Teo010 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Το πηρα και γω σημερα το Ν8 απο vodafone με product code 059F047 αρα ελληνικο και χωρις μενου της vodafone. Ακομα δεν το εχω λιωσει το κινητο γιατι προσπαθω να μαθω την οθονη!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Σήμερα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για πρώτη φορά από κοντά ένα Ν8. Δεν ασχολήθηκα λόγο χρόνου με όλο το S^3 απλά μόνο με τα βασικά που είναι και τα πιο σημαντικά για εμένα. Καταρχήν η μονάδα ήταν ταλαιπωρημένη καθώς έτρεχε αρκετές εφαρμογές παρόλα αυτά δεν παραπονέθηκε αλλά για σιγουριά τις έκλεισα μέσο του νέου task-manager δίχως πολλά - πολλά (εκτός από μια που επέμενε και χρειάσθηκε να ζητήσω τον τερματισμό της 2 φορές). Η κεντρική οθόνη ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάθε εντολή μου είτε επρόκειτο για προσθήκη widgets είτε μετακίνηση τους είτε μετάβαση σε κάποιο άλλο screen με πολύ ομαλό animation ακόμα και όταν το ζόρισα με συνεχόμενα swipes δεξιά και αριστερά. Εσωτερικά το μενού ήταν "κλασσικό" SYMBIAN δεν με ξένισε καθόλου. Επίσης και εκεί η ανταπόκριση ήταν άμεση. Το ίδιο και όσον αφορά το φωτογραφικό άλμπουμ. Η έκθεση μουσικής έκανε το περίφημο scan δίχως παρατράγουδα (οκ θα μπορούσε να μην το κάνει πάντως). Το interface της κάμερας επίσης αποκρίθηκε δίχως προβλήματα. Το numpad για την σύνταξη μηνυμάτων (με το οποίο ασχολήθηκα πολύ) με δυσκόλεψε αρκετά (πράγμα που δεν συμβαίνει με το numpad του 5th Ed.) ενώ ορισμένες φορές (2) στην κεντρική οθόνη το λειτουργικό σύστημα δεχόταν το κλικ αλλά δεν άνοιγε τον ανάλογο φάκελο (απλά το καταθέτω ως παρατήρηση). Η τελική εντύπωση.. περίμενα να δω ένα πολύ κακό κινητό με άθλιο UI αλλά τελικά είδα ένα ένα ok τηλέφωνο με ένα UI παλιομοδίτικο (τα transition effects του όμως ήταν ανοιχτά και πηγαίνανε μια χαρά - ίσως θα ήθελα κάτι όταν αλλάζει το orientation αλλά no prob.) μεν αλλά όχι τραγικό. Γενικά, το μόνο που με προβλημάτισε είναι το ελληνικό numpad keyboard διότι το δάκτυλο αντί του 8 πήγαινε στο 0 εκεί είναι που μου "την έσπαγε" (θέλει συνήθεια - εκεί κάπως μπερδευόμουν). Σε landscape mode το numpad ως QWERTY με δυσκόλεψε περισσότερο (αλλά εγώ γράφω χρόνια με T9 οπότε δεν αλλάζω). Στις διαστάσεις του μου φάνηκε ok στο χέρι, ενώ το εξόγκωμα της κάμερας δεν είναι καν θέμα (όπως λένε μερικοί). Θεωρώ ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπή συσκευή που θέλει να ωριμάσει στο firmware και hardware της (για τα τεχνικά που διαβάζω εδώ και αλλού) κατά τα άλλα Ok! Αν δεν ήταν ο φόβος για τον ξαφνικό θάνατο θα ρίσκαρα την αγορά της αλλά σίγουρα με γνώμονα πάντα τα μελλοντικά updates της. Αυτά - έτσι για την ιστορία - το UI το έχουν κράξει περισσότερο από όσο του αξίζει - εγώ τουλάχιστον για λίγο που το δοκίμασα το δούλεψα άνετα με εξαίρεση το numpad (υπόψιν έχω δοκιμάσει και Android και iPhone το καθένα με την φιλοσοφία του, εμένα η φιλοσοφία του S^3 δεν με τρομάζει πάντως). Γενικά δεν ξεγράφω το N8/S^3 δεν το αγοράζω άμεσα, όμως οπωσδήποτε του δίνω χρόνο μερικούς μήνες να βελτιωθεί και να δω που πάει το πράμα μαζί του (οπότε με έπεισε να το δώσω μια ευκαιρία και να το περιμένω), ως πρώτη εντύπωση .. "Θετική" :) Υ.Γ. 1. Όσον αφορά την κοκκινίλα της AMOLED - δεν θα ρίσκαρα αλλαγή μέσο DOA (είμαι αυστηρός αλλά όχι τόσο :D), στην μονάδα που δοκίμασα πάντως δεν είδα κάποιο πρόβλημα στο χρώμα το μαύρο ήταν μαύρο (αλλά δεν το έψαξα πάρα πολύ ομολογώ - δεν παρατήρησα κάπου το μαύρο ως μπορντό). 2. Αυτές είναι οι σκέψεις μου ύστερα από την πρώτη επαφή μου με την μονάδα - αυτή είναι η γνώμη μου, μην πάει το θέμα σε VS κλπ. Edited January 7, 2011 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μόλις σήμερα τελικά έκανα και γω χρήση της επιδότησης απο Voda σε κατάστημα Πλαίσιο και περιμένω για διαθεσιμότητα του N8 σε silver white. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να πάρω ελληνικό προϊόν και απροβλημάτιστο. Το Πλαίσιο προσφέρει DOA? Γνωρίζει κάποιος? Κάτι τελευταίο. Πως μπορείς να διαπιστώσεις οτι υπάρχει πρόβλημα με την απεικόνιση χρωμάτων όπως περιγράφεται παραπάνω?? Τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να δω αν έχω πρόβλημα με τα χρώματα? Ευχαριστώ πολύ! Edited January 7, 2011 by sokis8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Θα περασεις αυτη τη φωτογραφια στο κινητο σου http://www.lagom.nl/lcd-test/gradient.php και αν εκει που ειναι το σκουρο γκρι πριν το μαυρο φαινεται κοκκινο σημαινει οτι εχεις προβλημα:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδια να κανω μια ερωτηση και οποιος εχει την καλοσυνη απανταει! Το περιβοητο mod του hyperx για τις φωτος και το βιντεο το εχετε εγκατατησει πολoι απο εδω? Εγω το ειχα εγκατεστημενο μεχρι χτες. Το απεγκατεστησα για για καποιο λογο τελος παντων και τωρα δε μπορω να το ξαναεγκαταστησω γιατι μου βγαζει'αδυναμια εγκαταστασης ενωματομενο μερος'. Να σας πω την αληθεια η διαφορα στις φωτος ειναι πολυ λιγο αισθητη, ειναι ομως κατανοητη σε συγκεκρμενες συνθηκες, αλλα η διαφορα μεγεθους των αποσυμπιεσμενων φωτογραφιων σε σχεση με τις συμπιεσμενες ειναι πολυ μεγαλη (το ιδιο και στα βιντεος). Αρχικα μου την βαρεσε να κανω φορματ αλλα μετα αποφασισα πως δεν αξιζει τον κοπο. Απλα μαζευω γνωμες για το εν λογω patch!:confused: A και παρεπιπτωντος εχει κανεις ιδεα τι συμαινει αυτο το σφαλμα στην εγκατασταση που μου εβγαλε; Τοσα χρονια ασχολουμαι με τα symbian και αυτο πρωτη φορα το συναντω..:blink: Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Θα περασεις αυτη τη φωτογραφια στο κινητο σου http://www.lagom.nl/lcd-test/gradient.php και αν εκει που ειναι το σκουρο γκρι πριν το μαυρο φαινεται κοκκινο σημαινει οτι εχεις προβλημα:( Ok. Θα το τεστάρω όταν το πάρω στα χέρια μου. Για Doa απο Πλαίσιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Παιδια να κανω μια ερωτηση και οποιος εχει την καλοσυνη απανταει! Το περιβοητο mod του hyperx για τις φωτος και το βιντεο το εχετε εγκατατησει πολoι απο εδω?Να σας πω την αληθεια η διαφορα στις φωτος ειναι πολυ λιγο αισθητη, ειναι ομως κατανοητη σε συγκεκρμενες συνθηκες, αλλα η διαφορα μεγεθους των αποσυμπιεσμενων φωτογραφιων σε σχεση με τις συμπιεσμενες ειναι πολυ μεγαλη (το ιδιο και στα βιντεος)..:blink: Αν και ειναι γουστα αυτα εγω και πιστευω αρκετοι ακομη δεν το εχουν βαλει!!!Νομιζω οτι η ειδη υπαρχον ρυθμισεις της καμερας και φωτο ειναι πολυ καλες!! Το πηρα και γω σημερα το Ν8 απο vodafone με product code 059F047 αρα ελληνικο και χωρις μενου της vodafone. Ακομα δεν το εχω λιωσει το κινητο γιατι προσπαθω να μαθω την οθονη!:p Καλοριζικο το νεο σου κινητο!!!Ειναι φανταστικο θα δεις μολις το μαθεις θα σου αρεσει πολυ!!!;);) Για DOA συσκευων οπου το εχω διαβασει αν δεν κανω λαθος ειναι 7 ημερες!!! Edited January 7, 2011 by zerv_5800 Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ok. Θα το τεστάρω όταν το πάρω στα χέρια μου. Για Doa απο Πλαίσιο? Δν γνωριζω αλλα θα ηθελα να μας απαντησει καποιος σε αυτην την ερωτηση γτ και εγω ή απο Γερμανό η από το Πλαίσιο θα το παρω(οταν βγει η επιδοτηση γτ μου φαινεται μας δουλευει η cosmote:mad:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ok. Θα το τεστάρω όταν το πάρω στα χέρια μου. Για Doa απο Πλαίσιο? η διαδικασια doa ισχυει για ολους και ειναι τουλαχιστον 7 μερες( και λεω τουλαχιστον γιατι εχω δει απο παιδια εδω μεσα οτι τους εδωσε το μαγαζι 14 μερες) και δεν μπορουν να σου αρνηθουν αντικατασταση σε αυτο το διαστημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να είναι greek product code (γιατί αν δεν είναι θα ξενερώσω με Πλαίσιο, αν και επιμένουν εκεί οτι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας) και να μην χρειαστεί χρήση DOA. Για να δουμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Αν δεν ήταν ο φόβος για τον ξαφνικό θάνατο θα ρίσκαρα την αγορά της αλλά σίγουρα με γνώμονα πάντα τα μελλοντικά updates της.[/i] Αν αυτός είναι ο λόγος που δε το αγοράζεις, πήγαινε τώρα και πάρτο! monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 η διαδικασια doa ισχυει για ολους και ειναι τουλαχιστον 7 μερες( και λεω τουλαχιστον γιατι εχω δει απο παιδια εδω μεσα οτι τους εδωσε το μαγαζι 14 μερες) και δεν μπορουν να σου αρνηθουν αντικατασταση σε αυτο το διαστημα το DOA ισχύει για 7 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ημέρες χωρίς περιορισμό στο χρόνο ομιλίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3423426#post3423426 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας...(τα xenon:p) Λοιπον, αποψε εχουμε γιορτη σε ενα μπαρακι και θα δω τις επιδοσεις του κινητου μας σε σκοτεινο περιβαλλον! Επειδη λογω φορτου εργασιας δεν εχω προλαβει να κανω τις απαραιτητες δοκιμες και θελω να βγαλω καλες φωτο(ως επι το πλειστον προσωπα)εχετε να προτεινετε καποιες manual ρυθμισεις για καλυτερα αποτελεσματα; Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα στους εορταζοντες! Α, και καλα να περασετε οσοι βγειτε αποψε...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας...(τα xenon:p) Λοιπον, αποψε εχουμε γιορτη σε ενα μπαρακι και θα δω τις επιδοσεις του κινητου μας σε σκοτεινο περιβαλλον! Επειδη λογω φορτου εργασιας δεν εχω προλαβει να κανω τις απαραιτητες δοκιμες και θελω να βγαλω καλες φωτο(ως επι το πλειστον προσωπα)εχετε να προτεινετε καποιες manual ρυθμισεις για καλυτερα αποτελεσματα; Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα στους εορταζοντες! Α, και καλα να περασετε οσοι βγειτε αποψε...:D Το πολύ να χρησιμοποιήσεις το "όχι κόκκινα μάτια" στις ρυθμίσεις του xenon. Αν δεν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος θα είσαι ικανοποιημένος με την ...."στάνταρ" φωτογραφία του.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 [...] Το numpad για την σύνταξη μηνυμάτων (με το οποίο ασχολήθηκα πολύ) με δυσκόλεψε αρκετά (πράγμα που δεν συμβαίνει με το numpad του 5th Ed.) ενώ ορισμένες φορές (2) στην κεντρική οθόνη το λειτουργικό σύστημα δεχόταν το κλικ αλλά δεν άνοιγε τον ανάλογο φάκελο (απλά το καταθέτω ως παρατήρηση). [...] Γενικά, το μόνο που με προβλημάτισε είναι το ελληνικό numpad keyboard διότι το δάκτυλο αντί του 8 πήγαινε στο 0 εκεί είναι που μου "την έσπαγε" (θέλει συνήθεια - εκεί κάπως μπερδευόμουν). Σε landscape mode το numpad ως QWERTY με δυσκόλεψε περισσότερο (αλλά εγώ γράφω χρόνια με T9 οπότε δεν αλλάζω). Στις διαστάσεις του μου φάνηκε ok στο χέρι, ενώ το εξόγκωμα της κάμερας δεν είναι καν θέμα (όπως λένε μερικοί). [...] Γενικά δεν ξεγράφω το N8/S^3 δεν το αγοράζω άμεσα, όμως οπωσδήποτε του δίνω χρόνο μερικούς μήνες να βελτιωθεί και να δω που πάει το πράμα μαζί του (οπότε με έπεισε να το δώσω μια ευκαιρία και να το περιμένω), ως πρώτη εντύπωση .. "Θετική" :) To αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο σε δυσκόλεψε γιατί έχει αλλάξει η διάταξη των ειδικών πλήκτρων τα οποία από επάνω ήρθαν στο κάτω μέρος της οθόνης (κακώς κατά την άποψή μου). Αν κάτσεις λίγα λεπτά και ασχοληθείς μαζί του δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το Τ9 είναι μακράν ο καλύτερος και ταχύτερος τρόπος σύνταξης κειμένου αν και παίρνει αρκετή βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας του. Συμφωνώ απολύτως για την αρνητική κριτική που έχει λάβει το interface το οποίο είναι λειτουργικότατο, με πάμπολλες δυνατότητες παραμετροποίησης και το μόνο που του λείπει είναι τα εντυπωσιακά γραφικά που έχουν οι ανταγωνιστές (θα τα λάβει με την έλευση του PR 3.0). Το Ν8 γενικά είναι μια ολοκληρωμένη, λειτουργικότατη και χωρίς σημαντικά προβλήματα συσκευή. Πολλά μικροπροβλήματα αναμένεται να λυθούν μέσα στον μήνα ενώ πλήθος νέων λειτουργιών και βελτιώσεων θα υπάρξουν μέσα στο 2011 με πλήθος αναβαθμίσεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Το πολύ να χρησιμοποιήσεις το "όχι κόκκινα μάτια" στις ρυθμίσεις του xenon. Αν δεν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος θα είσαι ικανοποιημένος με την ...."στάνταρ" φωτογραφία του.. Δηλαδη να κρατησω τις αυτοματες και να βαλω μονο τα κοκκινα ματια στο φλας; Αυτο σκεφτηκα και εγω, απλα ειπα μηπως εχει δοκιμασει κανεις κατι καλυτερο! Σαφως και δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος, αλλιως θα κυκλοφορουσα παντου με μια ψηφιακη στην τσεπη!;) Να΄σαι καλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Δηλαδη να κρατησω τις αυτοματες και να βαλω μονο τα κοκκινα ματια στο φλας; Αυτο σκεφτηκα και εγω, απλα ειπα μηπως εχει δοκιμασει κανεις κατι καλυτερο! Σαφως και δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος, αλλιως θα κυκλοφορουσα παντου με μια ψηφιακη στην τσεπη!;) Να΄σαι καλα... Ναι! Βγάλε πρώτα χωρίς αυτή τη ρύθμιση, αλλά αν δεις να σου τα βγάζει κόκκινα ενοχλητικά πολύ (xenon), τότε μόνο επέλεξέ το. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Λοιπόν, σήμερα πήγα στο Nokia Care από όπου το πήρα, το συγκρίναμε με το N8 του παιδιού που το έχει και είχε διαφορά (αυτός δεν είχε την κοκκινίλα), οπότε το έδωσα για αντικατάσταση (ήμουν στην 7η εργάσιμη μέρα). Μου το πήρε χωρίς πολλά πολλά, και από βδομάδα περιμένω να πάρω το καινούριο (του είχαν τελειώσει, περιμένει νέες παραλαβές Τρίτη με Τετάρτη). Στην αρχή προθυμοποιήθηκε να μου αλλάξει την οθόνη επιτόπου, όμως του θύμισα τη DOA και ότι ήμουν στην 7η μέρα, οπότε το πήρε για αντικατάσταση. Γενικά, ο τύπος φαίνεται πολύ εντάξει, είναι ίσως το μοναδικό Nokia Care με τόσο καλή εξυπηρέτηση. Αυτός είναι και ο λόγος που το πήρα απ' αυτόν, ενώ μένω στην άλλη μεριά της πόλης (είχα πάει αρχικά για να δω τα πρώτα δείγματα που ήρθαν σε συγκεκριμένα Nokia Care, και μου έκανε από τότε πολύ καλή εντύπωση). Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά νομίζω ότι του αξίζει, και θα βοηθήσει επίσης πολλούς φίλους που ταλαιπωρούνται με κακή εξυπηρέτηση (έχω ταλαιπωρηθεί κι εγώ στο παρελθόν, επί Alpha Copy). Εξάλλου, η καλή εξυπηρέτηση πρέπει να επιβραβεύεται και η κακή να στιγματίζεται. Πρόκειται λοιπόν για το Nokia Care στον Εύοσμο. Όσοι έχετε πρόβλημα με τις οθόνες σας μπορείτε να πάτε εκεί για επιτόπου αλλαγή (αν και δεν νομίζω να σας το αρνηθούν και σε άλλα Nokia Care, προφανώς η οθόνη αλλάζει χωρίς να χρειαστεί να φύγει το κινητό στο εξωτερικό). Να δούμε πώς θα την παλέψω 5 μέρες με το N97 τώρα που έμαθα με το N8. Ακουμπάω την οθόνη και δεν κάνει τίποτα, μετά θυμάμαι ότι πρέπει να την πατήσω με δύναμη. :lol: Σήμερα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για πρώτη φορά από κοντά ένα Ν8. Δεν ασχολήθηκα λόγο χρόνου με όλο το S^3 απλά μόνο με τα βασικά που είναι και τα πιο σημαντικά για εμένα. Καταρχήν η μονάδα ήταν ταλαιπωρημένη καθώς έτρεχε αρκετές εφαρμογές παρόλα αυτά δεν παραπονέθηκε αλλά για σιγουριά τις έκλεισα μέσο του νέου task-manager δίχως πολλά - πολλά (εκτός από μια που επέμενε και χρειάσθηκε να ζητήσω τον τερματισμό της 2 φορές). Η κεντρική οθόνη ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάθε εντολή μου είτε επρόκειτο για προσθήκη widgets είτε μετακίνηση τους είτε μετάβαση σε κάποιο άλλο screen με πολύ ομαλό animation ακόμα και όταν το ζόρισα με συνεχόμενα swipes δεξιά και αριστερά. Εσωτερικά το μενού ήταν "κλασσικό" SYMBIAN δεν με ξένισε καθόλου. Επίσης και εκεί η ανταπόκριση ήταν άμεση. Το ίδιο και όσον αφορά το φωτογραφικό άλμπουμ. Η έκθεση μουσικής έκανε το περίφημο scan δίχως παρατράγουδα (οκ θα μπορούσε να μην το κάνει πάντως). Το interface της κάμερας επίσης αποκρίθηκε δίχως προβλήματα. Το numpad για την σύνταξη μηνυμάτων (με το οποίο ασχολήθηκα πολύ) με δυσκόλεψε αρκετά (πράγμα που δεν συμβαίνει με το numpad του 5th Ed.) ενώ ορισμένες φορές (2) στην κεντρική οθόνη το λειτουργικό σύστημα δεχόταν το κλικ αλλά δεν άνοιγε τον ανάλογο φάκελο (απλά το καταθέτω ως παρατήρηση). Η τελική εντύπωση.. περίμενα να δω ένα πολύ κακό κινητό με άθλιο UI αλλά τελικά είδα ένα ένα ok τηλέφωνο με ένα UI παλιομοδίτικο (τα transition effects του όμως ήταν ανοιχτά και πηγαίνανε μια χαρά - ίσως θα ήθελα κάτι όταν αλλάζει το orientation αλλά no prob.) μεν αλλά όχι τραγικό. Γενικά, το μόνο που με προβλημάτισε είναι το ελληνικό numpad keyboard διότι το δάκτυλο αντί του 8 πήγαινε στο 0 εκεί είναι που μου "την έσπαγε" (θέλει συνήθεια - εκεί κάπως μπερδευόμουν). Σε landscape mode το numpad ως QWERTY με δυσκόλεψε περισσότερο (αλλά εγώ γράφω χρόνια με T9 οπότε δεν αλλάζω). Στις διαστάσεις του μου φάνηκε ok στο χέρι, ενώ το εξόγκωμα της κάμερας δεν είναι καν θέμα (όπως λένε μερικοί). Θεωρώ ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπή συσκευή που θέλει να ωριμάσει στο firmware και hardware της (για τα τεχνικά που διαβάζω εδώ και αλλού) κατά τα άλλα Ok! Αν δεν ήταν ο φόβος για τον ξαφνικό θάνατο θα ρίσκαρα την αγορά της αλλά σίγουρα με γνώμονα πάντα τα μελλοντικά updates της. Αυτά - έτσι για την ιστορία - το UI το έχουν κράξει περισσότερο από όσο του αξίζει - εγώ τουλάχιστον για λίγο που το δοκίμασα το δούλεψα άνετα με εξαίρεση το numpad (υπόψιν έχω δοκιμάσει και Android και iPhone το καθένα με την φιλοσοφία του, εμένα η φιλοσοφία του S^3 δεν με τρομάζει πάντως). Γενικά δεν ξεγράφω το N8/S^3 δεν το αγοράζω άμεσα, όμως οπωσδήποτε του δίνω χρόνο μερικούς μήνες να βελτιωθεί και να δω που πάει το πράμα μαζί του (οπότε με έπεισε να το δώσω μια ευκαιρία και να το περιμένω), ως πρώτη εντύπωση .. "Θετική" :) Υ.Γ. 1. Όσον αφορά την κοκκινίλα της AMOLED - δεν θα ρίσκαρα αλλαγή μέσο DOA (είμαι αυστηρός αλλά όχι τόσο :D), στην μονάδα που δοκίμασα πάντως δεν είδα κάποιο πρόβλημα στο χρώμα το μαύρο ήταν μαύρο (αλλά δεν το έψαξα πάρα πολύ ομολογώ - δεν παρατήρησα κάπου το μαύρο ως μπορντό). 2. Αυτές είναι οι σκέψεις μου ύστερα από την πρώτη επαφή μου με την μονάδα - αυτή είναι η γνώμη μου, μην πάει το θέμα σε VS κλπ. Χαίρομαι που η εντύπωση σου ήταν θετική και συνειδητοποίησες και μόνος σου πόση λάσπη έχει δεχθεί το συγκεκριμένο κινητό (βλέπεις τώρα πόσο απατεώνας είναι ο φίλος μας ο Ρώσος; ). Άλλοι προκατειλημμένοι, άλλοι τρομοκρατημένοι, πολλοί προσπαθούν να το μειώσουν με ψέματα, αλλά αρκεί μια επαφή μαζί του για να διαλυθούν. ;) Το κινητό πραγματικά τα σπάει... Παιδες, θα ηθελα τα φωτα σας...(τα xenon:p) Λοιπον, αποψε εχουμε γιορτη σε ενα μπαρακι και θα δω τις επιδοσεις του κινητου μας σε σκοτεινο περιβαλλον! Επειδη λογω φορτου εργασιας δεν εχω προλαβει να κανω τις απαραιτητες δοκιμες και θελω να βγαλω καλες φωτο(ως επι το πλειστον προσωπα)εχετε να προτεινετε καποιες manual ρυθμισεις για καλυτερα αποτελεσματα; Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα στους εορταζοντες! Α, και καλα να περασετε οσοι βγειτε αποψε...:D Πολλές χρήσιμες συμβουλές για φωτογράφιση στο N8 camera school. Edited January 7, 2011 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Θετικο το post του terrestial και σιγουρα θα πρεπει να χαροποιει οσους εχουν το προβλημα, με την προϋποθεση βεβαια η καινουργια συσκευη που θα παρουν να ειναι "καθαρη", η να σας αλλαξουν την οθονη με μια απροβληματιστη! Σπευσατε λοιπον...;) Ευχαριστω φιλε μου για το "σχολειο"! Εφυγα για μια γρηγορη "εκπαιδευση"...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 δηλαδη σε οσους περασανε οι 7 μερες λογικα η εγγύηση καλυπτει την αλλαγη οθονης ετσι.δεν ειναι...?(μιλαω παντα για αυτους που εχουν προβλημα...)... χμμμμ για να κανω και αλλα τεστ με την οθονη......:lol: terrestial περιμενουμε να μας πεις τι εγινε με μεγαλη περιέργεια.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Όσοι έχετε πρόβλημα με τις οθόνες σας μπορείτε να πάτε εκεί για επιτόπου αλλαγή (αν και δεν νομίζω να σας το αρνηθούν και σε άλλα Nokia Care, προφανώς η οθόνη αλλάζει χωρίς να χρειαστεί να φύγει το κινητό στο εξωτερικό). Μια και έχετε καλές σχέσεις αν θέλεις ρώτα τον με την προϋπόθεση ότι του έχει τύχει αλλαγή σε κάποιον άλλο, αν συγκεκριμένου κωδικού display το παρουσιάζει αυτό και αν αυτά που βάζει τώρα διαφέρουν σε κάτι από τα "προβληματικά" (κωδικός ή revision). Επίσης τους έχουν δώσει τίποτα οδηγίες από Νοκια για περιπτώσεις θανάτου, αυξημένης κατανάλωσης ή για τα displays; Βέβαια και να τους έχουν δώσει το ξέρω ότι ίσως είναι δύσκολα "ανακοινώσιμες" για να μην τους ζαλίζει ο κάθε "πικραμένος", αλλά εγώ από περιέργεια θα ρωτήσω μήπως και μάθουμε κάτι :) Πάντως μπράβο στο παλικάρι για την άμεση ανταπόκριση που είχε στο πρόβλημά σου. Μακάρι να υπήρχε παντού τέτοια εξυπηρέτηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Μια και έχετε καλές σχέσεις αν θέλεις ρώτα τον με την προϋπόθεση ότι του έχει τύχει αλλαγή σε κάποιον άλλο, αν συγκεκριμένου κωδικού display το παρουσιάζει αυτό και αν αυτά που βάζει τώρα διαφέρουν σε κάτι από τα "προβληματικά" (κωδικός ή revision). Επίσης τους έχουν δώσει τίποτα οδηγίες από Νοκια για περιπτώσεις θανάτου, αυξημένης κατανάλωσης ή για τα displays; Βέβαια και να τους έχουν δώσει το ξέρω ότι ίσως είναι δύσκολα "ανακοινώσιμες" για να μην τους ζαλίζει ο κάθε "πικραμένος", αλλά εγώ από περιέργεια θα ρωτήσω μήπως και μάθουμε κάτι :) Πάντως μπράβο στο παλικάρι για την άμεση ανταπόκριση που είχε στο πρόβλημά σου. Μακάρι να υπήρχε παντού τέτοια εξυπηρέτηση. Θα ρωτήσω, αν και δεν νομίζω να ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες. Και να ξέρει, όπως λες δύσκολο να μου πει. Τώρα για το τι θα μου κάτσει με τη νέα συσκευή, ok, μπορεί να κάτσει και το ίδιο. Θα πω τότε ότι είναι της μοίρας μου και θα συμβιβαστώ με τα κόκκινα μαύρα. Το σίγουρο είναι πως η συσκευή θα είναι τελευταίας παραγωγής, αφού είναι νέα παραλαβή. Αν η Nokia συνεχίζει να βάζει αυτές τις οθόνες, τι να κάνουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 το DOA ισχύει για 7 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ημέρες χωρίς περιορισμό στο χρόνο ομιλίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3423426#post3423426 Φιλοι μου και εγω εχω κανει χρηση του DOA,και περιμενω το καινουργιο απο την ερχομενη εβδομαδα.Μου ειπαν οτι προχθες παραλαβανε καινουργια παρτιδα απο nokia care. Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Φιλοι μου και εγω εχω κανει χρηση του DOA,και περιμενω το καινουργιο απο την ερχομενη εβδομαδα.Μου ειπαν οτι προχθες παραλαβανε καινουργια παρτιδα απο nokia care. Ξεπούλησε λέμε. Διαλιέχτεεεεεε. Ο δικός μου θα φέρει αύριο ένα πράσινο. Με ρώτησε αν το θέλω. :lol: Αν και γενικά το μαύρο δεν το πολυσυμπαθώ, η αλήθεια είναι ότι στο N8 ταιριάζει πάρα πολύ (μετά το πορτοκαλί βέβαια, που δεν το βλέπω να περνά απ' τα μέρη μας). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Αν θελετε αλλο χρωμα, μπορειτε να του βαλετε μια θηκουλα σιλικονης που το προστατευει και απο τις κακοτοπιες... (οχι οτι εχει αναγκη, αλλα λεμε τωρα...:p) Εμενα μου ηρθε σημερα μια μπλε που παρηγγειλα και μου αρεσει πολυ, αλλα τωρα ειδα αυτη και γουσταρα ακομα περισσοτερο...http://cgi.ebay.co.uk/RED-SOFT-SILICONE-CASE-COVER-SKIN-NOKIA-N8-/160461642886 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts