Jump to content

Vodafone 845 (Huawei Joy)

demolition22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γραψε στο μαρκετ curvefish και θα σου βγαλει Widgets για αυτη τη δουλεια

Sent from my HD2

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να βάλω στο "desktop" δύο "κουμπιά" (δεν ξέρω πώς λέγονται, shortcuts, ίσως;) και από αυτά να ανοίγω και να κλείνω το wifi και τα data αντιστοίχως;

Θέλω να τα ανοιγοκλείνω (για λόγους οικονομίας μπαταρίας και πακέτου data, κυρίως) χωρίς να πρέπει να μπαίνω settings -> wireless & networks - mobile networks κλπ κάθε φορά

Δεν είμαι root.

[και συγνώμη αν είναι η ερώτηση μου δείχνει ασχετοσύνη... :O]

το widget έλεγχος ισχύος δεν σου κάνει;;; υπάρχου δεκάδες παρόμοια.... σε μπάρες ώστε να βάζεις και να βγάζεις ότι θες.

εχει βαλει κανεις το htc ime keyboard σε αυτο το κινητο να τον ρωτησω?

το βγαζει τεραστιο και το μισο πληκτρολογιο δε φαινεται, πως αλλαζει αυτο?

Edited by mylw_4

Παιδιά μπορεί κάποιος να ανεβάσει την original rom της vodafone?Την είχα βρει εδώ:

http://laspas.gr/2010/12/21/vodafone-joy/

αλλά προσπαθώ ακολουθώντας τις οδηγίες να βάλω την original rom και δεν γίνεται τίποτα και πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ανοίξω ξανά το κινητό μου.

εχει βαλει κανεις το htc ime keyboard σε αυτο το κινητο να τον ρωτησω?

το βγαζει τεραστιο και το μισο πληκτρολογιο δε φαινεται, πως αλλαζει αυτο?

το έχω βάλει ναι. έχω και οδηγίες σε άλλη σελίδα πως το ρυθμίζεις. μάλλον δεν βρήκες το κατάλληλο. δοκίμασε εδώ ίσως δεν βρίσκεις την κατάλληλη έκδοση.

πρέπει να είναι μέγεθος για το δικό μας.

το widget έλεγχος ισχύος δεν σου κάνει;;; υπάρχου δεκάδες παρόμοια.... σε μπάρες ώστε να βάζεις και να βγάζεις ότι θες.

ευχαριστώ αλλά... εχμμμ... έχω κάποια κενά στις γνώσεις μου. Κοίταξα στην wikipedia τι είναι widget και δεν κατάλαβα ακριβώς, είναι κάτι σαν μικρο προγραμματάκι που ενεργοποιείται μέσω ενος κουμπιού-shortcut, μάλλον, σωστά; Το widget "έλεγχος ισχύος" που το βρίσκω; Είναι κάτι που υπάρχει ήδη μέσα στο κινητο ή πρέπει να το ψάξω στο μάρκετ; (Θα ρωτούσα και τι σημαίνει "σε μπάρες ώστε να βάζεις και να βγάζεις ότι θες" αλλά θα γελάσεις, υποθέτω...) Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά δεν έχω κανέναν φίλο που να ξέρει απο κινητά καλύτερα απο μένα (φαντάσου οτι εμένα με θεωρούν genius στα κινητά και ολοι ρωτούν εμένα) και δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω, και διαβάζοντας στο ιντερνετ επιφανειακά, δεν καταλαβαίνω και πολλά... :O

Παιδιά μπορεί κάποιος να ανεβάσει την original rom της vodafone?Την είχα βρει εδώ:

αλλά προσπαθώ ακολουθώντας τις οδηγίες να βάλω την original rom και δεν γίνεται τίποτα και πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ανοίξω ξανά το κινητό μου.

την original-rom την κατεβαζεις απο εδω http://www.mediafire.com/?1lzpttlof683386 και οπως ειναι ετσι zip την περνας στην sd (βγαλε την sd απο το τηλ. και βαλτην σε ενα ανταπτωρα και βαλτη στο pc περνα το αρχειο της μαμα ρομ ετι οπως το κατεβασες zip στην sd και θα την κανεις extrance μεσα στην sd θα γινει ενας φακελος νεος ) μετα βγαλε την sd και βαλτη στο τηλ. το τηλ. να ειναι σβηστο εαν δεν μπορεις να το σβησεις βγαλε την μπαταρια να σβησει και εδω τωρα προσοχη ανοιγεις το τηλ. εχοντας πατημενα ταυτοχρονα μαζι τα πληκτρα 1) ενεργοποιησης 2) το volume-ap και 3) το end call ολα μαζι και το τηλ. θα κανει ολα τα υπολοιπα μονο του θα επανερθει στην αρχικη του κατασταση οπως το αγορασες ...:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

την original-rom την κατεβαζεις απο εδω http://www.mediafire.com/?1lzpttlof683386 και οπως ειναι ετσι zip την περνας στην sd (βγαλε την sd απο το τηλ. και βαλτην σε ενα ανταπτωρα και βαλτη στο pc περνα το αρχειο της μαμα ρομ ετι οπως το κατεβασες zip στην sd και θα την κανεις extrance μεσα στην sd θα γινει ενας φακελος νεος ) μετα βγαλε την sd και βαλτη στο τηλ. το τηλ. να ειναι σβηστο εαν δεν μπορεις να το σβησεις βγαλε την μπαταρια να σβησει και εδω τωρα προσοχη ανοιγεις το τηλ. εχοντας πατημενα ταυτοχρονα μαζι τα πληκτρα 1) ενεργοποιησης 2) το volume-ap και 3) το end call ολα μαζι και το τηλ. θα κανει ολα τα υπολοιπα μονο του θα επανερθει στην αρχικη του κατασταση οπως το αγορασες ...:)

Μα αυτό κάνω και γω,αλλά με το που ξεκινάω την διαδικασία μου βγάζει "Firmware Update Step 1/2" από κάτω "unpacking" και τέλος από κάτω update failed.Η μπάρα κάτω από το unpacking δεν προχωράει καθόλου και τα κουμπιά αναβοσβηνουν.Έτσι πρέπει να είναι ?

Edited by sepuku

δοκιμασε να κανεις ολα τα wipe και της sd card και μετα βγαλτην και κανε αυτα που πρεπει...

κατι το μπλοκαρει τωρα...δεν εχει τυχει να κανω αυτην την διαδικασια να βαλω την μαμα ρομ γιατι δεν αξιζει αλλα για κανε μια προσπαθεια ακομα...

επισης μεσα στο ζιπ λεει και κατι αλλο,

1:Copy dload to SD card

2:Settings--SD card & Phone storage--Software Upgrade

για δοκιμασε και αυτο...

Μα αυτό κάνω και γω,αλλά με το που ξεκινάω την διαδικασία μου βγάζει "Firmware Update Step 1/2" από κάτω "unpacking" και τέλος από κάτω update failed.Η μπάρα κάτω από το unpacking δεν προχωράει καθόλου και τα κουμπιά αναβοσβηνουν.Έτσι πρέπει να είναι ?

Βασικα παρε πρωτα ενα back up της εξωτερικης σου καρτας SD.Μετα διεγραψε τα παντα μεσα απο την καρτα και περνα μεσα το .zip αρχειο.Μετα κανε παλι την διαδικασια οπως σωστα την κανεις.Κοιτα μονο να εχεις και καμποση μπαταρια καλου κακου...

bodo

οχι το zip...μονο τον dload φακελο πρεπει...σωστα?

Λοιπον...Προσπαθησα να βαλω μονο τον dload φακελο μεσα στην καρτα και επαιρνα και εγω το μνμ λαθους που πηρες και εσυ.Μετα εκανα ακριβως αυτο που λεει.Εβαλα ολο το .zip αρχειο μεσα και το ξεζιπαρα μεσα στην καρτα μνημης.Ετσι μου δουλεψε.Μπορει να φαινεται κουλο αλλα ξεζιπαρε μεσα στην καρτα μνημης και κανε μετα την υπολοιπη διαδικασια...

Μιας και πρεπει να φυγω σου ευχομαι καλη επιτυχια...Το απογευμα θα δω τις εξελιξεις :))))

bodo

το έχω βάλει ναι. έχω και οδηγίες σε άλλη σελίδα πως το ρυθμίζεις. μάλλον δεν βρήκες το κατάλληλο. δοκίμασε εδώ ίσως δεν βρίσκεις την κατάλληλη έκδοση.

πρέπει να είναι μέγεθος για το δικό μας.

ευχαριστω πολυ φιλε μου, ειχες δικαιο δεν ειχα και δεν εβρισκα την καταλληλη εκδοση.το κακο τωρα ειναι πως εχει μονο αγγλικα ως διαθεσιμη γλωσσα.ελληνικά πως βαζω?

κατι δεν εκανες σωστα γιαυτο δεν δουλεψε το zip αρχειο της mama rom το περνας ετσι στην sd και μετα το κανεις extrance μεσα στην sd το εχω κανει 3 φορες και δουλευει ανετα μετα βαλε την sd στο τηλ. και ανοιξε το οπως λεω στις οδηγειες ...πια ρομ εχεις στο τηλ.??? για να περασης αλλη πρεπει να κανεις αυτο που λεω ...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Το ιδιο κάνει ακόμα και αν το κάνω unar (είναι rar το αρχείο όχι zip) μέσα στην sd.Τεσπά εγώ ήθελα να βάλω την original μόνο και μόνο για να βάλω την "CM7 – 237 – Slyking241" rom.Τελικά έβαλα την Froyo/CM7 αλλά ενώ το μενού είναι ελληνικό δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά στα μηνύματα παρόλο που μου εμφανίζει 'ΑΒΓ' κάτω αριστερά για να αλλάξω την γλώσσα.Αν το πατήσω συνεχίζει να εμφανίζει αγγλικά γραμματα.Επιπλέον , δεν μπορώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογες όπως το handcent sms και το astro file manager μου λέει πως είναι "removed από το market".

έχω βάλει και το update 12 όπως λέει εδώ:

κατι δεν εκανες σωστα γιαυτο δεν δουλεψε το zip αρχειο της mama rom το περνας ετσι στην sd και μετα το κανεις extrance μεσα στην sd το εχω κανει 3 φορες και δουλευει ανετα μετα βαλε την sd στο τηλ. και ανοιξε το οπως λεω στις οδηγειες ...πια ρομ εχεις στο τηλ.??? για να περασης αλλη πρεπει να κανεις αυτο που λεω ...

Τώρα πια έχω την "Froyo/CM7 beta 12" και επίσης δεν δουλεύει αυτή η μέθοδος.Ακόμα και να κάνω extract μέσα στην SD.Και ναι έκανα ό,τι λες.

επισης μεσα στο ζιπ λεει και κατι αλλο,

1:Copy dload to SD card

2:Settings--SD card & Phone storage--Software Upgrade

για δοκιμασε και αυτο...

Δοκίμασα και τα δύο πριν αλλάξω rom αλλά και πάλι τίποτα.

ωπα ωπα γιατι καπου σε εχασα...:wacko::wacko:

τι εννοεις οτι ηθελες να βαλεις την original για να περασεις του slyking μετα?

ειναι ανεξαρτητα κομματια το ενα με το αλλο...ξεχωριστη ρομ η καθεμια.

η beta 12 ποια ειναι? ο slyking εβγαλε προχτες update 6,το οποιο διορθωνει καποια πραγματα.αυτην την εκδοση φοραω τωρα και παει σφαιρα το κινητο.

ή κατι δεν μας λες καλα ή εγω δεν καταλαβα κατι...:p

sorry,τωρα το ειδα οτι λες FROYO...δεν αξιζει τωρα αυτη,βαλε μια 2.3.7

ωπα ωπα γιατι καπου σε εχασα...:wacko::wacko:

τι εννοεις οτι ηθελες να βαλεις την original για να περασεις του slyking μετα?

ειναι ανεξαρτητα κομματια το ενα με το αλλο...ξεχωριστη ρομ η καθεμια.

η beta 12 ποια ειναι? ο slyking εβγαλε προχτες update 6,το οποιο διορθωνει καποια πραγματα.αυτην την εκδοση φοραω τωρα και παει σφαιρα το κινητο.

ή κατι δεν μας λες καλα ή εγω δεν καταλαβα κατι...:p

sorry,τωρα το ειδα οτι λες FROYO...δεν αξιζει τωρα αυτη,βαλε μια 2.3.7

Για να βάλω 2.3.7 όμως σύμφωνα με το link που παραθέτω εδώ: http://laspas.gr/2010/12/21/vodafone-joy/ αλλά και παρέθεσα νωρίτερα ,πρέπει να βάλω την original πρώτα.Εκτός αν έχει κάποιον οδηγό που να μπορώ να φλασάρω 2.3.7 με άλλο τρόπο.Και εννοείται να δουλεύουν τα Ελληνικά στα sms και να μπορώ να κατεβάσω σαν άνθρωπος το handsent sms.

και γω αυτες τις οδηγιες εχω ακολουθησει στο παρελθον με επιτυχια.

δεν χρειαζεται να βαλεις την μαμα ρομ για να βαλεις του slyking μετα...

μπες στην σελιδα και πηγαινε στο βημα 7 και εκτελεσε το.

αν θες κανε το βημα 8 για να σβηστουν ολα απο την καρτα μνημης.

μετα κατεβασε την ρομ του slyking απο το αντιστοιχο λινκ και ακολουθα τις οδηγιες του βηματος 9.

ειναι καλογραμμενες και κατατοπιστηκες.

οτι αλλο θες ρωτας...

φυσικα ειναι ολα ελληνικα,και το μενου και το πληκτρολογιο!

πριν βαλεις την ρομ κανε και τα απαραιτητα wipe...μην τα ξεχασεις!

επισης τα,

Για καλό και για κακό, κατεβάστε και το kallt_kaffe calibration app, ο οποίο και αυτό το φλασάρουμε μετά τη ROM

Κατεβάστε τις εφαρμογές της Google (28/8/2011)

Κατεβάστε το πληκτρολόγιο HTC_IME

δεν χρειαζεται να τα κατεβασεις...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.Η σειρά που πρέπει να γίνουν ποια είναι;

1)Κάνω το wipe

2)Βάζω το UPDATE_6-CM7.1_SLY-2.3.7.zip στην sd

3)Και τρέχω από linux box τις εντολές στο βήμα 7?

πρωτα το βημα 7 να μπει το καινουριο recovery CWM

μετα ολα τα wipe

μετα install from sd card αφου εχει περασει το ζιπ μεσα.

στα λεω πολυ χοντρα χοντρα τωρα...διαβασε καλα τις οδηγιες.

αν δεν κανεις δουλεια με το recovery πες μου να σου στειλω ενα rar που το χω φτιαξει εγω.

πρωτα το βημα 7 να μπει το καινουριο recovery CWM

μετα ολα τα wipe

μετα install from sd card αφου εχει περασει το ζιπ μεσα.

στα λεω πολυ χοντρα χοντρα τωρα...διαβασε καλα τις οδηγιες.

αν δεν κανεις δουλεια με το recovery πες μου να σου στειλω ενα rar που το χω φτιαξει εγω.

Στο βήμα 7 λέει για αρχείο fastboot.Δεν έχω καταλάβει τι κάνω σ'αυτό το βήμα.

και γω αργοτερα καταλαβα τι εννοουσε και το εφτιαξα μονος μου...

κατεβασε το απο το λινκ που σου δινω και τρεξε το αρχειο install-recovery-windows

http://www.mediafire.com/?2cj6r4zxcype2jc

• The title was changed to Vodafone 845 (Huawei Joy)