dimact Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 καλημέρα... μια ερώτηση που ίσως έχει υποθει.κατεβασα το go SMS pro άλλα δεν μπορω να βρω που είναι η ρυθμιση locale που πρέπει να τικαρω...μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Menu->settings->advanced settings->send settings Πατα πρωτα το enable locale support και διαλεξε το greek sms mode απο το supported languages Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Aπο το τελευταίο φυλλάδιο της Wind! Mην το χάσετε το κελεπούρι! :tease: "Αγαπούλα...πούλα"!!! :dash: Once a loser, always a loser! :this: Χαχαχαχαχαχα εισαι θεος ! :lol: Ειναι εκτος τοπου και χρονου, σαφεστατα. Απλα 310 ευρω πανω απο την τωρινη του τιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Η Wind απλα φροντιζει να μας θυμιζει ποσο εξυπνη κινηση καναμε αγοραζοντας αυτο το κινητο στα 299€! Γιατι μην ξεχναμε οτι απο προδιαγραφες, εκει ειναι η πραγματικη του αξια μεχρι τουλαχιστον να ερθει ο αντικαταστατης του οποτε και θα πεσει το αναμενομενο...haircut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μολις ήρθε και η τελευταία αναβάθμιση του market με αυτόματα updates για τις εφαρμογές Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μολις ήρθε και η τελευταία αναβάθμιση του market με αυτόματα updates για τις εφαρμογές Sent from my Nexus S using Tapatalk Σε μένα δεν έλεγε να έρθει και την έφερα με κόλπο... Uninstall updates στο Market απο το Applications... Σε 30 δεύτερα είχε έρθει η φρέσκια έκδοση :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimact Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή όπως έχουν οι άλλες εταιρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Όχι 10 χαρακτήρες. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max12 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα ερώτηση : Μήπως υπάρχει app ημερολογίου ή υπενθυμίσεων ή σημειώσεων που να μπορείς να σημειώνεις Nokia-like ? Πχ θέλω να καλέσω κάποιον στις 14/11. Σε nokia πάω ημερολόγιο-σημείωση-κλήση-αναζήτηση Και έχω το όνομα που θέλω. Όταν έρθει η ώρα , απλά επιλέγω αριθμό (από τη σημείωση) και call. Σε android ημερολόγια κλπ, γράφεις το όνομα στη σημείωση και όταν έρθει η ώρα της, πας σε επαφές, ψάχνεις , ξαναγράφεις το όνομα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα ερώτηση : Μήπως υπάρχει app ημερολογίου ή υπενθυμίσεων ή σημειώσεων που να μπορείς να σημειώνεις Nokia-like ? Πχ θέλω να καλέσω κάποιον στις 14/11. Σε nokia πάω ημερολόγιο-σημείωση-κλήση-αναζήτηση Και έχω το όνομα που θέλω. Όταν έρθει η ώρα , απλά επιλέγω αριθμό (από τη σημείωση) και call. Σε android ημερολόγια κλπ, γράφεις το όνομα στη σημείωση και όταν έρθει η ώρα της, πας σε επαφές, ψάχνεις , ξαναγράφεις το όνομα κλπ Kαλυτερα να ρωτησεις σε καποιο topic για apps πιστευω.. Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgreece Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ρε παιδια μια βοηθεια εχεις λιγο καιρο που πήρα τη συσκευή, είμαι αρκετα ικανοποιημένος , το προβλημά μου είναι οτι δε μπορώ να στείλω sms παρόλο που λαμβάνω. Δε μπορεσα να βρώ στις ρυθμίσεις για αρ. κεντρου μηνυμάτων όπως είχαν όλες οι προηγούμενες συσκευές μου ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μου έχει χάσει 2 φορές τον κωδικό του κέντρο μηνυμάτων χωρίς να έχω καταλάβω τι κάνω και τον χάνει , εγώ τον έβαλα χρησιμοποιώντας ένα παλιό νοκια που έχω Έχεις αλλάξει την rom σου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgreece Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ειναι οκ εβαλα τη καρτα σε ενα nokia παλιο και περασα τον αριθμο κεντρου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 μπορει καποιος να με πει τι φταιει και δεν αναγνωριζετε το κινητο απο τον υπολογιστη μεσω usb καλωδιο ?! τα drivers ειναι κανωνικα περασμενα .. τα εχω σβησει και τα εχω ξανα περασει... ειναι και απο προσφατο φορματ το pc (και πριν το φορματ το εκανε)! βασικα μου ειχε πεσει μια φορα το κινητο μεσα σε μια λιμνουλα με νερα ..το βγαζω το σκουπιζω ... βγαζω μπαταρια (και δεν πηρε καθολου νερο απο πισω,μπαταριες και τετοια).... δουλευει κανωνικα ,φορτιζει κανωνικα..! αλλα δεν το βλεπει το pc ! να φταιει αυτο δεν πιστευω ! και τωρα ειμαι με FTP wifi για συνδεση στο pc !! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 μπορει καποιος να με πει τι φταιει και δεν αναγνωριζετε το κινητο απο τον υπολογιστη μεσω usb καλωδιο ?! τα drivers ειναι κανωνικα περασμενα .. τα εχω σβησει και τα εχω ξανα περασει... ειναι και απο προσφατο φορματ το pc (και πριν το φορματ το εκανε)! βασικα μου ειχε πεσει μια φορα το κινητο μεσα σε μια λιμνουλα με νερα ..το βγαζω το σκουπιζω ... βγαζω μπαταρια (και δεν πηρε καθολου νερο απο πισω,μπαταριες και τετοια).... δουλευει κανωνικα ,φορτιζει κανωνικα..! αλλα δεν το βλεπει το pc ! να φταιει αυτο δεν πιστευω ! και τωρα ειμαι με FTP wifi για συνδεση στο pc !! :) ειχα παρομοιο προβλημα και εφταιγε το καλωδιο! δοκιμασε καποιο αλλο αν εχεις αλλα οχι απο νοκια η καποιας αλλης εταιριας!δες για γνησιο. Sent from my GT-P1000 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trezos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 γιατι καθε πρωι που ανoιγω το τηλ εχουνε ξεσυγχρονισει οι επαφες μου? με αυτες του skype ..Υπαρχει κανα κολπο να συγχρονισω κ της επαφες του facebook (λογο κοντρας google-facebook δεν γινετε):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ειχα παρομοιο προβλημα και εφταιγε το καλωδιο! δοκιμασε καποιο αλλο αν εχεις αλλα οχι απο νοκια η καποιας αλλης εταιριας!δες για γνησιο. Sent from my GT-P1000 δεν νομιζω να φταιει αυτο ...! στα καλα καθουμενα να το κανει ?! δοκιμασα με αλλα καλωδια αλλα οχι γνησια οπως λες ....! Αλλα παλι τιποτα ! :) θα τσεκαρω και αυτο που λες και ας ελπισουμε οτι ειναι αυτο ! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 δεν νομιζω να φταιει αυτο ...! στα καλα καθουμενα να το κανει ?! δοκιμασα με αλλα καλωδια αλλα οχι γνησια οπως λες ....! Αλλα παλι τιποτα ! :) θα τσεκαρω και αυτο που λες και ας ελπισουμε οτι ειναι αυτο ! :) Αν το καλωδιο ειναι ενταξει δες μηπως εχει κρατησει (by default) τη ρυθμιση "μονο φορτιση"; Αν σου βγαζει απο πανω στα notification το σηματακι του usb, το κατεβαζεις και αλλαζεις τη λειτουργια του. Επισης δοκιμασε σε αλλη θυρα usb του υπολογιστη. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο να εχει φθαρει το "θυληκο" mikro usb του κινητου οποτε δυσκολευουν τα πραγματα Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια σκεφτομαι να παρω το κινητο και θελω να ρωτησω καποια πραγματα(μπορει και χαζα αλλα iphonakias ειμαι δεν ξερω και πολλα:confused:) Θα μπορω να εχω την παραμετροποιηση με διαφορα launcher,widgets,themes πχ που βλεπω σε διαφορα samsung & HTC και οι εφαρμογες απο το market ειναι ολες συμβατες? Ή υπαρχουν περιορισμοι λογω του οτι ειναι καθαρο android? Ευχαριστω και συγνωμη αν ρωταω κατι κουφο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Αν το καλωδιο ειναι ενταξει δες μηπως εχει κρατησει (by default) τη ρυθμιση "μονο φορτιση"; Αν σου βγαζει απο πανω στα notification το σηματακι του usb, το κατεβαζεις και αλλαζεις τη λειτουργια του. Επισης δοκιμασε σε αλλη θυρα usb του υπολογιστη. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο να εχει φθαρει το "θυληκο" mikro usb του κινητου οποτε δυσκολευουν τα πραγματα Το καλωδιο ειναι μια χαρα ! εχω δοκιμασει galaxy και ενα νοκια .. μια χαρα τα βλεπει το Pc ! στα notification δεν βγαζει τιποτα σχετικα με usb και τετοια ... αν το συνδεσω στο usb απλα φορτιζει ... η ρυθμισεις ειναι οκ .. τα εχω δοκιμασει και σε αλλες θυρες αλλα παλι τα ιδια ! λογικα αν ειχε φθαρει δεν θα φορτιζε κιολας η κανω λαθος ?! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια σκεφτομαι να παρω το κινητο και θελω να ρωτησω καποια πραγματα(μπορει και χαζα αλλα iphonakias ειμαι δεν ξερω και πολλα:confused:) Θα μπορω να εχω την παραμετροποιηση με διαφορα launcher,widgets,themes πχ που βλεπω σε διαφορα samsung & HTC και οι εφαρμογες απο το market ειναι ολες συμβατες? Ή υπαρχουν περιορισμοι λογω του οτι ειναι καθαρο android? Ευχαριστω και συγνωμη αν ρωταω κατι κουφο:p Φυσικά! Προτείνω Go Launcher για να βρείς την υγειά σου (παρέα με widgetsoid, fancy widgets, smooth calendar, eclipse 2) :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Ειμαι πιο κοντα τωρα να το παρω. :p Μου φαινεται πολυ καλη επιλογη ειδικα τωρα που η τιμη εχει πεσει κατω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τωρα που το Galaxy Nexus κυκλοφορησε επισημα στην Ευρωπη (Αγγλια προχθες) δεν θα επρεπε να ξεκιναει και η διαθεση της αναβαθμισης σε ICS για εμας? Εχουμε αραγε καμια νεοτερη πληροφορια? Ανυπομονω λιγακι... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Κανονικά σε λίγο καιρό θα πρέπει και εμείς να αρχίσουμε να έχουμε ειδοποιήσεις για Update σε ICS. Εγώ πιστεύω σε κανένα 15ήμερο αλλά από την άλλη έχει πει ότι θα δίνει λίγα λίγα τα κομμάτια του κώδικα γιατί είναι μεγάλη η μετάβαση άρα το πολύ σε κανένα μήνα να "τρώμε" και εμείς παγωτό. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 έχει αγοράσει κανείς έξτρα μπαταριά η ακόμα και μεγαλύτερης χωρητικότητας από μαγαζί στην Αθήνα, κατά προτίμηση κέντρο να μου προτείνει έστω και με πμ. επίσης κανένα callendar widget να κάνει synch με gmail cal και να μοιάζει με του sense? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts