neo24gr Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 κακα τα ψεματα,ριχνει γερες ταπες σε πανακριβα κινητα.... οποιος δεν μπορουσε να αγορασει τωρα μπορει! και στο κατω κατω ,andorid ειναι,δεν μπορουν να πειραξουν το μενου του! αντε και καμια συντομευση να βαλουνε !τιποτε αλλο! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Θα το προτείνατε για αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Θα το προτείνατε για αγορά? ως δευτερο κινητο θα το προτεινα, αλλά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε συνδεση vodafone (οι 'καταλαθος' χρεωσεις απο τις συντομευσεις που παντα βαζει η vodafone εχουν καταντησει γραφικες..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Θα το προτείνατε για αγορά? ως συσκευη χωρις παγιο και τα συναφη,δεν χωραει συζητηση! δεν παιρνεις στης μερες μας τετοιο κινητο με τετοιες δυνατοτητες σε τετοια τιμη! τι να το κανω το xperia και το galaxy s,2 πανακριβα κινητα ,οταν υπαρχει αυτο με 110! κατε με την πατησαν οσου αγορασαν οποιοδηποτε αλλο android Κινητο σε υπερβολικα υψηλη τιμη ,συγκριση με αυτο! και να το βαρεθεις και να σου πεσει να σου χαλασει( ο μη γινεται) δεν θα το κλαις! που 500 ευρω και που 110! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Το κινητάκι είναι μια χαρά για 2ο, αλλά η συγκριση με high end android κινητά, είναι τουλάχιστον άκαιρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Το έκανα κράτηση και το απόγευμα πάω να παραλάβω. Αν και προορίζεται για δώρο στη δικιά μου, που θα πάει, κάποια στιγμή θα της το πάρω και θα σετάρω καμια ROM απο xda.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) ψαχνω για κινητο αφου δεν εχω και λεω να το παρω,τι λετε>??δεν εχω ξαναχρησημοποιησει android και δε ξερω καν τι παιζει,π.χ λεει gps,αν βαλω καποιο προγραμμα μεσα θα λειτουργει κανονικα πλοηγηση?επισης υπαρχουν εφαρμογες οπως στα wm??sorry που ρωταω εδω!:p η να παω προς gt540??ποιες οι διαφορες τους>? Edited October 21, 2010 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Για σύγκριση συσκευών απευθύνσου στους Διαξιφισμούς. Δεν μας επιτρέπεται αλλού τέτοιου είδους συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Μολις το αγορασα,το αποφασισα σαν ενα android test drive μιας και εχω καλη επιδοτηση ειπα να τσεκαρω πρωτα το λειτουργικο και μετα παω σε μια πιο δυνατη συσκευη (αν χρειαστει) ισως λοιπον αργοτερα (οταν ερθει) παω στο desire hd ή συνεχισω στα wm με τα 7αρια ,βλεπουμε εχει υποψη του κανενας πως φευγουμε απο τα vodafone logo και πως γινομαστε root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Το αγόρασα (δωρεάν με επιδότηση) κι εγώ για συγγενικό πρόσωπο,το αναμένω για να γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ρε παιδιά, υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για το joy 845 android;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Μήπως ξέρει κάποιος από Sar πως πάει αυτή η συσκευή; Επειδή ούτε στο site της Vodafone το έχει αλλά ούτε στο gsmarena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ρε παιδιά, υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για το joy 845 android;; Σε κάποια (λίγα) καταστήματα Vodafone ναι. Γενικά παραλαβές, καταστήματα που δεν έχουν stock, περιμένουν την Τρίτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Σε αυτό μπορώ να περάσω ρυθμίσεις της q? Αν ναι χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Σε αυτό μπορώ να περάσω ρυθμίσεις της q? Αν ναι χειροκίνητα? Κι εγώ με τη wind σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω το joy, όχι με τη vodafone. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 ας γραψει εντυπωσεις οποιος το πηρε ετοιμοπαραδοτο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis8706 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Γνωρίζει κανείς αν θα "φορεσει" την έκδοση 2.2 η συγκεκριμένη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Λοιπόν...το πήρα χθες και ασχολήθηκα ελάχιστα. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές. Κλασσικό android 2.1 που δεν φάνηκε να κολλάει πουθενά. Γρήγορο, αποκρίσιμο, συνδέεται σε δίκτυα wifi, 3G και HSDPA σε 2 δευτερόλεπτα. Το HD2 μου για να συνδεθεί σε wifi θέλει τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Βέβαια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Hd2 απλά το αναφέρω. Το οπτικό mouse άψογο ειδικά αν ρυθμιστεί στην υψηλή ευαισθησία. Το συστήνω με κλειστά μάτια σε όλους όσους θέλουν ένα low budget android κινητό ή σε όσους το θέλουν έστω και σαν back up phone. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν νομίζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερες αναφορές καθώς όταν έχεις ένα android market και δίκτυο απλά το στήνεις όπως θέλεις. Απο φωτογραφίες μην περιμένετε και θαύματα σε αυτή την τιμή. Επίσης να πω οτι στη συσκευασία υπάρχει ο φορτιστής με καλώδιο usb καθώς και ακουστικά με 3,5mm υποδοχή! Απουσιάζει κάρτα micro sd, καθαριστικό πανάκι ή θήκη αλλά είναι λογικό καθώς θα ανεβάζαν και την τιμή του. Επίσης η οθόνη όπως αναφέρθηκε ήδη, είναι resistive με ότι συνεπάγεται αυτό. Απο βάρος η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά και με κατασκευή που δείχνει να αντέχει σε γρατσουνιές. Παράδειγμα: Το κινητό θα το κάνω δώρο στην κοπέλα μου η οποία δεν νοιάζεται και πολύ, δεν τα προσέχει, τα πετάει στην τσάντα όπως να'ναι. Ε λοιπόν αυτό θα αντέξει. Το HTC Wildfire που ήθελα να της πάρω θα το πονούσε η ψυχή μου. Αύριο το παραδίδω :( οπότε δεν μπορώ να πω για διάρκεια μπαταρίας γενικότερα. Σήμερα που του έκανα την πρώτη πλήρη φόρτιση, το κινητό μετά απο 2 ώρες συνεχούς ασχολίας και συνδεμένο σε wifi δεν έχει χάσει ούτε μία μπάρα. Αυτά τα λίγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Λοιπόν...το πήρα χθες και ασχολήθηκα ελάχιστα. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές. Κλασσικό android 2.1 που δεν φάνηκε να κολλάει πουθενά. Γρήγορο, αποκρίσιμο, συνδέεται σε δίκτυα wifi, 3G και HSDPA σε 2 δευτερόλεπτα. Το HD2 μου για να συνδεθεί σε wifi θέλει τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Βέβαια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Hd2 απλά το αναφέρω. Το οπτικό mouse άψογο ειδικά αν ρυθμιστεί στην υψηλή ευαισθησία. Το συστήνω με κλειστά μάτια σε όλους όσους θέλουν ένα low budget android κινητό ή σε όσους το θέλουν έστω και σαν back up phone. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν νομίζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερες αναφορές καθώς όταν έχεις ένα android market και δίκτυο απλά το στήνεις όπως θέλεις. Απο φωτογραφίες μην περιμένετε και θαύματα σε αυτή την τιμή. Επίσης να πω οτι στη συσκευασία υπάρχει ο φορτιστής με καλώδιο usb καθώς και ακουστικά με 3,5mm υποδοχή! Απουσιάζει κάρτα micro sd, καθαριστικό πανάκι ή θήκη αλλά είναι λογικό καθώς θα ανεβάζαν και την τιμή του. Επίσης η οθόνη όπως αναφέρθηκε ήδη, είναι resistive με ότι συνεπάγεται αυτό. Απο βάρος η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά και με κατασκευή που δείχνει να αντέχει σε γρατσουνιές. Παράδειγμα: Το κινητό θα το κάνω δώρο στην κοπέλα μου η οποία δεν νοιάζεται και πολύ, δεν τα προσέχει, τα πετάει στην τσάντα όπως να'ναι. Ε λοιπόν αυτό θα αντέξει. Το HTC Wildfire που ήθελα να της πάρω θα το πονούσε η ψυχή μου. Αύριο το παραδίδω :( οπότε δεν μπορώ να πω για διάρκεια μπαταρίας γενικότερα. Σήμερα που του έκανα την πρώτη πλήρη φόρτιση, το κινητό μετά απο 2 ώρες συνεχούς ασχολίας και συνδεμένο σε wifi δεν έχει χάσει ούτε μία μπάρα. Αυτά τα λίγα! Μόλις άκουσα το resistive ξενέρωσα πάντως :( waiting for IDEOS τότε... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ναι η αλήθεια είναι οτι τουλάχιστον εγώ που συνήθησα με την capasitive του HD2 έχω ένα θεματάκι με αυτήν αλλά το οπτικό mouse κάνει τόσο ομαλή την πλοήγηση στα μενού που δεν χρειάζεται να είσαι συνεχώς με το δάχτυλο στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ναι η αλήθεια είναι οτι τουλάχιστον εγώ που συνήθησα με την capasitive του HD2 έχω ένα θεματάκι με αυτήν αλλά το οπτικό mouse κάνει τόσο ομαλή την πλοήγηση στα μενού που δεν χρειάζεται να είσαι συνεχώς με το δάχτυλο στην οθόνη. Γιατί ρε παιδιά, τι πρόβλημα έχει η resistive, επειδή θέλει λίγο μεγαλύτερη δύναμη; Με αυτόν τον τρόπο απογεύγονται και τα κατά λάθος κλικς νομίζω. Δεν είναι τόσο κακό. Επίσης, δεν ξέρω τι είναι αυτό το οπτικό mouse. Πώς λειτουργεί, είναι καλό; Τι είναι αυτό το πράγμα; ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Τσέκαρε αυτό το βίντεο και θα σου λυθεί η απορία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Γιατί ρε παιδιά, τι πρόβλημα έχει η resistive, επειδή θέλει λίγο μεγαλύτερη δύναμη; Με αυτόν τον τρόπο απογεύγονται και τα κατά λάθος κλικς νομίζω. Δεν είναι τόσο κακό. Επίσης, δεν ξέρω τι είναι αυτό το οπτικό mouse. Πώς λειτουργεί, είναι καλό; Τι είναι αυτό το πράγμα; ευχαριστώ αν έχεις δουλέψει και τις 2 ξέρεις και καταλαβαίνεις τη διαφορά :) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 αν έχεις δουλέψει και τις 2 ξέρεις και καταλαβαίνεις τη διαφορά :) Δηλαδή είναι κουραστική η resistive επειδή θέλει πιο πολύ δύναμη στο πάτημα; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Για 100 ευρώ μια χαρά είναι και η resistive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts