johnnyf95 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) οκ.....αρα αρχιζουμε ναμαζευουμε λεφτα....σε ευχαριστω παρα πολυ.... και 2 τελευταιες ερωτησεις : επειδη εχω συνηθισει να γραφω με Τ9 η αλλιως Προβλεψη,το οτι εχουν περαστει τα ελληνικα απο το μαγαζι δημιουργει καποιο προβλημα;;σε παλαιοτερα νοκια που ειχα,αντιμετωπιζα προβλημα... και τι αισθηση αφηνει στο χερι η θηκη σιλικονης;;; Edited June 17, 2011 by johnnyf95 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 οκ.....αρα αρχιζουμε ναμαζευουμε λεφτα....σε ευχαριστω παρα πολυ.... και 2 τελευταιες ερωτησεις : επειδη εχω συνηθισει να γραφω με Τ9 η αλλιως Προβλεψη,το οτι εχουν περαστει τα ελληνικα απο το μαγαζι δημιουργει καποιο προβλημα;;σε παλαιοτερα νοκια που ειχα,αντιμετωπιζα προβλημα... και τι αισθηση αφηνει στο χερι η θηκη σιλικονης;;; Και γω με Τ9 γραφω και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!Δεν χανει ουτε πατημα η οθονη αφής και γραφω εξαιρετικα γρηγορα. Όσο για τη σιλικονη,χανεις την ωραια αισθηση του αλουμινιου,αλλα απο την απλη προστατευεται δεν σου γλιστραει και ευκολα απο τα χερια.Θα σε δυσκολεψει λίγο στο βαλε-βγαλε απο τη τσέπη.Οταν το πιανεις παντως ειναι πολυ smooth με την αυθεντικη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 χαιρομαι.......απλως στο πουλοφωνο εξαντληθηκε και περιμενω να το ξαναφερουν.... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Λογικα μεχρι την αλλη βδομαδα θα ξαναφέρουν.Μην ανησυχεις!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εγω πηρα το τελευταιο μπλε απο το πουλοφονο. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα τι τα θες... Η κοκκινιλα ειναι τραγικη!! Επεσα σε ελλατοματικη οθονη. Τωρα πρεπει να το γυρισω πισω....!#@$*&()%^&^#$@ Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εγω πηρα το τελευταιο μπλε απο το πουλοφονο. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα τι τα θες... Η κοκκινιλα ειναι τραγικη!! Επεσα σε ελλατοματικη οθονη. Τωρα πρεπει να το γυρισω πισω....!#@$*&()%^&^#$@ σοβαρα? και εγω μπλε θελω απο birdphone. αλλα που να μπλεξω τωρα....:cry: (αν ηταν σε κανενα iphone το προβλημα αυτο , θα τους ειχαμε ξεσκισει) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Απλα δεν ειναι θεμα που το συναντας στις καθημερινες συνηθειες, αλλα αν θες να δεις ταινια το καταλαβαινεις. Ισως τα θετικα να υπερτερουν γιαυτο δεν στεκομαστε τοσο στην κοκκινιλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 σοβαρα? και εγω μπλε θελω απο birdphone. αλλα που να μπλεξω τωρα....:cry: (αν ηταν σε κανενα iphone το προβλημα αυτο , θα τους ειχαμε ξεσκισει) τι εννοείς να μπλέξεις; το πας σε ένα Νόκια Care και καθάρισες... επίσης αν η κοκκινίλα δεν είναι εύκολα αίσθητη έχω δει αρκετούς να το αφήνουν έτσι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heritsa Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλημέρα σας! και εγώ μόλις τσιμπησα το τελευταιο περτικαλί από το πουλόφωνο (YES!!!!),:yahoo::yahoo::yahoo και το αναμένω την επόμενη εβδομάδα. τη βοήθεια σας, μίλις το παραλάβω, τσεκάρω έκδοση? και πρέπει να περάσω την τελευταιά ή να περιμένω την Αννούλα? (αχ, με αγχώσατε τώρα με την κοκκινίλα!!) Παράθεση …Κοιμάται κι ονειρεύεται πως αύριο παντρεύεται…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 τι εννοείς να μπλέξεις; το πας σε ένα Νόκια Care και καθάρισες... επίσης αν η κοκκινίλα δεν είναι εύκολα αίσθητη έχω δει αρκετούς να το αφήνουν έτσι :cool: και αν δεν το αναλαβουν επειδη δεν ειναι ελληνικο? *δεν ειναι ασχημο με το που αγορασεις κινητο, να το τρεχεις στο σερβις? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 και αν δεν το αναλαβουν επειδη δεν ειναι ελληνικο? *δεν ειναι ασχημο με το που αγορασεις κινητο, να το τρεχεις στο σερβις? δεν υπαρχει περιπτωση να μην στο αναλαβουν φιλε. οσο να ναι ειναι λιγο σπασιμο να το τρεχεις με το που το παιρνεις για σερβις.. αλλα τι να κανουμε. Και στην τελικη δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει την κοκκινιλα. Το δικο μου πρασινο δεν ειχε κανενα θεμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Απο το simplyelectronics.net εχει αγορασει κάποιος? Εχει το Ν8 στα 306 με δωρεαν μεταφορικα. 30+ ευρω λιγοτερο απο την καλυτερη τιμη που βρισκεις εδω:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Πολυ πιθανο να υπαρχει προβλημα με τη γλωσσα.Εγω στη θεση σου δεν θα λυπομουν τα 30 ευρω φιλε μου. Σε πολλα καταστηματα η παραδοση ειναι και 24 ωρες.Εδω θες 5 μερες εργασιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Αν έχει εγγύηση η συσκευή προσωπικά δεν θα με χαλούσε να το πάρω φθηνότερο και να περάσω μόνος μου τα ελληνικά εάν χρειαστεί.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Θυμαται καποιος σε ποια χρωματα πρωτοκυκλοφορισε και μετα απο ποσο περιπου καιρο βγηκε σε νεα χρωματα ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Θυμαται καποιος σε ποια χρωματα πρωτοκυκλοφορισε και μετα απο ποσο περιπου καιρο βγηκε σε νεα χρωματα ? ξεκινησε ασημι ,γκρι σκουρο, πρασινο και μπλε. και μετα πορτοκαλι και ροζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 πορτοκαλι ηταν απο την αρχη ρε... το ροζ μον βγηκε μετα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 πορτοκαλι ηταν απο την αρχη ρε... το ροζ μον βγηκε μετα δικιο εχεις υπηρχε απο την αρχη το πορτοκαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ηρθε ο καιρος να το αγορασω. Θα το παρω απο εδω : http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=40612 Θελει να παρω τιποτα εχτρα ή τα εχει ολα; Θηκη, ακουστικα ειναι οκ; Το site ειναι αξιοπιστο, ετσι; Λογικα παραεισαγωγης, απλα θα κανω αναβαθμιση μεσω OTA, οταν βγει και θα ειμαι κομπλε, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Αν δεν το χεις παραγγειλει ηδη σου προτεινω το birdphοne.gr και το μπλε χρωμα.Ειναι φανταστικο σαν χρωματακι,και η εξυπηρετηση εκει ειναι υποδειγματικη!Ολα ειναι κομπλε,αλλα μια σιλικονη θηκη ειναι απαραιτητη.Γυρω στα 5 ευρω θα σου στοιχισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) Ηρθε ο καιρος να το αγορασω. Θα το παρω απο εδω : http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=40612 Θελει να παρω τιποτα εχτρα ή τα εχει ολα; Θηκη, ακουστικα ειναι οκ; Το site ειναι αξιοπιστο, ετσι; Λογικα παραεισαγωγης, απλα θα κανω αναβαθμιση μεσω OTA, οταν βγει και θα ειμαι κομπλε, ε; Μία θήκη σιλικόνης οπωσδήποτε, προσωπικά τη θεωρώ απαραίτητη, γιατί η συσκευή γλιστράει. Εγώ έχω την επίσημη της Nokia (Nokia CC-1005), γύρω στα 5-6 Ευρώ θα τη βρεις. Επίσης ίσως θελήσεις να αγοράσεις κάρτα μνήμης. Όσο μεγάλη κι αν είναι η μνήμη μαζικής αποθήκευσης, νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια να έχω τα πολύ σημαντικά αρχεία μου (backup, εκτελέσιμα sis, αρχεία office κλπ) σε αφαιρούμενη μνήμη, just in case... ;) Από υπόλοιπα αξεσουάρ δε θες τίποτα, το πακέτο αγοράς έχει τα πάντα. :) Edited July 5, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ποσα gb εχεις με το κινητο οταν το παιρνεις; Με την θηκη το χρησιμοποιειτε το κινητο ή απλα το βαζετε εκει μεσα; Και αυτο το site πιστευω οτι ειναι αξιοπιστο. Και το θελω σε dark grey που δεν το εχει το birdseye. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ποσα gb εχεις με το κινητο οταν το παιρνεις; Με την θηκη το χρησιμοποιειτε το κινητο ή απλα το βαζετε εκει μεσα; Και αυτο το site πιστευω οτι ειναι αξιοπιστο. Και το θελω σε dark grey που δεν το εχει το birdseye. Η μνήμη μαζικής αποθήκευσης είναι στα 16GB. Επίσης, τη θήκη τη φοράς στο κινητό και μ' αυτή το χρησιμοποιείς. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Mε τη θηκουλα σιλικονης(cc-1005) χανει λιγο απο την ομορφια του το κινητο,αλλα οχι και την ευχρηστια του.Γινεται λιγο πιο χοντρο και σκαλωνει καπως σε στενες τζεπες. Απο την αλλη ειναι πληρως προστατευμενο(μου επεσε απο 1 μετρο και δεν επαθε ουτε γρατσουνια με την cc-1005)και επειδη εκεινη την ωρα δεχομουν κληση συνεχιζε να λειτουργει κανονικα.Επίσης δεν σου γλιστραει απο τα χερια.Χωρις τη θηκη κινδυνευει απειρες φορες να πεσει.Θα δωσεις 340 ευρω και θα λυπηθεις 5 ευρω για μια θηκουλα;Δεν το νομιζω.Ειναι σουπερ κινητακι παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δλδ η θηκη δεν βγαινει ευκολα; Δε μπορω να το βγαζω απο τη θηκη οταν θελω να χρησιμοποιω το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts