Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Πως έχεις αυτή την γνώμη όταν δεν έχεις πιάσει ούτε καν την συσκευή στα χέρια σου ? Από τα βίντεο που βλέπουμε ? Από λόγια κι' εγώ μπορώ να σου πω ότι το galaxy gt που θα βγει το 2020 θα είναι το καλύτερο κινητό ever. Και θα φτιάχνει και εσπρέσο :lol: :lol: :lol: :lol: Το έχει... πίστεψέ με. Οι πρώτες συσκευές εξάλλου έχουν κυκλοφορήσει ευρέως στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ειλικρινά κάθε φορά που γράφω κάτι στο myphone μετά από λίγο το μετανιώνω. To έχει η φυλή μας φαίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Έχετε πλάκα ορισμένοι. Όχι φίλε μου δεν το έχω. Απ' την κοιλιά μου το έβγαλα.... @kalagas: δεν έχει το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που στο μεταξύ έχω χάσει... Σύντομα θα ανεβάσω και το review στο digitallife.gr :) Δες αν κλειδώνει γρήγορα το GPS, επίσης αν κολάει μετά τις κλήσεις... Ακόμα πολλοί λένε ότι το back κολλάει μετά από κάποια χρήση και δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει μετά από κάποιες ώρες χρήσης... Φαντόζομαι το πήρες από Αμερική για να το έχεις ήδη.... Τέλη Δεκέμβρη θα το έχω και γω.... 27 Δεκέμβρη γυρνάει ο φιλος μου από Αμέρικα, οπότε πρωτοχρονιά θα κάνω με το Νexus S πιστεύω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Έχετε πλάκα ορισμένοι. Όχι φίλε μου δεν το έχω. Απ' την κοιλιά μου το έβγαλα.... @kalagas: δεν έχει το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που στο μεταξύ έχω χάσει... Σύντομα θα ανεβάσω και το review στο digitallife.gr :) Δεν χρειαζεται να χαλιεσαι φιλε μου. ουτε να παιρνεις στραβα τα σχολια που γραφονται εδω. οποιος με γνωριζει τοσο καιρο εδω μεσα, ξερει οτι δεν εχω ειρωνευτει ποτε και κανεναν. πλακα εκανα με το προηγουμενο σχολιο γιατι πιστευα οτι δεν εχεις παρει την συσκευη ακομα στα χερια σου. Αν φανηκε καπως αρνητικο το σχολιο μου τοτε σου ζηταω δημοσια συγνωμη φιλε και πραγματικα δεν ειχα προθεση για κατι τετοιο. Θα χαρω πολυ να διαβασω το review σου γιατι ειναι μια συσκευη που ενδιαφερει και μενα αλλα και πολλους. περιμενουμε εδω το link για το review σου :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ειλικρινά κάθε φορά που γράφω κάτι στο myphone μετά από λίγο το μετανιώνω. To έχει η φυλή μας φαίνεται... Δεν χρειαζεται να χαλιεσαι φιλε μου. ουτε να παιρνεις στραβα τα σχολια που γραφονται εδω. οποιος με γνωριζει τοσο καιρο εδω μεσα, ξερει οτι δεν εχω ειρωνευτει ποτε και κανεναν. πλακα εκανα με το προηγουμενο σχολιο γιατι πιστευα οτι δεν εχεις παρει την συσκευη ακομα στα χερια σου. Αν φανηκε καπως αρνητικο το σχολιο μου τοτε σου ζηταω δημοσια συγνωμη φιλε και πραγματικα δεν ειχα προθεση για κατι τετοιο. Θα χαρω πολυ να διαβασω το review σου γιατι ειναι μια συσκευη που ενδιαφερει και μενα αλλα και πολλους. περιμενουμε εδω το link για το review σου :) Νομίζω ότι το θέμα αποκαταστάθηκε. :rolleyes: @bibon: Περιμένουμε το review! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 To κινητό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Και όσο χιλιοεπιπωμένο και αν ακούγεται, αυτό είναι το καλύτερο Android κινητό ever και σαν εμπειρία σαφώς ανώτερο απ' το iPhone. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά τα μέτρια πλαστικά η ποιότητα είναι ανώτερη του Galaxy S και κάτι μου λέει πως όσο καιρός και αν περάσει δεν πρόκειται τίποτε να "παίξει" ή να "τρίξει". Συγχαρητήρια στις Google και Samsung. καλοριζικο φιλε μου!!:w00t:αντε να δουμε και το review και καλως να ερθουν και στα υπολοιπα παιδια,εγω στις 18 ιανουαριου τελικα:cry::cry:και για να μην ξεχνιομαστε και με τα βασικα...καλες γιορτες σε ολους παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Το πηρα και γω σημερα απο κοντα δεν εχει καμια σχεση το κινητο πολυ καλη ποιοτητα καμια σχεση με πλαστικουρα και πηγαινει σφαιρα,για την οθονη δεν το συζηταμε απολαυση!το μονο θεμα ειναι με καποιες εφαρμογες που δεν δουλευουν ακομα με gingerbread και θα χρειαστει να κανουν καποιο update για να δουλεψουν Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ειλικρινά κάθε φορά που γράφω κάτι στο myphone μετά από λίγο το μετανιώνω. To έχει η φυλή μας φαίνεται... Αγγελε καλοριζικο και περιμενουμε συντομα το review σου. Νομιζα τελικα οτι θα το επαιρνε πρωτος ο Βαγγελης !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) @kalagas: δεν έχει το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που στο μεταξύ έχω χάσει... Σύντομα θα ανεβάσω και το review στο digitallife.gr :) Επειδη το κινητο ειναι σιγουρη αγορα και ολοι ξερουμε πανω κατω τα θετικα του,σε παω κατευθειαν σε οτι αρνητικο εχει ακουστει μεχρι στιγμης και αν δεν το συμπεριλαβεις στο review θα ηθελα ενα σχολιο για τα παρακατω.:) @Steve_athens εννοειται οτι μπορει να απαντησεις και εσυ :p.....απο ebay το εφερες? 1)Eντυπωσεις απο GPS και google maps 5? 2)Eχω διαβασει οτι η οθονη ειναι υπερβολικα φωτεινη. 3)Kαποιου ειδους προβλημα με την touchscreen? (στο engadget εγραψαν:"One other thing of note -- we noticed a few missed or latent presses on the touchscreen which occasionally led to stuttery behavior or an opened item that we didn't mean to tap. It's hard to say if this was a software or hardware issue (and we know that sometimes Android devices can be particularly finicky when syncing). It wasn't a deal-breaker by any means, but we saw the issue rear its head a handful of times, and felt it was worth mentioning.) 4)Aπ οτι λεγεται δεν εχει το gorilla glass του Galaxy S και σε μερικους δεν φωτιζονταν τα touch buttons. 5)Το νεο keyboard απ οτι εχω διαβασει αρεσει σε ολους και πλησιασε επιτελους αυτο του iphone που ειναι κορυφη. 6)Βρηκες ελληνικη γλωσσα στο menu και αν οχι δοκιμασες να κατεβασεις Morelocale2...? 7)Το οτι μενουν ευκολα οι δαχτυλιες ειναι κατι το ενοχλητικο? 8)Αν εχεις καποιο inside info για το ποτε θα κυκλοφορησει σε αλλες ευρωπαικες χωρες και αν θα ερθει ελλαδα. 9)Πως το βλεπεις σε θεμα ταχυτητας συγκρινομενο με Galaxy S αλλα οχι το out of the box αλλα αυτο με το JPU 2.2.1 update που σπερνει σε ταχυτητα... 10)Για τα ηχεια ξερουμε οτι ειναι πολυ δυνατα αλλα σε θεμα ποιοτητας ηχου...? 11)Εχει παρατηρηθει σε πολλους πιθανο hardware προβλημα με το back button οτι μετα απο αρκετη ωρα λειτουργιας χανει την ευαισθησια του. 12) θολες εικονες στα recieved mms και τιποτα τρελα screen rotation? Edited December 20, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 1)google maps παει σφαιρα σαν εφαρμογη θα δοκιμασω γενικα το gps αυριο γιατι σημερα δεν προλαβα να βγω. 2)φωτεινοτητα στην αυτοματη ρυθμιση φυσιολογικη προς ενα τικ σκοτεινη. 3)το touchscreen για μενα ειναι ισαξιο με του iphone 4 που ειχα πριν 4)Ειχε screen protector,gorilla glass αποτι διαβασα και γω δεν εχει αλλα εχει κατι παραπλησιο σε επιστρωση για να ριξουν το κοστος,κουμπια φωτιζονται μια χαρα. 5)απλα ειναι πολυ σπανιο να κανεις λαθος 6)δεν το κοιταξα καθολου γιατι συνηθως γραφω με greeklish 7)οχι πολυ αισθητο ειδικα μπροστα με το screen protector που ειχε δεν φαινονται σχεδον καθολου 8)Η την ανοιξη η καθολου γιατι στο κοινο που απευθυνεται θα το παρουν ερθει δεν ερθει στη χωρα τους 9)ειναι πολυ γρηγορο περασαν πολλα κινητα τελευταια απο το χερια μου,δεν παρατηρησα καποιο lag μετα απο ωρα χρησης. 10)ποιοτητα ηχου καλη χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο,αλλα στα ακουστικα ειναι εξαιρετικο και σε ενταση και σε ποιοτητα. 11)το πληκτρο back απο την αρχη του θελει λιγο παραπανω πατημα απο τα υπολοιπα κουμπια. 12)mms δεν εχω ιδεα!screen rotation νορμαλ δεν χανει ευκολα ελπιζω να βοηθησα!αυτα σαν πρωτη αποψη τωρα βλεπουμε και στη πορεια:p Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 ελπιζω να βοηθησα!αυτα σαν πρωτη αποψη τωρα βλεπουμε και στη πορεια:pEυχαριστω για την αμεση απαντηση....δεν μας ειπες απο που το εφερες και ποσο?:happy: 3)το touchscreen για μενα ειναι ισαξιο με του iphone 4 που ειχα πριν Τhats a big statement που λενε και στο χωριο μου...βασικα δεν εχω βρει ακομα κινητο που να ειναι εξισου smooth και τοσο καλο σε αποκριση ακομα και με το θεωρητικα παλιο 3gs....μονο ισως τα καινουρια windows mobile εχουν εξισου καλη αποκριση με τα android και πιο smooth ρολαρισμα εφαμιλλο των iphone. Πως σου φαινεται η μεταβαση σε Nexus S απο iphone 4 (samoled vs retina)?....σιγουρα χανεις σε ποιοτητα κατασκευης και looks....ριξε σχολιο για την σχεδιαση του Nexus σε σχεση με Galaxy και με τον καιρο εντυπωσεις απο την μπαταρια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το εφερε παιδι που ηταν αμερικη οχι μεσω ebay.Οντως τα windows phone 7 εχουν πολυ καλη αισθηση στην αφη τους γιατι ειχα και ενα trophy 7 για λιγες μερες μετα το iphone 4,αλλα και δω μιλαμε για πολυ καλη υλοποιηση στα ιδια επιπεδα.Η οθονη ειναι το καλυτερο απολα γιατι ειναι παρα πολυ ζωντανη και τα βιντεο ειναι πραγματικα απολαυση και λογω μεγεθους πιο ευχρηστο στο browsing.Απο σχεδιαση το αδικουν παρα πολυ οι φωτο αυτο λεω μονο απο κοντα ειναι πολυ πιο ποιοτικο και στυλατο Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αγγελε καλοριζικο και περιμενουμε συντομα το review σου. Νομιζα τελικα οτι θα το επαιρνε πρωτος ο Βαγγελης !!! Εκανε κινηση ματ και το πηρε ο Αγγελος (αλλωστε λογω επαγγελματικου ενδιαφεροντος ειχε ενα λογο παραπανω) :lol: Καλημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Άντε καιρός να φτιαχτούν και εδώ Theads με οδηγούς για rooting κλπ.... Καλορίζικο σε όλους τους νέεους κατόχους... Με ψιλοανησυχεί το θέμα με το back button που επιβαιβεώνει ο φίλος πιο πάνω... Όσοι το έχουν αυτό το έκαναν επιστροφή στο BestBuy και τους το άλλαξαν, που σημαίνει ότι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος (hardware isuue)... Eπίσης επειδή θα μου το φέρουν και μένα από Αμερική, μπορείς @Steve_athens σε παρακαλώ να πεις πως ακριβώς μπορεί να καταλάβει κάποιος αν το back button δεν λειτουργεί όπως πρέπει??? Δηλαδή πρέπει να το πατήσει κάποιος 2-3 φορές για να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να το πιέσει κάποιος πιο πολύ??? Ρωτάω γιατί θα βάλω το φίλο μου να το ανοίξει να το δουλέψει λίγο, ώστε αν παρατηρηθεί κάτι να το γυρίσει πίσω όσο είναι ακόμα εκεί.... Edited December 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Δεν ειναι σε βαθμο να χρειαζεσε να το πατησεις πολλες φορες απλως μου φαινεται σαν η επιφανεια ευαισθησιας του κουμπιου να ειναι μικροτερη δηλαδη αν το πατας ακριβως εκει που ειναι το εικονιδιο δεν θελει ουτε παραπανω πιεση και πιανει με τη μια ενω τα αλλα και να μην τα πατησεις ακριβως πιανουν Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αν είναι έτσι τότε δεν μου κάνει και για κάτι το σοβαρό... Το Gps σου κλειδώνει γρήγορα??? Εννοείτε με το data on για να έχεις και τη βοήθεια του Α-GPS... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Το δοκιμασα στο παραθυρο με data στο πρωτο ανοιγμα εκανε 1μιση λεπτο να πιασει μετα επιανε στα 5-8 δευτερολεπτα Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πολύ καλά... Μάλλον έχεις στα χέρια σου ένα πλήρως λειτουργικό Νexus S, χωρίς τα κατασκευστικά λάθη που περιγράφονται από πολλούς στο xda... Τέλος αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση, επειδή από την υπογραφή σου βλέπω ότι έχεις δουλέψει και το Desire HD και επειδή είμαι σε μεγάλο δίλλημα, αν μπορείς κάνε ένα thread "Nexus S vs Desire HD" στους διαξιφισμούς, να έχουμε μια ολοκρημένη σύγκριση των 2 πιο τελευταίων Αndroid Ηigh End κινητών.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Περασε απο test drive οταν το αγορασε το παιδι πριν γυρισει γιατι αντε να μην δουλευε κατι μετα τι θα γινοταν.Θα περασω και το sygic aura και το navigon να δω πως τα πανε και αυτα.Tα μονα αρνητικα που εχω βρει ως τωρα ειναι οτι δεν ειχε θηκη οπως το πρωτο νεξους και δευτερο οτι με gingerbread καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν.Νομιζω υπαρχει ηδη θεμα πιο παλιο με vs αναμεσα σε αυτα αν ειναι φτιαξε ενα μιας και εισαι ο αμμεσα ενδιαφερομενος:cool: Edited December 21, 2010 by Steve_athens Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τό εχει παρει κανεις απο το ebay και αν ναι απο που αν γινεται να μου δωσει το link Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τό εχει παρει κανεις απο το ebay και αν ναι απο που αν γινεται να μου δωσει το link Σε top seller σου βρισκω στα 577 ευρω τον παρακατω. http://cgi.ebay.com/NEW-SEAL-Samsung-Google-Nexus-S-Unlocked-Global-Shiping-/300506083781?pt=Cell_Phones&hash=item45f78ef1c5#ht_2069wt_1139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 να ρωτησω, ποσο χωρο εχει για εγκατασταση εφαρμογων ? εχει καποια rom γι'αυτο ? χρησιμοποιει καποιο κομματι απο τα 16gb της εσωτερικης μνημης ? και ποσο απο αυτο ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Παιδια αμα σταλει με usps περναει απο τελωνειο ? βασικα φοβαμαι λιγακι να το παραγγειλω γιατι δεν ξερω τι θα παιχθει με τα τελωνεια Edited December 21, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδια αμα σταλει με usps περναει απο τελωνειο ? βασικα φοβαμαι λιγακι να το παραγγειλω γιατι δεν ξερω τι θα παιχθει με τα τελωνειαΘα του ζητησεις να στο στειλει σαν gift για να γλυτωσεις τον φορο και να σου δωσει tracking number για να παρακολουθεις την πορεια του δεματος μεσω του site της USPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λογικα δεν θα εχεις προβλημα γιατι ειναι μικρη η συσκευασια του. Εδω αγοραζουμε παπουτσια απο αμερικη που ειναι ολοκληρες κουτες και δεν περνανε τελωνειο και θα περασει αυτο που ειναι ενα κουτακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts