Spyr0s Δημοσιεύτηκε November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2010 (edited) Καθώς βρισκόμαστε στην τελική φάση της αναμονής, ένα απο τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι το χρώμα της συσκευής. Προσωπικά εχω καταλήξει στο ασημί γιατί είχα δυο μαύρα κινητά στη σειρά, γιατί είναι διαφορετικό απο όλα τα υπόλοιπα μαύρα smartphones της αγοράς και γιατί θεωρώ οτι είναι πιο μοντέρνο αλλα και επαγγελματικό ταυτόχρονα γιατί έχει την αίσθηση του αλουμινίου. Φυσικά μένει να το δω απο κοντά γιατι οι φωτογραφίες όσο να 'ναι... Εσείς λοιπόν τι χρώμα θα επιλέξετε για το τηλέφωνο σας; Edited November 11, 2010 by Spyr0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Έχω ήδη επιλέξει και προπαραγγείλει το σκούρο γκρι, αν και θα μου άρεσε και το ασημί. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 και γω σε μπλε το θελω φιλε αλλα δε μπορω να περιμενω το 2011. Αν εχουν αργησει τοσο τα γκρι και ασημι δε μπορω να φανταστω ποτε θα ρθει πρασινο, μπλε και πορτοκαλι. Για official με ελληνικο product code μιλαω . Nαι.. Σε καταλαβαινω. Απ την αλλη εγω σκεφτομαι οτι οκ.. Τι να το εχω δεκεμβρη τι Γεναρη... Ενας μηνας δεν ειναι μεγαλη αναμονη για να το παρεις στο χρωμα που θες... Κ αυτο το μπλε, το ατιμο ειναι αρρωστια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 αφου τα δω απο κοντα θα παοφασισω μεταξυ μπλε και γκρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 αν και δε νομιζω οτι χρειαζοταν θεμα...επιλεγω το μαυρο.all time classic. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Το πορτοκαλι φανατικα και ας περιμενω Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Κι εγω ημουν αναμεσα σε μαυρο και ασημι.Εκλεινα πιο πολυ στο μαυρο και το επιασα κιολας σε wind οποτε μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Κι εγω ημουν αναμεσα σε μαυρο και ασημι.Εκλεινα πιο πολυ στο μαυρο και το επιασα κιολας σε wind οποτε μαυρο. η wind πάντως ως κωδικό έχει μόνο το ασημι, εκτός αν το πάρεις από αλλού Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 η wind πάντως ως κωδικό έχει μόνο το ασημι, εκτός αν το πάρεις από αλλού wind νικαιας ειχε σε ψευτικο το μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Χαλαρα μπλε...Θα περιμενω μεχρι να ερθει και θα εχω μαθει μεσα σε αυτο το διαστημα για τυχον προβληματα που μπορει να εχει το Ν8:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 wind νικαιας ειχε σε ψευτικο το μαυρο. όλοι dummy έχουν σε μαύρο, σαν κωδικό όμως στο σύστημά τους έχουν μόνο το ασημί για προ-παραγγελία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ψηφισα γαλαζιο αλλα αγορασα μαυρο μια και δεν αντεχα. Το γαλαζιο δεν το ειδα ποτε απο κοντα,αλλα μπορω να πω οτι το μαυρο ειναι ωραιο αν και δεν το περιμενα... Μαλλον θα ταιριαξει και με την θηκη ευκολα,δλδ αν βρω καμια της προκοπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Το πορτοκαλι ηθελα αλλα επειδη μαλλον θα αργησει πολυ παω για το μαυρο! :p:p Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Ψηφισα γαλαζιο αλλα αγορασα μαυρο μια και δεν αντεχα. Το γαλαζιο δεν το ειδα ποτε απο κοντα,αλλα μπορω να πω οτι το μαυρο ειναι ωραιο αν και δεν το περιμενα... Μαλλον θα ταιριαξει και με την θηκη ευκολα,δλδ αν βρω καμια της προκοπης... Ακριβώς η ίδια περίπτωση και με μένα. Αν σε κάνα δίμηνο δεν έχει ανακοινώσει τίποτα καλύτερο η Nokia και με παίρνει οικονομικά, θα δώσω το μαύρο, που παρεμπιπτόντως είναι πάρα πάρα πολύ ωραίο, και θα πάρω το γαλάζιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Υπάρχει κανένα λινκ με φωτογραφίες από τα χρώματα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 εγω το ηθελα σε μπλε αλλα δε μπορω να περιμενω τοσο και παω για μαυρο. Ελπιζω η μπλε αυθεντικη προσοψη (αυτη που καλυπτει ολο το κινητο μπρος πισω) της nokia που παρηγγειλα να δινει μια ψευδοαισθηση μπλε. καμμια σχεη θα μου πειτε τλπ. νομιζω αργα ή γρηγορα (μαλλον του χρονυυ) θα βγουν τα γυρω γυρω στο ebay για αγορα οποτε θα μπορουμε να μεταφερουμε τα μεσα στη καινουργια <<προσοψη>> τι λετε? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Να ρωτησω κατι... Το ''πρασινο'' που το βλεπω σε πολλα βιντεακια γιατι μου φαινεται χρυσο??? Ιδεα μου ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Για καθαρά "ελληνικούς λόγους" το μπλέ ;) :cool: Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 εγω το ηθελα σε μπλε αλλα δε μπορω να περιμενω τοσο και παω για μαυρο. Ελπιζω η μπλε αυθεντικη προσοψη (αυτη που καλυπτει ολο το κινητο μπρος πισω) της nokia που παρηγγειλα να δινει μια ψευδοαισθηση μπλε. καμμια σχεη θα μου πειτε τλπ. νομιζω αργα ή γρηγορα (μαλλον του χρονυυ) θα βγουν τα γυρω γυρω στο ebay για αγορα οποτε θα μπορουμε να μεταφερουμε τα μεσα στη καινουργια <<προσοψη>> τι λετε? Εχω αλλαξει προσοψη σε 3-4 κινητα μου,ε πιστευω δεν αξιζει σε ενα κινητο οπως το Ν8 να του κανεις τετοια αλλαγη. Νομιζω χανεται η στιβαρη αισθηση και επισης υπαρχει ο κινδυνος να μεινει σκονη απο μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Υπάρχει κανένα λινκ με φωτογραφίες από τα χρώματα; :) Εδώ είσαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Εγώ όπως είχα αναφέρει και στο thread του Ν8,ότι το λετούργησα για λίγο στο χέρι πριν λίγο καιρό.Έτυχε να πιάσω το μαύρο.Καλό μου φάνηκε αλλά θα επαίρνα το ασημένιο.Πιστεύω δίχνει περισσότερο δο design του σε σχέση με το μαύρο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Χαλαρά το πράσινο. Έχω βαρεθεί να βγαίνουν μόνο ασημί και μαύρα κινητα. Επιτελους λιγο χρωμα βρε αδερφε ::happy: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtxracer Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Το μπλε μου είπαν απο Νοκια οτι θα αργήσει να έρθει, ισχύει ? Παράθεση N76 N95 N96 N800 N810 N86, N8,920,1020, .... ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Χαλαρά το πράσινο. Έχω βαρεθεί να βγαίνουν μόνο ασημί και μαύρα κινητα. Επιτελους λιγο χρωμα βρε αδερφε ::happy: Συμφωνώ απολύτως. Μόλις παρουσιάστηκε επέλεξα τα πορτοκαλί και μπλε και τελικα΄θα είναι τα μόνα που θα έρθουν από το νέο έτος. Το μπλε μου είπαν απο Νοκια οτι θα αργήσει να έρθει, ισχύει ? Ναι, δυστυχώς. Πρώτη παραλαβή θα γίνει με μαύρο, ασημί και μάλλον λαχανί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Εδώ είσαι. :) Thanks!:) Δεν ξέρω ποιο θα προτιμούσα. Το ασημί όχι γιατί έχω το Satio σε ασημί. Το μαύρο κλασσικό και ωραίο. Το μπλε μου άρεσε πιο πολύ από τα πιο "ζωντανά" υπόλοιπα χρώματα νομίζω. Ίδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts