Jump to content

heritsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by heritsa

  1. Καλημερα, σκεφτομαι και εγω να αντικαταστησω το galaxy1 με το One s, και συγκεκριμενα απο το expansys . να το προχωρησω σαν παραγγελία ? τη γνωμη σας, ευχαριστω:)
  2. http://desmond.imageshack.us/Himg97/scaled.php?server=97&filename=22092011117.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=09092011107.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=25072011024.jpg&res=medium στοα αυτόματο με Ν8!
  3. Καλημέρα σας! και εγώ μόλις τσιμπησα το τελευταιο περτικαλί από το πουλόφωνο (YES!!!!),:yahoo::yahoo::yahoo και το αναμένω την επόμενη εβδομάδα. τη βοήθεια σας, μίλις το παραλάβω, τσεκάρω έκδοση? και πρέπει να περάσω την τελευταιά ή να περιμένω την Αννούλα? (αχ, με αγχώσατε τώρα με την κοκκινίλα!!)
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση! εκτός από την οθόνη που το έχω πάερει απόφαση, στα υπόλοιπα για έναν μη απαπτιτικό χρήστη μαλλον θα καλυφθω (?). Αλλη πρόταση? thanks και πάλι:)
  5. καλησπέρα! πριν μερικές μέρες "εχασα¨τo Galaxy S μου (το μνημόσυνο σε μερικές μέρες!) και σκέφτομαι για το HTC Wildfire μια που δεν θέλω να κινηθώ πάνω από 200-250€! Σκέφτομαι καλά ή θα απογοητευτώ μετά το Γαλαξία μου (κλαΨ!)?:cry:
  6. καλημέρα! (και με γεια στα καινούργια mini) σκεφτομαι να "χωρίσω" για λίγο από τη Νοκια, (Ε66, Ν) και να πάρω το Mini! Φαντάζομαι πως δεν θα με δυσκολέψειι ιδιαίτερα η Android. Είναι δυνατή η μεταφορά του καταλόγου μου και άλλων στοιχείων (ημερολογιο) ή θα χρειαστώ ιδιαίτερες γνώσεις? και μια 2η ερωτησούλα: στο πακέτο υπάρχουν περισσότερα από 1 καπάκια ? Ευχαριστώ
  7. καλημέρα σε όλους!έχω μια ερωτηση, βλέποντας την "κυρια" μνημη μου, βλέπω 3.01 ΜΒ ελευθερα (στην αποθηκευση), είναι οκ? :Oκαι επίσης, ότι εφαρμογές χρειαστω, εγκτάσταση στην Καρτα μνήμης, σωστά? ευχαριστώ, καλό ΣΚ!
  8. Καλησπέρα και thanks για τη βοηθεια ως τώρα. Ερωτησούλες:O μπορω να βρω free (οχι σε trial) καποιο προγραμματάκι καιρου? η ενημέρωση αν κατάλαβα καλά γίνεται μέσω internet με το pc μου (όχι μέσω κινητού?) (φαινεται πως είμαι ψάρακλας, ε?:O) άσε που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω cab αρχείο! Φρίκη! Ευχαριστώ!!!
  9. ok! θα ψαξω το κουτι ξανά, θα ψάξω και το σπίτι, θα δω αν συμπεριφερεται παραξενα και ο σκύλος (?) και ο Θεος των pda βοηθός! ευχαριστώ για σήμερα, νεότερο πρήξιμο αυριο!
  10. thanks a lot! στη συσκευασία είχε με το λογότυπο igo: 1 sd & 1 mini sd ( σίγουρα μεγαλύερες από το χώρο τοποθέτησης της micro) ουφ! για να δω τι θα μου πουν στο κατάστημα!
  11. Ευχαριστώ, αλλα ειπαμε, ξανθια! το πακέτο είχε 2 καρτούλες (με βλέπω στο πλαισιο στο τομέα υποστήριξης ηλίθιων πελάτών:O), όσο για το Αντιτέτοιο, θα το παιδέψω λίγο ακόμα! ότι πρόγραμμα εγκαθιστώ, δεν είναι καλύτερα να το κάνω στην sd παρά στη μνήμη της συσκευής? Ευχαριστώ και πάλι:)
  12. καλησπέρα και καλως σας βρήκα! μολις απέκτησα και εγώ το "κουκλί", και το πρόβλημα μου: ξανθια και πρώτο pda! 2 ερωτήσεις παρακαλώ: στο πακέτο αγοράς (με igo) δεν υπήρχε micro sd? & σχετικά με τα προγράμματα που μπορώ να εγκαταστήσω, με ποιο τόπο το κάνω (μέσω internet υποχρεωτικά?) ευχαριστώ
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Μες την τρελή χαρά, με γεια μου το κινητούλι! Ερώτηση: στην εσωτερική οθονη, όπου έβαλα φωτο για φόντο, γίνεται να εμφανίζεται σε όλη την οθόνη και όχι στα 3/4 περίπου οπως τώρα? έχει μήπως καμία σχέση με τα themes? Ευχαριστώ και πάλι καλημερούδια!:)
  14. hello!!! Έχω και εγώ ένα κατοικίδιο, ενίοτε ενοχλητικούλι (με χαϊδολογάει όταν κοιμάμαι, κάνει αστειάκια με το λουρί για να χοροπηδάω σαν πιγκουϊνι, με σπρώχνει από το αγαπημένο μου μαξιλάρι "δικό μου είναι βρε!" με τρέχει σε γιατρούς και αυτούς τους αιμοχαρείς που με αφήνουν άτριχη) αλλά μάλλον με αγαπάει πολύ και εγώ το ίδιο! Φωτό βάζω δική μου, το κατοικίδιο μου είναι ντροπαλό!
  15. THANKS A LOT! Εντός των ημερων θα το έχω στΑ χερια μου οπότε θα σας μουρλάνω στις ερωτήσεις!
  16. Καλησπέρα! Αν και αργησα λιγουλάκι, σκέφτομαι σοβαρα για το Ν71 για αντικατάσταση του 6630 μου. Ερωτηση κρίσεως: καθότιο ψιλοασχέτου πιστευετε πως θα τα βρω σκουρα με τη σειρά αυτή και γενικότερα να το επιλεξω από το Ν91? Αν και ισως ασχετη η ερωτηση στο topic ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:O
  17. hello! η παρακολούθηση του 2ου κύκλου της σειράς 24 σερί, (ούτε για τουαλέτα λόγω υποχρεωτικής ακινησίας!) μαζί με 2 δίλιτρα παγωτό, 3 πίτσες και 5-6 σακουλάκια πατατάκια!! (και η πάπια πάπια!!!)
×
×
  • Create New...