Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην συσκευασία δεν υπάρχει καλώδιο RCA...Βέβαια υπάρχει καλώδιο TV-OUT από 3.5 jack σε RCA που υπήρχε σε παλιότερα κινητά (Βλέπε N95 8GB)

Μόνο που δεν ξέρω σίγουρα αν λειτουργεί στο Ν8 το jack σαν ΤV-OUT....

Αν όντως ισχύει ότι δεν λειτουργεί το καλώδιο tv out από 3,5 jack σε RCA (αυτό που έχω για το Ν82) τότε έχω σοβαρό πρόβλημα με την αγορά του Ν8! :cry:

EDIT:

Ναι, το καλώδιο CA-75U, που υπήρχε στις συσκευασίες αρκετών συσκευών στο παρελθόν, υποστηρίζει αναλογική έξοδο TV Out μέσω της εξόδου 3,5mm και δουλεύει κανονικά και στο Ν8. Το έχω το εν λόγω καλώδιο από το Ν82 μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει στη συσκευασία του Ν8 και θα πρέπει να το αγοράσει κάποιος αν το χρειάζεται. Και αν δεν απατώμαι πρέπει να είναι ακριβούτσικο. ;)

Για του λόγου το αληθές:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Data-Transfer/Suites/Nokia-CA-75U-Cable.htm

Δεν είχα δει την απάντηση σου Πάνο! Να 'σαι καλά για την πληροφορία!!!! :up:

Edited by giorgosnp

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το changelog του PR1.1

-New features: landscape dialer, search for music, pictures and etc with new split input interface (cool), cached web pages with forward and backword buttons, configuration of view for functions,(grid and list), navigation using address from contact book

-Bug fixes: WLAN search, the functionality of not saving the message for SMS, keyboard …

-Touch responsiveness: people should have receive with yesterdays’ update

-stability and minor improvement in mail setup etc

-They also seem to have cured the Nokia N8 reset fiasco, but who will try it first?

Δεν εχει αλλο :X

mail setup: για να δουμε αν θα υποστηριξει folder σε exchange ;)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Ναι, το καλώδιο CA-75U, που υπήρχε στις συσκευασίες αρκετών συσκευών στο παρελθόν, υποστηρίζει αναλογική έξοδο TV Out μέσω της εξόδου 3,5mm και δουλεύει κανονικά και στο Ν8. Το έχω το εν λόγω καλώδιο από το Ν82 μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει στη συσκευασία του Ν8 και θα πρέπει να το αγοράσει κάποιος αν το χρειάζεται. Και αν δεν απατώμαι πρέπει να είναι ακριβούτσικο. ;)

Για του λόγου το αληθές:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Data-Transfer/Suites/Nokia-CA-75U-Cable.htm

:lol::lol::lol::lol: 36 ευρώ!!!! Στην Ελλάδα μιλάμε τρελή αισχροκέρδια με τα διάφορα καλώδια σύνδεσης συσκευών. και όχι μόνο το συγκεκριμένο, αλλα όλα!! Το βρήκα στο eBay με 3.5$

http://cgi.ebay.com/AV-Audio-Video-TV-Out-CA-75U-Cable-Nokia-N95-N96-N97-/180607904146?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0d11e992#shId

Edited by Johnious13

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Για του λόγου το αληθές:

επιβεβαιώνω. μόλις έκατσα μετά απο πλήρη δοκιμή, δεν έχω flat tv και με το καλώδιο από το Ν95 δουλεύει τέλεια.

Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900

we forgive you for the loudspeaker.

Θα λειτουργούν κανονικότατα...αν βεβαια τους είχες αγοράσει για το 5800 να ξέρεις πως για το Ν8 θα σου ζητήσει να τους ξαναγοράσεις...

Ετσι κι εγω με το Omnia HD, που έδιναν το Ndrive με την αγορά κι ενώ πήγα να τους βάλω και στο Ν8, μου ανέφερε πως εχει χρησιμοποιηθεί το προγραμμα για το κινητό με ιμει ταδε....

Αν κανω κάπου λάθος...διορθώστε με...

Δεν το'ψαξα και πολύ γιατι το ovi maps, πόσο μάλλον η καινούργια έκδοση να ξέρεις οτι τα σπάει και είναι πλήρως ενημερωμένη και εννοείται πιο αξιόπιστη και έγκυρη κατ'εμε τουλάχιστον για το κινητάκι μας...:rolleyes:

Κι εγώ το έχω από το Omnia HD και μετά το δοκίμασα και λειτούργησε κανονικά στο 5800 χωρίς να μου ζητήσει να το ξαναγοράσω. Έχω το Samsung Galaxy S το οποίο μου το έκανε δώρο ο σύντροφός μου αλλά είναι να πάρω σε ένα μήνα επιδότηση κι έχω πολύ καλή και σκέφτομαι να τσιμπήσω το Ν8. Τέλειο το Galaxy αλλά χωρίς Νόκια δε μπορώ!

για όποιον ενδιαφέρεται είδα ότι στο e-shop έχει φέρει κι άλλα χρώματα και λέει άμεσα διαθέσιμα, πορτοκαλί, μπλε κτλ. Δεν ξέρω άν είναι ελληνικά.

edit: βλέπω με προλάβατε. Αυτό που μπορεί κάποιος να κάνει για να δεί αν είναι ελληνικό είναι να το παραγγείλει, να πάει σε κάποιο e-shop point να το πάρει και πριν το πληρώσει να δεί την συσκευασία, χωρίς να το ανοίξει και να δεί την γνωστή ταινία, αν είναι άσπρη να μην το πάρει, τουλάχιστον μέχρι τώρα σε όποιο νόκια είχα όλα με άσπρη ταινία ήταν παραεισαγωγές

Edited by alexgiak

Ρε παιδιά εχω βάλει το n-desk 2.03 στο n8 και δικό του slide unlock εχω φάει τον κόσμο δεν βλέπω να έχει!!Σίγουρα έχει δικό του και αν ναι που είναι?

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Κύριοι επειδή σύντομα θα μπω στο club του Ν8 έχω μια ερωτησούλα. Το τηλέφωνο έχει έξοδο hdmi για τηλεοράσεις HD. Εγώ που δεν έχω tv HD να κόψω φλέβες;; Ή προνόησε η nokia και έβαλε και αντάπτορα RCA στη συσκευασία;

Στην συσκευασία δεν περιέχεται. Αν δεν το έχεις από προηγούμενη συσκευή (Ν95, Ν82, Ν95 8GB, N900 κτλ) θα πρέπει να το αγοράσεις.

Μόνο που δεν ξέρω σίγουρα αν λειτουργεί στο Ν8 το jack σαν ΤV-OUT....

Λειτουργεί άψογα και είναι χρήσιμο γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ν8 σαν media player σε παλιότερες συσκευές χωρίς hdmi. Όμως αν το χρησιμοποιήσεις και σε συσκευή με hdmi θα διαπιστώσεις ότι η ποιότητα είναι πολύ ανώτερη στο τελευταίο (λογικό).

Το changelog του PR1.1

-New features: landscape dialer, search for music, pictures and etc with new split input interface (cool), cached web pages with forward and backword buttons, configuration of view for functions,(grid and list), navigation using address from contact book

-Bug fixes: WLAN search, the functionality of not saving the message for SMS, keyboard …

-stability and minor improvement in mail setup etc

-They also seem to have cured the Nokia N8 reset fiasco, but who will try it first?

Το πιο σημαντικό για μένα. Ελπίζω να διορθώθηκαν και κάποια μικροbugs που αναφέρθηκαν κατά περιόδους. Δεν τα βλέπω πάντως στο changelog.

για όποιον ενδιαφέρεται είδα ότι στο e-shop έχει φέρει κι άλλα χρώματα και λέει άμεσα διαθέσιμα, πορτοκαλί, μπλε κτλ. Δεν ξέρω άν είναι ελληνικά.

Πορτοκαλί και μπλε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ελληνικά. Αυτό που πρέπει να βεβαιωθείτε είναι να είναι ευρωπαϊκά ώστε να σας καλύπτει η εγγύηση.

Ρε παιδιά εχω βάλει το n-desk 2.03 στο n8 και δικό του slide unlock εχω φάει τον κόσμο δεν βλέπω να έχει!!Σίγουρα έχει δικό του και αν ναι που είναι?

http://store.ovi.com/content/78581?clickSource=search

Edited by the_shaman

Επιτρεψε με να διαφωνησω μαζι σου τουλαχιστον ως προς το θεμα της πλοηγησης στο ιντερνετ.

Το ειχα για μια εβδομαδα το Ν8. Προσπαθησα αρκετες φορες να μπω στο ιντερνετ με τον δικο του browser. Συγκεκριμενα ηθελα να μπω στο newsit.gr και στο skai.gr. Το αποτελεσμα ηταν οτι η σελιδα φορτωνε μετα απο 1 λεπτο και δεν μπορουσα με τιποτα να κανω scrolling. Να σημειωσω οτι δεν ετρεχε καμια αλλη εφαρμογη στο background και υ συμδεση ηταν με WiFi.

Μετα απο αυτο για εμενα η συσκευη χαρακτηριζεται ως μια πολυ καλη Multimedia συσκευη και πολυ λιγοτερο ως smartphone. Αυτη ειναι η αποψη μου. Μπορει μετα απο 2-3 μηνες με τις αναβαθμισεις να στρωσει σε πολλα πραγματα. Για εμενα ομως ειναι μη αποδεκτο να δινω 500 ευρω και να μην μπορω να κανω πλοηγηση οπως πρεπει και οπως κανε με το Χ8 της SE.

Επρεπε η συσκευη να εχει βγει με ακομα πιο ωριμο software. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο. Αλλα αν κοιταξουμε τι προσφερει ο ανταγωνισμος με 500 ευρω ε δεν νομιζω οτι πρεπει να λεμε οτι το Ν8 ειναι η καλυτερη προταση στα λεφτα του. Μπορει στα χαρτια του απο hardware να ειναι σουπερ ομως το feeling που σου δινει το software ειναι πισω σε σχεση με τα ανταγωνιστικα OS.

Μακαρι να βελτιωσει αυτα τα κουσουρια που εχει (και μαζι και το Ovi Store που θυμιζει Java εφαρμογη) και πιστεψε με θα ειμαι ο πρωτος που θα το ξαναπαρω.

Ειναι μια πολυ καλη κυριως multimedia συσκευη.

Καλημέρα,

θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο με τα λεγόμενα σου. Επειδή η σελίδα newsit είναι από τις αγαπημένες μου δοκίμασα με ακριβώς το ίδιο τρόπο που περιγράφεις και η σελίδα κατέβηκε ολόκληρη σε 13 δευτερόλεπτα. Όσο για το σκρόλιγκ πριν κατέβει εντελώς η σελίδα όντως έχει μια δυσκολία. Μόλις κατέβει όμως το πρόγραμμα επιλύεται αν και για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι καμμιά φορά μπορεί να καθυστερεί λίγο (2 δευτερόλεπτα)

Καλημερα,μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα,σημερα ομως το πρωι καθως ανοιξα τη συσκευη η ωρα και ημερομηνια ειχε αλλαξει!!! εδειχνε 18-9-2010!!!

εχει συμβει σε κανεναν αλλο η ετυχε απλως σε μενα και ειναι καποιο bug...Ευχαριστω.

Jason the Greek

Mια μικρή ερώτηση, προσπάθησα να στείλω ένα αρχείο txt απο τον υπολογιστή στο Ν8 αλλά όταν το άνοιξα στο τηλέφωνο τα γράμματα είναι "αλαμπουρνέζικα"!!

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω w7 και η γραφή είναι καθορισμένη "Arial"... :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημερα,μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα,σημερα ομως το πρωι καθως ανοιξα τη συσκευη η ωρα και ημερομηνια ειχε αλλαξει!!! εδειχνε 18-9-2010!!!

εχει συμβει σε κανεναν αλλο η ετυχε απλως σε μενα και ειναι καποιο bug...Ευχαριστω.

Εχω κανει 4 restart απο χθες (εκανα κατι δικες μου δοκιμες) και δεν εχω ακομα τυχει σε κατι τετοιο!!

Τυχαιο ή καποιος στην αλλαξε? (εχουμε εναν στην παρεα μας που μας αλλαζει συχεια την ωρα και τα ξυπνητηρια! λολ)

Nokia N8 PR1.1 Web Browser Test

http://www.youtube.com/user/jumojn

More: http://mynokiablog.com/2011/01/15/video-nokia-n8-new-firmware-unofficial-pr1-1-demo-changelogs-possibly-by-next-friday/

Edited by SubeRip

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Αυτό που ακούγεται σε διάφορα φόρουμ για τις προσθήκες που θα έχουμε στην PR 2.0:

Swype, portrait QWERTY, split screen keyboard, new browser, email box, camera, homescreen, animation effects

Για το split screen keyboard δεν έχει ξανακουστεί κάτι ούτε καν από κάποιο ανταγωνιστή. Για να δούμε αν μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Mια μικρή ερώτηση, προσπάθησα να στείλω ένα αρχείο txt απο τον υπολογιστή στο Ν8 αλλά όταν το άνοιξα στο τηλέφωνο τα γράμματα είναι "αλαμπουρνέζικα"!!

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω w7 και η γραφή είναι καθορισμένη "Arial"... :(

ΑΝ έχεις ελληνικούς χαρακτήρες πρέπει να επιλέξεις κωδικοποίηση unicode.

Καλημερίζω το forum:p

Επέστρεψα και δεν είναι για καλό...

Έχω κάποια προβλήματα και θέλω να μου πείτε κι εσείς αν τα έχετε :

1) Σε επίπεδο λογισμικού έχω πρόβλημα μετά την αναβάθμιση που πέρασα με το flash player. ό,τι flash υλικό ανοίγω crashάρει ο browser. Επιπλέον ενώ μέχρι την αναβάθμιση είχα συνολικά 1-2 restart κατάφερα σε μια μέρα να κάνω 4 restart!

Γι'αυτό ετοιμάζομαι να κάνω flash το κινητό με phoenix,κάτι που φοβάμαι αρκετά...

2) Σε επίπεδο υλικού, αυτή η κοκκινίλα τελικά που εμφανίζεται είναι θέμα κατασκευής οθόνης ή λογιμικού; Αν είναι να πάω να την αλλάξω... Το μισό πάνω ρολόι είναι μωβέ και το υπόλοιπο πιο μαύρο και από το μαύρο. Τελικά που οφείλετε αυτή η χρωματική παραμόρφωση;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πέρασα την PR 1.1 στο Ν8. Μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.

http://www.youtube.com/watch?v=7pI8p6gsbJI

πως και από που ????:blink::blink:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέρασα τον core της PR 1.1 και τα ελληνικά της PR 1.0 με phoenix με απλό software update έτσι ώστε να μην χρειαστεί να στίσω το κινητό από την αρχή. Έτσι δεν έχασα τίποτα και όλα λειτουργούν θαυμάσια.

Πέρασα τον core της PR 1.1 και τα ελληνικά της PR 1.0 με phoenix με απλό software update έτσι ώστε να μην χρειαστεί να στίσω το κινητό από την αρχή. Έτσι δεν έχασα τίποτα και όλα λειτουργούν θαυμάσια.

α καλά ! Εγώ θα περιμένω να βγει κανονικά και να την περάσω! Για πες εντυπώσεις ......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

πο πο πο φιλε μας αναβεις τα αιματα..τωρα ετοιμος ειμαι να το κανω και εγω...

για πες μας βλεπεις διαφορες....?

ο broswer βελτιωθηκε καθολου...?

mms επιτελους μπορεις να στειλεις κανονικα σαν ανθρωπος....?

στους χαρτες βλεπεις καποια διαφορα....?

γενικαααα... πες μας κατι....:lol:

α καλά γιατί ? Ποια νομίζεις ότι θα είναι η διαφορά ? Μέχρι στιγμής το κινητό πηγαίνει σφαίρα.

όχι δεν κατάλαβες, απλά λέω ότι δεν θα κάνω αυτή την διαδικασία, όχι ότι εσύ έκανες λάθος που την πέρασες έτσι!

Βλέπεις όντως διαφορές με την προηγούμενη και αν ναι που ?

α καλά γιατί ? Ποια νομίζεις ότι θα είναι η διαφορά ? Μέχρι στιγμής το κινητό πηγαίνει σφαίρα.

E για τον κοινο και μεσο κατοχο αυτες οι διαδικασιες ειναι επιφοβες. Οποτε θα περιμενουμε την επισημη.

Πολυ ωραια,πες μας και γενικοτερες εντυπωσεις,τι αλλαγες παρατηρεις.

O browser είναι πιο γρήγορος αλλα μην νομίζετε ότι είναι η διαφορά είναι τρελή.

MMS εγώ είχα στείλει και με την PR 1.0 κανονικά. Τώρα δεν δοκίμασα.

Οι χάρτες όντως λειτουργούν καλύτερα.

Από ελεύθερη μνήμη πριν είχα 163 ΜΒ τώρα έχω 165 ΜΒ.

Οι διαφορές είναι μηδαμινές σε σχέση με πριν, πλην της ταχύτητας που είναι πολύ πιο γρήγορο.

E για τον κοινο και μεσο κατοχο αυτες οι διαδικασιες ειναι επιφοβες. Οποτε θα περιμενουμε την επισημη.

Πολυ ωραια,πες μας και γενικοτερες εντυπωσεις,τι αλλαγες παρατηρεις.

Και εγώ κοινός μέσος χρήστης είμαι. Απλά ξέρω ότι με software update δεν παθαίνει τίποτα το κινητό και δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο κίνδυνο. Έτσι και αλλιώς με το phoenix μπορείς να το επαναφέρεις ακόμα και από κακό φλασάρισμα ενεργοποιώντας την επιλογή dead phone.

Edited by GeorgeChios

O browser είναι πιο γρήγορος αλλα μην νομίζετε ότι είναι η διαφορά είναι τρελή.

MMS εγώ είχα στείλει και με την PR 1.0 κανονικά. Τώρα δεν δοκίμασα.

Οι χάρτες όντως λειτουργούν καλύτερα.

Από ελεύθερη μνήμη πριν είχα 163 ΜΒ τώρα έχω 165 ΜΒ.

Οι διαφορές είναι μηδαμινές σε σχέση με πριν, πλην της ταχύτητας που είναι πολύ πιο γρήγορο.

οκκ thanks...

απο οτι βλεπω θα συνεχισω με τον οπερα για λιγο καιρο ακομη.....:)

κουραση....και απο το βιντεο που ειδα πιο πανω ατελειωτη...παραμενει o browser

εγω παντως mms οτι και αν προσπαθησα δεν μπορω να στειλω χωρις να εχω το μυνημα αναβλήθηκε μετα επανεκκίνηση και διαγραφη ολοκληρης της συνομιλίας(σβηνεις δηλαδη ολα τα sms που σου εστειλε το ατομο που εστειλες mms...:mad:)

ελπιζω εδω να το διόρθωσαν...γιατι ειναι τρομερα σπαστικο.....

GeorgeChios το θεματακι που εχεις πως λεγεται και αν επιτρεπεται απο που το κατεβασες...?

Edited by freddaras

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...