Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαζοντας το mod παρατηρησατε οτι περα απο την μειωση των φωτο που απομενουν βασει της επιλεγμενης μνημης μειωθηκε και ο χρονος στο βιντεο?

γιατι πριν το mod εβγαζε 50 λεπτα και μετα μονο 20

ενταξει να μειωνετε ο αριθμος των φωτο αφου θα ειναι μεγαλυτερα τα αρχεια αλλα και ο χρονος του βιντεο? αλλαζει το mod κατι και στην εγγραφη του βιντεο οσο αφορα την συμπιεση?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πείτε μου πως διαγράφω φάκελους _PAlbTN στον File Manager, τους μετέφερα κατα λάθος απο USB Stick και δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής. Δε θέλω να συνδεθώ σε PC γιατι είναι καινούργια η μπαταρία και θα αρχίσει να φορτίζει.

Βάλε το x-plore και κάνε την διαγραφή.

σημερα δοκιμασα πρωτη φορα το GPS πολυ καλο συνδεεται γρηγορα και ακριβες.

με δυσκολεψαν λιγο η αναζητηση σημειου με greeklish.

επισης η οθονη αν ηταν 5" θα ηταν πολυ καλυτερο στην αναγνωση νομιζω.

γιατι ετσι για να διαβασω τις οδους στους δρομους κολλαω τη φατσα μου στο κινητο!

Στις 5" δεν μιλάμε για κινητό αλλά για δίσκο σερβιρίσματος. :lol: :p

Γιατί να κάνεις αναζήτηση με greeklish στο ovi maps;

Επειδή την πάτησα σας το λέω για να μην την πάθετε και εσείς...

Το hard reset σβήνει και τη mass memory του τηλεφώνου.

Μετά την επανεκκίνηση μου λείπουν το ovi store, οι χάρτες, το top apps & οι εφαρμογές κάτω από το web tv φάκελο.

Προσπάθησα να κατεβάσω το ovi store και να το εγκαταστήσω αλλά η εγκατάσταση δεν πετυχαίνει.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κάνω reinstall το firmware μπας και γίνει τίποτα.

Δεν πρόσεξα αν μας απάντησες αλλά, έκανες φορμάτ με το *#7370# ή με τον συνδυασμό τριών πλήκτρων; Γιατί, απ'όσο έχει ειπωθεί, μόνο με τον δεύτερο τρόπο χάνονται ενσωματωμένες εφαρμογές.

Επίσης, το top apps τι είναι; Εφαρμογή; Γιατί την έχετε αναφέρει και άλλοι αλλά στην δική μου συσκευή δεν υπήρχε (γερμανικής αγοράς).

Mια ερώτηση, πως απενεργοποιούμε, εντελώς, τη λειτουργεια του wifi; Το απενεργοποιώ και σε λίγα δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται.

Δες στις ρυθμίσεις του e-mail τον χρόνο ανάκτησης και βάλε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο και στις ρυθμίσεις wi-fi να εμφανίζεται όταν απαιτείται και όχι όταν διατίθεται, Επίσης στο προβολή διαθέσιμων wlan, επέλεξε ποτέ.

Επεστρεψα μετά απο 2 χρόνια και πάλι στη Nokia,

μετά τα καταπληκτικά Samsung i8510 και ι8910 HD

έχω στα χέρια μου το εκπληκτικο Ν8, εντυπώσεις αργότερα.

Καλορίζικο Τάσο. :) Μόλις το ψάξεις λεπτομερώς, γράψε μας τις εντυπώσεις σου και τις διαφορές σε σχέση με το πολύ καλό ι8910 HD.

Όσο για κάποια πραγματάκια που έχει κάνει η Nokia και δεν μου αρέσουν, όπως αυτό που ανέφερα πιο πριν με τις ετικέτες στις επαφές, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα διορθωθούν.

Παρεμπιπτόντως, χτες έβαλα και το mod του hyperX για την κάμερα. Ομολογώ ότι είδα μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες. Μακάρι να ενσωματωθεί σε επόμενη έκδοση firmware, μαζί με τις όποιες άλλες αλλαγές προγραμματίζει η Nokia.

Το ότι αφαιρέθηκε η επεξεργασία των ετικετών των επαφών, είναι κάτι που θα μου λείψει και εμένα αλλά όπως φαίνεται, αυτό το χαρακτηριστικό σιγά σιγά αποσύρεται από το symbian. Ήδη από τα 5th edition έχει αφαιρεθεί σε μερικά μοντέλα ενώ στο S^3 και στα επόμενα είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα το ξαναδούμε.

Είχα πάντα ενημερωμένες τις ετικέτες των επαφών μου αλλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις τις είχα χάσει (συγχρονισμό με pc suite, μεταφορά μεταξύ τηλεφώνων, κτλ) και είχα κουραστεί πια να τις επεξεργάζομαι εκ νέου, οπότε και τις παράτησα. Τελικά, δεν είναι κάτι που θα μου λείψει ενώ εκεί που περιμένω να δω βελτίωση είναι στον τρόπο χειρισμού των επαφών με ενσωμάτωση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης (όπως κάναν στο Ν900 και λειτουργούσε άψογα).

καλα δεν παιζει να ενσωματωθει μιας και εχει απαντησει ηδη ο damian για το θεμα του patch της καμερας και ειπε πως καλη η ποιοτητα ομως μετα δεν θα δουλευουν σωστα διαφορα αλλα και για αυτο επελεξε η νοκια να χρησιμοποιησει υψηλη συμπιεση.

αλλα εμενα να σου πω την αληθεια αν συνεχισει να υποστηριζεται το patch δεν με χαλαει καθολου που θα πρεπει να το βαζω μονος μου.

Ναι, ακριβώς έτσι είναι. Εμφανίζεται κανονικά στη διαχείριση εφαρμογών ως "hyperX modification", είναι μόλις 27kB και μπορείς να το απεγκαταστήσεις όποτε θες. Ελπίζω σύντομα να έχουμε ξανά και το ολοκληρωμένο mod σου θα ενσωματώνει και το συνεχές auto-focus στη βιντεοσκόπηση. Όπως και να 'χει, στο θέμα της κάμερας έχουν βάλει τα δυνατά τους οι Φινλανδοί με το φακό και αισθητήρα που έχουν εξοπλίσει το Ν8. Όλα τα άλλα που είναι θέμα software διορθώνονται. :)

Το ότι αφαιρέθηκε η επεξεργασία των ετικετών των επαφών, είναι κάτι που θα μου λείψει και εμένα αλλά όπως φαίνεται, αυτό το χαρακτηριστικό σιγά σιγά αποσύρεται από το symbian. Ήδη από τα 5th edition έχει αφαιρεθεί σε μερικά μοντέλα ενώ στο S^3 και στα επόμενα είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα το ξαναδούμε.

Είχα πάντα ενημερωμένες τις ετικέτες των επαφών μου αλλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις τις είχα χάσει (συγχρονισμό με pc suite, μεταφορά μεταξύ τηλεφώνων, κτλ) και είχα κουραστεί πια να τις επεξεργάζομαι εκ νέου, οπότε και τις παράτησα. Τελικά, δεν είναι κάτι που θα μου λείψει ενώ εκεί που περιμένω να δω βελτίωση είναι στον τρόπο χειρισμού των επαφών με ενσωμάτωση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης (όπως κάναν στο Ν900 και λειτουργούσε άψογα).

Δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό το γεγονός. Για μένα ήταν πάντα ένα ισχυρό χαρακτηριστικό των PIM λειτουργιών του Symbian OS, και δεν το θεωρώ σωστό να αφαιρεθεί. Πάντως έτσι κι αλλιώς υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείς διαφορετικές επαφές για τα διαφορετικά τηλέφωνα ενός συγκεκριμένου ατόμου, αλλά και πάλι θα ήταν πολύ χρήσιμο να διατηρηθεί σαν δυνατότητα. :(

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Που στο @όρακα είναι οι ρυθμίσεις του wifi ώστε να το αλλάξω από αυτόματα σε όταν απαιτείται;

Τις ρυθμίσεις στο email τις έκανα, άντε να δω...

Κάτι άλλο, στο wave μπορούσα να πάρω φωτογραφία από την οθόνη πατώντας συνδυασμό πληκτρον, στο Ν8 γίνεται;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γίνεται μόνο με εφαρμογή. Εγκατέστησε το screensnap από το ovi store. Ορίζεις ως συντόμευση το πλήκτρο της κάμερας.

Με ποιον από τους δύο τρόπους έκανες hard reset ?

Δεν πρόσεξα αν μας απάντησες αλλά, έκανες φορμάτ με το *#7370# ή με τον συνδυασμό τριών πλήκτρων; Γιατί, απ'όσο έχει ειπωθεί, μόνο με τον δεύτερο τρόπο χάνονται ενσωματωμένες εφαρμογές.

Και με τους τρεις τρόπους που παρέχει το τηλέφωνο. Και με τα 3 πλήκτρα & με το *#7370# και με την επιλογή από τα μενού.

Και με τους τρεις τρόπους σβήνει και η C: & η E:

Επίσης, το top apps τι είναι; Εφαρμογή; Γιατί την έχετε αναφέρει και άλλοι αλλά στην δική μου συσκευή δεν υπήρχε (γερμανικής αγοράς).

Εφαρμογή είναι.

Έχει ομαδοποιημένες εφαρμογές κάτι σαν ευρετήριο.

Δεν μπόρεσα να το ψάξω πολύ γιατί το έσβησα μαζί με τις υπόλοιπες.. :(

Και ένα update... προσπάθησα να περάσω το ovi store με όλες τις μεθόδους που αναφέρει το nokia discussions αλλά τρώω πόρτα.

Πήγα το τηλέφωνο στο nokia care της κατεχάκη αλλά ούτε το παλικάρι εκεί δεν μπόρεσε να το επαναφέρει. Μου είπε να περάσω από Δευτέρα που θα είναι ο συνάδερφος του μήπως μπορέσει να κάνει κάτι.

Πως γίνεται να έχεις greeklish στις ονομασίες των δρόμων; Ποια έκδοση του ovi maps χρησιμοποιείς και ποιο firmware έχεις περασμένο (ελληνικό ή κάτι άλλο) ;

Αν δεν το έχεις κάνει, αναβάθμισε το ovi maps.

Πως θα κανω αυτη την αναβαθμιση?

Και με τους τρεις τρόπους που παρέχει το τηλέφωνο. Και με τα 3 πλήκτρα & με το *#7370# και με την επιλογή από τα μενού.

Και με τους τρεις τρόπους σβήνει και η C: & η E:

Μορφοποίηση στο c δεν μπορείς να κάνεις από το μενού. Στο Ε μου βγάζει επιλογή αλλά στην εσωτερική, όχι.

Αλλά, γιατί έκανες format στο τηλέφωνό σου με τον συνδυασμό πλήκτρων; Αυτό το χρησιμοποιούμε σε έκτακτες περιπτώσεις που κολλάει και δεν ανοίγει με τίποτα. Έπαθες κάτι τέτοιο;

Πως θα κανω αυτη την αναβαθμιση?

Πατάς εκεί που λέει download, περνάς το αρχείο sis στην συσκευή σου και το εγκαθιστάς.

Μορφοποίηση στο c δεν μπορείς να κάνεις από το μενού. Στο Ε μου βγάζει επιλογή αλλά στην εσωτερική, όχι.

Αλλά, γιατί έκανες format στο τηλέφωνό σου με τον συνδυασμό πλήκτρων; Αυτό το χρησιμοποιούμε σε έκτακτες περιπτώσεις που κολλάει και δεν ανοίγει με τίποτα. Έπαθες κάτι τέτοιο;

Στην αρχή έκανα με το 7370 αλλά είδα ότι τα έχασα όλα. Μετά το έκανα από το μενού (Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Διαχείριση τηλ. > Εργοστασ. ρυθμ. > Διαγρ. δεδ. και επαναφ.) και τέλος αφού είδα ότι δεν επανέρχεται ούτε με αυτό, το έκανα με τα 3 πλήκτρα. Και οι 3 τρόποι σβησίματος, σβήνουν και την c: & την e:.

Επίσης από ότι βλέπω backup με την διαχείριση αρχείων μπορείς να πάρεις στην F: (αφού βάλεις SD καρτούλα). Αν δε βάλεις καρτούλα backup δεν παίρνει.

Υπάρχει ήδη αυτό στο N8. Μπορείς αντιστοιχίσεις κάθε επαφή με το facebook και twitter profile της. Εκτός από τα updates που θα σου δείχνει στην ανάλογη καρτέλα, θα συνδέει με την επαφή και την αντίστοιχη profile picture.

Η επεξεργασία των ετικετών δεν θα μου λείψει, όμως βλέπω ότι γενικά υπάρχει μια τάση «απλοποίησης» (εξαφάνιση equalizer κλπ). Το χειρότερο για μένα θα είναι όταν (επιβεβαιωμένα) θα αφαιρεθούν τα folders από το μενού στην PR3.0 (αυτό που μέχρι πρότινος ξέραμε ως S^4). Δυστυχώς, ούτε το MeeGo θα έχει folders. Να πω πάλι ποιοι ευθύνονται;

Ναι, ακριβώς έτσι είναι. Εμφανίζεται κανονικά στη διαχείριση εφαρμογών ως "hyperX modification", είναι μόλις 27kB και μπορείς να το απεγκαταστήσεις όποτε θες. Ελπίζω σύντομα να έχουμε ξανά και το ολοκληρωμένο mod σου θα ενσωματώνει και το συνεχές auto-focus στη βιντεοσκόπηση. Όπως και να 'χει, στο θέμα της κάμερας έχουν βάλει τα δυνατά τους οι Φινλανδοί με το φακό και αισθητήρα που έχουν εξοπλίσει το Ν8. Όλα τα άλλα που είναι θέμα software διορθώνονται. :)

Το focus στη βιντεοσκόπηση είναι άψογο, τα πάντα είναι εστιασμένα πάντα, δεν χρειάζεται καμία αλλαγή. Αν είχε συνεχές auto-focus, θα εστίαζε μόνο στο θέμα και αν αυτό μετακινούνταν θα είχε 1-2 sec lag μέχρι να ξαναεστιάσει (στο ενδιάμεσο όλα θα ήταν θολά). Το patch της κάμερας φυσικά και δεν πρόκειται να ενσωματωθεί, θα θέλαμε μνήμη 100GB.

Edited by terrestial

Επίσης από ότι βλέπω backup με την διαχείριση αρχείων μπορείς να πάρεις στην F: (αφού βάλεις SD καρτούλα). Αν δε βάλεις καρτούλα backup δεν παίρνει.

Ναι, έτσι είναι. Εγώ έχω πάρει ήδη backup του τηλεφώνου, αφού πρώτα έβαλα μια microSD.

Το χειρότερο για μένα θα είναι όταν (επιβεβαιωμένα) θα αφαιρεθούν τα folders[u/] από το μενού στην PR3.0(αυτό που μέχρι πρότινος ξέραμε ως S^4). Δυστυχώς, ούτε το MeeGo θα έχει folders. Να πω πάλι ποιοι ευθύνονται;

Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Πόσο σίγουρο είναι αυτό; :worry: :what:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδια πως ειπαμε κανουμε συχρονισμο τις επαφες μας απο το gmail στο Ν8

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδια, το βραδυ πως τα παει στη βιντεοσκοπηση; Παλιοτερα Nokia με xenon οπως το N82 ειχαν τη νυχτερινη ληψη, αλλα με αυτην καθυστερει η κινηση και προσωπικα δεν την χρησιμοποιω σχεδον ποτε!

παιδια ξερει κανεις αν του κωτσοβολου ειναι παραεισαγωγη?

πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικια τους εισαγωγη, ειναι απο την enet.

αρα παραεισαγωγη φανταζομαι ε? αλλιως θα τα περνανε κατευθειαν απο νοκια?

Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Πόσο σίγουρο είναι αυτό; :worry: :what:

99%, τουλάχιστον μέχρι στιγμής (ελπίζω να αλλάξουν γνώμη μέχρι την κυκλοφορία, αλλά δεν το βλέπω). Φαίνεται απ' τα screenshots και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, αλλά μου το επιβεβαίωσε και άτομο που δουλεύει στη Nokia και τεστάρει τις νέες συσκευές και εκδόσεις του OS. Ούτε το Maemo5 (N900) είχε folders και το MeeGo είναι συνέχειά του.

mpapad, δες αυτό: WARNING: Don't do a hard reset on the N8

Η μόνη λύση φαίνεται να είναι το φλασάρισμα με Phoenix.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο firmware δεν σηκώνει το hard reset. Προσοχή λοιπόν, μέχρι να έρθει το επόμενο firmware update, μην κάνετε hard reset σε καμία περίπτωση (εκτός βέβαια αν το τηλέφωνο δεν ανοίγει).

Edited by terrestial

Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το nokia n8...!! Με ενδιαφερει κυριως η καμερα..!

Ειναι το καλυτερο φωτοκινητο αυτη την στιγμη..?

Προβλεπεται να βγει κανενα στο κοντινο χρονικο διαστημα πιο καλο στην φωτογραφικη απο το nokia n8....?

Αυτο που με φοβιζει καπως στην φωτογραφικη του nokia ειναι η μεγαλη συμπιεση που κανει στις φωτογραφιες, κατι που ισως προσθετει κοκκο η χανει σε λεπτομερειες...!! ?

Η καμερα του για παραδειγμα μπορει να συγκριθει με ψηφιακες των 100 ευρω ας πουμε..!! ????

Γιατι σκεφτομαι να αγορασω ή μια ψηφιακη των 100 ευρω ή το κινητο...

Το οπτικο ζουμ δεν με ενδιαφερει τοσο..!

Ας πουν τις γνωμες τους κατοχοι του κινητου...!!!

....Η sharp ειχε πολυ δυνατα κινητα με φωτογραφικη ccd αλλα σταματησε να φερνει ευρωπη..!!! Δυστυχως..!!

Με ψηφιακες των 100 σιγουρα κοντραρει στα ισα! Αν θες αποκλειστικα καινουργιο μοντελο, νομιζω ειναι μονοδρομος...

Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το nokia n8...!! Με ενδιαφερει κυριως η καμερα..!

Ειναι το καλυτερο φωτοκινητο αυτη την στιγμη..?

Προβλεπεται να βγει κανενα στο κοντινο χρονικο διαστημα πιο καλο στην φωτογραφικη απο το nokia n8....?

Αυτο που με φοβιζει καπως στην φωτογραφικη του nokia ειναι η μεγαλη συμπιεση που κανει στις φωτογραφιες, κατι που ισως προσθετει κοκκο η χανει σε λεπτομερειες...!! ?

Η καμερα του για παραδειγμα μπορει να συγκριθει με ψηφιακες των 100 ευρω ας πουμε..!! ????

Γιατι σκεφτομαι να αγορασω ή μια ψηφιακη των 100 ευρω ή το κινητο...

Το οπτικο ζουμ δεν με ενδιαφερει τοσο..!

Ας πουν τις γνωμες τους κατοχοι του κινητου...!!!

....Η sharp ειχε πολυ δυνατα κινητα με φωτογραφικη ccd αλλα σταματησε να φερνει ευρωπη..!!! Δυστυχως..!!

Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ποιότητα φωτογραφίας στα κινητά, καλύτερο και από πολλές φωτογραφικές μηχανές. Η συμπίεση δεν πρέπει να σε ανησυχεί, σε όσα δείγματα έχω δει δεν παρατήρησα πουθενά artifacts. Η ποιότητα εικόνας (και βίντεο) είναι εκπληκτική. Εκπληκτικός είναι επίσης ο ήχος κατά τη βιντεοσκόπηση. Μπορείς να είσαι σε μια συναυλία και να ακούς τέλεια τόσο τη μουσική όσο και τις ομιλίες.

Δες ένα παράδειγμα βιντεοσκόπησης κάτω από διάφορες συνθήκες και και μια φωτογραφική σύγκριση με μια Canon DSLR. Φυσικά το N8 δεν συναγωνίζεται τις DSLR, όμως είναι εντυπωσιακό πόσο πολύ τις πλησιάζει.

Mια ερώτηση, πως απενεργοποιούμε, εντελώς, τη λειτουργεια του wifi; Το απενεργοποιώ και σε λίγα δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται!!

.

ρυθμισεις, συνδεσιμοτητα,wlan,επιλογες, ρυθμισεις,προβολη διαθεσιμου wlan ποτε

To πηρα και εγω απο βοντα

ειναι branded η απλο?

Edited by Itchrist86
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκπληκτικός είναι επίσης ο ήχος κατά τη βιντεοσκόπηση. Μπορείς να είσαι σε μια συναυλία και να ακούς τέλεια τόσο τη μουσική όσο και τις ομιλίες.

Αυτο ειναι βασικο για εμενα. Πολλα κινητα πασχουν στον ηχο και σε θορυβωδη περιβαλλοντα ακους βαβουρα! Προφανως καταγραφει με στερεοφωνικο ηχο...

τωρα το ανοιξα και το σεταρω πρωτη φορα γραφω τοσο γρηγορα σε τηλεφωνο αφης οντως η αναδραση ειναι απιστευτη

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Γεια σας κ απο εμενα ,μολις πηρα το ν8 απο multirama με ελληνικο pr code κ θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησουλες.Συνδεομαι με wifi κ αφου τελειωνω το απενεργοποιώ κ ξανα συνδέεται μονο του υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει?επισης πως βγαζω τα εφε του θεματος ωστε να το κανω λιγο πιο γριγορο, κ που παω για να βρω την εξωτερικη καρτα μνημης που του εχω βαλει ωστε να της κανω μια διαμορφωση?ευχαριστω.Α κ κατι ακομα πως το βαζω μονο gsm κ οχι διπλη λειτουργια

Α!συγνωμη κ κατι ακομα.πως το βαζω μονο gsm κ οχι διπλη λειτουργεια?

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Α!συγνωμη κ κατι ακομα.πως το βαζω μονο gsm κ οχι διπλη λειτουργεια?

ρυθμισεις, συνδεσιμοτητα, δικτυο και επιλεγεις gsm

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ειναι βασικο για εμενα. Πολλα κινητα πασχουν στον ηχο και σε θορυβωδη περιβαλλοντα ακους βαβουρα! Προφανως καταγραφει με στερεοφωνικο ηχο...

Ναι, έχει 2 μικρόφωνα (ψηφιακά και τα 2), ένα μπροστά κι ένα πίσω. Δες ένα

. Δυστυχώς δεν το έχει ανεβάσει σε HD, αλλά ακόμη κι έτσι μπορείς να ακούσεις τον καταπληκτικό ήχο.

Παιδια πως ειπαμε κανουμε συχρονισμο τις επαφες μας απο το gmail στο Ν8

καλησπέρα. μαλλον αυτο http://techblog.gr/mobile/nokia-n8-symbian-synchronise-google-contacts-3995/ ψάχνεις :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...