antheod Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Η Vodafone την δίνει branded? Θα διαθέσει σε silver white??? Για την ώρα δίνει το κανονικό, με product code 059F047. silver white περιμένουν κατά της 20 Δεκεμβρίου. http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Το Nokia N8 έφτασε επιτέλους και στη χώρα μας, αλλά εσείς θα το χρησιμοποιούσατε ποτέ για να χειρίζεστε κάποιο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο; Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω video που προέρχεται από την Κίνα και μας παρουσιάζεται μια διαφορετική δυνατότητα του Nokia N8. https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Είπα να μην γράψω αλλά τελικά θα γράψω....Οπως φαίνεται από το avatar μου και ΄γω το πήρα ελληνικό αυτή τη φορά (059F047-Greece Dark Grey) ξανα..(είχε δίκιο και ο Panosz75...:O)....το Ν8 by far είναι το καλύτερο κινητό που έχει φτιάξει η ΝΟΚΙΑ τελικά(το 1ο που είχα πάρει από EBW στις 3/11 πρέπει να ήταν ελαττωματικό ή δεν ξέρω και ΄γω τι,αυτό που έχω τώρα δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με εκείνο σε όλους μα όλους τους τομείς). Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες με την ρύθμιση του χρωματικού τόνου και της ευκρίνειας είδα τεράστιες διαφορές στην λεπτομέρεια και στα πάντα,τέλειες φωτογραφίες (δεν θα βάλω το patch γιατί ειλικρινά με ικανοποιούν πολύ οι φωτογραφίες),γενικά δεν έχει κάνει κιχ,πολύ σταθερό και σωστό σε όλα,συνήθησα και την λειτουργία του ρυθμιστή φωτεινότητας και είναι τελικά πολύ φωτεινή στις περισσότερες περιπτώσεις. Με την θήκη CC 1005 (σιλικόνης) δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα και είναι πολύ καλή η εφαρμογή της χωρίς να εμποδίζει πουθενα τις λειτουργίες του κινητού. Εχω ένα ελάττωμα και αυτό είναι η βιασύνη να κρίνω,το 1ο Ν8 που είχα(παραεισαγωγής από EBW) πρέπει να ήταν μάλλον από κάπου που κάνουν reviews,ή κάτι τέτοιο(έχουν ακουστεί διάφορα για το ΕΒW στην πιάτσα πάντως,τα έμαθα κατόπιν και μόλις πριν 15 μέρες..;):confused:- τεσπα εγώ πάντως δεν θα ξανααγοράσω από ΄κει ούτε μελάνι εκτυπωτη)...πάντως και πάλι βιάστηκα να κρίνω ειδικά με το υλικό που είχα στα χέρια μου αλλά και βλέποντας τα αποτελεσματα της κάμερας σε μια οθόνη ανάλυσης 1366 x 768(δεν βοηθάει καθόλου και ήταν συντελεστής της λάθος κρίσης μου)-τώρα σε μια FullHD οθόνη που πήρα για το PC βλέπω τεράστια διαφορά...το κινητό βγάζει πολύ καλές φωτό. Σε όλα δηλαδή είναι υπερπλήρες και παρόλο που όταν το αναζήτησα εναγωνίως την Πέμπτη και δεν υπήρχε πουθενά μα πουθενά το βρήκα στο Mediamarkt στην τιμή των 529 € (ναι παρόλο που σε άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας χρήστες ανέφεραν τιμή 499 €,μάλλον είδαν ότι θα έχει σίγουρη ζήτηση/πώληση και το τιμολόγησαν ψηλά)το ΠΗΡΑ γιατί ήταν 1 από τα 2 που είχε μόλις φέρει,ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ σφραγισμένο με ταινία NOKIA Sealed κλπ.,καλό το Wave αλλά άλλο το Symbian...:)...και δεν το μετανοιώνω ούτε στο ελάχιστο.... Είπα να γράψω και έγραψα....η πλήρης ανατροπή των προηγουμένων μου απόψεων...μην μου κρεμάσετε κουδούνια,ο ανθρωπος κάνει λάθη και όταν μπορεί τα παραδέχεται και τα διορθώνει(δεν είναι και η 1η φορά,οι παλιοί ξέρουν).....το κινητό είναι για άραγμα και έχει πολλά να δώσει(εύχομαι να είναι όντως από την διορθωμένη συνδεσμολογία της γραμμής παραγωγής και να μην "πεθάνει" ξαφνικά,πάντως ούτε ένα restart έχει κάνει και ειναι πολύ πιο γρήγορο από το "άλλο" που είχα...τυχαίο...δεν νομίζω....;)). Edited December 4, 2010 by rostropol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μπορει ο φιλος jason72 η καποιος αλλος φιλος που εχει παρει το κινητο απο τον κοτσοβολο να μας πει με σιγουρια αν το κινητο ειναι ελληνικο με τι product code κλπ η εστω ευρωπαικο και οχι κινεζικο πληζ???Ενδιαφερεται ενας φιλος να το παρει επειγοντως απο τον κοτσοβολο (λογο δοσεων) και εχτες που ρωτησα στο καταστημα του περιστεριου και ειδαμε μαζι με τον υπαλληλο γιατι δεν το ειχαν ετοιμοπαραδωτο το κομπιουτερ ελεγε προελευση ΚΙΝΑ το ειδα με τα ματια μου και το παιδι εκει μου ειπε οτι αυτο το λεει στο συστημα για ολα τα μαγαζια...!!!Εκτος και αν ειταν ασχετος!!!!!Ξερει κανεις να μας πει εγγυημενα??Ευχαριστω ;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδιά πήρα κι εγώ ένα για μένα, η για τον αδερφό μου τέλος πάντων. Μαυρακι από τον κωτσοβολο ελληνικοτατο και από φιλανδία. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές αν και μάλλον θα το κρίνω πιο σκληρά από όλους γιατί θα ξεκινήσω συγκρίσεις με το galaxy. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι η κάμερα και το βίντεο δεν παιζοντε, η οθόνη σε χρώματα μπορεί να είναι και καλύτερη από του galaxy, όμως δεν είναι τόσο ευαίσθητη και σαν κινητό είναι πιο αργό. Περισσότερα από βδομάδα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Υπάρχει ήδη αυτό στο N8. Μπορείς αντιστοιχίσεις κάθε επαφή με το facebook και twitter profile της. Εκτός από τα updates που θα σου δείχνει στην ανάλογη καρτέλα, θα συνδέει με την επαφή και την αντίστοιχη profile picture. Όταν συνδέεσαι στο διαδίκτυο, μπορείς να ορίσεις online τις επαφές σου. Έτσι, όλες οι επαφές που έχουν ενημερωμένες λεπτομέρειες σε skype, facebook, msn και πάει λέγοντας, φαίνονται online (μπορείς να τις δεις σε ξεχωριστή λίστα) και μπορείς να κάνεις chat μαζί τους με τις συζητήσεις (σε cloud μορφή) να φαίνονται μαζί με όλες τις υπόλοιπες στο μενού των μηνυμάτων. Όμορφα, οργανωμένα και απλά. Όλα αυτά στο maemo 5 του Ν900. Το Ν8 δεν έχει τίποτα από αυτά. Το μόνο που πρόσθεσαν είναι μια κουτσουρεμένη μορφή κοινωνικής δικτύωσης μόνο για fb & twitter με ελάχιστες δυνατότητες. Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή όλα αυτά τα καλά θα τα δούμε και στο Ν8. Το χειρότερο για μένα θα είναι όταν (επιβεβαιωμένα) θα αφαιρεθούν τα folders από το μενού στην PR3.0 (αυτό που μέχρι πρότινος ξέραμε ως S^4). Δυστυχώς, ούτε το MeeGo θα έχει folders. Να πω πάλι ποιοι ευθύνονται; Διατηρώ της επιφυλάξεις μου περί αυτού. Γιατί και στο maemo δεν υπήρχε η δυνατότητα οργάνωσης σε φακέλους αλλά αργότερα με αναβάθμιση, προστέθηκε. Τώρα, να το αφαιρέσουν ξανά μου φαίνεται περίεργο. Επίσης είμαι περίεργος να δω την οργάνωση/διάταξη του μενού που μας προετοιμάζουν για το μέλλον στα symbian/meego. Το focus στη βιντεοσκόπηση είναι άψογο, τα πάντα είναι εστιασμένα πάντα, δεν χρειάζεται καμία αλλαγή. Αν είχε συνεχές auto-focus, θα εστίαζε μόνο στο θέμα και αν αυτό μετακινούνταν θα είχε 1-2 sec lag μέχρι να ξαναεστιάσει (στο ενδιάμεσο όλα θα ήταν θολά). Το patch της κάμερας φυσικά και δεν πρόκειται να ενσωματωθεί, θα θέλαμε μνήμη 100GB. Συμφωνώ απολύτως. Ούτε την συνεχόμενη εστίαση στο βίντεο χρειαζόμαστε ούτε το μεγάλο μέγεθος αρχείων. Αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να δώσουν την δυνατότητα στον χρήστη να έχει επιλογή. Θέλει συνεχόμενη εστίαση, θέλει τεράστια αρχεία, να μπορεί να τα ενεργοποιεί από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Edited December 4, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το nokia n8...!! Με ενδιαφερει κυριως η κάμερα..! Από την στιγμή που ψάχνεσαι για νέο κινητό και σε ενδιαφέρει η κάμερα, δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση. Πήγαινε με κλειστά μάτια για το Ν8. Εκτός από την εκπληκτική του κάμερα, είναι ένα καλοκατασκευασμένο και υπερπλήρες smartphone. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Μπορει ο φιλος jason72 η καποιος αλλος φιλος που εχει παρει το κινητο απο τον κοτσοβολο να μας πει με σιγουρια αν το κινητο ειναι ελληνικο με τι product code κλπ η εστω ευρωπαικο και οχι κινεζικο πληζ; Ενδιαφερεται ενας φιλος να το παρει επειγοντως απο τον κοτσοβολο (λογο δοσεων) και εχτες που ρωτησα στο καταστημα του περιστεριου και ειδαμε μαζι με τον υπαλληλο γιατι δεν το ειχαν ετοιμοπαραδωτο το κομπιουτερ ελεγε προελευση ΚΙΝΑ το ειδα με τα ματια μου και το παιδι εκει μου ειπε οτι αυτο το λεει στο συστημα για ολα τα μαγαζια...!!!Εκτος και αν ειταν ασχετος!!!!!Ξερει κανεις να μας πει εγγυημενα??Ευχαριστω ;);) Όσοι το έχουν πάρει από κοτσόβολο, είπαν ότι ήταν ελληνικό. Αυτό που μπορεί να κάνει ο φίλος σου για να σιγουρευτεί, είναι να πάει και να κοιτάξει το κουτί να έχει αυτό το αυτοκόλλητο. Διάβασε επίσης και αυτό. Το προέλευση κίνα που αναφέρεται στο σύστημα είναι λάθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Είπα να μην γράψω αλλά τελικά θα γράψω....Οπως φαίνεται από το avatar μου και ΄γω το πήρα ελληνικό αυτή τη φορά (059F047-Greece Dark Grey) ξανα..(είχε δίκιο και ο Panosz75...:O)....το Ν8 by far είναι το καλύτερο κινητό που έχει φτιάξει η ΝΟΚΙΑ τελικά(το 1ο που είχα πάρει από EBW στις 3/11 πρέπει να ήταν ελαττωματικό ή δεν ξέρω και ΄γω τι,αυτό που έχω τώρα δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με εκείνο σε όλους μα όλους τους τομείς). Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες με την ρύθμιση του χρωματικού τόνου και της ευκρίνειας είδα τεράστιες διαφορές στην λεπτομέρεια και στα πάντα,τέλειες φωτογραφίες (δεν θα βάλω το patch γιατί ειλικρινά με ικανοποιούν πολύ οι φωτογραφίες),γενικά δεν έχει κάνει κιχ,πολύ σταθερό και σωστό σε όλα,συνήθησα και την λειτουργία του ρυθμιστή φωτεινότητας και είναι τελικά πολύ φωτεινή στις περισσότερες περιπτώσεις. Με την θήκη CC 1005 (σιλικόνης) δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα και είναι πολύ καλή η εφαρμογή της χωρίς να εμποδίζει πουθενα τις λειτουργίες του κινητού. Εχω ένα ελάττωμα και αυτό είναι η βιασύνη να κρίνω,το 1ο Ν8 που είχα(παραεισαγωγής από EBW) πρέπει να ήταν μάλλον από κάπου που κάνουν reviews,ή κάτι τέτοιο(έχουν ακουστεί διάφορα για το ΕΒW στην πιάτσα πάντως,τα έμαθα κατόπιν και μόλις πριν 15 μέρες..;):confused:- τεσπα εγώ πάντως δεν θα ξανααγοράσω από ΄κει ούτε μελάνι εκτυπωτη)...πάντως και πάλι βιάστηκα να κρίνω ειδικά με το υλικό που είχα στα χέρια μου αλλά και βλέποντας τα αποτελεσματα της κάμερας σε μια οθόνη ανάλυσης 1366 x 768(δεν βοηθάει καθόλου και ήταν συντελεστής της λάθος κρίσης μου)-τώρα σε μια FullHD οθόνη που πήρα για το PC βλέπω τεράστια διαφορά...το κινητό βγάζει πολύ καλές φωτό. Σε όλα δηλαδή είναι υπερπλήρες και παρόλο που όταν το αναζήτησα εναγωνίως την Πέμπτη και δεν υπήρχε πουθενά μα πουθενά το βρήκα στο Mediamarkt στην τιμή των 529 € (ναι παρόλο που σε άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας χρήστες ανέφεραν τιμή 499 €,μάλλον είδαν ότι θα έχει σίγουρη ζήτηση/πώληση και το τιμολόγησαν ψηλά)το ΠΗΡΑ γιατί ήταν 1 από τα 2 που είχε μόλις φέρει,ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ σφραγισμένο με ταινία NOKIA Sealed κλπ.,καλό το Wave αλλά άλλο το Symbian...:)...και δεν το μετανοιώνω ούτε στο ελάχιστο.... Είπα να γράψω και έγραψα....η πλήρης ανατροπή των προηγουμένων μου απόψεων...μην μου κρεμάσετε κουδούνια,ο ανθρωπος κάνει λάθη και όταν μπορεί τα παραδέχεται και τα διορθώνει(δεν είναι και η 1η φορά,οι παλιοί ξέρουν).....το κινητό είναι για άραγμα και έχει πολλά να δώσει(εύχομαι να είναι όντως από την διορθωμένη συνδεσμολογία της γραμμής παραγωγής και να μην "πεθάνει" ξαφνικά,πάντως ούτε ένα restart έχει κάνει και ειναι πολύ πιο γρήγορο από το "άλλο" που είχα...τυχαίο...δεν νομίζω....;)). Όχι μόνο κουδούνια δεν θα σου κρεμάσουμε, αλλά είναι προς τιμήν σου που παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος στην προηγούμενη κρίση σου (που βέβαια δεν ήταν δικό σου το λάθος, αφού μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό μοντέλο). Η στενοκεφαλιά είναι μειονέκτημα, όχι το να αναθεωρείς τις απόψεις σου. Με 'γεια το νέο σου N8! Είναι πάντως υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των ελαττωματικών συσκευών στις πρώτες παρτίδες, κι αυτό είναι πολύ κακό για τη Nokia καθώς δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για το κινητό σε ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει σε ελαττωματική συσκευή (και γιατί άλλωστε να το αντιληφθούν αν δεν παρακολουθούν τα σχετικά forums). Έτσι διαδίδονται φήμες ότι το N8 είναι αργό, ασταθές κλπ, που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Nokia πρέπει σίγουρα κάτι να κάνει, πχ να βγάλει μια ανακοίνωση που να καλεί όλους τους αγοραστές του N8 στα Nokia Care για έλεγχο (ώστε να εντοπιστούν και να αντικατασταθούν τα ελαττωματικά) και να βεβαιωθεί ότι στο εξής κανένα ελαττωματικό κομμάτι δεν θα φεύγει από το εργοστάσιο. Είναι κρίμα για ένα τόσο καλό κινητό. Edited December 24, 2010 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Γεια σας και πάλι... Χάθηκα για λίγο ε; :p Φανταριλίκι βλέπετε,εκεί που είμαι (ΠΝ) το κινητό είναι...πολυτέλεια. Πόσο μάλλον με internet. Μέσα στο θάλαμο πιάνει η WIND μόνο. Καλά που πήγα; Στα σύνορα; Τζάμπα το πήρα το what's up :p Χθες που ορκίστηκα,πέρασα μια βόλτα από το κατάστημα WIND και μου είπαν ότι από βδομάδα θα το έχω. Το θέμα είναι ότι Τρίτη πάλι φεύγω για Αυλώνα και αν μου έρθει Δευτέρα έχει καλώς. Αν μου έρθει Τρίτη δε θα το χαρώ,αν έρθει Τετάρτη καλύτερα να μη το δω καθόλου :p Τώρα όμως που λέτε για ελαττωματικές παρτίδες φοβάμαι μη χάσω το DOA σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής...Επομένως προτιμώ τουλάχιστον να κάνω unboxing,να το δω για 1 ώρα να παίξω λίγο με την ταχύτητα να δω αν κολλάει και να πράξω αναλόγως. Με λίγα λόγια τι να δω για να βγάλω συμπέρασμα αν η συσκευή είναι προβληματική; :worry: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Με λίγα λόγια τι να δω για να βγάλω συμπέρασμα αν η συσκευή είναι προβληματική; :worry: Αν δεν σου κάνει restart και δεν τρώει κολλήματα είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Όταν συνδέεσαι στο διαδίκτυο, μπορείς να ορίσεις online τις επαφές σου. Έτσι, όλες οι επαφές που έχουν ενημερωμένες λεπτομέρειες σε skype, facebook, msn και πάει λέγοντας, φαίνονται online (μπορείς να τις δεις σε ξεχωριστή λίστα) και μπορείς να κάνεις chat μαζί τους με τις συζητήσεις (σε cloud μορφή) να φαίνονται μαζί με όλες τις υπόλοιπες στο μενού των μηνυμάτων. Όμορφα, οργανωμένα και απλά. Όλα αυτά στο maemo 5 του Ν900. Το Ν8 δεν έχει τίποτα από αυτά. Το μόνο που πρόσθεσαν είναι μια κουτσουρεμένη μορφή κοινωνικής δικτύωσης μόνο για fb & twitter με ελάχιστες δυνατότητες. Είχα την εντύπωση ότι έτσι συμβαίνει και στο N8. Είσαι σίγουρος ότι το έψαξες; Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή όλα αυτά τα καλά θα τα δούμε και στο Ν8. Διατηρώ της επιφυλάξεις μου περί αυτού. Γιατί και στο maemo δεν υπήρχε η δυνατότητα οργάνωσης σε φακέλους αλλά αργότερα με αναβάθμιση, προστέθηκε. Τώρα, να το αφαιρέσουν ξανά μου φαίνεται περίεργο. Επίσης είμαι περίεργος να δω την οργάνωση/διάταξη του μενού που μας προετοιμάζουν για το μέλλον στα symbian/meego. Μακάρι να τα δούμε. Δεν ήξερα ότι προστέθηκαν τα folders μετά στο N900. Όπως και στο Symbian ή πετσοκομμένα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Πιο φθηνό, αλλά δε ξέρεις τι θα σου στείλει ο άλλος. Καλύτερα από εδώ και να ξέρεις τι παίρνεις, να έχεις και εγγύηση κανονικά. Ο ebay μπορεί να σου στείλει κάνα αμερικάνικο, κινέζικο κλπ. που να μη έχει εγγύηση. δεν με νοιαζει τοσο η εγγυηση ασε που ακουω οτι το κινητο δεν μασαει και εχει πολυ καλη ποιοτητα αν ειναι αμερικανικο η κινεζικο τι θες να πεις μαιμου?θα εχω καποιο προβλημα με το δικτυο?τι ακριβως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Δουλεύω με windows εδώ και χρόνια και βασικά με HTC. Εδω και ένα χρόνο έχω το HTC Leo (HD2). Αν πάω σε Ν8 θα φάω "ήττα" ή αξίζει τον κόπο. α) όσον αφορά τα προγράμματα, τρίτων, που μπορώ να εγκαταστήσω β) τις δυνατότητες των προγραμμάτων γ) για την κάμερα, δεν το συζητώ, αξίζει σύμφωνα με τα reviews. Aν κάποιος έχει εμπειρία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) δεν με νοιαζει τοσο η εγγυηση ασε που ακουω οτι το κινητο δεν μασαει και εχει πολυ καλη ποιοτητα αν ειναι αμερικανικο η κινεζικο τι θες να πεις μαιμου?θα εχω καποιο προβλημα με το δικτυο?τι ακριβως? Κινέζικο θα πει κατασκευασμένο στην Κίνα. Δεν είναι μαϊμού, σε κανονικό εργοστάσιο της Nokia κατασκευάζεται, απλά δεν προορίζεται για Ευρώπη. Όσα κυκλοφορούν στην Ευρώπη είναι κατασκευασμένα στη Φινλανδία. Αν πάρεις κινητό που προορίζεται για χώρα εκτός Ευρώπης, ενδέχεται η ελληνική Nokia να μην σου αναγνωρίσει εγγύηση. Από εκεί και πέρα, ακόμη και made in Finland να είναι, πιθανόν δεν θα έχει ελληνικό product code, που σημαίνει ότι δεν θα έχεις ελληνικά, και για να τα βάλεις θα πρέπει να το φλασάρεις. Πέρα από τους κινδύνους που έχει το φλασάρισμα (αν κάτι πάει στραβά κατά τη διαδικασία μένεις με ένα τούβλο), δεν θα μπορείς να κάνεις στο μέλλον update μέσω του NSU ή του Ovi Suite, αλλά μόνο OTA μέσω του κινητού, ενώ ενδέχεται οτιδήποτε πάθει στο μέλλον να ισχυρίζονται στο service ότι έφταιγε το φλασάρισμα που του έκανες. Η εγγύηση θα πρέπει να σε ενδιαφέρει, γιατί ιδίως στις πρώτες παρτίδες έχουν εμφανιστεί αρκετά ελαττωματικά κομμάτια. Αν τύχει και σε σένα και το έχεις πάρει από Ελλάδα, απλά ζητάς αντικατάσταση και σου δίνουν άλλο (ή service αν έχεις περάσει τη βδομάδα). Αν το έχεις πάρει από eshop του εξωτερικού, κλαφ' τα. Δουλεύω με windows εδώ και χρόνια και βασικά με HTC. Εδω και ένα χρόνο έχω το HTC Leo (HD2). Αν πάω σε Ν8 θα φάω "ήττα" ή αξίζει τον κόπο. α) όσον αφορά τα προγράμματα, τρίτων, που μπορώ να εγκαταστήσω β) τις δυνατότητες των προγραμμάτων γ) για την κάμερα, δεν το συζητώ, αξίζει σύμφωνα με τα reviews. Aν κάποιος έχει εμπειρία... Χρησιμοποιώ Symbian τηλέφωνα από το 2006 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις διαθέσιμες εφαρμογές. Υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα, μην ακούς την προπαγάνδα που ισχυρίζεται το αντίθετο. Μπορείς να τις βρεις τόσο στο Ovi Store όσο και αλλού (δεν είσαι υποχρεωμένος να κατεβάζεις εφαρμογές μόνο από το επίσημο AppStore, όπως σε άλλες συσκευές). Τι σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα; Edited December 4, 2010 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Χρησιμοποιώ Symbian τηλέφωνα από το 2006 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις διαθέσιμες εφαρμογές. Υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα, μην ακούς την προπαγάνδα που ισχυρίζεται το αντίθετο. Μπορείς να τις βρεις τόσο στο Ovi Store όσο και αλλού (δεν είσαι υποχρεωμένος να κατεβάζεις εφαρμογές μόνο από το επίσημο AppStore, όπως σε άλλες συσκευές). Τι σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα; π.χ α)Μπλοκάρισμα κλήσεων με ,ώρες, ημέρες, αριθμούς: http://www.mobiion.com/magicall.html β) GPS νομίζω ότι συνεργάζονται τα πιο πολλά :Garmin, Igo ? ,Destinator ? Edited December 4, 2010 by nervous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 π.χ α)Μπλοκάρισμα κλήσεων με ,ώρες, ημέρες, αριθμούς: http://www.mobiion.com/magicall.html β) GPS νομίζω ότι συνεργάζονται τα πιο πολλά :Garmin, Igo ? ,Destinator ? α) Άπειρες. Παραδείγματα: http://store.ovi.com/content/5698?clickSource=search, http://store.ovi.com/content/24003?clickSource=search, http://store.ovi.com/content/3006?clickSource=search, http://store.ovi.com/content/2970?clickSource=search, κλπ β) Υπάρχουν σίγουρα το Garmin και το Sygic, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν δοκιμάσεις το Ovi Maps δεν πρόκειται να ξανασχοληθείς με κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης (τουλάχισον στο κινητό σου). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά πήρα κι εγώ ένα για μένα, η για τον αδερφό μου τέλος πάντων. Μαυρακι από τον κωτσοβολο ελληνικοτατο και από φιλανδία. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές αν και μάλλον θα το κρίνω πιο σκληρά από όλους γιατί θα ξεκινήσω συγκρίσεις με το galaxy. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι η κάμερα και το βίντεο δεν παιζοντε, η οθόνη σε χρώματα μπορεί να είναι και καλύτερη από του galaxy, όμως δεν είναι τόσο ευαίσθητη και σαν κινητό είναι πιο αργό. Περισσότερα από βδομάδα.. αυτό εννοούσα κι εγώ.... αργό στην απόκριση και όχι τόσο ευαίσθητη οθόνη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Κινέζικο θα πει κατασκευασμένο στην Κίνα. Δεν είναι μαϊμού, σε κανονικό εργοστάσιο της Nokia κατασκευάζεται, απλά δεν προορίζεται για Ευρώπη. Όσα κυκλοφορούν στην Ευρώπη είναι κατασκευασμένα στη Φινλανδία. Αν πάρεις κινητό που προορίζεται για χώρα εκτός Ευρώπης, ενδέχεται η ελληνική Nokia να μην σου αναγνωρίσει εγγύηση. Από εκεί και πέρα, ακόμη και made in Finland να είναι, πιθανόν δεν θα έχει ελληνικό product code, που σημαίνει ότι δεν θα έχεις ελληνικά, και για να τα βάλεις θα πρέπει να το φλασάρεις. Πέρα από τους κινδύνους που έχει το φλασάρισμα (αν κάτι πάει στραβά κατά τη διαδικασία μένεις με ένα τούβλο), δεν θα μπορείς να κάνεις στο μέλλον update μέσω του NSU ή του Ovi Suite, αλλά μόνο OTA μέσω του κινητού, ενώ ενδέχεται οτιδήποτε πάθει στο μέλλον να ισχυρίζονται στο service ότι έφταιγε το φλασάρισμα που του έκανες. Η εγγύηση θα πρέπει να σε ενδιαφέρει, γιατί ιδίως στις πρώτες παρτίδες έχουν εμφανιστεί αρκετά ελαττωματικά κομμάτια. Αν τύχει και σε σένα και το έχεις πάρει από Ελλάδα, απλά ζητάς αντικατάσταση και σου δίνουν άλλο (ή service αν έχεις περάσει τη βδομάδα). Αν το έχεις πάρει από eshop του εξωτερικού, κλαφ' τα. καταλαβα αν το κανω ετσι ποια ειναι η χαμηλωτερη τιμη που μπορω να το παρω? και σε περιπτωση που το παρω απο ebay τελικα το να αλλαξω το code ποσο δυσκολο ειναι? αν σκεφτεις οτι εχω φλασαρει πολλες φορες τον λεοντα και το update μεσω OTA τι διαφορα εχει απο το αλλο που ειπες συγνωμη που ρωταω συνεχεια αλλα πριν κανω την αγορα θελω να ειμαι σιγουρος Edited December 5, 2010 by mirrorofsorrow Διόρθωση παράθεσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα δεν μου εβρισκε δορυφορο πανω απο μια ωρα στους χαρτες.Εβαλλα το Garmin αλλα τι θελει το ΙΜΕΙ η card id για ξεκλ... ;Το μενου που ειχαν τα αλλα που εβλεπες τι δορυφορους εχει κλειδωσει στο Ν8 που ειναι; δεν μπορω να το βρω.To garmin μεχρι στιγμης κανει σαν να μην εχει GPS το κινητο και στους χαρτες κατι τετοιο εβλεπα,ποτε δεν μου κλειδωσε.Ακομη υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω καποια πραγματακια στην αρχικη οθονη; Bluetoth,μητρωο,Garmin,εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Κατι διαβασα οτι το Product code και το Imei στις νεες συσκευες της Nokia ειναι λεει γραμμενα στ chip κ δεν θα μπορουν να αλλαξουν με software. Eχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο?.. 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα δεν μου εβρισκε δορυφορο πανω απο μια ωρα στους χαρτες.Εβαλλα το Garmin αλλα τι θελει το ΙΜΕΙ η card id για ξεκλ... ;Το μενου που ειχαν τα αλλα που εβλεπες τι δορυφορους εχει κλειδωσει στο Ν8 που ειναι; δεν μπορω να το βρω.To garmin μεχρι στιγμης κανει σαν να μην εχει GPS το κινητο και στους χαρτες κατι τετοιο εβλεπα,ποτε δεν μου κλειδωσε.Ακομη υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω καποια πραγματακια στην αρχικη οθονη; Bluetoth,μητρωο,Garmin,εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη.Ευχαριστω! Κάποιο λάθος κάνεις προφανώς. Ήσουν σε ανοιχτό χώρο; Έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS; Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό μέσω δικτύου και με Wi-Fi, και άνοιξε το Ovi Maps σε κλειστό χώρο. Πάλι δεν βρίσκει τη θέση σου (έστω κατά προσέγγιση); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά επειδή τώρα άρχισαν αρκετοί να το έχουν στα χέρια τους: το gps του n8 κλειδώνει γρήγορα (σε 1 λεπτό ?) ΜΟΝΟ με το ενσωματωμένο δέκτη? (χωρίς agps, network-based, wifi ktl) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά επειδή τώρα άρχισαν αρκετοί να το έχουν στα χέρια τους: το gps του n8 κλειδώνει γρήγορα (σε 1 λεπτό ?) ΜΟΝΟ με το ενσωματωμένο δέκτη? (χωρίς agps, network-based, wifi ktl) Από την φύση του το GPS δεν μπορεί να κλειδώσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα χωρίς υποβοήθηση. Γιατί του λείπουν τα δεδομένα θέσης των δορυφόρων (που αποστέλλονται από τους δορυφόρους ανά τακτά χρονικά διαστήματα). Με την υποβοήθηση τα δεδομένα αυτά τα λαμβάνεις από το δίκτυο κινητής ταχύτατα και έτσι κλειδώνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Είχα την εντύπωση ότι έτσι συμβαίνει και στο N8. Είσαι σίγουρος ότι το έψαξες; Δεν έχουν υλοποιήσει σωστά την κοινωνική δικτύωση στο S^3. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις μήνυμα στο fb και στο twitter. Έπρεπε οπωσδήποτε να βάλουν και chat (αλλιώς πιο το νόημα; ) όπως επίσης και να προσθέσουν και άλλες υπηρεσίες όπως msn, skype κτλ. Μακάρι να τα δούμε. Δεν ήξερα ότι προστέθηκαν τα folders μετά στο N900. Όπως και στο Symbian ή πετσοκομμένα; Δημιουργείς φακέλους και τους οργανώνεις αλλά, εκεί τα εικονίδια είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με το symbian. Όπως στη μετάβαση από 3rd σε 5th edition, τα εικονίδια μειώθηκαν αισθητά, περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο και στις μεταγενέστερες εκδόσεις του symbian. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια πως μπορω να βρω που ειναι το μενου που ειχε το Ν86,Ν95 που εβλεπες ποσους δοριφορους εχει βρει και εχει κλειδωσει το Ν8;ξαναλεω οτι δεν βρισκει τιποτε.Απο που ενεργοποιω την πλοηγηση με τον ενσωματομενο δεκτη GPS;Γιατι δεν θελω την πλοηγηση μεσω δικτυου (A-GPS) μπορει να χρεωνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts