Jump to content

dimact

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimact

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

dimact's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω μια εφαρμόγη με σταθερά μενού (γράμματα, εικονίδια) και την αφήσω για λίγη ώρα μετα όταν την κλείνω,μένουν και αχνο φαίνονται στην οθόνη τα σταθερά μενού,μετά απο λίγη ωρα φεύγουν,αν κλείσω και ξανανοίξω το κινητό αμέσως δεν φεύγουν. Ειδικότερα αμα πατήσω το κουμπάκι με τα τετραγωνάκια που σκοτινίαζει η οθόνη και με χαμηλό φωτισμό φαίνεται πιο έντονα. Ξέρει κανείς τι παίζει? Έχει παρατηρηθεί ξανά? Ευχαριστώ.
  2. dimact

    Google Nexus S

    Έχει κάνενας χρησιμοποιήσει το Sony MW-1 με το nexus s? Είναι συμβάτο? Δείχνει τραγούδια, επαφές, μηνύματα?
  3. Έχει κάνενας χρησιμοποιήσει το Sony MW-1 με το nexus s? Είναι συμβάτο? Δείχνει τραγούδια, επαφές, μηνύματα?
  4. Όχι, δεν το έχω πειράξει, είναι όπως το αγόρασα.
  5. Καλησπέρα. Προσπάθω να περάσω την έκδοση 2.3.5 μέσω OTA, κατεβαίνει το update αλλά όταν παω να κάνω την εγκατάσταση ξεκινάει η διαδικασία και κάποια στιγμή βγάζει ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και σταματάει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
  6. dimact

    Google Nexus S

    Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τον υπολογιστή όπως έχουν οι άλλες εταιρίες;
  7. dimact

    Google Nexus S

    καλημέρα... μια ερώτηση που ίσως έχει υποθει.κατεβασα το go SMS pro άλλα δεν μπορω να βρω που είναι η ρυθμιση locale που πρέπει να τικαρω...μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά;
  8. dimact

    Google Nexus S

    Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν είναι πολλά σχεδόν 200ΜΒ για το λειτουργικό; Κάπου διάβασα ότι μόνο το i9020 έχει 512ΜΒ άλλα ήταν σχόλιο, όχι επίσημο.
  9. dimact

    Google Nexus S

    Καλησπέρα παιδιά, έχω, εδώ και μερικές μέρες, το nexus s i9023 (S-LCD) αγοράζοντας το είχα την εντύπωση ότι έχει 512 ΜΒ ram αλλά σήμερα είδα από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές που εκτελούνται ότι κάνοντας το άθροισμα στην μπάρα για ΜΒ που χρησιμοποιούνται και αυτών που είναι ελεύθερα είναι ίσο με 300ΜΒ περίπου, άρα μάλλον η συσκευή έχει 384 ΜΒ RAM; Η' κάτι δεν αντιλαμβάνομαι εγώ σωστά; Μήπως 512 MB έχει μόνο το i9020;
×
×
  • Create New...