Jump to content

heritsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

heritsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα, σκεφτομαι και εγω να αντικαταστησω το galaxy1 με το One s, και συγκεκριμενα απο το expansys . να το προχωρησω σαν παραγγελία ? τη γνωμη σας, ευχαριστω:)
  2. http://desmond.imageshack.us/Himg97/scaled.php?server=97&filename=22092011117.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=09092011107.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=25072011024.jpg&res=medium στοα αυτόματο με Ν8!
  3. Καλημέρα σας! και εγώ μόλις τσιμπησα το τελευταιο περτικαλί από το πουλόφωνο (YES!!!!),:yahoo::yahoo::yahoo και το αναμένω την επόμενη εβδομάδα. τη βοήθεια σας, μίλις το παραλάβω, τσεκάρω έκδοση? και πρέπει να περάσω την τελευταιά ή να περιμένω την Αννούλα? (αχ, με αγχώσατε τώρα με την κοκκινίλα!!)
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση! εκτός από την οθόνη που το έχω πάερει απόφαση, στα υπόλοιπα για έναν μη απαπτιτικό χρήστη μαλλον θα καλυφθω (?). Αλλη πρόταση? thanks και πάλι:)
  5. καλησπέρα! πριν μερικές μέρες "εχασα¨τo Galaxy S μου (το μνημόσυνο σε μερικές μέρες!) και σκέφτομαι για το HTC Wildfire μια που δεν θέλω να κινηθώ πάνω από 200-250€! Σκέφτομαι καλά ή θα απογοητευτώ μετά το Γαλαξία μου (κλαΨ!)?:cry:
  6. καλημέρα! (και με γεια στα καινούργια mini) σκεφτομαι να "χωρίσω" για λίγο από τη Νοκια, (Ε66, Ν) και να πάρω το Mini! Φαντάζομαι πως δεν θα με δυσκολέψειι ιδιαίτερα η Android. Είναι δυνατή η μεταφορά του καταλόγου μου και άλλων στοιχείων (ημερολογιο) ή θα χρειαστώ ιδιαίτερες γνώσεις? και μια 2η ερωτησούλα: στο πακέτο υπάρχουν περισσότερα από 1 καπάκια ? Ευχαριστώ
  7. καλημέρα σε όλους!έχω μια ερωτηση, βλέποντας την "κυρια" μνημη μου, βλέπω 3.01 ΜΒ ελευθερα (στην αποθηκευση), είναι οκ? :Oκαι επίσης, ότι εφαρμογές χρειαστω, εγκτάσταση στην Καρτα μνήμης, σωστά? ευχαριστώ, καλό ΣΚ!
  8. Καλησπέρα και thanks για τη βοηθεια ως τώρα. Ερωτησούλες:O μπορω να βρω free (οχι σε trial) καποιο προγραμματάκι καιρου? η ενημέρωση αν κατάλαβα καλά γίνεται μέσω internet με το pc μου (όχι μέσω κινητού?) (φαινεται πως είμαι ψάρακλας, ε?:O) άσε που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω cab αρχείο! Φρίκη! Ευχαριστώ!!!
  9. ok! θα ψαξω το κουτι ξανά, θα ψάξω και το σπίτι, θα δω αν συμπεριφερεται παραξενα και ο σκύλος (?) και ο Θεος των pda βοηθός! ευχαριστώ για σήμερα, νεότερο πρήξιμο αυριο!
×
×
  • Create New...