Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις εφαρμογές έχει ένα που λέει για κοινωνική δικτύωση. Όταν παω να μπω μου λέει ότι δεν εχω σύνδεση στο ίντερνετ.ενώ εχω.μήπως ξέρετε τον λόγο?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σαςπαιδια.Εχω το Ν8 2 μηνες σχεδον και ειμαι υπερβολικα απογοητευμενος απο αυτο.Εχει παρα πολλα προβληματα με το touch του.Ειναι παρα πολυ αργο και κολλαει υπερβολικα συχνα κυριως στο μητρωο κλησεων.(περισσοτερο οταν μπαινω στο αυτοκινητο που εχω bluetooth το μητρωο ανοιγει μετα απο 5 λεπτα που παταω το touch)Δεν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα,εχω πιασει στα χερια μου 3-4 και εχουν ολα το ιδιο προβλημα.Τι στο καλο κανει η ΝΟΚΙΑ μας κοροϊδευει;Το τηλεφωνο αυτο κυκλοφορει πανω απο 6 μηνες και δεν εχει ακομη αναβαθμιση να διορθωσει τις βλακιες που εχει κανει.Δεν ειναι το πρωτο symbian που εχω δουλεψει εχω δουλεψει 7610,6600,Ν70,Ν95,και Ν86 αλλα με το Ν8 εχω βγει απο τα ρουχα μου.Εχω στεισει εφαρμογες απο το ovi ελευθερες αλλα σε μερικες μερες καταλαβαινει κανεις ποσο ελευθερες ειναι.Εκτος οτι ερχονται μηνυματα τα οποια απο οτι καταλαβαινω τα χρεωνομαστε εμεις (battery monitor χρησιμη εφαρμογη αλλα πολλα μηνυματα για αγορα).Ποτε επιτελους θα βγει αναβαθμιση για αυτο το κ...τηλεφωνο;

Γεια σαςπαιδια.Εχω το Ν8 2 μηνες σχεδον και ειμαι υπερβολικα απογοητευμενος απο αυτο.Εχει παρα πολλα προβληματα με το touch του.Ειναι παρα πολυ αργο και κολλαει υπερβολικα συχνα κυριως στο μητρωο κλησεων.(περισσοτερο οταν μπαινω στο αυτοκινητο που εχω bluetooth το μητρωο ανοιγει μετα απο 5 λεπτα που παταω το touch)Δεν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα,εχω πιασει στα χερια μου 3-4 και εχουν ολα το ιδιο προβλημα.Τι στο καλο κανει η ΝΟΚΙΑ μας κοροϊδευει;Το τηλεφωνο αυτο κυκλοφορει πανω απο 6 μηνες και δεν εχει ακομη αναβαθμιση να διορθωσει τις βλακιες που εχει κανει.Δεν ειναι το πρωτο symbian που εχω δουλεψει εχω δουλεψει 7610,6600,Ν70,Ν95,και Ν86 αλλα με το Ν8 εχω βγει απο τα ρουχα μου.Εχω στεισει εφαρμογες απο το ovi ελευθερες αλλα σε μερικες μερες καταλαβαινει κανεις ποσο ελευθερες ειναι.Εκτος οτι ερχονται μηνυματα τα οποια απο οτι καταλαβαινω τα χρεωνομαστε εμεις (battery monitor χρησιμη εφαρμογη αλλα πολλα μηνυματα για αγορα).Ποτε επιτελους θα βγει αναβαθμιση για αυτο το κ...τηλεφωνο;

Νομιζω δεν γνωριζεις οτι το κινητο που πηρες υποστιριζει multitask, κρατα πατημενο το πληκτρο και θα δεις ολα τα προγραμματα που δουλευουν ταυτοχρονα, φανταζομαι ειναι πολλα! ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ

Edited by aPoLoNiOs
"Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim

Επίσης εγώ νομίζω πως είσαι πολύυυυυ "τυχερός" που έχεις πιάσει 4-5 Ν8 και όλα έχουν το ίδιο πρόβλημα, γιατί εδώ μέσα τόσα άτομα το έχουμε και τα προβλήματά μας είναι συγκεκριμένα και αναμένετε να λυθούν. Τώρα εσύ πως έπιασες 4-5 Ν8 και όλα έχουν πρόβλημα στο touch είναι αξιοπερίεργο.. Όπως και να έχει αξιοπερίεργο είναι που δεν άλλαξες τη συσκευή σου 2 μήνες τώρα ή δεν την έχεις πάει σε κάποιο nokia care ή έστω δεν έχεις αναφέρει 2 μήνες τώρα τα προβλήματά σου...

edit1: Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει η συσκευή σου, οπότε καλό θα ήταν να το ψάξεις.

edit2: Ή για να έχεις πιάσει 4-5 συσκευές και να έχουν όλες πρόβλημα, κάτι δε κάνεις καλά...

Edited by Moralas

+επισης να το χρησιμοποιεις χωρις γαντι...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εχει παρα πολλα προβληματα με το touch του.Ειναι παρα πολυ αργο και κολλαει υπερβολικα συχνα κυριως στο μητρωο κλησεων.(περισσοτερο οταν μπαινω στο αυτοκινητο που εχω bluetooth το μητρωο ανοιγει μετα απο 5 λεπτα που παταω το touch)Δεν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα,εχω πιασει στα χερια μου 3-4 και εχουν ολα το ιδιο προβλημα.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το Ν8 ή κάποιο άλλο κινητό;

Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν στέκουν αυτά που λες, τουλάχιστον δε μπορεί να συμβαίνουν σε κανένα "υγιές" Ν8... :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το τηλεφωνο αυτο κυκλοφορει πανω απο 6 μηνες και δεν εχει ακομη αναβαθμιση να διορθωσει τις βλακιες που εχει κανει.

Σε ποια χωρα εχει 6μηνες?

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το Ν8 ή κάποιο άλλο κινητό;

Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν στέκουν αυτά που λες, τουλάχιστον δε μπορεί να συμβαίνουν σε κανένα "υγιές" Ν8... :rolleyes:

εγω πιστευω πως δεν το εχει το ν8... αυτη την εντυπωση με εχει δωσει...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τον φάγατε τον άνθρωπο...:)

Όπως εχω αναφέρει, εχω ένα θέμα με την μπαταρία. Με δυσκολία μου έβαζε 1 ημέρα (ίσως και λιγότερο). Κάποια στιγμή την εξάντλησα τελείως (μέχρι που έσβησε) και από τότε είδα βελτίωση. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή αν πράγματι βοήθησε. Τώρα μου πάει 1,5 ημέρα (και πάλι όμως δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχει μετρήσει κάποιος πόση ακριβώς χρήση το κάνει (διάρκεια τηλεφώνων, ίντερνετ κλπ) και του βγάζει πάνω από 2 ημέρες? Να μηδενίσει δηλαδή το μητρώο, να μετρήσει τα μηνύματα, την διάρκεια ίντερνετ κλπ για να έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά πάω να κάνω εργοστασιακό φλασαρισμα μετά από hard reset για να επαναφέρω το widget της εφαρμογής Social, την εφαρμογή TopApps, το Ovi Suite Installer και άλλα και όταν πάω να πατήσω στο phoenix: Tools -> Data Package Download μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα τι μπορεί να φταίει?

FATAL: No contact to the ECL library or ECL wrapper

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)

This means:

Class not registered

Εν τω μεταξύ έχω κάποιες κουφές απορίες… το τηλέφωνο μου το πήρα από τα κεντρικά της wind με επιδότηση είναι από Ουγγαρία με product code 059D693..

Όταν το πήρα ΕΙΧΕ ελληνικά και ελληνικό μενού… πως και γιατί?

Όταν έκανα hard reset δεν χάθηκαν τα ελληνικά γιατί?

Edited by crond
το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

Νομιζω δεν γνωριζεις οτι το κινητο που πηρες υποστιριζει multitask, κρατα πατημενο το πληκτρο και θα δεις ολα τα προγραμματα που δουλευουν ταυτοχρονα, φανταζομαι ειναι πολλα! ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ

Φιλε μου αυτα που μου λες τα γνωριζω και πιστεψεμε δεν δουλευουν εφαρμογες στο κινητο μου οταν κολλαει.Το προβλημα που εχω δει και στα αλλα κινητα εκτος απο το δικο μου δεν τα προκαλεσα εγω με τη χρηση του κινητου αλλα μου τα αναφερανε οι ιδιοκτητες τους και μετα τα διαπιστωσα και εγω.Δεν πιστευω πως μονο εγω και οι φιλοι μου το εχουμε δει αυτο το προβλημα στο Ν8.

Μπορεις να μου πεις ποσο ικανοποιημενος εισαι απο τις free εφαρμογες του OVI store;

Εσυ τι εχεις κανει για να σταματησεις τα μηνυματα που στελνει π.χ. το battery monitor;Σε ενοχλει που η νοκια δεν ενδιαφερετε να βαλει ελληνικα στο προγραμμα ovi suite με το οποιο διαχειριζομαστε το κινητο;

Σε ικανοποιει που το Ν8 εχει ενα ηχειο ενω πιο παλια τηλεφωνα εχουν 2 στερεοφωνικα και ειναι στο κατω μερος του τηλεφωνου (οταν το εχεις αφεισει π.χ. στο κρεβατι δεν ακους τιποτε;)

εγω πιστευω πως δεν το εχει το ν8... αυτη την εντυπωση με εχει δωσει...

φιλε μου αν το πιστευεις αυτο δεν εχω προβλημα να στο δειξω για να το διαπιστωσεις και εσυ.Ειναι το πρωτα Ν8 που πουλησε ο γερμανος στο καταστημα της Αριδαιας.Γιατι πιστευεις οτι η Νοκια δεν εχει ανεβασει αναβαθμιση σε τηλεφωνο μετα απο τοσο μεγαλο διαστημα;γιατι εχει ανακινωσει το Ν9;

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Το τηλέφωνο μου το πήρα από τα κεντρικά της wind με επιδότηση είναι από Ουγγαρία με product code 059D693..

Όταν το πήρα ΕΙΧΕ ελληνικά και ελληνικό μενού… πως και γιατί?

Όταν έκανα hard reset δεν χάθηκαν τα ελληνικά γιατί?

Για το product code έχεις δίκιο

059D693: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Dark Grey V1

Προφανώς το κατάστημα από όπου το πήρες είχε ανοίξει την συσκευή και της πέρασε με φλασάρισμα την ελληνική έκδοση. Αυτή δεν χάνεται ούτε όταν κάνεις ενημέρωση εφαρμογών, ούτε αναβάθμιση λογισμικών μέσω wi-fi (over the air) ούτε με το hard reset. Θα τα χάσεις μόνο αν κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μέσω του ovi suite. Οπότε, μόνο αυτό χρειάζεται να προσέξεις.

Σε ποια χωρα εχει 6μηνες?

πιστευεις φιλε μου πως η νοκια κυκλοφορει τα κινητα της πρωτα στην Ελλαδα,εγω διαβαζω για το συγκεκριμενο κινητο μεγαλο διαστημα σε site διαφορα απο χρηστες που το εχουν.

Συγνωμη που δεν γραφω γρηγορα αλλα δεν ξερω γιατι η σελιδα πεφτει συχνα και δεν μπορω να απαντησω!

το τελευταίο που λες το θεωρώ άστοχο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όσο για την αναβάθμιση, αυτή θα βγει όταν η νόκια θεωρεί πως είναι έτοιμη και όχι όταν εσυ και εγώ γκρινιάζουμε στα φόρουμ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ναι αλλα η Νοκια ακουει τα παραπονα το χρηστων-πελατων και κανει τις διορθωσεις στα λογισμικα των τηλεφωνων της

Σε καμία περίπτωση η συσκευή δεν έχει στην αγορά 6 μήνες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά είναι 25 Νοεμβρίου 2010 καθώς τότε ξεκίνησαν σταδιακά να εμφανίζονται οι πρώτες ελληνικές συσκευές. Ένα μήνα νωρίτερα ξεκίνησε η διάθεσή του σε επιλεγμένες αγορές. Οπότε έχουμε μία συσκευή όπου μόλις έκλεισε δίμηνο (25/11/10 - 29/1/11) και που από την πρώτη μέρα λειτουργούσε υποδειγματικά. Τα bugs είναι υπαρκτά μεν αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπονομεύουν την σωστή λειτουργία της συσκευής ενώ είναι ίσως το μόνο smartphone που είναι πληρέστατο out of the box.

Το διάστημα αυτό που κυκλοφορεί έχει δεχτεί μερικά minor updates ενώ υπάρχει πολύ υλικό ακόμα που περιμένουμε να προστεθεί στα μελλοντικά updates. Οπότε, το να μιλάμε για κακή υποστήριξη της Nokia μάλλον είναι αστείο. Ακόμα και η σουίτα υποστήριξης (ovi suite) δέχεται συνεχώς ανανεώσεις.

... Το "light leakage" ειναι ασημαντο προβλημα (για μενα δεν ειναι καν προβλημα) και δεν υπαρχει σε ολα τα ασημι, αλλα ακομα και αν το εχεις, πας και στο αλλαζουν δωρεαν!

Τι είναι αυτό να δω μήπως το έχει και το δικό μου;

Τι είναι αυτό να δω μήπως το έχει και το δικό μου;

στο σημειο που ειναι ο διακοπτης ο κεντρικος της οθονης ,εκει απο κατω φαινεται φως.

τα minor updates δεν προσθετουν τιποτε στο λογησμικο της συσκευης παρα μονο καποια πακετα γλωσσων που δεν ειχαν κυκλοφορισει πριν,γι' αυτο και δεν κανουμε αναβαθμιση στο υπαρχον λογισμικο αφου ειναι το ιδιο.Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι περιμενο 5 λεπτα για να δω το μητρωο μου ενω δεν τρεχουν εφαρμογες στο τηλεφωνο;ακομη γιατι να μου λενε οτι υπαρχουν free εφαρμογες στο site και να ειναι tryal;Και επιμενω δεν το εχω μονο εγω αυτο το προβλημα το εχου και αλλοι.Εκτος και αν εμεις δεν ξερουμε να δουλευουμε την συσκευη και ολοι εσεις ξερετε

τα minor updates δεν προσθετουν τιποτε στο λογησμικο της συσκευης παρα μονο καποια πακετα γλωσσων που δεν ειχαν κυκλοφορισει πριν,γι' αυτο και δεν κανουμε αναβαθμιση στο υπαρχον λογισμικο αφου ειναι το ιδιο.Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι περιμενο 5 λεπτα για να δω το μητρωο μου ενω δεν τρεχουν εφαρμογες στο τηλεφωνο;ακομη γιατι να μου λενε οτι υπαρχουν free εφαρμογες στο site και να ειναι tryal;Και επιμενω δεν το εχω μονο εγω αυτο το προβλημα το εχου και αλλοι.Εκτος και αν εμεις δεν ξερουμε να δουλευουμε την συσκευη και ολοι εσεις ξερετε

Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί εγώ και οι περισσότεροι εδώ δεν περιμένουμε 5 λεπτά αλλά ανοίγει αμέσως το μητρώο; Και όλα αυτά έχοντας πολλές εφαρμογές ανοιχτές;:)

@crond Ποια έκδοση windows έχεις στον υπολογιστή σου;Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος,αλλά έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται να εγκαταστήσεις το Microsoft. Net framework.Έλεγξε αν δεν το έχεις και δες ποια έκδοση είναι για το λειτουργικό σου.

@PIT Μήπως η κάρτα sim που έχεις είναι παλιά;Δοκίμασες αν χωρίς αυτή δουλεύει καλά η συσκευή σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν ειπε κανεις οτι δε ξερετε να το δουλευετε. Απλα ειναι γεγονος οτι ειστε πολοι λιγοτεροι απο ολους εμας στο forum που δεν εχουμε ολα αυτα τα προβληματα που λες. Bugs υπαρχουνε φυσικα αλλα οχι και 5 λεπτα για το μητρωο. Το οτι το μητρωο τρωει κολληματα αυτο υσχιει αλλα ειναι αλλο θεμα. Οσον αφορα τις trial εφαρμογες ναι μεν στο ovi εμφανιζονται μαζι με τις δωρεαν αλλα αναφερεται οτι ειναι Trial. Αν το κοιταξεις καλυτερα θα το προσεξεις. Τελος αυτο το κουφο που λες οτι το battery monitor στελνει μηνηματα πρωτη φορα το ακουω..(το χω και γω και δε στελνει απολυτως τπτ). Δε ειρωνευομαι απλα μου ακουγεσαι υπερβολικος.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

@mirrorofsorrow Αν το κάνω και χάσω την ελληνική γλώσσα γιατί έχω ένα κόλλημα με οτιδήποτε πιάνει μια εταιρία κινητής και το πειράζει υπάρχει η δυνατότητα να τα ξαναβάλω σωστά? Ευχαριστώ για την απάντηση :)

@impreza_sti Φίλε σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω win xp τρέχει αλλά δεν θυμάμαι αν του είχα περάσει .net…

το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

παιδια σημερα δοκιμασα τα ακουστικα απο το ν8 μου αλλα κατι δεν παει καλα. ο ηχος δεν ακουγεται καλα τα κουμπια δεν λειτουργουν καθόλου ουτε οταν παιρνω τηλ ακουω κατι. ειχε κανενας καποιο παρομοιο προβλημα?
:respect:

παιδια σημερα δοκιμασα τα ακουστικα απο το ν8 μου αλλα κατι δεν παει καλα. ο ηχος δεν ακουγεται καλα τα κουμπια δεν λειτουργουν καθόλου ουτε οταν παιρνω τηλ ακουω κατι. ειχε κανενας καποιο παρομοιο προβλημα?

Μηπως δε κουμπωσανε καλα στην θηρα? Για κοιτα το γιατι την ειχα πατησει ετσι και γω την πρωτη φορα που τα εβαλα και ψαχνμουνα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...