Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

**edit δεν πρεπει να κανεις apply update αλλα Install ZIP from sdcard διαλεγοντας το su-2.3.6.1-ef-signed.zip Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

**edit δεν πρεπει να κανεις apply update αλλα Install ZIP from sdcard διαλεγοντας το su-2.3.6.1-ef-signed.zip

τη βρήκα την άκρη..κάτι είχα κάνει με το .img

ευχαριστώ πάντως.

ολα καλα λοιπον,καλα φλασαρισματα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

καλησπερα σε ολους και εγω πηρα το κινητο απο πλαισιο σημερα απλα εχω ενα θεμα το εχω βαλει για φορτιση απο το μεσημερι και μεχρι τωρα η μπαταρια μου δειχνει 95% και οτι ειναι πληρης.ειναι φυσιολογικο αυτο η να το επιστρεψω πισω?

Λοιπον θα σας κανω ενα μινι-φωτο review των περιφερειακων που εχω για το nexus μου..

1)To desktop dock (που το τσιμπησα σημερα) ειναι πολυ απλο εξωτερικα εχει μονο ενα μπλε led που αναβει μονο οταν κουμπωσεις πανω το κινητο και με το που το κανεις αυτο αυτοματα η ανοιγει η εφαρμογη ρολοι , μετα απο λιγη ωρα και προφανως για να μην αναβει συνεχεια ολο το βραδυ η οθονη βγαινει ενα αλλο ρολοι με τα βασικα και μονο, σε μαυρο φοντο.

Uploaded with ImageShack.us[/img]

2)Η μοναδικη θηκη σε υλικο tpu που βρηκα να ταιριαζει στο 9023 ειναι αυτη απο την εταιρια momax!

To πισω μερος της ειναι απο σκληρο πλαστικο και γυρω γυρω απο γυαλιστερο μαυρο tpu.

3) Tο screen protector που εχω περασει ειναι της εταιριας vikuiti και ειναι με υλικο της 3m που οπως και να το κανουμε εχει μια ποιοτητα.. Αφου περασαν 3 μερες που την περασα εξαφανιστηκαν ολες η φουσκαλες που ειχαν δημιουργηθει κατα την εφαρμογη και εχει πολυ καλη καλη αποκριση η οθονη που ουτε καταλαβαινεις οτι εχει protector! H συσκευασια ειχε μεσα 2 τεμαχια!!http://img37.imageshack.us/img37/8682/img1891hr.jpg' alt='img1891hr.jpg'>

Uploaded with ImageShack.us[/img]

p.s. το dock ειναι απο πλαισιο οπου το εχει και στην καλυτερη τιμη και το protector αλλα και η θηκη απο ebay.

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

η φορτιση σταματαει καπου εκει σε ολους, στο xda εχει ολοκληρα θεματα για αυτο,ειναι για την προστασια της μπαταριας

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

...και το protector αλλα και η θηκη απο ebay.

Θα σου ήταν εύκολο να δώσεις link από το protector και τη θήκη;

Δεύτερη μέρα με κινητό android και προσπαθώ να προσαρμοστώ στο νέο λειτουργικό (όχι ότι δε μου αρέσει). Απλά, αυτό το ότι δεν κλείνουν οι εφαρμογές μου δημιουργεί πρόβλημα. Κατέβασα σήμερα από το market το skype για να δοκιμάσω και τη βιντεοκλήση. Τη δοκίμασα με ένα γνωστό μου και όλα καλά. Σε κάποια φάση έπρεπε να βγω. Μετά από κανένα δίωρο που ήθελα να μπω στο market για να κατεβάσω κάτι (μπήκα μέσω wifi), συνδέθηκε ξανά και στο skype και ενώ βιαζόμουν, ο άλλος βλέποντάς με online μου έστελνε μηνύματα. Δηλ. δε γίνεται να μη συνδέεται αυτόματα μόνο του, αλλά μόνο όταν το θέλω εγώ; Γενικά, αυτή η λογική του να μην κλείνουν οι εφαρμογές, ακόμα με ξενίζει γιατί στα προηγούμενα λειτουργικά συστήματα που είχα, πάντα έκλεινα τις ανοιχτές εφαρμογές που δε χρησιμοποιούσα.

Κατά τα άλλα, έχω χαθεί στο market και στις εφαρμογές και πολύ το γουστάρω.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Administrators
Γενικά, αυτή η λογική του να μην κλείνουν οι εφαρμογές, ακόμα με ξενίζει γιατί στα προηγούμενα λειτουργικά συστήματα που είχα, πάντα έκλεινα τις ανοιχτές εφαρμογές που δε χρησιμοποιούσα.

Αυτή η συμπεριφορά υπόκειται στη γενικότερη λειτουργία της συσκευής και είναι φυσιολογική. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο market ούτως ώστε να κάνεις freeze (ή ακόμα και uninstall) κάποιες εφαρμογές που θεωρείς "άχρηστες" για τα δικά σου δεδομένα (AntTek App Manager), μπορείς να βάλεις κάποιον task killer για να κλείνεις εφαρμογές κατά βούληση αν και πολλές από αυτές επανεκκινούν αυτόματα (es task manager) αλλά και εφαρμογές για να μην ανοίγουν μόνες τους εφαρμογές (startup manager).

Modpic.gif

Θα σου ήταν εύκολο να δώσεις link από το protector και τη θήκη;

Kαλημερα! Την θηκη την πηρα απο εδω και το protector απο εδω!

Να σε ρωτησω πως εκανες με το skype βιντεο κληση? τελευταια φορα που το ειχα κατι τετοι δεν γινοταν! αλλαξε κατι?

Τροποποιηση: Τελικα εχουμε SKYPE!!! δεν νιωθετε τυχεροι που εχετε το nexus s?

Edited by funk

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Kαλημερα! Την θηκη την πηρα απο εδω και το protector απο εδω!

Να σε ρωτησω πως εκανες με το skype βιντεο κληση? τελευταια φορα που το ειχα κατι τετοι δεν γινοταν! αλλαξε κατι?

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για τα links. Μάλλον θα τα παραγγείλω και εγώ. Η θήκη, όπως βλέπω στις φωτογραφίες, είναι ημιδιαφανής; Γιατί βλέπω το λογότυπο της google.

Όσο για το skype φυσικά και άλλαξε! Από ό,τι βλέπω στην υπογραφή σου, πρέπει να έχεις custom rom. Εγώ δυο μέρες έχω που το πήρα το τηλέφωνο και κανονικά αναβάθμισα στην 2.3.4. Από προχτές το βράδυ βγήκε καινούρια έκδοση skype που υποστηρίζει τη βιντεοκλήση κανονικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο δε σου δουλέψει και πάλι, στο θέμα του galaxy s, κάποιος τροποποίησε το skype και έχουν πλέον βιντεοκλήση και στο galaxy s. Αν δεν το βρεις και χρειαστείς, πες μου να σου στείλω link.

Edit

Με πρόλαβες για ένα λεπτό! :p

Αφού τελικά σου λειτουργεί, όλα καλά. Ξεχνάς ό,τι έγραψα! :lol:

Εγώ πάντως είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το τηλέφωνο. Και φυσικά μόλις έμαθα ότι βγήκε καινούρια έκδοση skype, αμέσως την εγκατέστησα. Αλλά, ανέφερα που είναι το πρόβλημά μου, ότι με τη μία συνδέεται και πώς βαριέμαι κάποιος από τις επαφές στο skype όταν μου μιλάνε (ευτυχώς δεν ξέρουν ότι έχω βιντεοκλήση)... :lol::lol::lol:

Edited by ostvarivanje
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ναι η θηκη απο πισω εχει ημιδιαφανες πλαστικο! Αν και αναβαθμισαν την εκδοση του skype παλι δεν εχει επιλογη για κλεισιμο του μεσα απο την ιδια εφαρμογη...:confused: αλλα μπορεις να επιλεξεις απο τις ρυθμισεις να μην κανει auto sign in!

Eχω διαβασει οτι η συγκεκριμενη θηκη δεν ταιριαζει στο 9023 επειδη ειναι λιγο πιο παχυ απο το 9020.. Για ψαξτο λιγο!

Έχω την ίδια σε μάυρο χρώμα και όντως δεν χωράει το κινητό στο κάτω μέρος του! Και έλεγα ότι εγώ είμαι άχρηστος και δε μπορώ να τη βάλω!!!

Παιδιά, η θήκη ταιριάζει στο 9023. Μπήκε λίγο πιο δύσκολα απ' όσο περίμενα, ελέω πλαστικού και όχι μόνο rubber. Η ποιότητα του παρεχόμενου screen protector είναι τραγελαφική ενώ και η θήκη δε με τρέλανε τελικά. Τα χρήματά της δεν τα αξίζει.

:shifty:

Σκέφτεται κανεις κάτι ύποπτο σαν αίτιο που το Πλαισιο το έχει σε προσφορά 299Ε????? :blink: Το έχει δει από κοντά??

Ρωτάω γιατί η έκπτωση είναι too good to be true και μην κάνουμε καμμία...πατάτα σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς....

Sony logo.gif

Καλά κι εγώ εμπιστεύομαι το Πλαίσιο αλλά κάποτε εμπιστευόμουν και τον Γερμανό...anyway αν έχετε ήδη εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη προσφορά και είναι όπως μου το περιγράφεις, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει! E ρε φωτιές που μας άναψαν στα καλά καθούμενα...!! :)

Sony logo.gif

Αυτή η συμπεριφορά υπόκειται στη γενικότερη λειτουργία της συσκευής και είναι φυσιολογική. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο market ούτως ώστε να κάνεις freeze (ή ακόμα και uninstall) κάποιες εφαρμογές που θεωρείς "άχρηστες" για τα δικά σου δεδομένα (AntTek App Manager), μπορείς να βάλεις κάποιον task killer για να κλείνεις εφαρμογές κατά βούληση αν και πολλές από αυτές επανεκκινούν αυτόματα (es task manager) αλλά και εφαρμογές για να μην ανοίγουν μόνες τους εφαρμογές (startup manager).

Ναι, γνωρίζω για τον τρόπο που λειτουργεί το android, απλά η ένστασή μου είναι κατά πόσο αυτό επηρεάζει τη μπαταρία και όταν έχω ανοιχτές διάφορες εφαρμογές κατά πόσο περιορίζουν τη ram ώστε να επιβραδύνεται η λειτουργία του προγράμματος που χρησιμοποιώ την κάθε στιγμή. Σε ευχαριστώ πολύ και για τις προτάσεις των εφαρμογών. Αλλά ήδη έχω διαβάσει ότι δε συνίστανται task killers. Τέλος πάντων, θα τις κοιτάξω τις εφαρμογές από το market και αναλόγως θα πράξω.

Ναι η θηκη απο πισω εχει ημιδιαφανες πλαστικο! Αν και αναβαθμισαν την εκδοση του skype παλι δεν εχει επιλογη για κλεισιμο του μεσα απο την ιδια εφαρμογη...:confused: αλλα μπορεις να επιλεξεις απο τις ρυθμισεις να μην κανει auto sign in!

Εγώ προς το παρόν έκανα sign out, δεν κοίταξα και πολύ τις ρυθμίσεις του skype. Τι να πρωτοπρολάβω; Το έχω 2 μέρες και έχω εγκαταστήσει, δεν ξέρω και εγώ τι! :p

Παιδιά, η θήκη ταιριάζει στο 9023. Μπήκε λίγο πιο δύσκολα απ' όσο περίμενα, ελέω πλαστικού και όχι μόνο rubber. Η ποιότητα του παρεχόμενου screen protector είναι τραγελαφική ενώ και η θήκη δε με τρέλανε τελικά. Τα χρήματά της δεν τα αξίζει.

Δεν είναι δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο ε; Δε θα τη σύστηνες;

Σκέφτεται κανεις κάτι ύποπτο σαν αίτιο που το Πλαισιο το έχει σε προσφορά 299Ε????? :blink: Το έχει δει από κοντά??

Ρωτάω γιατί η έκπτωση είναι too good to be true και μην κάνουμε καμμία...πατάτα σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς....

Εγώ το έχω αγοράσει (το παρέλαβα την Τετάρτη) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συγκεκριμένα, είναι καλύτερη από ό,τι υπολόγιζα. Βέβαια είναι και η πρώτη android συσκευή, οπότε ενδεχομένως να είμαι λίγο παραπάνω ενθουσιασμένος.

Αυτό που μου προκάλεσε κάποια εντύπωση είναι ότι παρ' ότι είχε γλώσσα ελληνική (για μενού κλπ.) δεν είχε ελληνικά στο πληκτρολόγιο (είχε το κουμπί που αλλάζεις γλώσσα και έγραφε ΑΒΓ, αλλά δεν άλλαζε στα ελληνικά, αντ' αυτού πήγαινε στο αριθμητικό πληκτρολόγιο). Οπότε εγκατέστησα το multilang (αν θυμάμαι σωστά την ονομασία του) και έχω κανονικά ελληνικά.

Έτσι είναι όλα τα ελληνικά (εννοώ από τα ελληνικά καταστήματα αγορασμένα) ή υπάρχει πιθανότητα του πλαισίου να είναι παραεισαγωγής;

Δεν είναι δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο ε; Δε θα τη σύστηνες;

Όχι για τα περίπου €30 που απαιτούνται για την αγορά της. Πιο value for money θα ήταν στο μισό της τιμής που έχει.

:shifty:

Το πηρα και εγω σημερα απο το πλαισιο στα 299. Πηρα το λευκο και η πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη.

Μπορειτε να μου πειτε 2 πραγματα?

Χρειαζεται να περασω custom rom? θα δω διαφορες στην ταχυτητα και κάπου αλλου?

Ξέρει κανεις καμια εφαρμογή για call recording που να δουλευει στο nexus s γιατι ότι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν λειτουργει.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

περιεχει μόνο όσα Ελληνικα παρέχονται απ την ίδια τη Google με το λογισμικό της.

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση -εννοείται δεν αμφισβητώ την καταγωγή του- απλά γιατί στην original Froyo του Milestone, είχα ελληνικά σαν επιλογή και στο πληκτρολόγιο και μάλιστα για αυτό αφαιρέσανε και την GreekIME εφαρμογή που είχε εξαρχής με την Eclair. Στη gingerbread η Google ξαναξέχασε τα ελληνικά???

Sony logo.gif

καλησπέρα. σήμερα πήρα απο το πλαίσιο το nexus s σε μια καταπληκτική τιμή (299 ευρό) λέει οτι είναι με την amoled την οθόνη πως μπορώ να το δω αυτό?

ετοιμάζομαι να διαβάσω το forum και να ανεχτείτε τις ερωτήσεις μου.... παλιός στο android (magic εδώ και δύο χρόνια)...

όποιος μπορεί να προτείνει κάποια καλή και σταθερή ROM ή κάποιο καλό οδηγό για root/flash?

καλησπέρα. σήμερα πήρα απο το πλαίσιο το nexus s σε μια καταπληκτική τιμή (299 ευρό) λέει οτι είναι με την amoled την οθόνη πως μπορώ να το δω αυτό?

ετοιμάζομαι να διαβάσω το forum και να ανεχτείτε τις ερωτήσεις μου.... παλιός στο android (magic εδώ και δύο χρόνια)...

όποιος μπορεί να προτείνει κάποια καλή και σταθερή ROM ή κάποιο καλό οδηγό για root/flash?

Δεν ειναι amoled ,αγορασα πριν λιγο καιρο με 585 απο ΟΤΕSHOP και τωρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ με 299 ειναι ακριβος ιδιο ,η μονη διαφορα ειναι στο πισω καπακι τα πιξελ του ΟΤΕSHOP ειναι πιο εντονα και η μπαταρια στο πρωτο φορτιζαι μεχρι το 96 και στο καινουργιο μεχρι το 92,93!!!!

Edited by manosk66
Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D

Σκεφτομαι και γω να το παρω μετα την προσφορα του πλαισιου...γενικα αποτι καταλαβαινω ειναι καλο κινητο....απο χρονους μπαταριες "παει καλα" ? η οθονη ειναι "απο τις καλες?"
:w00t:

παιδιά όντως με 300 ευρώ είναι καταπληκτική τιμή, σας πααρακαλώ πείτε μου κάποια πράγματα για το κινητό, γιατί είναι πολλές οι σελίδες: πως είναι από ένταση ηχείου/ακουστικού; τοσήμα; στο ίντερνετ; η κάμερά του; είναι smooth γενικά; Σας ευχαριστώ

Σκεφτομαι και γω να το παρω μετα την προσφορα του πλαισιου...γενικα αποτι καταλαβαινω ειναι καλο κινητο....απο χρονους μπαταριες "παει καλα" ? η οθονη ειναι "απο τις καλες?"

και μονο απο τον τροπο που το λες, ειμαι βεβαιοτατος πως αν τις δεις διπλα διπλα , δεν θα καταλαβεις ποια ειναι η slcd και ποια η samoled

yeah I went there

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

και μονο απο τον τροπο που το λες, ειμαι βεβαιοτατος πως αν τις δεις διπλα διπλα , δεν θα καταλαβεις ποια ειναι η slcd και ποια η samoled

yeah I went there

Nα εισαι ΑΠΟΛΥΤΑ βεβαιος :p:p:p απλα εχω κολλησει με το desire s και εκατσε το θεμα με τα 300ε το σκεφτομαι...κ επειδη αυτος στη vodafone οτι το nexus ειναι πολυ καλυτερο με εβαλε σε σκεψεις..

:w00t:

• The title was changed to Google Nexus S