king2009 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπέρα. Αρκετές εφαρμογές περιμένω να πέσει η τιμή τους για να τις αγοράσω. Κάποια παιχνίδια τα έχω κατεβασμενα και τα αγοράζω μόλις μπουν σε έκπτωση. Στο Google play games μετράνε κανονικά τα achievements και στα αγορασμένα και στα μη αγορασμένα παιχνίδια. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα που φαίνονται achievements από μη αγορασμένα παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Σήμερα η εφαρμογή app of the day δίνει δωρεάν την εφαρμογη pixlr-o-matic που ήταν έτσι κ αλλιώς εξολοκλήρου παντα δωρεάν :lol: :lol: Την έχω πάνω από 2 χρονια. Ωραία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με φίλτρα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι μας δουλεύει λίγο το app of the day τελευταία. Τώρα μας δίνει δωρεάν τις ΠΑΝΤΑ δωρεάν εφαρμογές!! Edited October 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σήμερα η εφαρμογή app of the day δίνει δωρεάν την εφαρμογη pixlr-o-matic που ήταν έτσι κ αλλιώς εξολοκλήρου παντα δωρεάν :lol: :lol: Πως λειτουργεί το App of the day? Όταν δίνει free μια paid εφαρμογή και την πάρεις μετά θα φαίνεται κανονικά και στο playstore ως αγορασμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πως λειτουργεί το App of the day? Όταν δίνει free μια paid εφαρμογή και την πάρεις μετά θα φαίνεται κανονικά και στο playstore ως αγορασμένη? Ναι! Μετά φαίνεται στο play store σαν να την έχεις αγοράσει κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Ναι! Μετά φαίνεται στο play store σαν να την έχεις αγοράσει κανονικά!!! Μια χαρά θα την βάλω ελπίζω να δίνει καλές εφαρμογές που και που. Μόλις την έβαλα σε μένα για σήμερα βγάζει το remote mouse από 2.85 δωρεάν αλλά στο playstore είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν. Edited October 28, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μια χαρά θα την βάλω ελπίζω να δίνει καλές εφαρμογές που και που. Μόλις την έβαλα σε μένα για σήμερα βγάζει το remote mouse από 2.85 δωρεάν αλλά στο playstore είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν. Σε μένα σήμερα δίνει το pixlr-o-matic που ήταν έτσι κ αλλιώς δωρεάν.... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό!!! Που και που δίνει και καλές εφαρμογές. Αυτή που λες εσύ την έδινε σε μένα η χθες η προχθές δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Πως λειτουργεί το App of the day? Όταν δίνει free μια paid εφαρμογή και την πάρεις μετά θα φαίνεται κανονικά και στο playstore ως αγορασμένη? Δεν κατεβάζεις την επί πληρωμή έκδοση. Την δωρεάν κατεβάζεις και σού ενεργοποιεί τα "επί πληρωμή χαρακτηριστικά ". Οπότε στο play φαίνεται ότι έχεις κατεβάσει την δωρεάν. Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος αυτός ο τρόπος, γιατί αν την απεγκαταστησεις χάνεις και τα χαρακτηριστικά που είχες ξεκλειδώσει (με κάποιες εξαιρέσεις). Το καλύτερο γι'αυτή την δουλειά είναι το amazon underground πού δυστυχώς εμένα δεν μού δουλεύει... Edit: Βρηκα λύση με το amazon. Την γράφω για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Από browser στο amazon.com συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας. Πάμε account & lists - account & settings - στο πλαίσιο digital content - manage your content and devices - settings - country settings - change. Βάζουμε μια υπαρκτή διεύθυνση στην Αμερική. Στην εφαρμογή amazon underground κάνουμε logout και ξανά login. Είμαστε έτοιμοι. ;) Edited October 28, 2015 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν κατεβάζεις την επί πληρωμή έκδοση. Την δωρεάν κατεβάζεις και σού ενεργοποιεί τα "επί πληρωμή χαρακτηριστικά ". Οπότε στο play φαίνεται ότι έχεις κατεβάσει την δωρεάν. Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος αυτός ο τρόπος, γιατί αν την απεγκαταστησεις χάνεις και τα χαρακτηριστικά που είχες ξεκλειδώσει (με κάποιες εξαιρέσεις). Το καλύτερο γι'αυτή την δουλειά είναι το amazon underground πού δυστυχώς εμένα δεν μού δουλεύει... Επειδή χτες, έκανα ένα update στο κινητό, 3 εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το app of the day, μόλις τις έκανα επαναφορά ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα επί πληρωμή χαρακτηριστικά όπως συνέβη και όταν τις είχα εγκαταστήσει την πρώτη φορά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Επειδή χτες, έκανα ένα update στο κινητό, 3 εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το app of the day, μόλις τις έκανα επαναφορά ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα επί πληρωμή χαρακτηριστικά όπως συνέβη και όταν τις είχα εγκαταστήσει την πρώτη φορά. Εμένα σε τουλάχιστον μία εφαρμογή ( sea battle 2 ) όταν το ξανακατεβασα είχε διαφημίσεις. Επίσης κάποιες φορές το γράφει,ότι μετά από απεγκατάσταση χάνονται τα επί πληρωμή χαρακτηριστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εμένα σε τουλάχιστον μία εφαρμογή ( sea battle 2 ) όταν το ξανακατεβασα είχε διαφημίσεις. Επίσης κάποιες φορές το γράφει,ότι μετά από απεγκατάσταση χάνονται τα επί πληρωμή χαρακτηριστικά... Σωστα, όπως λες παίζει ρόλο και η εφαρμογή για το αν θα συνεχίσουν τα επί πληρωμή χαρακτηριστικά μετά από απεγκατάσταση. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν αντί για επανεγκατάσταση μέσω πχ play store, η επαναφορά να γινει μέσω πχ titanium backup, όπου κρατάει όλα τα δεδομένα της εφαρμογής. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το καλύτερο γι'αυτή την δουλειά είναι το amazon underground πού δυστυχώς εμένα δεν μού δουλεύει... Edit: Βρηκα λύση με το amazon. Την γράφω για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Από browser στο amazon.com συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας. Πάμε account & lists - account & settings - στο πλαίσιο digital content - manage your content and devices - settings - country settings - change. Βάζουμε μια υπαρκτή διεύθυνση στην Αμερική. Στην εφαρμογή amazon underground κάνουμε logout και ξανά login. Είμαστε έτοιμοι. ;) Και υπαρκτή διεύθυνση με pob και τηλέφωνο που βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το καλύτερο γι'αυτή την δουλειά είναι το amazon underground πού δυστυχώς εμένα δεν μού δουλεύει... Edit: Βρηκα λύση με το amazon. Την γράφω για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Από browser στο amazon.com συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας. Πάμε account & lists - account & settings - στο πλαίσιο digital content - manage your content and devices - settings - country settings - change. Βάζουμε μια υπαρκτή διεύθυνση στην Αμερική. Στην εφαρμογή amazon underground κάνουμε logout και ξανά login. Είμαστε έτοιμοι. ;) Και υπαρκτή διεύθυνση με pob και τηλέφωνο που βρίσκουμε? Υπάρχουν site που κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι πού το είχα κάνει. Αν το ψάξεις θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το καλύτερο γι'αυτή την δουλειά είναι το amazon underground πού δυστυχώς εμένα δεν μού δουλεύει... Edit: Βρηκα λύση με το amazon. Την γράφω για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Από browser στο amazon.com συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας. Πάμε account & lists - account & settings - στο πλαίσιο digital content - manage your content and devices - settings - country settings - change. Βάζουμε μια υπαρκτή διεύθυνση στην Αμερική. Στην εφαρμογή amazon underground κάνουμε logout και ξανά login. Είμαστε έτοιμοι. ;) Και υπαρκτή διεύθυνση με pob και τηλέφωνο που βρίσκουμε? Να σαι καλά ρε φίλε! Πάλευα τόσον καιρό και δεν το είχα καταφέρει! Έτσι έγινε! Και να φανταστείς είχα φτιάξει ήδη Αμερικάνικο προφίλ με διεύθυνση και λοιπά. Αν κάποιος άλλος ενδιαφέρετε εγώ έφτιαξα με το http://www.fakenamegenerator.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Και υπαρκτή διεύθυνση με pob και τηλέφωνο που βρίσκουμε? Να σαι καλά ρε φίλε! Πάλευα τόσον καιρό και δεν το είχα καταφέρει! Έτσι έγινε! Και να φανταστείς είχα φτιάξει ήδη Αμερικάνικο προφίλ με διεύθυνση και λοιπά. Αν κάποιος άλλος ενδιαφέρετε εγώ έφτιαξα με το http://www.fakenamegenerator.com/ Ευχαριστώ πολύ.Περάσαν τα στοιχεία ελπίζω να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Που θα βρω το Google play που σου λέει το app of the day; Αυτο που εχω δεν εχει τετοιο πραγμα ρε παιδια. Επίσης οι εφαρμογές που κατεβαίνουν από το amazon store, αναβαθμίζονται; Από το amazon; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Που θα βρω το Google play που σου λέει το app of the day; Αυτο που εχω δεν εχει τετοιο πραγμα ρε παιδια. Επίσης οι εφαρμογές που κατεβαίνουν από το amazon store, αναβαθμίζονται; Από το amazon; Το app of the day είναι ανεξάρτητη εφαρμογή. Αναβαθμίζονται από το amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Που θα βρω το Google play που σου λέει το app of the day; Αυτο που εχω δεν εχει τετοιο πραγμα ρε παιδια. Επίσης οι εφαρμογές που κατεβαίνουν από το amazon store, αναβαθμίζονται; Από το amazon; Το "app of the day" είναι εφαρμογή που την κατεβάζεις μέσα από το play store και κάθε μέρα σου δίνει δωρεάν να κατεβάσεις κάποιο app που κανονικά είναι επί πληρωμή αλλά για 24 ώρες διατίθεται δωρεαν μέσω του play store. Οι εφαρμογές που κατεβαίνουν από το amazon αναβαθμιζοντε από το amazon και οι εφαρμογές που κατεβαίνουν από το play store αναβαθμιζοντε από το play store. Το amazon και το play store είναι δύο διαφορετικά stores. Δεν συνδεοντε μεταξύ τους. Edited November 4, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τι γίνεται τελευταία με το play store; μου έρχονται ενημερώσεις για τις εφαρμογές μου και όταν πάω να τις κάνω, μερικές δεν κάνουν ενημέρωση.. Και κάτι ακόμη, το sygic όταν προσπάθησα να το ενημερώσω, κατέβαζε ως τη μέση, το έκανε ενημέρωση και αποτύγχανε.. Μόλις το απεγκατέστησα, το κατεβάζει ως το 95% κάνει εγκατάσταση και πάλι αποτυχία, αυτό μου συμβαίνει μόνο στη μία συσκευή μου, στην άλλη όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics_lab Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα! Εχω πρόβλημα με το google play.Προσπαθώ να κατεβάσω εφαρμογές και να ενημερώσω ηδη υπάρχουσες αλλά μου βγαζει σφάλμα. Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή. [RPC:S-7:AEC-7 IDQV-MQYI-3B7Z4] Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα! Εχω πρόβλημα με το google play.Προσπαθώ να κατεβάσω εφαρμογές και να ενημερώσω ηδη υπάρχουσες αλλά μου βγαζει σφάλμα. Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή. [RPC:S-7:AEC-7 IDQV-MQYI-3B7Z4] Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστω! https://youtu.be/1IujFpuP3NE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα σε όλους, εκανα χθές διαγραφή του λογαριασμού google , μετά διαγραφή δεδομένων σε playstore , Υπηρεσίες Google Play, Πλαίσιο υπηρεσιών google, και Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων, μετά επανεκκίνηση και ξαναπερασα τον google λογαριασμό, αλλά έχω ένα πρόβλημα.Δε δουλευει το Play store.μου βγάζει δεν υπάρχει σύνδεση. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μόλις μου ήρθε το νέο Play store.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 το οποιο τι διαφορες εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι χωρίζει λίγο πιο ξεκάθαρα τις κατηγορίες App/Games και Entertainment όπου εκεί από κάτω μετά μπαίνει όλο το περιεχόμενο από βιβλία/ταινίες κλπ Έχει και οπτικές αλλαγές όμως. Προσωπικά το βρίσκω πολύ ασχημότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts