teopas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Το καλύτερο post στο myphone.gr από το 2003 που είμαι μέλος. Εύγε!! θα συμφωνησω μαζι σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οποιος θελει να το παρει τωρα ας κανει αυτο Try |manage APPs -> ALL->Google services Framework: clear data| and do the check in code in the dialer, dial*#*#2432546#*#* If you did the code right the numbers will disappear and you will get a notification that says “check in complete” or something to that effect.” Τελειο μου δουλεψε ανετα και ευκολα Έκανα όλη την διαδικασία και στο τέλος όταν πληκτρολόγησα τον κωδικό *#*#2432546#*#* μου εγραψε check in succed αλλά τιποτα.. ενω σε όλη την διαδικασία ειμαι online wifi.. επίσης παταω κ πριν κ μετα το System updates (ενημερώσεις) sto καταλογο About phone αλλά δεν.. Σημειωτέον οτι πηγα απο 2.3.6. σε 4.0.3. χειροκίνητα και unrooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έκανα όλη την διαδικασία και στο τέλος όταν πληκτρολόγησα τον κωδικό *#*#2432546#*#* μου εγραψε check in succed αλλά τιποτα.. ενω σε όλη την διαδικασία ειμαι online wifi.. επίσης παταω κ πριν κ μετα το System updates (ενημερώσεις) sto καταλογο About phone αλλά δεν.. Σημειωτέον οτι πηγα απο 2.3.6. σε 4.0.3. χειροκίνητα και unrooted Δεν το έκανε και σε εμένα αλλά δοκίμαζα συνέχεια καμιά 10αριά φορές.. και εδώ και λίγη ώρα είμαι με 4.0.4 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν το έκανε και σε εμένα αλλά δοκίμαζα συνέχεια καμιά 10αριά φορές.. και εδώ και λίγη ώρα είμαι με 4.0.4 :cool: μεγάλε εχεις δίκιο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ρε παιδιά πως μπορώ να κάνω update στο καινούριο λειτουργικό της android? ακόμα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση, έχω το NEXUS με το v2.3.6 δεν θα έπρεπε να μου έχει έρθει η αναβάθμιση του σάντουιτς? thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Mα διαβάζεις τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα, ή απλά μπαίνεις και ρωτάς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 επειδή τρώει μερικά κολλήματα πως θα κάνω ''φορμάτ'' μπας και συνέλθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgestef Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Είμαι με την 4.0.3 στο nexus μου και περιμένω την 4.0.4 ΟΤΑ να μου έρθει. Έβαλα και εγώ το *#*#2432546#*#* και δεν μου ήρθε η αναβάθμιση. Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι έκανε Ενημέρωση συστήματος. Άρα κάνεις Ενημέρωση συστήματος από τις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο και δεν χρειάζεται να βάλεις το *#*#2432546#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 επειδή τρώει μερικά κολλήματα πως θα κάνω ''φορμάτ'' μπας και συνέλθει? Sustem settings->backup & reset και πατάς factory data reset Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σε ευχαριστώ. Είχε κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου rooted κι εγώ και τρέχει custom 4.0.3. Πώς το επαναφέρω εργοστασιακά; Δεν βρήκα κάποιον οδηγό γενικότερα για rooted και φλασαρίσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 μεγάλε εχεις δίκιο...! Έτσι έγινε και με μένα. Μετά την τρίτη φορά την κατεβασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lleft Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Πριν κάνετε την διαδικασία κάνουμε restart και κατευθείαν ξεκινήσετε το. σε μένα έτσι έπιασε το update 4.0.4 Πρώτη εντύπωση είναι ποίο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Όντως δεν είναι placebo μετά από μέρες που έχω την 4.0.4 φαίνεται ότι ρολάρει καλύτερα από πριν είναι πιο άμεσο και φαίνεται σταθερό επίσης Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 OTA 4.0.4 for the win! :D Ακολουθησα κι εγω την διαδιακασια με το Google services και το check in. Δεν επιασε με την πρωτη αλλα μετα απο αρκετες προσπαθειες ηρθε το update απο 2.3.6 σε 4.0.4. Δεν γνωριζω πως ειναι η 4.0.3 αλλα σιγουρα το Gingerbread ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο απο το παγωτο. Η λειτουργια του παντως γενικοτερα ειναι απροβληματιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 σιγουρα το Gingerbread ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο απο το παγωτο. μήπως εννοείς το αντίθετο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 ναι προσπάθησα αλλα πολλες σελίδες και μου είναι αδύνατο . σορυ, αν είναι εύκολο αε μου πει κάποιος απλά τι πρέπει νσ κάνω .σας ευχαριστώ πολύ . με συγχωρείτε εαν σας δυσκολευω . Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 μήπως εννοείς το αντίθετο; Καλά τα λέει... Το GB είναι ταχύτερο απο το ICS το επιβεβαιώνει και ο ριρίκος Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Είναι λίγο πιο γρήγορη η 2.3.6 από την 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Δεν το έκανε και σε εμένα αλλά δοκίμαζα συνέχεια καμιά 10αριά φορές.. και εδώ και λίγη ώρα είμαι με 4.0.4 :cool: &γω καμιά 10αριά φορές το κάνω...και δεν έχει πιάσει! χαχα..γιατί μου κάνει κόλπα και δεν θέλει???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Παιδια πιανει με την πρωτη απλος αργη να κατεβασει την αναβαθμιση. Εχτες το βραδυ στο δικο μου το εκανα 2 φορες,τωρα στης γυναικας μου το εκανα 1 φορα και πηγα στην ενημερωση συστηματος και μου εδειξε οτι κατεβαζε 17,9 mb γιαυτο αργη. Οποτε μην σας πιανει πανικος! Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 άντε να έρθει, άντε να έρθει. προσπαθώ και εγώ τη διαδικασία:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterix Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Καλημέρα, Ξύπνησα το πρωί και βρήκα την 4.0.4 να περιμένει. Την πέρασα, δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σταθερότητα, smoothness κλπ, αφού ήδη ήταν μια χαρά το κινητό. Ήμουν σε 4.0.3 που είχα περάσει χειροκίνητα από ένα λινκ στο xda που είχα βρει εδω. ΥΓ: Με έχει κουράσει πάρα πολύ που μια σειρα εφαρμογών που χρησιμοποιούσα δεν παίζουν ή εχουν σοβαρά bugs με την ics, όπως naftemporiki, meteo, airtickets.gr, bloomberg. ναι αυτο ειναι ενα θεμα που ηταν και ο κυριος λογος που δεν ειχα περασει την 4,0,3 χειροκινητα. μεχρι τωρα εγω βρει κ εγω 3-4 εφαρμογες που δεν λειτουργουν κ αρχισα το ξεκαθαρισμα . επισης δεν ειδα καποια σοβαρη αλλαγη σε αποδοση. Καλά τα λέει... Το GB είναι ταχύτερο απο το ICS το επιβεβαιώνει και ο ριρίκος αυτο τλχ ειδα και εγω με το benchmark quadrant απο ~1350ποντους τωρα ειμαι στους ~1100... γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει? επισης το κανει μονο σε εμενα ή το κανει κ σε άλλους? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 6, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα μιας k εγώ προσπάθησα k τον τρόπο με τον κωδικό. ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι στο κινητό... πρέπει οπωσδήποτε να κάνω backup? θα μου σβήσει τα πάντα από το κινητό το update? και αν θελήσω να κάνω backup υπάρχει κάποιος γρήγορος k εύκολος τρόπος να το κάνω ? thanks Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 4.0.4 μπαταρια = same old Sh*t! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts