cb600f Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Με τις οδηγίες που γράφεις,λειτουργεί άψογα.Αυτό το μαρκετ δεν ειναι για όλους.Ειναι γιαυτούς που ξέρουν τι είναι και πως αλλάζει το lcd density και για να το αλλάξει κάποιος,ειναι ήδη rooted.Οπότε όσοι δεν γνωρίζουν τι ειναι το lcd density,δε χρειάζεται να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αρχείο.Δε θα τους προσφέρει κάτι παραπάνω,σε σχέση με το κανονικό μάρκετ Σε ενδεχόμενη αναβάθμιση του μάρκετ τι γίνεται; Ή μήπως αυτή η εφαρμογή δεν αναβαθμίζεται; Κάτι ανάλογο δεν κάνει και η εφαρμογή LCD resolution; αλλάζεις την ανάλυση αλλά το σύστημα έχει αυτήν που γράφει το build.prop . Πάντως δουλεύει κανονικά, άλλαξα σε 200 την τιμή του LCD density μέσα από το build.prop και το μάρκετ φαίνεται εντάξει. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited December 29, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 δλδ με αυτό το τρόπο μερικά παιχνιδια που μου έβγαζαν μηνυμα ότι δεν υποστηριζονται στο κινητο, με το hacked market θα το παρακαμπτει αυτο και θα παιζει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πήγα πριν λίγο να κάνω την πρώτη αγορά από το market, έδωσα όλα τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάτι μου βγάζει: http://img52.imageshack.us/img52/6295/screenshot201112292238.th.png Τι μπορεί να φταίει; Πως μπορώ να τσεκάρω ξανά τις ρυθμίσεις της κάρτας μήπως (αν και δεν νομίζω) έκανα κάτι λάθος;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πήγα πριν λίγο να κάνω την πρώτη αγορά από το market, έδωσα όλα τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάτι μου βγάζει: Τι μπορεί να φταίει; Πως μπορώ να τσεκάρω ξανά τις ρυθμίσεις της κάρτας μήπως (αν και δεν νομίζω) έκανα κάτι λάθος;:worry: Γειά σου Γιάννη και χρόνια πολλά! :) Δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά (ρυθμίσεις->γλώσσα και πληκτρολόγιο) και ξαναδοκίμασε λίγο! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Γειά σου Γιάννη και χρόνια πολλά! :) Δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά (ρυθμίσεις->γλώσσα και πληκτρολόγιο) και ξαναδοκίμασε λίγο! Δούλεψε. Κουφό βέβαια... Κάθε φορά δηλαδή αυτό πρέπει να κάνουμε;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δούλεψε. Κουφό βέβαια... Κάθε φορά δηλαδή αυτό πρέπει να κάνουμε;:confused: Όντως είναι κουφό... Η αλήθεια είναι ότι μόνο με δοκιμές θα καταλάβεις αν έφτιαξε η κατάσταση. Προσωπικά χρησιμοποιώ το τηλέφωνο στα αγγλικά, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Μπορείς επίσης να αγοράζεις τις εφαρμογές κανονικά από τον υπολογιστή σου στο site του market https://market.android.com/ Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Όντως είναι κουφό... Η αλήθεια είναι ότι μόνο με δοκιμές θα καταλάβεις αν έφτιαξε η κατάσταση. Προσωπικά χρησιμοποιώ το τηλέφωνο στα αγγλικά, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Μπορείς επίσης να αγοράζεις τις εφαρμογές κανονικά από τον υπολογιστή σου στο site του market https://market.android.com/ Θα δοκιμάσω και από τον υπολογιστή. Θενξ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Απλά έτσι δουλεύει το market, δεν είναι πρόβλημα ακριβώς. μα δεν ηταν ετσι Γιαννη , μου εβγαζε στη λιστα για εγκατασταση ΜΟΝΟ τις συσκευες που ειχα επιλεξει να εμφανιζονται... τωρα τις εμφανιζει ολες....και αν επιλεξεις μια να μην εμφανιζεται και μετα μια 2η ακυρωνει την πρωτη επιλογη και την κανει παλι να εμφανιζεται... σιγουρα εχουν κανει βλακεια με τις ρυθμισεις (μιλω παντα για το pc market) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 και σε μενα το ιδιο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλά το μαρκετ είναι μακράν η χειρότερη εφαρμογή πού κυκλοφορεί!χτες μου έδειχνε 72 εγκατεστημένες εφαρμογές σήμερα δείχνει 61!έλεος πια!μια είναι στις μη εγκατεστημένες αλλά την έχω μια χαρά και την ανοίγω! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Γενικώς, το market ακόμα έχει πολλά προβλήματα. Υπομονή και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Φιλοι μου καλημερα και καλη χρονια να εχουμε. Ηθελα να κανω μια αναφορα στο προγραμμα του μαρκετ ''Advanced task killer'' που υποτιθεται σου κλεινει οσες εφαρμογες επιλεξεις με ν. Καθε φορα το κανω, παταω να μου κλεισει ενα σορο προγραμματα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μπαινω στο προγραμμα και μου εμφανιζει παλι διαφορες εφαρμογες (οπως gmail, gallery. social hub, χαρτες...) Μηπως δεν ειναι καλο το προγραμμα αυτο που κατεβασα η παιζει κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Φιλοι μου καλημερα και καλη χρονια να εχουμε. Ηθελα να κανω μια αναφορα στο προγραμμα του μαρκετ ''Advanced task killer'' που υποτιθεται σου κλεινει οσες εφαρμογες επιλεξεις με ν. Καθε φορα το κανω, παταω να μου κλεισει ενα σορο προγραμματα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μπαινω στο προγραμμα και μου εμφανιζει παλι διαφορες εφαρμογες (οπως gmail, gallery. social hub, χαρτες...) Μηπως δεν ειναι καλο το προγραμμα αυτο που κατεβασα η παιζει κατι αλλο ? Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι τα task killer δεν κάνουν σωστή δουλειά, άλλωστε το Android κάνει μόνο του την δουλειά αυτή ανοίγοντας και κλείνοντας προγράμματα κατά το δοκούν..!;) όσοι είχαμε παλιότερα τα απεγκαταστησαμε, και τρέχει καλύτερα..!@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Καλη χρονια σε ολους μας !!! 1)εχω ενα προβλημα απο εχτες..ειχα κατεβασει καποιες εφαρμογες. μετα απο καποια κολληματα το εκανα εργοστασιακη επαναφορα.. βεβαια χαθηκαν οι εφαρμογες. τωρα ομως οταν πηγαινω στο μαρκετ, παταω να κατεβασω ας πουμε το facebook για android η οποιανδηποτε αλλη εφαρμογη και μου δειχνει μια μπαρα οτι κανει λειψει αλλα μεχρι εκει..οση ωρα και να την αφησω συνεχιζει να δειχνει την μπαρα που παει προς τα δεξια αλλα τελικα δεν την κατεβαζει την εφαρμογη. τι να κανω???? ξερει κανεις??? ειδα οτι εχει εξαφανιστει και το google talk... Συσκευη lg gt540 Αλλο ενα προβλημα επισεις ειναι οτι μου πεταει συνεχεια αυτο το μυνημα. Η com.google.process.gapps διαδικασία έχει σταματήσει απροσδόκητα. Ξερει κανεις κατι??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 1, 2012 by athanaso77 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Φιλοι μου καλημερα και καλη χρονια να εχουμε. Ηθελα να κανω μια αναφορα στο προγραμμα του μαρκετ ''Advanced task killer'' που υποτιθεται σου κλεινει οσες εφαρμογες επιλεξεις με ν. Καθε φορα το κανω, παταω να μου κλεισει ενα σορο προγραμματα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μπαινω στο προγραμμα και μου εμφανιζει παλι διαφορες εφαρμογες (οπως gmail, gallery. social hub, χαρτες...) Μηπως δεν ειναι καλο το προγραμμα αυτο που κατεβασα η παιζει κατι αλλο ? Απλά έτσι λειτουργεί το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Φιλοι μου καλημερα και καλη χρονια να εχουμε. Ηθελα να κανω μια αναφορα στο προγραμμα του μαρκετ ''Advanced task killer'' που υποτιθεται σου κλεινει οσες εφαρμογες επιλεξεις με ν. Καθε φορα το κανω, παταω να μου κλεισει ενα σορο προγραμματα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα μπαινω στο προγραμμα και μου εμφανιζει παλι διαφορες εφαρμογες (οπως gmail, gallery. social hub, χαρτες...) Μηπως δεν ειναι καλο το προγραμμα αυτο που κατεβασα η παιζει κατι αλλο ? Απλά έτσι λειτουργεί το Android. Κι επίσης αν το κινητό σου είναι αυτό που έχεις στο avatar (SGS2) απλά κάνε uninstall το Advanced task killer. Απλά σου τρώει μπαταρία και δημιουργεί πρόβλημα στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Κι επίσης αν το κινητό σου είναι αυτό που έχεις στο avatar (SGS2) απλά κάνε uninstall το Advanced task killer. Απλά σου τρώει μπαταρία και δημιουργεί πρόβλημα στη συσκευή. Αυτο καταλαβα και γω φιλε μου, αφου με το που τα κλεινω σε λιγα δευτερολεπτα η οταν ανοιξω καποιο προγραμμα στην συνεχεια μου τα βγαζει παλι ολα σε λειτουργια στο τασκ ! Κατι καλυτερο υπαρχει που να δουλευει σωστα ?? (οχι οτι θα γλιτωσω και πολυ μπαταρια, ουτως η αλλιως 2 μερες με το ζορι βγαζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Είναι τέτοιος ο τρόπος που το android διαχειρίζεται τη μνήμη και το galaxy2 έχει 1GB οπότε απλά δεν χρειάζεται να έχεις κανένα task killer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Προσπαθώ να κατεβάσω μια εφαρμογή από το market αλλά έχω πρόβλημα. Από το κινητό δεν μου την εμφανίζει και από το pc μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Πως μπορώ να την κατεβάσω; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 μπαινω απο το κινητο στο μαρκετ παταω αγορα και εμφανιζετε η φορμα που συμπληρωνουμε τα στοιχεια της καρτας στο πεδιο που ζηταει το ονομα κατοχου καρτας βαζω το ονοματεπονυμο μου με λατινικους χαρακτηρες και μου γραφει invalid phone numper ενω στο pc ολα ενταξει τι δεν κανω σωστα Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Αυτήν την στιγμή υπάρχει κάποιος που δεν του δουλεύει το μάρκετ; Σταμάτησε εντελώς ξαφνικά και δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 το ιδιο προβλημα εχω κι εγω εδω και 3 μερες...κολαει στην εκκινηση ληψης.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) το ιδιο προβλημα εχω κι εγω εδω και 3 μερες...κολαει στην εκκινηση ληψης.. τρεις μέρες; Την μια στιγμή όλα εντάξει και εντελώς ξαφνικά κολλάει στην λήψη και σε μένα. Η γυναίκα μου με το ευρωπαϊκό, κατεβάζει τώρα με τον δικό μου λογαριασμό, μια εφαρμογή που αγόρασα εγώ πριν λίγο καιρό. Έλεος... Edited January 2, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εγώ μια αγοράζω δέκα δεν με αφήνει να αγοράσω το μαρκετ!δεν γουστάρω να αλλάζω κάθε τόσο την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ορισμένες φορές μου δείχνει ότι υπάρχει update για μια εφαρμογή αλλά όταν την ανοίγω για manual update μου βγάζει μόνο τις επιλογές open και uninstall. Παίζει κάτι περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts