κάναμε synchronization μέσω google, αλλά το γεγονός ότι στο 2.3.Χ έβγαιναν σε μικρό τετραγωνάκι τις έσωζε. Τώρα... Καταστροφή... Edited April 9, 2012 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μπες και φτιάξτες από το GMail μήπως και δείς καμία βελτίωση αλλιώς... Δυστυχώς είναι αρνητικό στην ICS.... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παρατηρησα τωρα οτι μετα την αναβαθμιση οταν κλεινω το τηλεφωνο δεν κλεινει σαν τηλεοραση.καπου ειχα διαβασει οτι εχει μια ρυθμιση αλλα δεν το βρισκω τωρα. ξερει καποιος να μου πει? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts