elflost Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Πες μου τι ακριβώς περιμένεις από την εφαρμογή να σου απαντήσω αν θα σε καλύψει. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το έχω ξαναρωτήσει σε άλλο thread αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω αγοράσει μια εφαρμογή από το market. Εν συνεχεία την απεγκατέστησα γιατί δεν μου άρεσε. Τώρα μου την εμφανίζει όταν μπαίνω στο market στις εφαρμογές μου στη λίστα με τις μη εγκατεστημένες. Το ερώτημα τώρα. Μπορώ να διαγράψω τελείως αυτή την εφαρμογή ώστε να μην μου εμφανίζεται ούτε στις μη εγκατεστημένες (δηλαδή να μην μου εμφανίζεται στη λίστα με τις άλλες αγορασμένες εφαρμογές που δεν έχω εγκαταστήσει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Κάτι σε σχέση με την εφαρμογή: την έχεις δοκιμάσει; Για να δεις τις εφαρμογές σου κατηγοριοποιημένες πρέπει να εκκινήσεις την εφαρμογή, δεν τις βλέπεις απλά πατώντας την συντόμευση εφαρμογών του dock της αρχικής οθόνης.Πληροφοριακά και συγγνώμη για το άσχετο της απάντησης. Είναι εφαρμογή... άρα θα πρέπει ο launcher να μπορεί να αλλάξει το κουμπί του app drawer με κάποιο application. Adw, launchepro, Go launcher, το κάνουν. Η απάντηση που σου παρέθεσα είναι στο thread με τις εφαρμογές android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Ωραία, τότε χρειάζεσαι launcher και όχι την συγκεκριμένη εφαρμογή.Εσύ θες κάτι ώστε όταν πατάς την συντόμευση των εφαρμογών να εμφανίζονται όλα τακτοποιημένα σε κατηγορίες.Βάλε Go launcher Ex και τελείωσες Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Πες μου τι ακριβώς περιμένεις από την εφαρμογή να σου απαντήσω αν θα σε καλύψει. Περιμένω να μου εμφανίζει της εφαρμογές σε κατηγορίες όπως το δείχνει στης φωτογραφίες και στο βίντεο στο Market. Μπορώ να το κάνω αυτό με των Go launcher Ex ? αν ναι πώς ? Edited February 18, 2012 by Giosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Τακτοποιώντας τις εφαρμογές που θέλεις ανά σελίδα με σύρσιμο πάνω στην οθόνη ύστερα από παρατεταμένο άγγιγμα πάνω στο εικονίδιο κάθε εφαρμογής.Την σειρά την απομνημονεύει το πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να ξαναασχοληθείς. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Και πως τις τακτοποιώ τις εφαρμογές ανά σελίδα δεν μπορώ να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Φίλε μου στο περιέγραψα ακριβώς από πάνω: "με σύρσιμο πάνω στην οθόνη ύστερα από παρατεταμένο άγγιγμα πάνω στο εικονίδιο κάθε εφαρμογής.Την σειρά την απομνημονεύει το πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να ξαναασχοληθείς".Π.χ σε μία σελίδα σέρνεις όλες τις εφαρμογές που έχεις για ίντερνετ,σε άλλη τα παιχνίδια κτλ.Πάτα για παράδειγμα το εικονίδιο του facebook παρατεταμένα και χωρίς να αφήσεις το δάχτυλο μετακίνησέ το οπουδήποτε στην οθόνη,ή ακόμη και σε άλλες σελίδες.Με αυτόν τον τρόπο τα τακτοποιείς όπως θέλεις εσύ. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Φίλε μου στο περιέγραψα ακριβώς από πάνω: "με σύρσιμο πάνω στην οθόνη ύστερα από παρατεταμένο άγγιγμα πάνω στο εικονίδιο κάθε εφαρμογής.Την σειρά την απομνημονεύει το πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να ξαναασχοληθείς".Π.χ σε μία σελίδα σέρνεις όλες τις εφαρμογές που έχεις για ίντερνετ,σε άλλη τα παιχνίδια κτλ.Πάτα για παράδειγμα το εικονίδιο του facebook παρατεταμένα και χωρίς να αφήσεις το δάχτυλο μετακίνησέ το οπουδήποτε στην οθόνη,ή ακόμη και σε άλλες σελίδες.Με αυτόν τον τρόπο τα τακτοποιείς όπως θέλεις εσύ. Κατάλαβα τι εννοείς. Εγώ νόμιζα ότι υπάρχει στο μενού εκεί που λέει διάταξη εικονιδίων, να τακτοποιήσω τις εφαρμογές ανά σελίδα και μπερδεύτηκα. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος. Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater. φιλε νικο ηταν τελικα η λυση που δουλεψε! βρηκα μια παλια custom του criskelo απο τοτε που ειχα το samsung galaxy το ενα αντικατέστησα το vending.apk οπως μου ειπες γυρισα στο παλιο μαρκετ και επιτελους καταφερα να αγορασω τις εφαρμογες που ειχα σπασμενες!:) και οχι μονο αυτο τωρα μου βγαινει και η επιλογη για διαγραφη των ενημερώσεων καθε φορα που θελω να γυρισω στο παλιο μαρκετ! να εισαι καλα με εσωσες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekari Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπέρα,μήπως ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να κάνω factory reset στο κινητό μου?μέσα από υπό συσκευή δεν λειτουργεί η συγκεκριμένη επιλογή. Δοκίμασα να κάνω και hard reset αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα μπα λευκή οθόνες. Sent from my Carl using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπέρα,μήπως ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να κάνω factory reset στο κινητό μου?μέσα από υπό συσκευή δεν λειτουργεί η συγκεκριμένη επιλογή. Δοκίμασα να κάνω και hard reset αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα μπα λευκή οθόνες. Sent from my Carl using Tapatalk Γιατί σε recovery δεν μπαίνει? (πως και τι, ρώτα στο θέμα της συσκευής σου) Επίσης εδώ μιλάμε για το μάρκετ και όχι για εφαρμογές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekari Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Δεν μπαίνει-δοκίμασα διάφορες εφαρμογές κ το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εχω το zte Carl για το οποίο δεν υπάρχει κάτι. Sent from my Carl using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Τον τελευταίο καιρό το market μου αλλάζει όποτε θέλει τον αριθμό των εγκατεστημένων εφαρμογών. Μερικές φορές βλέπω οτι 1-2 έχουν αποσυνδεθεί απο το market (δεν ξέρω πως) και τις φτιάχνω με το titanium. Αλλά και χωρίς αυτές πάλι ο αριθμός τους αλλάζει χωρίς κανένα λόγο. Με force close του market ή reboot δεν διορθώνεται. Απλά κάποια στιγμή τις ξαναβρίσκει απο μόνο του. Επειδή είναι πολλές δεν μπορώ να ξέρω ποιές είναι αυτές που χάνει. Ίσως είναι κάποιες που έχω μετακινήσει στην SD αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα το νέο μαρκετ play η μου φαίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Κάποιος που να το έχει περάσει το google play, apps όπως το market unlocker δουλεύουν σωστά, ή θέλουν αμερικάνικο proxy για να δουλέψουν (όπως στις νεότερες market); Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα το νέο μαρκετ play η μου φαίνεται ? Σου φαίνεται..! μόνο face άλλαξε...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 εχτές το βράδυ έβαλα tapatalk και σήμερα αναρωτιέμαι <<μα πως ζούσα χωρίς αυτό!!!!!!!>>;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 εχτές το βράδυ έβαλα tapatalk και σήμερα αναρωτιέμαι <<μα πως ζούσα χωρίς αυτό!!!!!!!>>;) έλα ντε !μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο στον υπολογιστή με windows!τόσα φόρουμ παρακολουθούμε (ταινίες,αθλητικά κλπ) και κάθε φορά πρέπει να μπαίνω στην ιστοσελίδα του κάθε φόρουμ .μακάρι να ήταν κάπως μαζεμένα όπως στο tapatalk ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Σου φαίνεται..! μόνο face άλλαξε...!!! Εγώ παρατήρησα πάντως ενα boost στην ταχύτητα του προγράμματος ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 σαφέστατα και ανοίγει γρηγορόρτερα το μάρκετ με την τελευταία έκδοση..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Εμενα στο Desire S δεν έχει έρθει ακόμη το νέο market...μόνη της δεν θα γίνει η αλλαγη; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Εμενα στο Desire S δεν έχει έρθει ακόμη το νέο market...μόνη της δεν θα γίνει η αλλαγη; Μόνη της θα έρθει,εμένα έκανε 2μέρες να έρθει. Κ γω πάντως το βλέπω λίγο ταχύτερο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ουτε σε εμενα εχει ερθει ακομα (Galaxy S II). Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aek_pele Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει πως διαγράφονται οι μη εγκατεστημένες εφαρμογές στο Google Play στις εφαρμογές μου;; Πάω να κάνω ενημέρωση των εφαρμογών μου και κάτω στη σελίδα γράφει μη εγκατεστημένες εφαρμογές 2. Πώς διαγράφονται αυτες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts