Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 παιδιά είμαι σε δίλλημα, ξεμπλέξτε με. είμαι μεταξύ του nexus s και του samsung galaxy ace black. δεν δίνω παραπάνω από 300ευρώ. ποιο από τα δύο προτείνετε? Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis100 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδιά sos....έχω 3 βδομάδες το nexus s αλλά ενώ σε όλα είναι φοβερό έχω πρόβλημα με το σήμα...με παίρνουν τηλ και φαίνεται ότι είναι κλειστό το τηλ ενώ οι μπάρες δείχνουν πως υπάρχει σήμα, τεσπα δεν τίθεται θέμα σήματος. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Φαντάζομαι πως πρέπει να το επιστρέψω; Βοηθήστε με αν υπάρχει άλλο τόπικ ή κάποια λύση. Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. Βάζω link από άλλο φόρουμ με παιδιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια και βρίζουν τη Google... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τι διαφορά έχουν οι μπάρες όταν είναι πράσινες και όταν είναι γκρι... Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Τωρα που το θυμηθηκα σε πρόσφατη έκδοση ξαφνικα δεν υπαρχει επιλογη για ελληνικο πληκτρολογιο ενω υπηρχε σε παλαιοτερη εκδοση και αναγκαζομαι να βαλω καποια τριτη εφαρμογη. Σε σενα που χρησιμοποιεις την 151 υπάρχει ελληνικο πληκτρολόγιο? Και στην 150 και στην 151 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο( σε αντίθεση με την RC). Χρησιμοποιώ το multiling με το οποίο βέβαια δεν μπορώ να γράψω με τόνους. Γρ'αφονται οι λ'εξεις 'ετσι Στην stock rom δεν είχε πρόβλημα το Multiling ενώ στην RC δεν το είχα δοκιμάσει αφού είχε πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλησπέρα, Πριν λίγο το πήρα κι εγώ, η πωλήτρια στο πλαίσιο μου είπε ότι δεν προλαβαίνουν να τα φέρνουν και τα παίρνουν και ότι τους γίνονται και τηλέφωνα για κρατήσεις. Είμαι ενθουσιασμένος μπορώ να πω, πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή απόκριση. Ήξερα ότι ήταν γυμνό αλλά δεν με πειράζει, ότι δεν ξέρω πιστεύω να με βοηθήσετε στο χτίσιμο. Κατευθείαν μου έβγαλε για αναβάθμιση στην 2.3.4. Το ηχείο θα το ήθελα πιο δυνατό αλλά οκ, μικρό το κακό, θα δω τι θα κάνω, ακουστικό και ποιότητα συνομιλίας άριστη, πιο καλή από desire s που είχα πιο πριν. Χαμηλό sar, τι άλλο να θέλω. Α το έχω και φορτίζει σβηστό αλλά όχι απενεργοποιημένο γιατί περιμένω ένα τηλεφώνημα, πειράζει που δεν το έχω απενεργοποιήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Και για να εξειδικευσω ενα σχετικό post που εχω ηδη στο thread του Android market.... Mια που φτάσαμε αισίως στην 5.8 του Google maps...Υπάρχουν κάτοχοι NexusS που να έχει αναβαθμιστεί η προεγκατεστημένη έκδοση ή έχουμε ξεμείνει με την 5.2 όλοι μας οπότε να μην ανησυχώ....? PS: Πάντως με googling βλέπω οτι το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κάτοχοι Nexus S σε Ρουμανια, Σαουδ. Αραβία κλπ χώρες που η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη, αναζητώντας την στο market...είναι κανεις εδώ Ελλάδα λοιπόν που να αποτελεί εξαίρεση??? Edited August 4, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Και για να εξειδικευσω ενα σχετικό post που εχω ηδη στο thread του Android market.... Mια που φτάσαμε αισίως στην 5.8 του Google maps...Υπάρχουν κάτοχοι NexusS που να έχει αναβαθμιστεί η προεγκατεστημένη έκδοση ή έχουμε ξεμείνει με την 5.2 όλοι μας οπότε να μην ανησυχώ....? PS: Πάντως με googling βλέπω οτι το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κάτοχοι Nexus S σε Ρουμανια, Σαουδ. Αραβία κλπ χώρες που η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη, αναζητώντας την στο market...είναι κανεις εδώ Ελλάδα λοιπόν που να αποτελεί εξαίρεση??? Το θέμα αυτό υπάρχει στου περισσότερους ανεξαρτήτως συσκευής. Υπομονή και θα έρθει όταν είναι να έρθει. Εναλλακτικά... μπορεί να το βάλεις κάποιος χωριστά. Α το έχω και φορτίζει σβηστό αλλά όχι απενεργοποιημένο γιατί περιμένω ένα τηλεφώνημα, πειράζει που δεν το έχω απενεργοποιήσει; Όλοι έτσι το κάνουμε, μη σε απασχολεί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Υπομονή και θα έρθει όταν είναι να έρθει. Εναλλακτικά... μπορεί να το βάλεις κάποιος χωριστά Correct. Ρωταω συγκεκριμένα ομως για κατόχους Nexus γιατί εχω εμπειρια με ελληνικότατο Motorola Defy που αναβαθμίζεται μερικά...λεπτα μετά το λανσάρισμα του update! Ας δούμε λοιπόν αν κάποιος "συναδελφος" έχει να προσθέσει κατι μήπως και βγάλουμε συμπέρασμα για το δικό μας κινητό και οχι γενικώς για την εφαρμογή που με ενδιαφέρει σε δεύτερο βαθμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dbzakias Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια! σημερα γραφτηκα στο φορουμ σας και μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστεί!:rolleyes: τωρα για να μπω στο θεμα εχω να κανω μια ερωτηση! μου εβγαλε μια ωραια μερα ενα OTA update MR2 2.3.4 (το κινητο τρεχει την 2.3.3). τελος παντων παταω ληψη και εγκατασταση και καποια στιγμη μου ζηταει επανεκκίνηση και του δινω αυτη την εντολη! κλεινει το τηλεφωνο, ανοιγει και δειχνει ενα εικονιδιο με ενα κουτι και ενα βελακι να βγαινει απο μεσα του (στυλ οτι κανει unpack καποια αρχεια) και δεξια του κουτιου το ανδροιδες και απο κατω μια μπαρα να γεμιζει! γεμισε η μπαρα και τωρα ενω θα εκανε ουσιαστικα την εγκατασταση σε εκεινο το σημειο μου βγαζει ενα σηματακι σαν αυτο --> :!: με το ανδροιδες απο διπλα και δεν κανει τιποτα! το μονο που μπορω να κανω ειναι να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω οπου οταν ανοιξω το κινητο bootαρει στην εκδοση 2.3.3 και μου λεει πως το κινητο μου ειναι ενημερωμένο! αυτο εχει συμβεί δυο-τρεις φορες παλαιότερα και υστερα απο λιγο καιρο μου ξανα εβγαλε αυτη την ενημαρωση! Ξερει κανεις τι μπορω να κανω; Ευχαριστω! Edited August 4, 2011 by Dbzakias Παράθεση I am a Happy Nexus S User :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Έχει να προτείνει κανείς καλό φορτιστή αυτοκινήτου και μια συμβατή βάση για να βάζω το κινητό σαν gps? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Το θέμα αυτό υπάρχει στου περισσότερους ανεξαρτήτως συσκευής. Υπομονή και θα έρθει όταν είναι να έρθει. Εναλλακτικά... μπορεί να το βάλεις κάποιος χωριστά. Όλοι έτσι το κάνουμε, μη σε απασχολεί αυτό. Καλησπέρα και από μένα . Εμένα έχει γίνει η αναβάθμιση σε 5.8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 @thalassi Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Το κινητό είναι αγορασμενο από Ελλάδα? Είχες τον λογαριασμό σου ενεργοποιημένο και σε άλλο android κινητό πριν το nexus η είναι η πρώτη σου συσκευή? Οι απαντήσεις θα βοηθούσαν πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδιά όταν κάνω την πλοήγηση πως γίνετε να μην μου σβήνει το φως της οθόνης? Πρέπει να το έχω οπωσδήποτε στον φορτηστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Και εμένα έχει πάρει την 5.8.0. Αγορασμένο απο Ελλάδα είναι το δικό μου και είχα ενεργοποιήσει το λογαριασμό μου και σε προηγούμενο android κινητό. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Και εμένα έχει πάρει την 5.8.0. Αγορασμένο απο Ελλάδα είναι το δικό μου και είχα ενεργοποιήσει το λογαριασμό μου και σε προηγούμενο android κινητό. Ξεκάθαρη απάντηση που με...μπερδεύει ακόμα περισσότερο :) Κάτι τελευταίο λοιπον-στην ιστοσελίδα του market βλέπεις ακόμα την προηγούμενη συσκευή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού? PM please αν χρειάζεσαι διευκρινίσεις - ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ναι υπάρχουν και οι 2 συσκευές στο market. Όταν κατεβάζω κάποια εφαρμογή μου βγάζει να επιλέξω σε ποια απο τις 2 θέλω να γίνει η λήψη. Δεν νομίζω πως σχετίζεται πάντως με αυτό που ψάχνεις αλλά ίσως κάνω λάθος. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Κι όμως...εκεί ακριβώς εμένα μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή στη χώρα σας και παράλληλα την εμφανιζει ως εγκατεστημένη στην παλιά συσκευη ! Αν έχεις εσύ κάποια εξήγηση θα σου ημουν ευγνωμων, γιατί εγώ πια τις έχω αποκλείσει όλες... Edited August 4, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Η συσκευή είναι αγορασμένη απο Ελλάδα όπως είπα, αλλά βρίσκομαι Αγγλία. Δεν ξέρω άν έχει να κάνει με το αγγλικό δίκτυο ή market. Edited August 4, 2011 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Τώρα μάλιστα..! Νομίζω ότι σίγουρα παίζει ρόλο η χρήση του κινητού με αγγλική sim... Ευχαριστώ πολύ παντως για τις διευκρινίσεις και την συνεργασία! Edited August 4, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 πρώτη μέρα με το κινητό, πολυ ευχαριστημένος, αυτή η οθόνη είναι όλα τα λεφτά κι ας μην είναι super amoled κτλ. Έβαλα και την εφαρμογή για τα μηνύματα που μου πατε πιο πάνω κι έχω και ελληνικά τώρα. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, το μόνο που θα ήθελα να ακούγεται πιο δυνατά ο ήχος κλήσης. Καμιά ιδέα; Κάποια εφαρμογή, κάτι ή είναι θέμα hardware; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 χθες το αγορασα και εγω αλλα κατι δεν παει καλα, στην κληση ακουω πολυ χαμηλα τον συνομιλητη και η ενταση ειναι στο τερμα επισης το σημα του wifi ειναι πολυ χαμηλο και το router ειναι σε αποσταση 2 μετρων, εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ? και ας πει καποιος πως το κανουμε root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Και στην 150 και στην 151 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο( σε αντίθεση με την RC). Χρησιμοποιώ το multiling με το οποίο βέβαια δεν μπορώ να γράψω με τόνους. Γρ'αφονται οι λ'εξεις 'ετσι Στην stock rom δεν είχε πρόβλημα το Multiling ενώ στην RC δεν το είχα δοκιμάσει αφού είχε πληκτρολόγιο Για να γράψεις με τόνους στο Multiling αρκεί να πατήσεις παρατεταμένα το φωνήεν που θέλεις και θα σου δώσει επιλογή για τονισμένο. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 root σημαίνει jailbroken και δυνατότητες όπως ένα jailbroken iphone? σορυ, απο android δεν ειμαι και πολυ διαβασμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλημέρα! Το κινητό μου είναι αγορασμένο από το πλαίσιο, δίκτυο Wind και πριν από αυτό είχα λογαριασμό στο Android market με ένα Htc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 χθες το αγορασα και εγω αλλα κατι δεν παει καλα, στην κληση ακουω πολυ χαμηλα τον συνομιλητη και η ενταση ειναι στο τερμα επισης το σημα του wifi ειναι πολυ χαμηλο και το router ειναι σε αποσταση 2 μετρων, εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ? και ας πει καποιος πως το κανουμε root Το σήμα του wifi είναι χαμηλό γενικώς σε όλα τα Samsung. Πιθανως έχει να κάνει με την προσπάθεια για πολύ χαμηλο sar. Όμως και με μια γραμμή δουλεύει κανονικά. Φυσικά αν πας στην άλλη πλευρά του σπιτιού σου το πιθανότερο είναι να χάσεις εντελώς το σήμα. Για την ένταση του ακουστικου είσαι σίγουρος πως την έχεις στο μέγιστο; Γίνεται με τον ίδιο τροπο όπως και στο iPhone. --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts