Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα!

Λοιπόν σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να το πάρω μιας και αύριο έχω επιδότηση κοσμοτέ...

Η αλήθεια είναι πως ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το desire hd απλά το δεύτερο είναι τεράστιο για κινητό τηλέφωνο και για την χρήση που το θέλω..Εκτός αυτού φτάνει πια με όλο το σύστημα εφαρμογών ρουφιάνων και χαβιέδων της google και επίσης φτάνει πια με τις αμέτρητες διαφημίσεις κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή.ΕΛΕΟΣ!!:mad:

Βασικά το θέλω:

1. για φωτογραφίες.. επιτέλους δε θα χρειαστεί να κουβαλάω συνέχεια πάνω μου την ψηφιακή μου και την hd-κάμερα μου!

2. ακούω πολύ μουσική...3-4 ώρες που είμαι στα τρένα και στα λεωφορεία κάθε μέρα.

3. για προβολή office docs και pdf αρχείων. (Διαβάζω μετά μουσικής βλέπετε...:lol:)

4. να μπαίνω να βλέπω το μαιλς και κανά site..

Οπότε θεωρώ πως με βάση αυτά το ν8 μου ταιριάζει περισσότερο.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής, γιατί οκ καλό το symbian αλλά έχω να ασχοληθώ από το νόκια ν95 το πρώτο με το αντικείμενο...

1. για την κάμερα σίγουρα θα κάνω την χακιά που έκανε ο τύπος για raw image και ας μου βγάζει και φώτος 100 mb...(στην τελική θα βάζω το στικάκι μου και θα τις μεταφέρω εκεί..) το θέμα είναι πως γενικά με τις χακιές υπάρχει περίπτωση να μπρικάρει το τηλέφωνο και να χάσω και την εγγύηση και τα λεφτά μου;;

2. Ας με διαφωτίσει κάποιος το pdf+ είναι στο χειρισμό τόσο καλό όσο το adobe reader δηλαδή γρήγορο scroll και zoom in/out;;

3. πως βρίσκουμε εφαρμογές για το ν8 (έστω στείλτε μου ένα πμ αν δε γίνεται να μπει στο ποστ..);και πως τις περνάμε;; θυμάμαι παλιά στο n95 τις έβαζα στην κάρτα μνήμης και τις έκανα install μέσα από το κινητό..αλλά τώρα με τις insigned δεν έχω ιδέα τι γίνεται...

4. πολύ σημαντικό υπάρχει πρόγραμμα για προβολή και επεξεργασία office docs;;;

5. για gps πως πάμε αρκεί το ovi για προήγηση σε αθήνα, πάτρα,θεσσαλονίκη;;έχει τα πάντα όλα δωρεάν αυτό;;

6. τελικά με την μπαταρία τι παίζει είναι προβληματική ή όχι;;έχω διαβάσει όλο το pre όσο και αυτό το post και ομολογώ πως μπερδεύτηκα.. φταίει η μπαταρία ή το battery indicator;;;ή απλά υπάρχουν ελλατωματικά κομμάτια;

6. Υποστήριξη όντως υπάρχει δηλαδή σίγουρα θα βγάλει αναβαθμίσεις η νόκια ή όχι;; Επίσης αν βγει το s4 ή το meego θα μπορούμε να τα βάλουμε και εμείς;;

7. όταν πάω να το αγοράσω πως καταλαβαίνω ότι είναι made in finland;μόνο με το σειριακό αριθμό/κωδικό;αν ναι μου τον ξαναγράφετε για να είμαι σίγουρος;;

8. και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό...

αυτό που λένε τα παιδιά με το ίντερνετ από δίκτυο κινητής τι παίζει;;; εγώ έχω απεριόριστα 35 και έλεγα να το αλλάξω αύριο σε απεριόριστα 35 με internet το θέμα μου είναι πως ελέγχεις ακριβώς τι μπαίνει στο ίντερνετ και τι όχι;; γιατί σε κάποιους λένε ότι συνδέεται μόνο του και κατεβάζει 3-10kb κάθε φορά;

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να του λέει μπες τώρα μόνο από το wifi ή μπες μόνο από το 3g (πχ apndroid σε ανδροιντ και nodata σε win mobile);;ρωτάω γιατί αν είναι τα 150mb να μένουν τα μισά λόγω αυτού του θέματος τότε καλύτερα μην αλλάξω πρόγραμμα..

υ.γ. συγγνώμη για το μακροσκελές μνμ αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεται πως όταν δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό λογικό είναι να το ψάχνεις σε βάθος το θέμα..

ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα!

Λοιπόν σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να το πάρω μιας και αύριο έχω επιδότηση κοσμοτέ...

Η αλήθεια είναι πως ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το desire hd απλά το δεύτερο είναι τεράστιο για κινητό τηλέφωνο και για την χρήση που το θέλω..Εκτός αυτού φτάνει πια με όλο το σύστημα εφαρμογών ρουφιάνων και χαβιέδων της google και επίσης φτάνει πια με τις αμέτρητες διαφημίσεις κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή.ΕΛΕΟΣ!!:mad:

Βασικά το θέλω:

1. για φωτογραφίες.. επιτέλους δε θα χρειαστεί να κουβαλάω συνέχεια πάνω μου την ψηφιακή μου και την hd-κάμερα μου!

2. ακούω πολύ μουσική...3-4 ώρες που είμαι στα τρένα και στα λεωφορεία κάθε μέρα.

3. για προβολή office docs και pdf αρχείων. (Διαβάζω μετά μουσικής βλέπετε...:lol:)

4. να μπαίνω να βλέπω το μαιλς και κανά site..

Οπότε θεωρώ πως με βάση αυτά το ν8 μου ταιριάζει περισσότερο.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής, γιατί οκ καλό το symbian αλλά έχω να ασχοληθώ από το νόκια ν95 το πρώτο με το αντικείμενο...

1. για την κάμερα σίγουρα θα κάνω την χακιά που έκανε ο τύπος για raw image και ας μου βγάζει και φώτος 100 mb...(στην τελική θα βάζω το στικάκι μου και θα τις μεταφέρω εκεί..) το θέμα είναι πως γενικά με τις χακιές υπάρχει περίπτωση να μπρικάρει το τηλέφωνο και να χάσω και την εγγύηση και τα λεφτά μου;;

2. Ας με διαφωτίσει κάποιος το pdf+ είναι στο χειρισμό τόσο καλό όσο το adobe reader δηλαδή γρήγορο scroll και zoom in/out;;

3. πως βρίσκουμε εφαρμογές για το ν8 (έστω στείλτε μου ένα πμ αν δε γίνεται να μπει στο ποστ..);και πως τις περνάμε;; θυμάμαι παλιά στο n95 τις έβαζα στην κάρτα μνήμης και τις έκανα install μέσα από το κινητό..αλλά τώρα με τις insigned δεν έχω ιδέα τι γίνεται...

4. πολύ σημαντικό υπάρχει πρόγραμμα για προβολή και επεξεργασία office docs;;;

5. για gps πως πάμε αρκεί το ovi για προήγηση σε αθήνα, πάτρα,θεσσαλονίκη;;έχει τα πάντα όλα δωρεάν αυτό;;

6. τελικά με την μπαταρία τι παίζει είναι προβληματική ή όχι;;έχω διαβάσει όλο το pre όσο και αυτό το post και ομολογώ πως μπερδεύτηκα.. φταίει η μπαταρία ή το battery indicator;;;ή απλά υπάρχουν ελλατωματικά κομμάτια;

6. Υποστήριξη όντως υπάρχει δηλαδή σίγουρα θα βγάλει αναβαθμίσεις η νόκια ή όχι;; Επίσης αν βγει το s4 ή το meego θα μπορούμε να τα βάλουμε και εμείς;;

7. όταν πάω να το αγοράσω πως καταλαβαίνω ότι είναι made in finland;μόνο με το σειριακό αριθμό/κωδικό;αν ναι μου τον ξαναγράφετε για να είμαι σίγουρος;;

8. και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό...

αυτό που λένε τα παιδιά με το ίντερνετ από δίκτυο κινητής τι παίζει;;; εγώ έχω απεριόριστα 35 και έλεγα να το αλλάξω αύριο σε απεριόριστα 35 με internet το θέμα μου είναι πως ελέγχεις ακριβώς τι μπαίνει στο ίντερνετ και τι όχι;; γιατί σε κάποιους λένε ότι συνδέεται μόνο του και κατεβάζει 3-10kb κάθε φορά;

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να του λέει μπες τώρα μόνο από το wifi ή μπες μόνο από το 3g (πχ apndroid σε ανδροιντ και nodata σε win mobile);;ρωτάω γιατί αν είναι τα 150mb να μένουν τα μισά λόγω αυτού του θέματος τότε καλύτερα μην αλλάξω πρόγραμμα..

υ.γ. συγγνώμη για το μακροσκελές μνμ αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεται πως όταν δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό λογικό είναι να το ψάχνεις σε βάθος το θέμα..

ευχαριστώ.

1. Δεν νομίζω να χάνεις την εγγύηση. Δεν βάζεις modded firmware, απλά ένα πρόσθετο πρόγραμμα.

2. Προσωπικά πιστεύω ότι το pdf+ είναι καλύτερο από το Adobe Reader.

3. Και στο N95 ήθελαν signing οι unsigned εφαρμογές, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είναι δύσκολο να εκδώσεις ένα πιστοποιητικό και να τις υπογράφεις. Επιπλέον, εφαρμογές μπορείς να βρεις και στο Ovi Store.

4. Υπάρχει το OfficeSuite, σε έκδοση που κάνει όμως μόνο προβολή. Αν θέλεις και επεξεργασία πρέπει να αγοράσεις την πλήρη έκδοση.

5. Τα πάντα δωρεάν στο Ovi. Όχι μόνο για Ελλάδα, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη.

6. Φυσικά και θα βγάζει updates η Nokia, πάντα το κάνει. Το S^4 δεν υπάρχει πλέον σαν major update, αλλά θα κοπεί σε πολλά μικρότερα updates. Η Nokia έχει δηλώσει ότι όλες οι S^3 συσκευές θα πάρουν όλα τα μελλοντικά updates. MeeGo εννοείται ότι δεν θα μπορείς να βάλεις, είναι εντελώς άλλο λειτουργικό σύστημα και έχει άλλες απαιτήσεις. Όταν δεις τις προδιαγραφές του n9 θα καταλάβεις.

7. Δεν είναι το made in Finland (που το γράφει στο κουτί) αυτό στο οποίο πρέπει να δώσεις σημασία, αλλά να έχει ελληνικό product code η συσκευή σου. Με μια ματιά μπορείς να το καταλάβεις από την ταινία Nokia Sealed με το ολόγραμμα.

8. Υποψιάζομαι ότι ευθύνεται κάποιο widget για τις συνδέσεις. Μπορείς είτε να μη βάλεις στη homescreen widgets που απαιτούν ενημέρωση από το internet, είτε να επιλέξεις μη ενημέρωση της αρχικής οθόνης.

Είναι καθαρό από my view κλπ. Όταν το ανοίγεις βγάζει το λογότυπο της cosmote;

Υπερευτιχισμένος από την αγορά μου σήμερα.Το Ν8 είναι στα χέρια μου και αυτή τη στιγμή κάνω την πρώτη φόρτιση.Λίγα πράγματα για το κινητό όσο το είχα στα χέρια μου: Το αγόρασα από κατάστημα Γερμανός το Dark Grey ελληνικότατο,MyView αλλά πιστέψτε με δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα,όταν το άνοιξα δεν είχα παιχνίδια μέσα αλλά ούτε το πρόγραμμα του ovi store εγκατεστημένο αν και μου έβγαλε την πρώτη φορά να κάνει ενημερώσεις λογισμικού τις αγνόησα.Έπειτα ήθελα να δω το ovi store γι αυτό και το κατέβασα μέσω WiFi που συνδέθηκα και έκανε εγκατάσταση με επιτυχία,χωρίς επανακίνηση,χωρίς να με πετάξει!!

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι που δεν το άφησα από τα χέρια μου και χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημένη,με το 30% της αρχικής μπαταρίας που δίνετε έκανα τα εξής: gps 30 λεπτά,Μουσική μισή+ ώρα σίγουρα,facebook μονίμως ανοιχτό,15 λεπτά που μίλησα,22 μηνύματα έστειλα,4 φωτογραφίες έβγαλα,είδα 3-4 λεπτά το βίντεο του TRON (καταπληκτική ανάλυση) και όλα αυτά χωρίς να φάω ούτε 1 κόλλημα,ούτε 1 επανακίνηση.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Φωτογραφίες: Τέλειες για κινητό τηλέφωνο που θα σύγκρινα άνετα με την ψηφιακή μου Olympus.

Ήχος:Τρομερά δυνατός έστω και με 1 ηχείο στερεοφωνικό.

GPS:Απίστευτη ταχύτητα κλειδώματος δορυφόρου και ακρίβεια πλοήγησης και ακόμα δεν έχω την καινούρια έκδοση των ovi maps με pinch to zoom.

Απόκριση οθόνης/ποιότητα:Πραγματικά μου φαίνεται τόσο απίστευτη τόσο η ανάλυση όσο και η απόκριση.Κυριολεκτικά υποχωρεί στο άγγιγμα μου.

Symbian(^3):Τρομερές δυνατότητες που δεν τις περίμενα και είμαστε ακόμη στο πρώτο firmware του λειτουργικού.Το multitask είναι τόσο δυνατό που δεν δοκίμασα να το φορτώσω πολύ αλλά 12 εφαρμογές εκτελούσε άνετα χωρίς να κολλήσει.

ΥΓ:Nokia saled αυτοκόλλητο κανονικά,Made in Finland.

Το κουτί πριν καν το αγοράσω ρώτησα τον φίλο μου αν γίνετε να μου το ανοίξει και δεν μου αρνήθηκε.Πριν δώσω τα λεφτά μου άνοιξε το κουτί,επιβεβαίωσα ότι δεν λείπει τίποτα από την συσκευασία και το κινητό δουλεύει ρολόι και έπειτα προχώρησα στην αγορά του.

Οτιδήποτε θέλετε να μάθετε θα είμαι διαθέσιμος για να σας απαντήσω.

Μια ερωτησούλα μόνο: Πρώτη φόρτιση 2 ώρες μέχρι να τελειώσει η φόρτιση και να σβήσει το λαμπάκι στο πλάι ή θέλει 8 ώρες και βλακείες όπως έχω ακούσει?

όχι, δεν υπάρχει led!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να ρωτήσω κάτι παιδιά.Το είχα για φόρτιση το Ν8 και λέει 10% όμως οι μπάρες σταμάτησαν να φορτίζουν και το φωτάκι στο πλάι δεν ανάβει.Θέλω στα σίγουρα να μου απαντήσει κάποιος αν είναι έτοιμο να το βγάλω από την φόρτιση ή αν χρειάζεται το 8ώρο που λένε συνήθως.

Το 8ωρο δεν υφισταται πια εδω και αρκετα χρονια και απορω που οι υπαλληλοι στα μαγαζια επιμενουν να σου λενε βαλτο 8-12 ωρες να φορτισει! Χρειαζεται μονο μεχρι να σου βγαλει την ενδειξη οτι φορτισε. Καλα δεν τα λεω;

διαβασα πολλες σελιδες μ'αυτα που λετε για το n8 και καταλαβα οτι η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα....

τελικα αξιζει???

Είναι το τελευταίο βήμα πριν τις ψηφιακές κάμερες.

Υπερευτιχισμένος από την αγορά μου σήμερα.Το Ν8 είναι στα χέρια μου και αυτή τη στιγμή κάνω την πρώτη φόρτιση.Λίγα πράγματα για το κινητό όσο το είχα στα χέρια μου: Το αγόρασα από κατάστημα Γερμανός το Dark Grey ελληνικότατο,MyView αλλά πιστέψτε με δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα,όταν το άνοιξα δεν είχα παιχνίδια μέσα αλλά ούτε το πρόγραμμα του ovi store εγκατεστημένο αν και μου έβγαλε την πρώτη φορά να κάνει ενημερώσεις λογισμικού τις αγνόησα.

Αυτές τις ενημερώσεις καλό είναι να τις κάνεις με την πρώτη ευκαιρία. Για να σου ξαναβγεί ειδοποίηση θα πας στο μενού ενημερώσεις λογισμικού.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά.Το είχα για φόρτιση το Ν8 και λέει 10% όμως οι μπάρες σταμάτησαν να φορτίζουν και το φωτάκι στο πλάι δεν ανάβει.Θέλω στα σίγουρα να μου απαντήσει κάποιος αν είναι έτοιμο να το βγάλω από την φόρτιση ή αν χρειάζεται το 8ώρο που λένε συνήθως.

Μπορείς να το βγάλεις. Με το που σβήνει το πλαϊνό φωτάκι είσαι έτοιμος.

όχι, δεν υπάρχει led!

Είναι σίγουρο? Στα βίντεο δεν ανάβει τίποτα? :(

Edited by impreza_sti
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Πληροφοριακά μιας και είμαι ο πρώτος που το αγορασε απο εκεί:

Απο Cosmote branded product code (αγορά απο κατάστημα Γερμανός):

059D427

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ξέρει κανείς παιδιά πού βρίσκεται η "υπενθύμιση υποχρεώσεων" στο Ν8;

Ευχαριστώ.

Πηγαίνεις στο ημερολόγιο και πατάς επιλογές, νέα καταχώρηση, ανοίγεις το πρώτο πεδίο (που έχει προεπιλεγμένη την σύσκεψη) και επιλέγεις σημείωση υποχρέωσης.

Είναι σίγουρο; Στα βίντεο δεν ανάβει τίποτα

Ανάβει μόνο ένα κόκκινο φωτάκι αλλά η χρήση του είναι να ειδοποιεί τον άλλο ότι βιντεοσκοπείται. Το led αυτό χρησιμοποιείται μόνο για να βοηθήσει την κάμερα να εστιάσει και δεν μένει μόνιμα ανοιχτό.

Δηλαδή είναι καλύτερα να μην αφήνουμε την μπαταρία να αδειάζει τελείως;

Ναι. Την αφήνεις να αδειάσει μία φορά στο τόσο. Γενικά, μπορείς να το βάζεις να φορτίζει οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει τι παίζει με τα πλήκτρα έντασης του Ν8. Σήμερα παρατήρησα ότι δουλεύουν ακόμα και με κλειδωμένη την οθόνη και τα πλήκτρα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν έχεις τη συσκευή στην τσέπη και ακούς μουσική. Δεν υπάρχει περίπτωση να πατηθεί κάποιο εικονικό πλήκτρο κατά λάθος, αλλά ταυτόχρονα έχεις και τον έλεγχο της έντασης χωρίς να ξεκλειδώνεις και να κλειδώνεις συνέχεια το τηλέφωνο. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά σε μία τέτοια συσκευή. :) Edited by impreza_sti
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ενημέρωση λογισμικού - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Αυτόματος έλεγχος ενημερώσεων - Απενεργοποιημένος

Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει τι παίζει με τα πλήκτρα έντασης του Ν8. Σήμερα παρατήρησα ότι δουλεύουν ακόμα και με κλειδωμένη την οθόνη και τα πλήκτρα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν έχεις τη συσκευή στην τσέπη και ακούς μουσική. Δεν υπάρχει περίπτωση να πατηθεί κάποιο εικονικό πλήκτρο κατά λάθος, αλλά ταυτόχρονα έχεις και τον έλεγχο της έντασης χωρίς να ξεκλειδώνεις και να κλειδώνεις συνέχεια το τηλέφωνο. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά σε μία τέτοια συσκευή. :)

Πολυ ''εξυπνη'' αυτη η λειτουργια αλλα υπαρχει ηδη στο galaxy στο wave και αν θυμαμαι καλα και στο g810 της samsung. Α, επισης και στο desire. :)

Ερωτηση. Τα βιντεο ''trailer'' του tron legacy που εχει μεσα η συσκευη δεν μπορουμε να τα δουμε στην tv? Οταν το συνδεω με το απλο καλωδιο tv του 5800 που εχω, στο κεντρο της οθονης μου γραφει nokia ομως ο ηχος ακουγεται κανονικα και απο την τηλεοραση και απο το κινητο. :confused:

Πολυ ''εξυπνη'' αυτη η λειτουργια αλλα υπαρχει ηδη στο galaxy στο wave και αν θυμαμαι καλα και στο g810 της samsung. Α, επισης και στο desire. :)

Εννοείται ότι και οι συσκευές που αναφέρεις είναι σοβαρές, επομένως είναι λογικό να προσφέρουν τέτοιες ευκολίες. ;)

Ερωτηση. Τα βιντεο ''trailer'' του tron legacy που εχει μεσα η συσκευη δεν μπορουμε να τα δουμε στην tv? Οταν το συνδεω με το απλο καλωδιο tv του 5800 που εχω, στο κεντρο της οθονης μου γραφει nokia ομως ο ηχος ακουγεται κανονικα και απο την τηλεοραση και απο το κινητο. :confused:

Σε όποια τηλεόραση κι αν τα δοκίμασα με HDMI παίζουν κανονικά τα συγκεκριμένα κλιπάκια. Μήπως να ελέγξεις τα καλώδια HDMI που χρησιμοποιείς; Επίσης φρόντισε να υπάρχουν καλές επαφές σε όλες τις συνδέσεις, καθώς υπάρχει και η TV και το Ν8, αλλά και το καλώδιο και ο HDMI αντάπτορας. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ρε παιδια πως βαζω μια συντομευση εφαρμοφης στη αρχικη οθονη?

Eπιλογές->Επεξεργασία αρχικής οθόνης-> ξανα Επιλογές*-> Λίστα Widget -> Συντομεύσεις

*γίνεται και με long press σε κενό χώρο στην οθόνη

Πληροφοριακά μιας και είμαι ο πρώτος που το αγορασε απο εκεί:

Απο Cosmote branded product code (αγορά απο κατάστημα Γερμανός):

059D427

Αυτο το product code ειναι ελληνικο απλα επειδη ειναι Cosmote branded διαφερει με αυτα τα product code στη πρωτη σελιδα?

Συνδέεται συνεχεια στο internet ως LAN όταν είμαι σπίτι, δηλαδή και στην δουλειά που αυτά τα 2 έχω περάσει ως "γνωστά δίκτυα".

Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό και να συνδέομαι μονο ήταν θέλω εγώ?

Edited by mirrorofsorrow

Μετά απο πολύ καιρό ήρθε η ώρα να ξεφορτωθώ το ν95...

Επειδή θα πάρω το ν8 με επιδότηση απο γερμανό-κοσμοτέ, άρα απο ότι διαβάζω θα είναι μπράντιτ θα έχω κανένα θέμα όσον αφορά τη συνδεσιμότητα και γενικότερα τις λειτουργίες του? δέχεται και σιμ άλλων εταιρειων?

Ποιές είναι οι διαφορές των κοσμοτε μπράντιτ-ανμπράντιτ?

Γεια σας !!!

Να κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τους συνδέσμους που είναι σε κώδικα (διευθύνσεις)

Μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και κατέβασμα όλα τα κομμάτια από τούς χοστ και μετά να τα αποσυμπιέσουμε με το τηλέφωνο???

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ…

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...