Jump to content

Stathis100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Stathis100's Achievements

  1. Παιδιά καλησπέρα, όταν πήρα το κινητό le max 2 x829 (EUI version 5.8.016S) πέρασα το kingroot και έκανα πετυχημένα (;) root. Ωστόσο, λόγω αστάθειας του συστήματος και διαρκών - τυχαίων επανεκκινήσεων απεγκατέστησα το kingroot (χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν το πρόβλημα). Θα ήθελα να μου προτείνετε τα βήματα (ώστε να ανατρέξω στους οδηγούς στο forum) για να ρουτάρω σωστά το κινητό καθώς και την καλύτερη ρομ για την περίπτωσή μου... ευχαριστώ πολύ!:)
  2. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά...σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό, αλλά διαβάζω πολλά προβληματάκια...αξίζει τον κόπο αλλαγή από s960; Το βρίσκω από http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-shot-5-fhd-msm8939-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-158985.html?admitad_uid=bcafd65c687c78b07e917dca1a726e1a&utm_source=admitad&utm_medium=referral&utm_campaign=admitad Να ακουμπήσω λέτε ή ούτε καν απότο συγκεκριμένο κινεζομάγαζο;
  3. Παιδιά ερώτηση...για games επιλέγω λογικά rk3288 και 2gb ram...? έχουμε καμία πρόταση κάτω από 100ευρώ; με ενδιαφέρει να είναι value for money αλλά να έχει υποστήριξη και λίγο lagging... όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα...:)
  4. οΚ, εξαιρετικό δώρο....καλή επιτυχία παίδες και ευχαριστούμε...:)
  5. Ευχαριστώ φίλε μου!!
  6. Καλησπέρα, antutu benchmark με την alegro?? Έχει δοκιμάσει κάποιος;;:)
  7. Παιδιά εμένα κολλάει το κινητό και αργεί να ανοίξει το συρτάρι των εφαρμογών..με slim 4.3 build 1. Παίζει να αλλάξω κερνελ μήπως αλλάξει κάτι; να μειώσω εφαρμογες ίσως (έχω 150 περίπου)...
  8. Γειά σου φίλε, για πες πως άλλαξες κερνελ??
  9. Γειά σας παιδιά. Η κοπέλα μου έχει το 908. Έχω κάνει root, έχω αυξήσει την εσωτερική μνήμη σύμφωνα με το τέλειο blog του φίλου παραπάνω (alcatelmove.blogspot.gr) και έχω βάλει την custom rom MOVE. Όμως...η rom αυτή έχει θεματάκια και ψάχνω άλλη. Πως μπορώ να επιστρέψω στην rom της συσκευής; Υπάρχει άλλη custom rom να μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...