Hierophant Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάτι συμβαίνει με το handsent sms ? Εδώ κ 3 μέρες γράφει αδυναμία να κατέβει, λέει ότι δεν υπάρχει στο μάρκετ, κ από σήμερα αποσύρθηκε κ η εφαρμογή. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάτι συμβαίνει με το handsent sms ? Εδώ κ 3 μέρες γράφει αδυναμία να κατέβει, λέει ότι δεν υπάρχει στο μάρκετ, κ από σήμερα αποσύρθηκε κ η εφαρμογή. Sent from my Desire HD using Tapatalk έχουν ανακοινώση εδώ και λένε ότι προσπαθούν μαζί με τη google να λύσουν το πρόβλημα http://www.handcent.com/News.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 εμενα και με το προηγουμενο μαρκετ μου χαν λυθει τα προβληματα με το lag και την ταχυτητα..;) Καλησπέρα, Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το νέο Adroid Market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Καλησπέρα, Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το νέο Adroid Market? καποιο παληκαρι πριν μερικες σελιδες ειχε ποσταρει την νεα εκδοση!νομιζω σαυτο το θεμα ηταν. εχω το .apk αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω Edited November 4, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπέρα, Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το νέο Adroid Market? Από εδώ http://androidcommunity.com/android-market-version-3-3-11-rolling-out-with-new-settings-and-new-icon-download-20111101/ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα θέμα με το μαρκετ στο γαλαξία 2..κατεβάζω τσάμπα τα πάντα αλλα μόλις πάω να αγοράζω με χρήμα μου λέει (Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία τησ παραγγελίας σας.) Και σε μένα το έκανε αλλά μόλις άλλαξα την γλώσσα στα αγγλικά η αγορά έγινε κανονικά..για δοκίμασε το λίγο και πες μου γιατί νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_13 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Και σε μένα το έκανε αλλά μόλις άλλαξα την γλώσσα στα αγγλικά η αγορά έγινε κανονικά..για δοκίμασε το λίγο και πες μου γιατί νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk ευχαριστώ πολύ φιλε μου....δουλέυει κανονικά πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ευχαριστώ πολύ φιλε μου....δουλέυει κανονικά πλεον τιποτα φιλε καλες αγορες:p παιδια να ρωτησω κατι αλλο! αγορασα πχ σημερα το fancy widgets απο το μαρκετ:) επειδη το κινητο μου καθε λιγο και λιγακι το φλασαρω και μια νεα ρομ(μετα απο φουλ φορματ κτλ κτλ κτλ)! με τις εφαρμογες που εχω αγορασμένες τι γινεται? αν βαλω τα στοιχεία μου και παλι στο μαρκετ λογικα θα μπορω να τις ξανακατεβασω ετσι δεν ειναι? ρωταω γιατι πρωτη φορα κανω αγορα και δεν ξερω τι "παιζει"...με το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 τιποτα φιλε καλες αγορες:p παιδια να ρωτησω κατι αλλο! αγορασα πχ σημερα το fancy widgets απο το μαρκετ:) επειδη το κινητο μου καθε λιγο και λιγακι το φλασαρω και μια νεα ρομ(μετα απο φουλ φορματ κτλ κτλ κτλ)! με τις εφαρμογες που εχω αγορασμένες τι γινεται? αν βαλω τα στοιχεία μου και παλι στο μαρκετ λογικα θα μπορω να τις ξανακατεβασω ετσι δεν ειναι? ρωταω γιατι πρωτη φορα κανω αγορα και δεν ξερω τι "παιζει"...με το θεμα. Είναι μονιμα μονιμα συνδεδεμενες με το account όποτε όσες φορές θες τις περνάς, ακόμα και σε άλλην android συσκευη Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ok thanks για την απαντηση.:) αυτο οτι μπορουν να μπουν και σε αλλες συσκευες πολυ καλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Όσες εφαρμογές αγοράζεις χρεώνονται στο gmail account.οπότε κάθε φορά που χρησιμοποιείς το ίδιο gmail θα μπορείς να τις κατεβάσεις. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariel Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Δεν μπορώ να αναβαθμίσω την εφαρμογή google maps. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι εφικτό για την ελλάδα. Έχω την τελευταία έκδοση market καθώς και λογισμικού. Σημειοτέον δεν έχω κάνει root το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα???? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δες λίγο στις ρυθμίσεις του market μήπως στο φιλτράρισμα περιεχομένου έχεις επιλέξει να μην εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές... Διαφορετικά αν φαίνονται όλες και πάλι δεν μπορείς να κάνεις το update, μπορείς να ψάξεις στο internet να βρεις το apk αρχείο της εφαρμογής (εκτελέσιμο αρχείο στο android) και να το κατεβάσεις και να το περάσεις εσύ :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Δεν μπορώ να αναβαθμίσω την εφαρμογή google maps. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι εφικτό για την ελλάδα. Έχω την τελευταία έκδοση market καθώς και λογισμικού. Σημειοτέον δεν έχω κάνει root το κινητό μου. Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα???? . απο οτι ξερω για ελλαδα δεν μπορεις να κανεις update τους τελευταιους χαρτες! τουλάχιστον στο δικο μου κινητο δεν τα καταφερα ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis_998 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ SGS2 ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ IPHONE.Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ANDROID ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ IPHONE (Π.Χ JAILBREAK) K ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ANDROID MARKET ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ FREE ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΛΟΥΜΕ?ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓOΗΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ANDROID??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 5, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 απο οτι ξερω για ελλαδα δεν μπορεις να κανεις update τους τελευταιους χαρτες! τουλάχιστον στο δικο μου κινητο δεν τα καταφερα ποτε! κι άλλος ομοιοπαθής για την λίστα μου με όσους δεν μπορούν να αναβαθμίσουν τους χάρτες...!:lol::p Πέρα από την πλάκα, το πλέον εκνευριστικό είναι οτι από την μια δεν διατίθεται επισημα η εφαρμογή στην Ελλάδα (αν και σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων το update τους εμφανίζεται κανονικά την ίδια μέρα) και από την άλλη όλη η Αθήνα είναι γεμάτη από την διαφήμιση για την επίσημη συνεργασία της Google με τον ΟΑΣΑ για το transit navigation που ενσωματώθηκε στην 5.11 :blink::wacko: Και ούτε το τελευταίο market που έρχεται σταδιακά (3.3) μάλλον θα βοηθήσει - μόνη λύση να "θυμηθεί" η Google να ξεκλειδώσει το application compatibility check, για μια εφαρμογή που έχουμε ΟΛΟΙ προεγκατεστημένη στα Android κινητά μας, εντός και εκτός Ελλάδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 κι άλλος ομοιοπαθής για την λίστα μου με όσους δεν μπορούν να αναβαθμίσουν τους χάρτες...!:lol::p Πέρα από την πλάκα, το πλέον εκνευριστικό είναι οτι από την μια δεν διατίθεται επισημα η εφαρμογή στην Ελλάδα (αν και σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων το update τους εμφανίζεται κανονικά την ίδια μέρα) και από την άλλη όλη η Αθήνα είναι γεμάτη από την διαφήμιση για την επίσημη συνεργασία της Google με τον ΟΑΣΑ για το transit navigation που ενσωματώθηκε στην 5.11 :blink::wacko: Και ούτε το τελευταίο market που έρχεται σταδιακά (3.3) μάλλον θα βοηθήσει - μόνη λύση να "θυμηθεί" η Google να ξεκλειδώσει το application compatibility check, για μια εφαρμογή που έχουμε ΟΛΟΙ προεγκατεστημένη στα Android κινητά μας, εντός και εκτός Ελλάδας... μαγκες σορυ που θα αναφερθω σε παρανομο υλικο (δεν θα αναφερω τι και πως,απλα μια εμπειρια θα πω) αλλα ο μονος τροπος που καταφερα να περασω την τελευταια εκδοση google maps αλλα και αλλων εφαρμογων που το market αποφασιζει οποτε θελει να μου τις βγαλει προς ενημερωση (ή και να μην μου τις βγαλει καθολου σε ορισμενες περιπτωσεις) ειναι μεσω καποιων black markets δυστυχως.δεν τα εχω για να κατεβαζω παρανομες εφαρμογες αλλα για να ενημερωνω οσες το αγαπητο android market ή η google για καποιο λογο αρνειται να ενημερωσει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 μαγκες σορυ που θα αναφερθω σε παρανομο υλικο (δεν θα αναφερω τι και πως,απλα μια εμπειρια θα πω) αλλα ο μονος τροπος που καταφερα να περασω την τελευταια εκδοση google maps αλλα και αλλων εφαρμογων που το market αποφασιζει οποτε θελει να μου τις βγαλει προς ενημερωση (ή και να μην μου τις βγαλει καθολου σε ορισμενες περιπτωσεις) ειναι μεσω καποιων black markets δυστυχως.δεν τα εχω για να κατεβαζω παρανομες εφαρμογες αλλα για να ενημερωνω οσες το αγαπητο android market ή η google για καποιο λογο αρνειται να ενημερωσει.. και καλα κανεις...και αυτη ειναι και η απαντηση για το φιλο takis_998 πιο πανω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ SGS2 ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ IPHONE.Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ANDROID ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ IPHONE (Π.Χ JAILBREAK) K ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ANDROID MARKET ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ FREE ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΛΟΥΜΕ?ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓOΗΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ANDROID??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Κατ'αρχάς καλώς ήρθες στο forum :) Όπως σου ειπώθηκε και προηγουμένως, τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ., οπότε end of story! Επίσης, πάλι λόγω των Ο.Π.Χ., δεν επιτρέπονται συζητήσεις για "σπασμένο"/πειρατικό software στο myphone.gr. Έγινε και μια μικρή εκκαθάριση στα τελευταία posts Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 δεν γίνεται να κάνει το market μόνο του upgrade στην νέα έκδοση εκτός από να το εγκαταστήσουμε οι ίδιοι το apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Εβαλα κ εγω το καινουργιο μαρκετ και μου φαινετε λιγο καλυτερο...και το market enabler δουλευει μια χαρα... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παρατήρησα ότι στα σχόλια των εφαρμογών ο καθενας εκφράζεται οπως ακριβώς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! σχόλια άσχετα με τις εφαρμογές και το βρισίδι πάει σύννεφο! τα τσεκάρει κάποιος τα σχόλια αυτά; απορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Η δικη μου ερώτηση για το νεο market ειναι γιατι ενω εχω κανει ενημερωση μια εφαρμογη, την άλλη μερα πχ που θα μπω στο market ξανα μου βγάζει παλι την ενημερωση κοκ. Το καημενο το busybox το εχω ενημερώσει 4 φορές μεχρι τωρα. Επισης καποια στιγμη μαλλον ψιλοκολλησε γιατι μου έβγαζε ενημερωση για καμια 7-8 εφαρμογές αλλα μολις πατούσες πανω οι επιλογές που σου εδινε ηταν άνοιγμα και κατάργηση εφαρμογής. Μολις περαστηκε η νέα εκδοση συνήλθε αλλα το πρώτο που αναφέρω με τις ενημερώσεις μου το κανει ακομα. Και τελος δε μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται ενημερωση. Πρεπει να μαντευω ποιες εχουν καινούριες εκδόσεις. Πολλα προβληματακια... Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Η δικη μου ερώτηση για το νεο market ειναι γιατι ενω εχω κανει ενημερωση μια εφαρμογη, την άλλη μερα πχ που θα μπω στο market ξανα μου βγάζει παλι την ενημερωση κοκ. Το καημενο το busybox το εχω ενημερώσει 4 φορές μεχρι τωρα. Επισης καποια στιγμη μαλλον ψιλοκολλησε γιατι μου έβγαζε ενημερωση για καμια 7-8 εφαρμογές αλλα μολις πατούσες πανω οι επιλογές που σου εδινε ηταν άνοιγμα και κατάργηση εφαρμογής. Μολις περαστηκε η νέα εκδοση συνήλθε αλλα το πρώτο που αναφέρω με τις ενημερώσεις μου το κανει ακομα. Και τελος δε μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται ενημερωση. Πρεπει να μαντευω ποιες εχουν καινούριες εκδόσεις. Πολλα προβληματακια... Sent from my X10i using Tapatalk δες μια σελιδα πισω την εμπειρια μου και θα καταλαβεις..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δες μια σελιδα πισω την εμπειρια μου και θα καταλαβεις..:) Ναι, το διάβασα και ξέρεις οτι δε διαφωνώ μαζι σου. Αλλα οταν μπαίνω στο μαρκετ στις εφαρμογές μου και βλέπω τρεις την ώρα τα ιδια και τα ιδια τσατιζομαι. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts