Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδιά επειδή είμαι παντελώς άσχετος να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να καθαρίζουμε την μνήμη? Έβαλα αυτό το advanced task manager αλλα είναι χαζομάρα!! Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; Να ελευθερώσεις RAM; Αν έχεις ICS ROM υπάρχει η δυνατότητα να ελευθερώσεις μνήμη στο Developer's options όπου μπορείς να αλλάξεις το όριο των διεργασιών παρασκηνίου. καλημερα παιδια, το rootara τελικα και εγω το nexus s. εχω βαλει nexusbeam v4.1.0 και το κινητο τρωει κολληματα. δεν μου ξεκλειδωνει με το slide, μερικες φορες δεν ακουγεται ο ηχος κλησης και το πιο προσφατο ειναι οτι εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το animation της οθονης οταν κλεινει, απλα παταω το κουμπι και η οθονη γινεται μαυρη, παει το εφε που εκανε με την γραμμουλα. πριν απο αυτο ειχα βαλει το official και εκει ειχα καποια μικροπροβληματα με σημαντικοτερο το recovery menu το οποιο ευτυχως ξεπεραστηκε, τεσπα παει η Official και για αυτο προχωρησα σε root και custom rom. εχει καποιος να μου προτεινει κατι καλυτερο σε rom ????? επισης πως μπορω να επιστρεψω σε 2.3.6 ?? Έχεις ήδη απευθυνθεί στο θέμα των Τροποποιήσεων, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 @athanaso77 υπαρχει βελτιστη ρυθμιση? Αυτο που λεει Dont keep activities να το επιλεξω βοηθαει? Μηπως θα ηταν καλο να βαλω μικρο οριο στις Background processes? Θα επηρεασει προς το καλυτερο την αποδοση την μπαταριας? Α και κατι ασχετο! Πηρα 12 screen protectors απο ebay απο πωλητη στην Γερμανια μου στοιχισαν 3 ευρω συνολικα και τα ειχα σε 2 μερες. Εφαρμοζουν ακριβως στις διαστασεις. Αν ψαχνει κανεις γραηγορη και φθηνη λυση ειναι αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/250840034911?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1206wt_1270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolo10 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) παιδιά..καλησπέρα σας...έκανα σήμερα και εγώ αναβάθμιση σε ICS και έχω ένα πρόβλημα...δεν έχω internet ακόμα και όταν έχω ανοιχτή την περιαγωγή δεδομένων...ξέρει κανείς τι παίζει ? να τονίσω ότι δεν υπάρχουν apn widgets στη μέση.. :p ( παιδιά, έγινε μόνο του... ευχαριστώ.. ) Edited January 14, 2012 by Manolo10 solved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Άνοιξε το ΟΤΑ? Ακόμα δεν μου βγάζει κάτι.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλημερα...οι εφαρμογες απο το android store ειναι ολες αξιοπιστες???Γιατι σε καποιες μου βγαζει κατι για τα δεδομενα των επαφων μου η για αυτοματη ενεργοποιηση του ιντερνετ η για αυτοματη κληση των επαφων μου (στο εορτολογιο αυτο)...Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν κρυφες χρεωσεις??Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παίδες για μας που το κινητό έχει εσωτερική κάρτα μνήμης, ποια είναι η συμβουλή σας για το ποιες εφαρμογές αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο και ποιες στην "κάρτα"? π.χ. αυτές που χρησιμοποιούμε συχνά τις αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο? Τις βασικές όπως sms, dialers στο τηλέφωνο? Ρωτάω από άποψη απόδοσης να μην καθυστερεί να τις ανοίξει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Όχι, είναι το update.zip, αν είσαι δηλαδή στην 2.3.6 και θες να πας στην 4.0.3 Αυτή είναι η full rom http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/ZD3PyN0t.zip Αυτό είναι το θέμα με τις official roms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664 Πάρα πολύ ωραία, πέτυχε το φλασάρισμα, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παίδες για μας που το κινητό έχει εσωτερική κάρτα μνήμης, ποια είναι η συμβουλή σας για το ποιες εφαρμογές αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο και ποιες στην "κάρτα"? π.χ. αυτές που χρησιμοποιούμε συχνά τις αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο? Τις βασικές όπως sms, dialers στο τηλέφωνο? Ρωτάω από άποψη απόδοσης να μην καθυστερεί να τις ανοίξει. Ευχαριστώ! Ότι ισχύει για τις συσκευές με εξωτερική κάρτα sd, τα ίδια ισχύουν και εδώ. @athanaso77 υπαρχει βελτιστη ρυθμιση? Αυτο που λεει Dont keep activities να το επιλεξω βοηθαει? Μηπως θα ηταν καλο να βαλω μικρο οριο στις Background processes? Θα επηρεασει προς το καλυτερο την αποδοση την μπαταριας? Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Βοηθάει και στην μπαταρία και στη διαθέσιμη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Βοηθάει και στην μπαταρία και στη διαθέσιμη ram. Ισχύει..Έχω βάλει το πολύ 3 διεργασίες να παραμένουν ανοικτές..Πρώτη φορά βλέπω 180MB διαθέσιμα :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εγω εβαλα καμια!Αυτο που κανει τεραστια ζημια και λεω να το βγαλω τελειως ειναι το facebook!!!Ακου 40 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ρε παιδιά τι γίνεται με το nexus s; Στέρεψε η αγορά; Κατάφερα μετά από ένα μήνα που το αγόρασα να πείσω το πλαίσιο να μου το αλλάξει λόγω προβληματικού ακουστικού (το είχα πάει στο service από την τρίτη μέρα αγοράς) και τώρα δεν το έχουν και περιμένω να μου απαντήσουν αν θα φέρουν άλλο... Κοιτάω και στο skroutz και δε βλέπω τίποτα...μόνο pixmania το έχει..κανένα ελληνικό κατάστημα...έχει κανείς ιδέα; Παίζει να μη ξαναφέρουν; Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Εμένα δυστυχώς έχει +-10 καμμένα pixels :( Το πήρα απο birdphone..Είχε κανείς πάρε δώσε με το συγκεκριμένο κατάστημα?Θα έχω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εγω εβαλα καμια!Αυτο που κανει τεραστια ζημια και λεω να το βγαλω τελειως ειναι το facebook!!!Ακου 40 mb Και καμία... μια χαρά είναι. Ρε παιδιά τι γίνεται με το nexus s; Στέρεψε η αγορά; Ναι, έχουν γίνει ανάρπαστα. Εμένα δυστυχώς έχει +-10 καμμένα pixels :( Το πήρα απο birdphone..Είχε κανείς πάρε δώσε με το συγκεκριμένο κατάστημα?Θα έχω θέμα? Έχω αγοράσει στο παρελθόν, δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παίδες για μας που το κινητό έχει εσωτερική κάρτα μνήμης, ποια είναι η συμβουλή σας για το ποιες εφαρμογές αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο και ποιες στην "κάρτα"? π.χ. αυτές που χρησιμοποιούμε συχνά τις αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο? Τις βασικές όπως sms, dialers στο τηλέφωνο? Ρωτάω από άποψη απόδοσης να μην καθυστερεί να τις ανοίξει. Ευχαριστώ! Εγώ θεωρώ οτι είναι πολύ καλύτερο και ταχύτερο σαν configuration από μια κλασική sd card, όσον αφορά απόδοση. Πρόκειται απλά για partition στα 16GB του κινητού (1+15) οπότε οι ταχύτητες διαμεταγωγής είναι ακριβώς ίδιες ανεξάρτητα που αποθηκεύεις δεδομένα. Φυσικά ο περιορισμός είναι στο οτι δεν έχεις την ευελιξία να αυξήσεις τον διαθεσιμο χωρο, βάζοντας πχ μια sd μεγαλύτερου μεγέθους όπως στα άλλα κινητά. Θα συμφωνήσω με τον athanaso οτι σαν διαχείριση από την πλευρά του χρήστη ισχύει οτι ακριβώς και με τις κλασικες sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galans Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Έβαλα και εγώ χειροκίνητα την καινούργια version 4.0.3 και έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω. Σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ καλή και μέχρι τώρα 3-4 μέρες που την έχω περάσει είναι πολύ σταθερή. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως διαχειρίζεσαι τα δίκτυα WI-FI μέχρι τώρα κάθε φορά που μπαίνω στο settings είναι στο 3G. Δεν έχω βρει πως μπορώ να ανιχνεύσω καινούργια δίκτυα και να τα σώσω ώστε να τα χρησιμοποιώ αντί για 3G. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 στις ρυθμίσεις πατάς απλα το εικονίδιο του wifi, αυτο δίπλα στο απενεργοποίηση-ενεργοποίηση (ναι πατιέται :p) Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galans Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ναι αυτό το έκανα την επιλογή με τα διαθέσιμα δίκτυα δεν έχω βρει για να συνδεθώ με το δίκτυο που θέλω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 αμα έχεις ενεργοποιήσει το wifi και πατήσεις πάνω στο εικονίδιο στις ρυθμίσεις, σου βγάζει τα διαθέσιμα δίκτυα και απο κάτω 2 επιλογές, σάρωση και προσθήκη δικτύου.. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 καμια καλη θηκη σιλικονης εχει βρει κανεις γιατι δεν βλεπω να εχει αναφερθει κατι στα προηγουμενα ποστς εκτος απο μια s-line. Γενικα θηκες δεν υπαρχουν σχεδον καθολου για ι9023 ή εγω κανω λαθος? Σιλικονης δεν βλεπω κατι!!!Εγω πηρα μια απο αυτες τις mesh αλλα θα ηθελα και μια διακριτικη σιλικονης για περισσοτερη ασφαλεια. Αν εχει καποιος καποιο λινκ και να κανει σιγουρα για 9023 ευπροσδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galans Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ενεργοποίησα το Wi-FI αλλά μάλλον είμαι τυφλός όσο και να πατάω πάνω στο εικονίδιο ρυθμίσεις πάνω ασύρματο και δίκτυα δεν κάνει τίποτα σαν να μην είναι κουμπί. Στην επιλογή χρήση δεδομένων & περισσότερα δεν είδα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 καμια καλη θηκη σιλικονης εχει βρει κανεις γιατι δεν βλεπω να εχει αναφερθει κατι στα προηγουμενα ποστς εκτος απο μια s-line. Γενικα θηκες δεν υπαρχουν σχεδον καθολου για ι9023 ή εγω κανω λαθος? Σιλικονης δεν βλεπω κατι!!!Εγω πηρα μια απο αυτες τις mesh αλλα θα ηθελα και μια διακριτικη σιλικονης για περισσοτερη ασφαλεια. Αν εχει καποιος καποιο λινκ και να κανει σιγουρα για 9023 ευπροσδεκτο Δες παρακάτω: Εγώ έχω μία momax, πολύ καλή. Η πλάτη είναι από σκληρό πλαστικό και τα πλαινά από μαλακό. Οι τρύπες που έχει πίσω για φωτογραφική μηχανή και το ηχείο, και κάτω τις δύο υποδοχές, εφαρμόζουν ακριβώς. Με έχει σώσει και δύο φορές από πτώση του κινητού. Στη συσκευασία είχε δώρο και μία προστασία οθόνης. Το μόνο μειονέκτημα που στην αρχή λίγο με ενοχλούσε είναι ότι είναι ελάχιστα πιο σφιχτή και κάνει αριστερά τα κουμπιά της έντασης ήχου λίγο πιο ευαίσθητα. Αλλά το έχω συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 απαπαπα απαισια :P ...θελω κατι σκετο σιλικονη τελειως απλο...αν εχει κ χρωματακια ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ενεργοποίησα το Wi-FI αλλά μάλλον είμαι τυφλός όσο και να πατάω πάνω στο εικονίδιο ρυθμίσεις πάνω ασύρματο και δίκτυα δεν κάνει τίποτα σαν να μην είναι κουμπί. Στην επιλογή χρήση δεδομένων & περισσότερα δεν είδα κάτι. πατησε πανω στο εικονιδιο του wifi στα αριστερα....εκει στα βγαζει ολα @touristas13 εδω εισαι αλλα δεν εχουν στοκ σε μαυρο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Εχω την momax απο την αρχη που πηρα το κινητο (εχω ποσταρει και φωτο σε αυτο το νημα do a search) και την εχω κοψει στα σημεια της εντασης και του power κουμπιου γιατι ηταν οντως πολυ στενη και τωρα εχω παρει την nilkin απο εδω που ειναι παλι απο τις λιγες που ταιριαζουν στο 9023 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 απαπαπα απαισια :P ...θελω κατι σκετο σιλικονη τελειως απλο...αν εχει κ χρωματακια ακομα καλυτερα δοκίμασε αυτή. δεν είναι κάτι ιδιαίτερο...καλή για τα λεφτά της. ίσως αργήσει λίγο να έρθει μονο( εμένα είχε κάνει 2-3 βδομάδες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts