Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είσαι ο μόνος. Κάποια στιγμή θα γίνει. Άλλωστε από ότι λένε και οι υπολοιποι δεν χάνεις και τίποτα!

Αυτό :).

Επίσης, κάτι που με ενόχλησε στο νέο, την πρώτη φορά που έκανε update ήθελε να μου ενεργοποιήσει σε όλες τις εφαρμογές autoupdate.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό :).

Επίσης, κάτι που με ενόχλησε στο νέο, την πρώτη φορά που έκανε update ήθελε να μου ενεργοποιήσει σε όλες τις εφαρμογές autoupdate.

Ακριβώς το ίδιο, προφανώς και σε άλλους, έγινε και σε μένα. Επίσης, εξακολουθεί αυτή η χαζομάρα που όταν σβήσεις μια εφαρμογή που είχες κατεβάσει κάποτε, να γυρίζεις στην αρχή του μενού.

καλησπέρα.ξέρει κανείς πως γίνεται αποσύνδεση εφαρμογής από το market??δοκίμασα με το titanium και το backup pro όπως κ με διαγραφή data cache του market αλλά τίποτα.

Στην pipo ταμπλέτα μου δεν μπορούσα από ρυθμίσεις να απεγκαταστήσω την εφαρμογή equalizer, παρά μόνο τις αναβαθμίσεις της. Από το νέο google play τα κατάφερα. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή;

Παιδιά έβαλα μια εφαρμογή (freedom) και μου χάλασε το Play. Ενώ απεγκατέστησα αμέσως το Freedom, το Play ανοίγει μεν, αλλά μου βγάζει μονίμως μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο (ενώ έχω, στο ίντερνετ μπαίνω κανονικά).

Έκανα: Διαγραφή δεδομένων, Reboot, απεγκατάσταση του Play και εγκατάσταση ξανά. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, εγκατάσταση από ένα παλιό backup με το tb, την έκανα εφαρμογή χρήστη, μετά ξανά εφαρμογή συστήματος απεγκατέσησα εκείνο το "Υπηρεσίες Google" (αυτό με το παζλ που μπαίνει μαζί με το Play) και πάλι τίποτα. Βασικά θεωρώ πως έχω κάνει ό,τι ξέρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι ακόμα θα μπορούσα να δοκιμάσω;

Να σημειώσω ότι στις υπηρεσίες που εκτελούνται δείχνει σα να τρέχει το play (πιθανότατα επειδή ανοίγει σαν εφαρμογή αλλά δεν προχωράει) και όταν πάω να κάνω μια εγκατάσταση από το PC, δείχνει ότι "στέλνει" κανονικά την εφαρμογή στο τηλέφωνο αλλά αυτή δεν έρχεται ποτέ.

Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ.

Edit: Λοιπόν τη βρήκα τη λύση. Αν κάποιος το αντιμετωπίσει, αρκεί από το System/etc να σβήσει το αρχείο hosts.

Edited by katergaris1979

Ξερει καποιος πως μπορουμε να προσθεσουμε και δευτερη συσκευη τηλεφωνου στο google play?

Στη δεύτερη συσκευή σου θα δώσεις το Gmail που έχεις και στην πρώτη και θα συνδεθεί αυτόματα στον ίδιο λογαριασμό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω εφαρμογή από το Google Play επειδή δεν έχω χρεωστική/πιστωτική κάρτα;

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αγοράσω εφαρμογή από το Google Play επειδή δεν έχω χρεωστική/πιστωτική κάρτα;

Όχι, μόνο με κάρτα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αναβάθμιση σε 4.1.6 το μάρκετ.σαν να ασπρισε λίγο...

Αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ, τα πλήκτρα "Εγκατάστασης" και "Ενημέρωσης" ασπρισαν σίγουρα πάντως!:p

Στο καινούργιο play store πως γίνετε να δώ ΜΟΝΟ τις εφαρμογές που έχω αγοράσει;

Γιατι γινοταν στο παλιο αυτο; Να μπορεις να δεις μονο τις "αγορασμενες" δηλαδη; Δεν το εχω δει ποτε αυτο το feature..

Στο καινούργιο play store πως γίνετε να δώ ΜΟΝΟ τις εφαρμογές που έχω αγοράσει;

Δεν γινόταν ποτέ, και δε γίνεται ούτε τώρα :p

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν γινόταν ποτέ, και δε γίνεται ούτε τώρα :p

Σιγουρα μπορει να τις δει μεσα απ'τον λογαριασμο του στην Google παντως, καπου τα ειχα βρει κι εγω παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι απο που αυτη τη στιγμη.. για το play ημουν κι εγω σχεδον σιγουρος οτι δεν..:)

κατεβάστε αυτή

Καλή φαίνεται, αλλά η αλήθεια είναι ζοριζομαι λίγο να δώσω το google account μου σε 3rd party app.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

εδω και 2 μερες περιπου δε μπορω να συνδεθω στο google play και μου βγαζει συνεχεια αυτο..τι να κανω;

Δοκιμασε να μπεις στο "ρυθμισεις - διαχειριστής εφαρμογών - google play - διαγραφή μνήμης cache" και κανε μια αποπειρα να ξαναμπεις μηπως και..

Δοκιμασε να μπεις στο "ρυθμισεις - διαχειριστής εφαρμογών - google play - διαγραφή μνήμης cache" και κανε μια αποπειρα να ξαναμπεις μηπως και..

Και cache και data έχω δοκιμάσει και τίποτα...

Και cache και data έχω δοκιμάσει και τίποτα...

Το εικονιδιο πανω αριστερα τι ειναι; Μηπως σου μπλοκαρει κατι αυτο..;

Το εικονιδιο πανω αριστερα τι ειναι; Μηπως σου μπλοκαρει κατι αυτο..;

Είναι το juice defender και δεν το έχω πειράξει κάνα χρόνο...

Μια βοηθεια παληκαρια.ψαχνω αλλα δε τ βρισκω.για ν αγορασω απο το playstore bumper η καποια συσκευη τι πρεπει ν κανω.

Μια βοηθεια παληκαρια.ψαχνω αλλα δε τ βρισκω.για ν αγορασω απο το playstore bumper η καποια συσκευη τι πρεπει ν κανω.

Δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα αγορές εκτός από εφαρμογές.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3