Teo010 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ρε παιδια τα βιντεο tron εμφανιζουν μαυριλες ή σκιες ας το πουμε σε μερικες στιγμες το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Ειναι ενα "προβλημα" της amoled Όταν μεγενθύνεις τις φωτογραφίες, δεν αυξάνει και την ανάλυση, με αποτέλεσμα να πιξελιάζει. :( ) Περιμενε 2-3 δευτερολεπτα και μετα καθαριζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) να ρωτησω και εγω κάτι σχετικό; αγόρασα το Quickoffice και τώρα εχω την Version 6.2.675 Nokia_S605.0 Έκανα την αναβάθμιση στην 1.1. Γιατί δεν βλέπω την νέα version του Quickoffice; και κατι ακόμη ενώ στην αρχή ήταν στα Ελληνικά τώρα είναι μόνο στα αγγλικά. Ευχαριστώ Edited February 11, 2011 by klitos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 γνωρίζετε τίποτα για τον συγχρονισμό των sms από το ovi συγχρονίζει του κινητού με τον υπολογιστή , ενώ δεν κάνει το αντίθετο από τον υπολογιστή στο κινητό , φωτογραφίες , επαφές τις συγχρονίζει κανονικά μόνο στα μηνύματα δεν το κάνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ειναι ενα "προβλημα" της amoled Περιμενε 2-3 δευτερολεπτα και μετα καθαριζει. Α ενταξει,λεω και γω καινουργια συσκευη και εχει προβλημα!:wacko: Και κατι ακομα εμεις που εχουμε ελληνικη branded (cosmote) συσκευη αναβαθμιση μπορουμε να κανουμε και μεσω ota και απο ovi suite? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ψάξε στη διαχείριση εφαρμογών και διέγραψε το Quick Office. Αυτή είναι η "ραγισμένη" έκδοση. Μόλις τη διαγράψεις, θα φανεί η δωρεάν πλήρης έκδοση που πήραμε με την PR1.1. Θα το καταλάβεις όταν δεις την αρχική οθόνη της εφαρμογής, κάνει ένα ωραίο animation όταν ανοίγει, σαν kinetic scrolling. ;) σωστος ο πανος μολις το εκανα και εχω τη νεα δωρεαν εκδοση μιας που ειχα κι εγω μια ραγισμενη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 προς panosz75 να ρωτησω και εγω κάτι σχετικό; αγόρασα το Quickoffice και τώρα εχω την Version 6.2.675 Nokia_S605.0 Έκανα την αναβάθμιση στην 1.1. Γιατί δεν βλέπω την νέα version του Quickoffice; και κατι ακόμη ενώ στην αρχή ήταν στα Ελληνικά τώρα είναι μόνο στα αγγλικά. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 προς panosz75 να ρωτησω και εγω κάτι σχετικό; αγόρασα το Quickoffice και τώρα εχω την Version 6.2.675 Nokia_S605.0 Έκανα την αναβάθμιση στην 1.1. Γιατί δεν βλέπω την νέα version του Quickoffice; και κατι ακόμη ενώ στην αρχή ήταν στα Ελληνικά τώρα είναι μόνο στα αγγλικά. Ευχαριστώ ρε φιλαρακι εχεις ρωτησει 3 φορες το ιδιο πραγμα. σου κραταει την αγορασμενη και εχει απο πισω την νεα. απεγκατεστησε την αγορασμενη και θα δεις τη νεα εκδοση που κανει μια τσαχπινια οταν ξεκιναει. θα την καταλαβεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 προς panosz75 να ρωτησω και εγω κάτι σχετικό; αγόρασα το Quickoffice και τώρα εχω την Version 6.2.675 Nokia_S605.0 Έκανα την αναβάθμιση στην 1.1. Γιατί δεν βλέπω την νέα version του Quickoffice; και κατι ακόμη ενώ στην αρχή ήταν στα Ελληνικά τώρα είναι μόνο στα αγγλικά. Ευχαριστώ Πρέπει να απεγκαταστήσεις την έκδοση που έχεις αγοράσει. Τότε μόνο θα εμφανιστεί η καινούργια έκδοση που προσθέτει η PR1.1. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Η εμπειρία μου από την εγκατάσταση της 1.1 (-) - όλα τα tags και τα albums που είχα φτιάξει στις photos χάθηκαν (όχι οι photos) - τα widgets RSS, μουσική, νέα συμβάντα, battery widget, email δεν άνοιγαν με την επιλογή και χρειάστηκε να τα σβήσω από τις οθόνες και να τα ξαναπροσθέσω. - χάθηκαν οι φωτό από κάποια albums τραγουδιών - μερικές φορές πρέπει να επιλέγω 2 φορές μια συντόμευση για να ανοίξει το αντίστοιχο πρόγραμμα - υποψιάζομαι χειρότερη οικονομία στην μπαταρία (+) - πρόβλημα με wlan δεν είχα πριν και συνεχίζουν όλα μια χαρά - πρόβλημα με το ράδιο δεν είχα και συνεχίζω να μην έχω - smoother scrolling αυτά προς το παρον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Ναι αλλα δεν μπορω να βαλω στο url τις διευθυνσεις που βαζω π.χ. στο media player του υπολογιστη μου, αλλα και στην αναζητηση που κανω π.χ. βρiσκω για τον Σπορ Fm μονο αυτον της κυπρου 'η τον real fm για θεσσαλονικη. Π.χ. ψαξε για τον Σεντρα fm, για τον Sfera κτλ δεν εχει τιποτα. Νομιζω οτι ειναι καθαρα για ιντερνετικους σταθμους. Ασχετο αλλα το δωρεαν quickoffice λετε να ειναι μεσα στην συμφωνια για τα windows mobile 7?:p Θα σου πω τι κάνω εγώ και έχω βολευτεί! Όποιο σταθμό θέλω ν' ακούω, μπαίνω κατ'αρχιν στο side του, στο pc, επιλέγω να τ'ακούσω μέσω winamp, κάνοντας κλικ λοιπόν στο winamp, μου κατεβάζει ένα αρχειάκι listen.pls πάνω στο οποίο αν κάνεις κλικ, σου ανοίγει το pc και ακούς το σταθμό μέσω winamp πάντα! Αυτό το αρχειάκι, μπορείς να το στείλεις απ' το pc (με Bluetooth η usb) στο κινητό! Θα το λάβει ως σημείωση! Όταν θα πας λοιπόν στις σημειώσεις σου, άνοιξε το, Θα βρεις μέσα τη διεύθυνση του σταθμού και εφόσον έχεις εγκατεστημένο το Nokia internet radio, θα στο ανοίξει κατευθείαν μ' αυτό και Θα παίξει! Το κάνεις και μια αποθήκευση στους αγαπημένους σταθμούς και τέλος! Δε χρειάζεται να ξανακάνεις όλη τη διαδικασία για το συγκεκριμένο σταθμό! Ελπίζω να έγινα κατανοητός, εγώ αυτό κάνω εδώ και χρόνια . . . Edited February 11, 2011 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weahh Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 γνωρίζει κάποιος φίλος τι πρέπει να κάνω για να βλέπω τα κομμάτια που έχω αποθηκευμένα στη μνήμη από την επιλογη "Μουσική"? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Η εμπειρία μου από την εγκατάσταση της 1.1 (-) - όλα τα tags και τα albums που είχα φτιάξει στις photos χάθηκαν (όχι οι photos) - τα widgets RSS, μουσική, νέα συμβάντα, battery widget, email δεν άνοιγαν με την επιλογή και χρειάστηκε να τα σβήσω από τις οθόνες και να τα ξαναπροσθέσω. - χάθηκαν οι φωτό από κάποια albums τραγουδιών - μερικές φορές πρέπει να επιλέγω 2 φορές μια συντόμευση για να ανοίξει το αντίστοιχο πρόγραμμα - υποψιάζομαι χειρότερη οικονομία στην μπαταρία (+) - πρόβλημα με wlan δεν είχα πριν και συνεχίζουν όλα μια χαρά - πρόβλημα με το ράδιο δεν είχα και συνεχίζω να μην έχω - smoother scrolling αυτά προς το παρον κανενα απο τα (-) δεν μου εχει τυχει. εχει αρκετα (+) και εχουν αναφερθεί αλλα ο καθενας αξιολογει οπως νομιζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weahh Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ευχαριστω για την αμεση απάντηση τα καταφερα τωρα εχω την ελληνικη εκδοση ...η οποία είναι εμφανώς καλύτερη από την προηγούμενη.Επιτέλους να κάνουμε λίγο scroll πάνω στο φύλλο εργασίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Για το ελληνικό ασημί (059F053) ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση μέσω Ovi? Έχουμε κανένα νέο? Μέσω ΟΤΑ έχει έρθει αλλά κάποιος φίλος είπε οτι είναι καλύτερα να την κάνω μέσω Ovi. Τι διαφορά υπάρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Για το ελληνικό ασημί (059F053) ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση μέσω Ovi? Έχουμε κανένα νέο? Μέσω ΟΤΑ έχει έρθει αλλά κάποιος φίλος είπε οτι είναι καλύτερα να την κάνω μέσω Ovi. Τι διαφορά υπάρχει? Καμία απολύτως διαφορά δεν υπάρχει.Μέσω υπολογιστή δίνεται όλο το πακέτο για αυτό και είναι μεγάλο το μέγεθος ενώ OTA δίνονται μόνο οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καμία απολύτως διαφορά δεν υπάρχει.Μέσω υπολογιστή δίνεται όλο το πακέτο για αυτό και είναι μεγάλο το μέγεθος ενώ OTA δίνονται μόνο οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση. Τι σημαίνει όλο το πακέτο? Άρα να την κάνω μέσω ΟΤΑ και όταν προκύψει απο OVI την ξανακάνω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 σε εμενα δεν σβηστηκε τιποτα τι να πω:wacko: δεν νομιζω οτι θα φησουν ετσι ενα κινητο που εχει πουλησει κατι εκατομυρια. μη βιαζομαστε να τους βγαλουμε απατεωνες. σε 5 μηνες εχουν δωσει ηδη αρκετες αναβαθμισεις. και στην τελικη σε οποιον δεν αρεσει δεν το αγοραζει και οποιος το εχει το πουλαει. Μικρο το κακο με τα αλμπουμς τα τακτοποιησα απλα ηταν μια δυσαρετη εκπληξη. :blink:Το εψαξα επειδη το ανεφερε ενας φιλος πιο πανω. Δεν τους ειπα εγω προσωπικα απατεωνες αλλωστε το κινητο μ αρεσει παρα πολυ. Με εναν καλυτερο Browser και κατι ψιλοπροσθηκες ακομα θα ειναι απλα τελειο οποτε και καμια αναβαθμιση (που λεει ο λογος) να μην παρει μετα δε θα με πειραζει! Και οπως ειπες ειναι 5 μηνων κινητο και ειδη εχει παρει αναβαθμισεις. Αυτο που με ανισηχει ομως ειναι ο πολυ μικρος ρυθμος δημιουργιας νεων εφαρμογων και κυριως παιχνιδιων, αν και το χω ξαναπει οτι δε μου λειπει κατι συγκεκριμενο σε εφαρμογη απο το n8. Οσον αφορα τα παιχνιδια ομως παρατηρω οτι η Gameloft πχ εχει κυκλοφορισει ενα τσουβαλι τιτλους για iOS και android ενω to symbian^3 εχει μεινει στασιμο εδω και καμποσο καιρο. Και αυτοι ακριβως οι ρυθμοι αναπτυξης ειναι ενα ενδεικτικο στοιχειο για το πως βλεπουνε οι developers την πλατφορμα. Φυσικα νωρις ειναι ακομα μακαρι να ανατραπουν τα τωρινα δεδομενα. Για να μη παρεξηγηθω θεωρω το κινητο πολυ καλο και πραγματικα το ευχαριστιεμαι. Με τετοιες πωλησεις που εχει πιασει θα ειναι χαζη η νοκια να μη το υποστηριξει. Εγω μαλιστα οπως το βλεπω τωρα εχω βρει μια συσκευη που μετα απο χρονια σκεφομαι να την κρατησω παραπανω απο τον κλασικο 1 χρονο που κρατησα τις αλλες (μικροτετρου βεληνεκους βεβαια). Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Για τα σημερινα δεδομενα το n8 ειναι το καλυτερο κινητο!!!Η τεχνολογια ομως παει μπροστα δεν με πειραζει η συνεργασια της νοκια αν και το w7 ειναι χαλια για μενα καλυτερα να πηγαινε σε android τουλαχιστον να μην αφηση εντελως που δεν νομιζω το symbian που ειναι το λειτουργικο που την εχει-ειχε κανει κορυφη!!!Για μενα το symbian^3 και ταυτοχτονα το n8 ειναι το ποιο καλο πακετο!!! ;) Edited February 11, 2011 by zerv_5800 Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 αν έχω τραβήξει ένα video από το κινητό και δεν θέλω να φαίνεται πως μπορώ να το κάνω κρυφό?υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 αν έχω τραβήξει ένα video από το κινητό και δεν θέλω να φαίνεται πως μπορώ να το κάνω κρυφό?υπάρχει αυτή η δυνατότητα? υπαρχυον κατι προγραμματακια που κανουν καποια πραγματα κρυφα. hideme καπως ετσι νομιζω λεγετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Θα σου πω τι κάνω εγώ και έχω βολευτεί! Όποιο σταθμό θέλω ν' ακούω, μπαίνω κατ'αρχιν στο side του, στο pc, επιλέγω να τ'ακούσω μέσω winamp, κάνοντας κλικ λοιπόν στο winamp, μου κατεβάζει ένα αρχειάκι listen.pls πάνω στο οποίο αν κάνεις κλικ, σου ανοίγει το pc και ακούς το σταθμό μέσω winamp πάντα! Αυτό το αρχειάκι, μπορείς να το στείλεις απ' το pc (με Bluetooth η usb) στο κινητό! Θα το λάβει ως σημείωση! Όταν θα πας λοιπόν στις σημειώσεις σου, άνοιξε το, Θα βρεις μέσα τη διεύθυνση του σταθμού και εφόσον έχεις εγκατεστημένο το Nokia internet radio, θα στο ανοίξει κατευθείαν μ' αυτό και Θα παίξει! Το κάνεις και μια αποθήκευση στους αγαπημένους σταθμούς και τέλος! Δε χρειάζεται να ξανακάνεις όλη τη διαδικασία για το συγκεκριμένο σταθμό! Ελπίζω να έγινα κατανοητός, εγώ αυτό κάνω εδώ και χρόνια . . . Eτσι ειναι, ευχαριστω δεν το ηξερα!;) Μια ερωτηση, μερικες φορες ενω επιλεγω το winamp μερικες φορες δεν μου βγαζει το αρχειο listen.pls, Μπορω μετα μεσω winamp να το κανω εξαγωγη? Edited February 11, 2011 by Teo010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 αν έχω τραβήξει ένα video από το κινητό και δεν θέλω να φαίνεται πως μπορώ να το κάνω κρυφό?υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Άνοιξε έναν file manager όπως ο X-plore και ρύθμισε το αρχείο να είναι «κρυφό» και «συστήματος». Από εκεί και πέρα δε θα φαίνεται ούτε στις Φωτογραφίες ούτε σε καμία εφαρμογή του συστήματος. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) μην προσπαθουμε να χρυσωσουμε το χαπι μεταξυ μας. Τετοιες κινησεις και ανακοινωσεις εχουν ξεκαθαρο μηνυμα και σιγουρα δεν ειναι πως ολα καλα και δεν τρεχει τπτ στραβο με το symbian^3. Σαφως και δεν θα βγουν να το πουν ευθεως και δημοσια αλλα δεδομενο ειναι πως αν ηταν να παρουμε 100% αναβαθμισεις και υποστηριξη για το ν8, τωρα αυτο το ποσοστο θα πεσει , θα ναι 95%, θα ναι 50% , κανεις δεν ξερει, μονο ο χρονος θα μας το δειξει, 100% παντως ΔΕΝ θα ειναι. Απλα αυτο , σαφως και δεν θα στο πει (σε ενα αγοραστικο κοινο 5.000.000+ ) κανεις ευθεως. Edited February 11, 2011 by mirrorofsorrow Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Να πω την αλήθεια, πρό PR1.1 δεν έιχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέρα του wifi. Τώρα με την PR1.1 μου κάνει κάτι ψιλοκουλά, αλλά ελπίζω να στρώσει. Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 μην προσπαθουμε να χρυσωσουμε το χαπι μεταξυ μας. Τετοιες κινησεις και ανακοινωσεις εχουν ξεκαθαρο μηνυμα και σιγουρα δεν ειναι πως ολα καλα και δεν τρεχει τπτ στραβο με το symbian^3. Σαφως και δεν θα βγουν να το πουν ευθεως και δημοσια αλλα δεδομενο ειναι πως αν ηταν να παρουμε 100% αναβαθμισεις και υποστηριξη για το ν8, τωρα αυτο το ποσοστο θα πεσει , θα ναι 95%, θα ναι 50% , κανεις δεν ξερει, μονο ο χρονος θα μας το δειξει, 100% παντως ΔΕΝ θα ειναι. Απλα αυτο , σαφως και δεν θα στο πει (σε ενα αγοραστικο κοινο 5.000.000+ ) κανεις ευθεως. +1 η λογικη αυτο λεει....ο φανατισμος λεει αλλα...κανεις δεν θα πει αποτυχαμε το android ειναι καλυτερο...απλα θα πει παω στα 7....κ δεν μενουμε εκει οπως μας αρεσε η νοκια τωρα μας αρεσει h google...αυριο κατι αλλο.....ανοιχτα ματια θελει...κ περι ορεξεως..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts