panosz75 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Είχε απλά το κενό σημείο που γράφεις ενώ τώρα έχει πάλι αυτό και από κάτω 2 επιλογές google και το περιεχόμενο μου Εμένα έτσι ήταν και πριν και τώρα, δε μπορώ να διακρίνω καμιά διαφορά. Δεν άλλαξε κάτι, απλά μου το έβγαλε από την οθόνη που το είχα και χρειάστηκε να το ξαναβάλω. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Eνταξει βρε παιδια,ενα minor update, μερους των εφαρμογων εγινε και οχι του λειτουργικου.Βελτιωποιηση της συμπεριφορας ηθελε να πετυχει η νοκια και οχι δραματικη αλλαγη της συσκευης.Υπομονη ως τον αλλο μηνα που, συμφωνα με τη νοκια, θα βγει η μεγαλη αναβαθμιση και τοτε θα δουμε τρανταχτες αλλαγες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εμένα έτσι ήταν και πριν και τώρα, δε μπορώ να διακρίνω καμιά διαφορά. Δεν άλλαξε κάτι, απλά μου το έβγαλε από την οθόνη που το είχα και χρειάστηκε να το ξαναβάλω. Ακριβώς αυτό έγινε και σε μένα! Καμιά διαφορά! Μόνο που μου το έβγαλε από την οθόνη και το ξαναέβαλα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εννοείται, δεν θα 'πρεπε ούτε να το ρωτάς. Αφού θα βάλεις τη νέα έκδοση, λογικό δεν είναι ότι θα χαθεί η παλιά; Και φυσικά μετά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περάσεις το ίδιο γιατί θα έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Θα περιμένεις να βγει mod και για το καινούριο. ευχαριστώ φίλε μου. κρίμα που δεν γίνεται το hacking όπως στο Ν95 8GB που δεν είχε πρόβλημα και το hacking έμενε και μετά τις αναβαθμίσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παίδες μετα απο αυτό το update σας αρέσει έτσι όπως αλλάζουν τα homescreens;Πριν μου άρεσε καλύτερα,τώρα μου φαίνεται μονοκόμματο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Βρήκα αυτό στο Nokia Support Discussion The update offers... -A new Search app. -Faster transitions between screens/apps. Flick through your home screens and you will notice this. The deliberate lag has gone and the screens move as fast as pressing the screen switch button. -Camera seems to open faster, Like most apps now do. -Faster locking/unlocking. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 εμένα μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού κενό χωρίς έκδοση και ενημέρωση εφαρμογών με ένα αρχείο 1086KB και έκανα update αυτό το αρχείο ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Με το ερχομενο update PR 1.1 φανταζομαι δεν θα πρεπει να ξαναπερασουμε ολες τις εφαρμογες απο την αρχη ε; Όχι, διατηρούνται όλα τα δεδομένα και οι εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους. Καλό είναι όμως μετά από κάποιο κύριο update, να κάνουμε και hard reset ώστε να έχουμε μια φρέσκια συσκευή. κι αν έχουμε το hacked λογισμικό; με Ο Τ Α χάνεται και πρέπει να το ξανά περάσουμε; ή χάνεται μόνο με update από υπολογιστή; Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό και σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα τι θα συμβεί στο Ν8. Τις περισσότερες φορές τα mods δεν δουλεύουν μετά από αναβάθμιση και καλό είναι να τα αφαιρούμε πριν κάνουμε το update. Χαίρετε παιδιά. Στο Νοκια Ν8 λειτουργούν όλες οι εφαρμογές που λειτουργούν και στο 5800; Είναι συμβατή η έκδοση Symbian^3 με την S60 5th edition στις εφαρμογές; Ακόμη και κάτι NDrive αγορασμένους χάρτες που έχω που είναι για την S60 5th edition θα λειτουργούν στο Ν8; Κατά 90% οι εφαρμογές των 5th edition δουλεύουν και στο Ν8. Ελάχιστες είναι αυτές που λειτουργούν με κάποια προβληματάκια και μηδαμινές αυτές που δεν τρέχουν καθόλου. Θα λειτουργούν κανονικότατα...αν βεβαια τους είχες αγοράσει για το 5800 να ξέρεις πως για το Ν8 θα σου ζητήσει να τους ξαναγοράσεις. Ετσι κι εγω με το Omnia HD, που έδιναν το Ndrive με την αγορά κι ενώ πήγα να τους βάλω και στο Ν8, μου ανέφερε πως εχει χρησιμοποιηθεί το προγραμμα για το κινητό με ιμει ταδε. Αν κανω κάπου λάθος...διορθώστε με. Αυτό είναι εξαίρεση καθώς η εφαρμογή αυτή ήταν μαζί με την συσκευή και δεν την αγόρασες μεταγενέστερα. Γενικά, όταν αγοράζεις μία εφαρμογή, σου δίνεται ο κωδικός και αν αλλάξεις συσκευή, ζητάς από την εταιρία αλλαγή ΙΜΕΙ και σου δίνουν νέο κωδικό. Δεν ξαναγοράζεις τις εφαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Τελικά όντως υπάρχει αναβάθμιση, δηλαδή η πολυαναμενόμενη PR 1.1; Σε εμάς που έχουμε ελληνικό product code ποτέ θα είναι διαθέσιμη; Μήπως μας έχουν ξεχάσει; :what: H εκδοση PR 1.1 την περιμενουμε απο μερα σε μερα!!!Λιγο υπομονη!!!;) Σπύρο, δεν πρέπει να ολοκληρώθηκε η ενημέρωση. Στο δικό μου ιστορικό αναφέρεται κανονικά: Επιτυχής ενημέρωση εφαρμογών. Και σε εμένα έκανε παρα πολλοί ώρα να βρει την ενημέρωση αλλά πολύ περισσότερη για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση σε σημείο που νόμιζα ότι κόλλησε. Τελικά ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Υπομονή ήθελε. :) Πήγαινε: Μενού>Εφαρμογές>Ενημ.λογ. και δες από εκεί. ;) εμένα μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού κενό χωρίς έκδοση και ενημέρωση εφαρμογών με ένα αρχείο 1086KB και έκανα update αυτό το αρχείο Και εμενα μου τη εβγαλε μονο με την Μενού>Εφαρμογές>Ενημ.λογ και οχι με το *#0000# μου ηταν και εμενα ενα μικρο αρχειο 1086ΚΒ εκανα το update και μου εκανε αρκετη ωρα μεχρι να μου το εγκαταστηση αλλα ολα οκ!!!;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Ρε παιδιά που βρίσκουμε widgets?Το βασικότερο βέβαια είναι αν υπάρχει εφαρμογή για facebook chat... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Άρα λογικά αυτή είναι η ¨μικρή¨αναβάθμιση και μέσα στον φεβρουάριο πρέπει να περιμένουμε την μεγάλη με τις 50 βελτιώσεις...Άντε να δούμε... Μάλλον στις επόμενες μέρες θα λάβουμε και άλλη αναβάθμιση που θα είναι τώρα λογισμικού και όχι εφαρμογών. Προς το παρόν, η έκδοση παραμένει η PR 1.0 (και όχι η PR 1.1 που περιμέναμε). Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτή είναι PR1.1, απλά την έδωσαν ως αναβάθμιση εφαρμογών. Τι άλλο θα μπορούσαμε δηλαδή να περιμένουμε από την PR1.1, αφού είναι γνωστό ότι δεν θα έχει νέα features (αυτό θα το κάνει η PR2.0), μόνο διορθώσεις. Ε αυτό κάνει και το χθεσινό update, τόσα πράγματα βελτιώνει (κυρίως από άποψη ταχύτητας). Βασικά από την PR 1.1 δεν περιμένω προσθήκες αλλά διόρθωση κάποιων μικρών bug όπως τα μηνύματα πλήρης μνήμης στο αναλυτικό μητρώο. Οπότε, μάλλον θα εμφανιστεί και η PR 1.1 από το *#0000#. Ίδωμεν. Και όπως αναφέρθηκε από μένα και αρκετούς ακόμα, το νέο update αργεί πολύ στην αναζήτηση και καθυστερεί υπερβολικά να ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του. Οπότε, θέλει πολύ υπομονή. Μην το πειράξετε μέχρι να ολοκληρωθεί γιατί δεν θα σας το ξαναβγάζει. Επίσης, μόλις ολοκληρωθεί, αν δεν το κάνει μόνο του, κάντε επανεκκίνηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εσείς που έχετε κάνει την ενημέρωση ελέγξτε κάτι λίγο.Πηγαίνετε στην Ενημέρωση λογισμικού και δείτε αν σας δείχνει στο ιστορικό ενημερώσεων την αναβάθμιση αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Εσείς που έχετε κάνει την ενημέρωση ελέγξτε κάτι λίγο.Πηγαίνετε στην Ενημέρωση λογισμικού και δείτε αν σας δείχνει στο ιστορικό ενημερώσεων την αναβάθμιση αυτή. Μολις πηγα και μου την εχει περασμενη-εγκατεστημενη κανονικα!!!Μαλιστα μαζι με αυτην στην ενημερωση συσκευης μου ειχε βγαλει και ενημερωση για ενα θεμα (midnight theme)αν το θυμαμαι σωστα και μια ακομη για κοινωνικα δικτυα αλλα αυτα τα 2 δεν τα εβαλα!!!Αλλα τι ακριβως κανει αυτη η νεα ενημερωση δεν εχω καταλαβει γιατι και που την εβαλα δεν εχω δει κατι...!!!Τι λετε???:) Edited January 13, 2011 by zerv_5800 Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Πήγαινε: Μενού>Εφαρμογές>Ενημ.λογ. και δες από εκεί. ;) No updates μου βγαζει!! ή "Refreshing failed. Try again later" Edited January 13, 2011 by SubeRip Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 H PR 1.1 έκανε την εμφάνιση της στο navifirm.Άρα είναι θέμα χρόνου... http://mynokiablog.com/2011/01/13/new-nokia-n8-pr1-1-firmware-v13-15-now-available-on-navifirm/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Με τα πολλα το κατεβασα και εγω... - Η καμερα ανοιγει πολυ πιο γρηγορα! Εχει πολλες αλλαγες μεσα στο interface (εικονιδια στην κουφη της οθονης, μπαρα ζουμ κτλ) - ελαφρα ποιο γρηγορο boot! Αντε να ερθει και η PR1.1!!! Edited January 13, 2011 by SubeRip Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Με τα πολλα το κατεβασα και εγω... - Η καμερα ανοιγει πολυ πιο γρηγορα! Εχει πολλες αλλαγες μεσα στο interface (εικονιδια στην κουφη της οθονης, μπαρα ζουμ κτλ) Εγώ όλα αυτά που λες τα είχα ήδη στην εφαρμογή της κάμερας. Ούτε εκεί βλέπω διαφορά. Μήπως τελικά το user interface διαφέρει σε ορισμένα firmwares? :what: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,θέλω να ανακεφαλαιώσουμε:Έχει ξεκινήσει να διατίθεται η νέα έκδοση λογισμικού του Ν8 και από το σύστημα αναβάθμσης over the air;Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα για την ώρα!Και κάτι ακόμα:Έχω product code Γερμανικό,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα σίγουρα αν περνώντας την αναβάθμιση μέσω wifi θα χαθεί ή όχι η ελληνική γλώσσα από το κινητό;Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 RM-596_013.015_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx RM-596_013.015_06.01_Scandinavia_79.92_prd.rofs2.fpsx RM-596_013.015_79.92_prd.core.fpsx RM596_0599000_013.015_005 RM596_0599000_013.015_005.vpl RM596_0599000_013.015_005_signature pr1.1 ηδη για τους σκανδιναους. περιμενουμε συντομα ελπιζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εγώ όλα αυτά που λες τα είχα ήδη στην εφαρμογή της κάμερας. Ούτε εκεί βλέπω διαφορά. Μήπως τελικά το user interface διαφέρει σε ορισμένα firmwares? :what: - Για να βγαλω την μπαρα με το ζουμ, επρεπε να πατησω πανω στην φωτογραφια. - Η εικονα της καμερας εβγαινε σε ολη την οθονη ενω τωρα η αριστερη ζουμ-μπαρα μενει εκτος... - Υπηρχε μια καθυστερηση στο ανοιγμα της φωτογραφικης γυρω στα 2 secs. Τωρα ειναι πολυ καλυτερα! - Στα contacts ειχε ενα θεμα με την μπαρα, αλλου το χερι αλλου πηγαινε.... Πλεον η μπαρα δουλευει οπως επρεπε! - Πλέον το sms "new message" ανοιγει στιγμιαια! Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ρε φιλαρακι αν γυρισεις την ημερομηνια του κινητου πισω λες να σου ξαναβγαλει την ενημερωση? το δοκιμασα. δεν... Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) παιδια εγω νομιζα οτι τo εβαλα το update αλλα τωρα απο το ιστορικο μου βγαζει αποτυχία οτι δεν εγινε εγκατάσταση δηλαδη.....:rolleyes::rolleyes: δεν μου το βγαζει ομως να το ξαναβαλω!!!!!οταν παταω για ενημερωση μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα νεοτερο.... τελικα τι γινεται με αυτο το update δεν μπορω να καταλαβω...αλλοι δεν το πηραν καθολου αλλοι το πηραν κανονικα...αλλοι το πηραν αλλα δεν "μπηκε" σωστα και αν δεν μπηκε δεν ξαναβγαινει στις ενημερωσεις...οτι να ναι.δηλαδη.....:rolleyes: παπαπα μας σκασανε......:mad: Edited January 13, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Στην 1 μέρα που έχω το κινητό να πω πως έχω ενθουσιαστεί απο την ταχύτητα του στις περισσότερες εφαρμογες και ότι έφαγα κόλλημα με το angry birds :geek: Απο opda μου δώσανε cert+key σε 2 ώρες μέσα. Πέρασα τα μαλλιοκέφαλα μου απο HD games / apps. 'Αψογα όλα. Η οθόνη κανένα πρόβλημα περι κοκκινίλας. Η μπαταρία που μόλις έσβησε άντεξε 7μιση ώρες αλλα με τρελό λιώσιμο :kill: Αναβάθμιση δεν βρίσκει το κινητό. Το μόνο κόλλημα που έφαγα είναι του wifi το οποίο ο μανάβης το έλυσε. Γενικά πολύ καλή συσκεύη για την τιμή της :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 καλησπέρα πέρασε και σε έμενα και ήταν επιτυχής στο περιβάλλον της κάμερας άλλα και στης ρύθμισης δεν άλλαξε κάτι έγινε λίγο ποιο γρήγορη όταν ανοίγω την εφαρμογή και μπήκαν κάποια θέματα καμιά άλλη αλλαγή δεν βρήκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 καλησπέρα πέρασε και σε έμενα και ήταν επιτυχής στο περιβάλλον της κάμερας άλλα και στης ρύθμισης δεν άλλαξε κάτι έγινε λίγο ποιο γρήγορη όταν ανοίγω την εφαρμογή και μπήκαν κάποια θέματα καμιά άλλη αλλαγή δεν βρήκα Παιδια σε οσους περασε στο ιστορικο ενημερωσων σε ολους γραφει επιτυχία....?? σε μενα γραφει αποτυχια και δεν μπορω να καταλαβω γιατι...:confused: υπαρχει καποιος ξεκαθαρος τροπος για να δω να μπηκε και ειναι λαθος το μυν που μου βγαινει....? θα μου στριψει η βιδα μιλαμε τωρα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts