kostas023 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Σπύρο, δεν πρέπει να ολοκληρώθηκε η ενημέρωση. Στο δικό μου ιστορικό αναφέρεται κανονικά: Επιτυχής ενημέρωση εφαρμογών. Έκανα και μια επανεκκίνηση μετά από ώρα αλλά δεν βλέπω καμιά απολύτως διάφορα. Δε νομίζω να είναι αυτή η μικρή αναβάθμιση που περιμένουμε. Έχει παρατηρήσει κάποιος που την πέρασε κάποια διάφορα; Και σε εμένα έκανε παρα πολλοί ώρα να βρει την ενημέρωση αλλά πολύ περισσότερη για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση σε σημείο που νόμιζα ότι κόλλησε. Τελικά ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Υπομονή ήθελε. :) Διάβασα σε κάποιο ξένο φόρουμ ότι αυτή η αναβάθμιση προσθέτει κάτι animated δεν κατάλαβα τι και μπορείς να τραβήξεις φωτό γρηγορότερα.Δεν ξέρω αν ισχύει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Σπύρο, δεν πρέπει να ολοκληρώθηκε η ενημέρωση. Στο δικό μου ιστορικό αναφέρεται κανονικά: Επιτυχής ενημέρωση εφαρμογών. Έκανα και μια επανεκκίνηση μετά από ώρα αλλά δεν βλέπω καμιά απολύτως διάφορα. Δε νομίζω να είναι αυτή η μικρή αναβάθμιση που περιμένουμε. Έχει παρατηρήσει κάποιος που την πέρασε κάποια διάφορα; Και σε εμένα έκανε παρα πολλοί ώρα να βρει την ενημέρωση αλλά πολύ περισσότερη για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση σε σημείο που νόμιζα ότι κόλλησε. Τελικά ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Υπομονή ήθελε. :) και τώρα;:blink: Τελευταίες ενημερώσεις που γράφει είναι τα midnight themes και η προηγούμενη ενημέρωση εφαρμογών... Άλλαξα ημερομηνία για να ψάξει για ενημερώσεις και μου λεει οτι όλα είναι ενημερωμένα... Άντε να βγεί το firmware να κάνω κάνα refurbish πάλι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 και τώρα;:blink: Τελευταίες ενημερώσεις που γράφει είναι τα midnight themes και η προηγούμενη ενημέρωση εφαρμογών... Άλλαξα ημερομηνία για να ψάξει για ενημερώσεις και μου λεει οτι όλα είναι ενημερωμένα... Άντε να βγεί το firmware να κάνω κάνα refurbish πάλι... refurbish?Τι είναι τούτο πάλι? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κωστα τελικα δε σου ξαναβρηκε την ενημερωση ε? εγω προσπαθω αλλα ματαια. επισης κατι που εχω προσεξει ειναι οτι οποτε θελει συνδεεται η εημερωση λογισμικου στο internet. τις περισσοτερες φορες απλα πατας ευρεση ενημερωσεων και μετα απο λιγο λεει δε βρεθηκαν ενημερωσεις χωρις να εχει συνδεθει πουθενα. Το εχω να συνδεεται με το ασυρματο μου οπως εκανε οταν ειχε βρει την ενημερωση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κωστα τελικα δε σου ξαναβρηκε την ενημερωση ε? εγω προσπαθω αλλα ματαια. επισης κατι που εχω προσεξει ειναι οτι οποτε θελει συνδεεται η εημερωση λογισμικου στο internet. τις περισσοτερες φορες απλα πατας ευρεση ενημερωσεων και μετα απο λιγο λεει δε βρεθηκαν ενημερωσεις χωρις να εχει συνδεθει πουθενα. Το εχω να συνδεεται με το ασυρματο μου οπως εκανε οταν ειχε βρει την ενημερωση Πρέπει να περάσουν 24εις ώρες για να συνδεθεί, άλλαξε την ημερομηνία ;) refurbish?Τι είναι τούτο πάλι? :P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3399238#post3399238 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Κωστα τελικα δε σου ξαναβρηκε την ενημερωση ε? εγω προσπαθω αλλα ματαια. επισης κατι που εχω προσεξει ειναι οτι οποτε θελει συνδεεται η εημερωση λογισμικου στο internet. τις περισσοτερες φορες απλα πατας ευρεση ενημερωσεων και μετα απο λιγο λεει δε βρεθηκαν ενημερωσεις χωρις να εχει συνδεθει πουθενα. Το εχω να συνδεεται με το ασυρματο μου οπως εκανε οταν ειχε βρει την ενημερωση Ακριβώς το ίδιο παθαίνω κι εγώ.Πατάω να κάνει αναζήτηση αλλά δεν ψάχνει κάπου όπως την πρώτη φορά και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου λέει ότι δεν βρήκε ενημερώσεις.Το σύνδεσα με το Nokia Software Updater 3 στο PC και δεν μου έβγαλε ούτε για firmware φυσικά αλλά ούτε και για εφαρμογές κάτι.Το μόνο που είχε ως επιλογή να κάνω είναι να ξαναπεράσω το firmware που υπάρχει ήδη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Πρέπει να περάσουν 24εις ώρες για να συνδεθεί, άλλαξε την ημερομηνία ;) το εκανα και συνδεθηκε. παλι δε τη βρηκε. δε μπορω να καταλαβω Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Με το ερχομενο update PR 1.1 φανταζομαι δεν θα πρεπει να ξαναπερασουμε ολες τις εφαρμογες απο την αρχη ε?! :):blink::blink::blink::blink: Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Με το ερχομενο update PR 1.1 φανταζομαι δεν θα πρεπει να ξαναπερασουμε ολες τις εφαρμογες απο την αρχη ε?! :):blink::blink::blink::blink: Δεν ξανά περνάς τίποτα μετά απο αναβάθμιση. Όλα μένουν ως έχουν. Sent from my iPhone using Tapatalk iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Καλησπερα βρε παιδια.μηπως καποιος απο εσας ξερει στα σιγουρα, ποτε θα εχει η νοκια care καινουργια παρτιδα;διοτι εμενα μου ειπαν απο εκει που το πηρα οτι το περιμενουν,αλλα δεν ξερουν την ημερομηνια!εχω κανει χρηση DOA και εχω σαλταρει!! Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δεν ξανά περνάς τίποτα μετά απο αναβάθμιση. Όλα μένουν ως έχουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Eλπίζω να διορθωθεί η κατάσταση στην πλατφόρμα S^3 γιατί στην S60v5 είχαμε πολλές φορές διάφορα "κουλά" μετα απο αναβάθμιση που σε ανάγκαζαν να κάνεις hard reset. Τουλάχιστον έχω βρεί ένα τρόπο για τα save games, συνδέεις το τηλέφωνο σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης, πηγαίνεις στο φακελο private, αντιγράφεις κάποιους φακέλους στον υπολογιτή και μετά την απενεγκατάσταση τους βάζεις πίσω. 2002FEA0 (Galaxy on Fire) 20030E51 (Angry Birds) 20030E52 (Angry Birds Seasons) 20030E78 (Hero of Sparta) 20036B78 (Spiderman) κ.ο.κ. Τα νούμερα γιατι ποιός είναι κάθε φάκελος μπορούμε να τα δούμε απο Best Taskman-->View-->Installed apps-->App info (χωρίς το 0x) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Παιδια, πολυ καλα τα βιντεο, αλλα ο ογκος που πιανουν ειναι τραγικος!! 550MB για 6'20'' βιντεοσκοπησης;;; Μιλαμε για HD παντα, οκ, μεγαλη αναλυση...αλλα τοσο πολυ;;; Μαλλον το mp4 ειναι απαιτητικο αρχειο. Αναλογη και η ποιοτητα βεβαια, αλλα ισως αν ειχαμε avi (οπως στο Viewty) να ηταν καλυτερα τα πραγματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Δεν ξανά περνάς τίποτα μετά απο αναβάθμιση. Όλα μένουν ως έχουν. Sent from my iPhone using Tapatalk κι αν έχουμε το hacked λογισμικό; με Ο Τ Α χάνεται και πρέπει να το ξανά περάσουμε; ή χάνεται μόνο με update από υπολογιστή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Χαίρετε παιδιά. Στο Νοκια Ν8 λειτουργούν όλες οι εφαρμογές που λειτουργούν και στο 5800; Είναι συμβατή η έκδοση Symbian^3 με την S60 5th edition στις εφαρμογές; Ακόμη και κάτι NDrive αγορασμένους χάρτες που έχω που είναι για την S60 5th edition θα λειτουργούν στο Ν8; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Χαίρετε παιδιά. Στο Νοκια Ν8 λειτουργούν όλες οι εφαρμογές που λειτουργούν και στο 5800; Είναι συμβατή η έκδοση Symbian^3 με την S60 5th edition στις εφαρμογές; Ακόμη και κάτι NDrive αγορασμένους χάρτες που έχω που είναι για την S60 5th edition θα λειτουργούν στο Ν8; Λογικά πρέπει να λειτουργούν κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Ακόμη και κάτι NDrive αγορασμένους χάρτες που έχω που είναι για την S60 5th edition θα λειτουργούν στο Ν8; To NDrive δεν έχει ήχο στο Ν8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Λογικά πρέπει να λειτουργούν κανονικά. Θα λειτουργούν κανονικότατα...αν βεβαια τους είχες αγοράσει για το 5800 να ξέρεις πως για το Ν8 θα σου ζητήσει να τους ξαναγοράσεις... Ετσι κι εγω με το Omnia HD, που έδιναν το Ndrive με την αγορά κι ενώ πήγα να τους βάλω και στο Ν8, μου ανέφερε πως εχει χρησιμοποιηθεί το προγραμμα για το κινητό με ιμει ταδε.... Αν κανω κάπου λάθος...διορθώστε με... Δεν το'ψαξα και πολύ γιατι το ovi maps, πόσο μάλλον η καινούργια έκδοση να ξέρεις οτι τα σπάει και είναι πλήρως ενημερωμένη και εννοείται πιο αξιόπιστη και έγκυρη κατ'εμε τουλάχιστον για το κινητάκι μας...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 σε καποιον που εβαλε την ενημερωση μπορει να δει αν του αποθηκευσε καποιο sis αρχειο καπου να το ανεβασει και για τους υπολοιπους? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) - faster boot for camera and photo capturing - smoother flow homscreens -Smoother flow homscreens - smoother transition with theme effects on Smoother transition with theme-effects on - accelerometer responds much quicker from landscape to portrait and vice versa -Accelerometer responds much quicker from landscape to portrait and vice versa - improved keyboard as in more responsive -Responsive improved keyboard as in more - Ovi Store seems to load faster Ovi-Store seems to load faster - photos load faster -Photos load faster - contacts list scrolling is improved -Contacts list scrolling is improved - boot time has improved as well Boot time has improved as well - Ovi Maps is even smoother and the pinch to zoom has been improved Ovi-Maps is even smoother and the pinch to zoom has been improved Αυτα λενε οτι κανει το χτεσινο update. Εγω δεν τα βλεπω. Μηπως εσεις? Κανεις δεν ξερει τιποτα για το pr1.1 Edited January 13, 2011 by kaivlorapanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) - faster boot for camera and photo capturing - smoother flow homscreens -Smoother flow homscreens - smoother transition with theme effects on Smoother transition with theme-effects on - accelerometer responds much quicker from landscape to portrait and vice versa -Accelerometer responds much quicker from landscape to portrait and vice versa - improved keyboard as in more responsive -Responsive improved keyboard as in more - Ovi Store seems to load faster Ovi-Store seems to load faster - photos load faster -Photos load faster - contacts list scrolling is improved -Contacts list scrolling is improved - boot time has improved as well Boot time has improved as well - Ovi Maps is even smoother and the pinch to zoom has been improved Ovi-Maps is even smoother and the pinch to zoom has been improved Αυτα λενε οτι κανει το χτεσινο update. Εγω δεν τα βλεπω. Μηπως εσεις? Κανεις δεν ξερει τιποτα για το pr1.1 όντος κάποια από τα παραπάνω τα έχω εντοπίσει πριν δω το changelog. Το update επιβάλλεται, Εγώ είδα τουλάχιστον αύξηση της ταχύτητας σε αισθητό επίπεδο στο schrolling, flow homescreens, pinch to zoom. Άντε να δούμε πότε θα διορθωθεί το θέμα με το wifi !!!!! Edited January 13, 2011 by frastgr frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Βελτιώθηκε καθόλου η ταχύτητα στην αλλαγή portait-landscape??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Βελτιώθηκε καθόλου η ταχύτητα στην αλλαγή portait-landscape??? και σε αυτό. Ξέχασα να το αναφέρω!!! frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Τελικά όντως υπάρχει αναβάθμιση, δηλαδή η πολυαναμενόμενη PR 1.1; Σε εμάς που έχουμε ελληνικό product code ποτέ θα είναι διαθέσιμη; Μήπως μας έχουν ξεχάσει; :what: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Άρα λογικά αυτή είναι η ¨μικρή¨αναβάθμιση και μέσα στον φεβρουάριο πρέπει να περιμένουμε την μεγάλη με τις 50 βελτιώσεις...Άντε να δούμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Άρα λογικά αυτή είναι η ¨μικρή¨αναβάθμιση και μέσα στον φεβρουάριο πρέπει να περιμένουμε την μεγάλη με τις 50 βελτιώσεις...Άντε να δούμε... αν μας τα εχουν πει σωστα αυτη δεν ειναι η pr1.1 αυτη ειναι αναβαθμιση εφαρμογων κι οχι λογισμικου οπως ειχαν πει. περιμενουμε επισης καποιοι σε διαφορα φορουμς γραφουν οτι απενεργοποιειται ο fm transmitter. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. απλα να ξερετε οτι αργει να την κατεβασει και να την εγκαταστησει σε σημειο που νομιζεις οτι κολλησε. το ανεφερε ο mirroofsorrow και το επιβεβαιωνω Edited January 13, 2011 by kaivlorapanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts