evi32 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Ποια εκδοση του fring χρησιμοποιεις? Τελευταια? Ποιο λειτουργικο? Windows mobile? Ποιο κινητο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Ποια εκδοση του fring χρησιμοποιεις? Τελευταια? Ποιο λειτουργικο? Windows mobile? Ποιο κινητο? Fring,από ovi store το κατέβασα. με Symbian^1 3rd Edition το χρησιμοποιώ. Πολύ καλή εφαρμογή! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Δεν έχω κάνει ποτέ βιντεοκλήση και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.. Αν έχω την δυνατότητα να δω τον άλλο από κοντά γιατί να τον δω από την οθόνη..? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 αν δεν είσαι πονεμένη μάνα ή Καψούρης ή ναυτικός Δεν έχει νόημα η βιδεο κλήση :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Κάνω σπάνια βιντεοκλήσεις για το λόγο ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είμαι συνδρομητής έχει αφαιρέσει το 3G στην πόλη που μένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Εχει αφαιρεσει το 3G? Ειναι δυνατον? Ποια εταιρια σε ποια πολη? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosat_patra Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 ειμαι φανατικος των βιντεοκλησεων διοτι εχεις την δυνατοτητα να βλεπεις αγαπημενα προσωπα,ειναι μια πολυ καλη λειτουργια:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Εγω χρησιμοποιω το skype (iPhone) που η καινουργια εκδοση υποστηριζει φουλ βιντεοκληση με φιλους στο εξωτερικο.Ειναι πολυ καλο.Με 3G δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να δουλευει τοσο καλα οσο με wifi Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγω χρησιμοποιω το skype (iPhone) που η καινουργια εκδοση υποστηριζει φουλ βιντεοκληση με φιλους στο εξωτερικο.Ειναι πολυ καλο.Με 3G δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να δουλευει τοσο καλα οσο με wifi Όντως το skype με τη νέα αναβάθμιση έγινε πολύ πιο λειτουργικό.Παρόλαυτα προτιμώ το facetime επειδή έχει καλύτερη απόδοση εικόνας..Με 3g το skype που το δοκίμασα κάνει καλά τη δουλεία του.. Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μια χαρα δουλευει το skype με το 3G Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Όντως το skype με τη νέα αναβάθμιση έγινε πολύ πιο λειτουργικό.Παρόλαυτα προτιμώ το facetime επειδή έχει καλύτερη απόδοση εικόνας..Με 3g το skype που το δοκίμασα κάνει καλά τη δουλεία του.. Ναι δυστηχως το facetime δουλευει μονο με 4 .. ενω το skype με ολες τις αλλες... αλλα χρειαζεσαι καθρεφτακι για να κανεις σωστη βιντεοκληση 3gs 3G... να βλεπεις και να σε βλεπουν αφου εχει μονο μια καμερα πισω χαχαχαχα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Υπαρχει android κινητο με δυνατοτητα βιντεοκλησης αυτην την στιγμη ? Αν ναι ποιο ή ποια ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Δεν κάνει καμιά βιντεοκλήση μέχρι τώρα. Για εμένα τουλάχιστον, σαν δυνατότητα, μου είναι άχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Σημερα μιλησα με ενα ατομο που ηθελα να γνωρισω κ δεν γινοταν αλλιως. Ειναι πολυ χρησιμη καποιες φορες. Και με whatsup ειναι τσαμπα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forseti Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Χρησιμοποιώ το facetime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Τι ειναι το facetime? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Υπαρχει android κινητο με δυνατοτητα βιντεοκλησης αυτην την στιγμη ? Αν ναι ποιο ή ποια ? Note, S2, S, Nexus, RAZR, ATRIX, P990, P970.... και σίγουρα κι άλλα! Edit. Η απάντηση μου είναι σε ερώτημα πριν ενα χρόνο... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Και εγω ποτε ψηφισα...και οντως το πρωτο που μου περασε απο το μυαλο οταν ειχα σκεφτει το θεμα στιγμιαια ειναι οτι αν δημιουργησεις μια ιδιαιτεροτητα επικοινωνιας και θεωρηθει δεδομενο μπορει καποια στιγμη να βρεθεις σε δυσκολη θεση... Καλυτερα μακρια και αγαπημενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Συχνα επειδη καποτε το wifi δεν ποιανει καλα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Για εμενα προσωπικα το πιο αχρηστο χαρακτηριστικο σε μια συσκευη κινητου μιας και δεν την χρησιμοποιω σχεδον ποτε... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts