Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλιώς: Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ενεργοποίηση δεδομένων.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αλλιώς: Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ενεργοποίηση δεδομένων.

Σωστό και αυτό αλλά δεν προσφέρει την εξυπηρέτηση ενός widget στην περίπτωση που κάποιος θέλει να το ανοιγοκλείνει.

Modpic.gif

Μια δεύτερη ερώτηση γιατί τώρα έχω πάρει το κινητό....

Το wifi είναι κάπως πιο αδύναμο ή είναι ιδέα μου;;;;....

Δίπλα δίπλα με άλλα smartphones είναι μισή με μία γραμμή πίσω....

Έιναι γενικό το θέμα;;;;....

Ή είναι μόνο δικό μου πρόβλημα;;;;....

Βλέπεις και πρακτική διαφορά ή στέκεσαι στην ένδειξη απλά;

Ναι κρατάω δίπλα δίπλα το Lg Optimus Black, το HTC Magic, το Huawei Ideos Χ5 και το Nexus S...

Εάν κάθομαι στο σαλόνι πχ όλα εκτός του Nexus S έχουν δύο μπάρες και το Nexus έχει μία μπάρα που μπορεί να με πετάξει αρκετές φορές από το internet....

Ρωτάω γιατί αν είναι όντως πρόβλημα να προλάβω το DOA....

Edited by ShevaGR

καλησπέρα παιδια, μολις πηρα τη συσκευη, επειδη ειμαι παντελως ασχετος με smartphones και android, μπορει καποιος να μου πει :

1. τι σημαινει αυτο το R που ειναι πανω απο την ενδειξη σηματος

2. πως στο καλο βαζω 3g ιντερνετ με τη q? εκανα νεο apn, με ρυθμισεις : ονομα : q-telecom, apn - myq, mcc 202, mnc 09 αλλα ιντερνετ γιοκ.

ΥΓ εχω ενεργοποιηση τη χρηση δεδομενων.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

καλησπέρα παιδια, μολις πηρα τη συσκευη, επειδη ειμαι παντελως ασχετος με smartphones και android, μπορει καποιος να μου πει :

1. τι σημαινει αυτο το R που ειναι πανω απο την ενδειξη σηματος

2. πως στο καλο βαζω 3g ιντερνετ με τη q? εκανα νεο apn, με ρυθμισεις : ονομα : q-telecom, apn - myq, mcc 202, mnc 09 αλλα ιντερνετ γιοκ.

ΥΓ εχω ενεργοποιηση τη χρηση δεδομενων.

Για κανε μια επαννεκινηση το κινητο γιατι με ενδιαφερει κ εμενα αυτο το θεμα μιας κ εχω Q

τα καταφερα, :) ηθελε και επανεκινηση αλλα και να ενεργοποιησω το roaming... το γιατι ηθελε το δευτερο δεν εχω ιδεα...

καλο trafic monitor app ?

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

τα καταφερα, :) ηθελε και επανεκινηση αλλα και να ενεργοποιησω το roaming... το γιατι ηθελε το δευτερο δεν εχω ιδεα...

καλο trafic monitor app ?

Τις επιλογες Ενεργοποιηση Δεδομενων και Περιαγωγη Δεδομενων ποιο απο τα 2 ενεργοποιησες - τικαρισες?

Τraffic monitor? τι ακριβως θελεις να σε βοηθησουμε

Είχα το netcounter, έκανε την δουλειά του αλλά παρατήρησα πως έτρωγε υπερβολικά πολύ μπαταρία. Μετα δόκιμασα τα άλλα γνωστά free όπως το net monitor αλλά είχαν μεγάλη απόκλιση. Τελικά κατέληξα στο spb wireless monitor το οποίο είναι μακράν το πιο αξιόπιστο και οικονομικό απο άποψη ενέργειας απο όλα όσα δοκίμασα (αλλά δεν είναι free στο market :rolleyes:). Edited by brokesmack
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο, στο Ημερολογιο Δεν βλεπω Εορτες-Γεννεθλια φιλων μου σε σχεση με το HTC που ειναι ολα κομπλε.. κ ας εκανα συγχονισμο Ημερολογιου-Επαφων καμια ιδεα?

Τις επιλογες Ενεργοποιηση Δεδομενων και Περιαγωγη Δεδομενων ποιο απο τα 2 ενεργοποιησες - τικαρισες?

Τraffic monitor? τι ακριβως θελεις να σε βοηθησουμε

Και τα δύο χρειάζονται να τα ενεργοποιήσεις για να έχεις ίντερνετ. Γιατί η q χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind μέσω περιαγωγής. Αν θες δοκίμασε με το ένα από τα δύο ενεργοποιημένα και θα δεις ότι δε θα έχεις ίντερνετ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Eπειδη στο HTC ειναι κ τα 2 τικαρισμενα για αυτο ρωταω...

Εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο, στο Ημερολογιο Δεν βλεπω Εορτες-Γεννεθλια φιλων μου σε σχεση με το HTC που ειναι ολα κομπλε.. κ ας εκανα συγχονισμο Ημερολογιου-Επαφων καμια ιδεα?

Παω εκει που λεει Ημερολογιο και Δεν βλεπω ας πουμε ποτε εχει γενεθλια καποιος φιλος μου ενω εχω τικαρει την επιλογη Συγχρονισμο Επαφων και Ημερολογιου

Edited by saliez

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι ρυθμίσεις internet της cosmote για τη συγκεκριμένη συσκευή; Φορτώνει αυτόματα μόνο τις ρυθμίσεις wap. Στο site της cosmote δεν αναφέρει κάτι. Με κάρτα wind φορτώνει αυτόματα και τις ρυθμίσεις internet. Έχω μπερδευτεί. συγχωρήστε με αν ρωτάω σε λάθος topic.
"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Μηπως το HTC πηρε μεσω FB τα γενεθλια κλπ κ τα εχω εκει κ στο Samsung δεν μ τα δειχνει λογω του τελευταιου update..

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι ρυθμίσεις internet της cosmote για τη συγκεκριμένη συσκευή; Φορτώνει αυτόματα μόνο τις ρυθμίσεις wap. Στο site της cosmote δεν αναφέρει κάτι. Με κάρτα wind φορτώνει αυτόματα και τις ρυθμίσεις internet. Έχω μπερδευτεί. συγχωρήστε με αν ρωτάω σε λάθος topic.

Καλησπέρα σου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά αν θέλεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335607#post3335607

Γενικά δεν παίζει ρόλο σε πιο θέμα ρωτάς, οι ρυθμίσεις των APN σε όλα τα Android, γίνονται με την ίδια διαδικασία. :)

υγ: long time no see. :p

Μηπως το HTC πηρε μεσω FB τα γενεθλια κλπ κ τα εχω εκει κ στο Samsung δεν μ τα δειχνει λογω του τελευταιου update..

Χμμμ. Τα γενέθλια είναι στο FB ή στο ημερολόγιο; Επίσης αν σου είναι εύκολο μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα και χρησιμοποιήσε την τροποποίηση.

Ευχαριστώ. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Χμμμ. Τα γενέθλια είναι στο FB ή στο ημερολόγιο; Επίσης αν σου είναι εύκολο μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα και χρησιμοποιήσε την τροποποίηση.

Ευχαριστώ. :)

Ειναι δυστηχως απο τις επαφες του FB οποτε Πιθανον για αυτο να μην τα βλεπω...

Ειναι δυστηχως απο τις επαφες του FB οποτε Πιθανον για αυτο να μην τα βλεπω...

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή, μετά να τη ξανά βάλεις και πάτα την επιλογή sync all. Άφησε το κανά 10άλεπτο και δες αν συγχρόνισε το ημερολόγιο.

Το δικο μου ειναι Ελληνικο με Ελληνικη καρτα σιμ, εχω 2 κινητα περασμενα στο λογαριασμο μου (χ10 μινι προ) και εχω κανονικα την 5.8! Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μου ειχε βγαλει ειδοποιηση για αναβαθμιση στην 5.8 αλλα οταν πατησα πρωτη φορα δεν την βρηκε στο μαρκετ! Μετα απο 4-5 προσπαθειες που εκανα την βρηκε και την περασα... Δεν ξερω εαν βοηθαω καθολου. . .

Βεβαίως και βοηθησες - thanx for the feedback!

ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα με desire και nexus s αυτο εβλεπα στο μαρκετ ωσπου εξαφανιστηκε η εφαρμογη. Παντως στο desire η αναβαθμιση σε 5.8 ηρθε κανονικα χωρις να εντοπιζεται η εφαρμογη στο μαρκετ. και στα 2 εχω τον ιδιο λογαριασμο gmail, το nexus απο πλαισιο.

Ευχαριστώ συνονόματε για την απάντηση!

Αν θέλετε ρίχνετε μια ματια για το θέμα κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3734889#post3734889 τώρα που ξεκαθαρίζει το τοπίο...

Edited by dbal

Sony logo.gif

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή, μετά να τη ξανά βάλεις και πάτα την επιλογή sync all. Άφησε το κανά 10άλεπτο και δες αν συγχρόνισε το ημερολόγιο.

Εννοω την default εφαρμογη το Ημερολογιο γινετε να την απεγκαταστησω κ να την ξανα περασω?

Μονο εκκαθαριση δεδομενων μου επιτρεπει.

Εννοω την default εφαρμογη το Ημερολογιο γινετε να την απεγκαταστησω κ να την ξανα περασω?

Μονο εκκαθαριση δεδομενων μου επιτρεπει.

Την εφαρμογή του Facebook να απεγκαταστήσεις, δεν είμουνα σαφής. Κάνε και μία εκκαθάριση ναι, ίσως να βοηθήσει.

Την εφαρμογή του Facebook να απεγκαταστήσεις, δεν είμουνα σαφής. Κάνε και μία εκκαθάριση ναι, ίσως να βοηθήσει.

Και εκκαθαριση δεδομενων εκανα κ την εφαρμογη Facebook εβγαλα κ εβαλα κ αλλαξε κατι....

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Παρέλαβα και εγώ σήμερα το δικό μου Nexus S από το Πλαίσιο και είμαι ενθουσιασμένος καθώς αντικαθιστά ένα iPhone 3G…και η διαφορά είναι μεγάλη!

Θέλω να κάνω root την συσκευή μου και έχω βρει τους σχετικούς οδηγούς απλά θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω:

1) πως θα πάρω back up την stock rom σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και

2) αν μόνο με root και χωρίς κάποια custom rom θα μπορέσω να λάβω τις μελλοντικές OTA αναβαθμίσεις χωρίς νέο wipe;

Και εκκαθαριση δεδομενων εκανα κ την εφαρμογη Facebook εβγαλα κ εβαλα κ αλλαξε κατι....

Μπορω να πω οτι με προβληματιζει το γεγονος οτι μεσα απο το HTC Wildfire εχουν συγχρονιστει κανονικα τα Συμβαντα - ημερολογιακες ενημερωσεις και στο Samsung πραγματικα Δεν εχει περασει Ουτε ενα γεγονος ,φυσικα αυτα μεσα απο το Facebook ειναι οι πηγες που τα αντλει.

:wacko: :O

Edited by Cannibal

• The title was changed to Google Nexus S