SkyHi Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καμια εφαρμογη να κατεβαζω απο youtube; Ξέχνα το TubeMate. YouTube Downloader. Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και δουλεύει μέσω της εφαρμογής YouTube. Κορυφαίο: https://sourceforge.net/projects/ytdownloader/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ξέχνα το TubeMate. YouTube Downloader. Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και δουλεύει μέσω της εφαρμογής YouTube. Κορυφαίο: https://sourceforge.net/projects/ytdownloader/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Αλλάζει την εφαρμογή YouTube; Μόλις μου ήρθε απάντηση από την Google σχετικά με το πρόβλημα που είχα με μερικές εφαρμογές που ακόμη μετά την αγορά τους εμφανίζονται ως "pending" Σε δυο μέρες, απλά και κατανοητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Όχι δεν την αλλάζει. Απλά μέσω του share button της εφαρμογής επιλέγεις YouTube Downloader και κατεβάζεις. Δοκίμασε την.;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Όχι δεν την αλλάζει. Απλά μέσω του share button της εφαρμογής επιλέγεις YouTube Downloader και κατεβάζεις. Δοκίμασε την.;) Ωραίο φαίνεται και εύκολο. Θα την κρατήσω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Οι άνθρωποι είναι κλέφτες,είχα αγοράσει την εφαρμογή και τώρα δεν υπάρχει. Πως θα κάνω αναφορά στον δημιουργό? Εκτός κι αν το απέσυρε η Google Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Οι άνθρωποι είναι κλέφτες,είχα αγοράσει την εφαρμογή και τώρα δεν υπάρχει. Πως θα κάνω αναφορά στον δημιουργό? Εκτός κι αν το απέσυρε η Google Και εγώ την ψάχνω. Αμα μάθεις κάτι γράψε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ήταν ότι καλύτερό...ξέρει κανείς κάτι παρόμοιο?καλό όμως? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδιά αν μιλάτε για YouTube downloader θα το κατέβασε η Google. Είναι κόντρα στους όρους χρήσης του YouTube. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Παιδιά αν μιλάτε για YouTube downloader θα το κατέβασε η Google. Είναι κόντρα στους όρους χρήσης του YouTube. Υπάρχει για δωρεάν κατέβασμα στο sourceforge. Το δοκίμασα χθες, αξιοπρεπές είναι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα, Γινεται αν αγορασω εφαρμογη απο το play με cash card που ειναι απο τραπεζικο μου λογαριασμο ? Με προπληρωμενη καθε φορα που την ...φορτιζω με χρεωνει η Eurobank Αν εχει σημασια η cash card ειναι συνδεδεμενη με paypal Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδια καλησπερα επειδή εχω αγανακτηση σχεδον μηνα τωρα με την γ###google,που μου ζητάει επαλήθευση λογαριασμού και της εχω στείλει τα πάντα από στοιχεία και η απάντηση της (Thank you for your email. We received your documents however, were not able to verify your information as the documents provided are unclear. Request you to send us complete and clearly scanned documents so that we can verify your account and take action accordingly. Please be aware that your account has been temporarily suspended and will remain so until you have completed our verification process. To learn how to resolve this issue, please visit the following link within three business days.σας παρακαλώ αν κάποιος έχει ειχε το ίδιο πρόβλημα ας με βοηθήσει δεν αντέχω αλλο βαρέθηκα.Και το κακο είναι οτι αν διαγραψω τον λογαριασμό μου πανε τοσα λεφτά τσάμπα για της εφαρμογες.Οποιος μπορει ας βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπερα, Γινεται αν αγορασω εφαρμογη απο το play με cash card που ειναι απο τραπεζικο μου λογαριασμο ? Με προπληρωμενη καθε φορα που την ...φορτιζω με χρεωνει η Eurobank Αν εχει σημασια η cash card ειναι συνδεδεμενη με paypal Ευχαριστω. Με την debit της alpha bank πάντως δεν έχω πρόβλημα και αγοράζω κανονικά. Βάλουν και δες αν την δεχτεί, τόσο απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Με την debit της alpha bank πάντως δεν έχω πρόβλημα και αγοράζω κανονικά. Βάλουν και δες αν την δεχτεί, τόσο απλό. Ευχαριστω.Την δικια μου της Eurobank δεν την δεχεται Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ευχαριστω.Την δικια μου της Eurobank δεν την δεχεται Πρέπει να είναι Visa. Maestro δε δέχεται. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πρέπει να είναι Visa. Maestro δε δέχεται. Ευχαριστω.Maestro ειναι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ή MasterCard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Οντως πηγα στην Euribank που ειναι και διπλα στη δουλεια και την maestro την εκαναν mastercard και απο μια δοκιμη που εκανα σε google play την δεχτηκε αν και δεν συνεχισα την αγορα. Στην maestro που ελεγε λαθος αριθμος καρτας. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 καλησπερα, υπαρχει περιπτωση να γυρισουμε μονιμα στο Google Play οπως ηταν πριν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Είδατε το νέο web Play; Κατά τη γνώμη μου ενώ η σελίδα για την κάθε εφαρμογή είναι ξεκάθαρη και ίσως πιο εύχρηστη από την προηγούμενη έκδοση, οι σελίδες με τις κατηγορίες, ηHome screen κλπ. είναι πολύ άσχημα στημένες. Για πείτε καμιά γνώμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) καλησπερα, υπαρχει περιπτωση να γυρισουμε μονιμα στο Google Play οπως ηταν πριν το update? Ίσως με απεγκατάσταση ενημερώσεων και μετά με το titanium αποκόλληση από το market. Αυτό θα το ήθελα και εγώ. Με το πρώτο γυρίζει στην έκδοση 3.10.10 αλλά έκανα μια προσπάθεια με το titanium και γύρισε πάλι στην έκδοση 4.1.6, ούτε στην 4.1.10! Edited July 16, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 new update μολις εγινε στο κινητο μου στο GOOGLE PLAY ωραιο ειναι :):):):lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βλέπω μας έβαλαν και βιβλία τώρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Βλέπω μας έβαλαν και βιβλία τώρα :P ναι οντως χεχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Βλέπω μας έβαλαν και βιβλία τώρα :P Μπορείτε να «ανεβάσετε» τα δικά σας .pdf και .epub για να τα διαβάζετε κατ'ευθείαν στην εφαρμογή από εδώ. :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 new update μολις εγινε στο κινητο μου στο GOOGLE PLAY ωραιο ειναι :):):):lol::lol: Ποια έκδοση είναι μήπως βρω το apk γιατί δεν μου ήρθε ακόμα;:) Edit: άκυρο ήρθε μόλις!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts